FOGADOK MUNKÁT
Sólyom József
Sólyom József
427
Megbízás

9 nappal ezelőtt volt itt.

Budaörs és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 40349

Minősített jószaki

Rólam

Villanyszerelés festés előtt, festés után, régi lakások vezetékcseréje, bővítése, kapcsolók, aljzatok, lámpák/szerelvények cseréje, elektromos tűzhely bekötése garanciával. Mérőhelyek áthelyezése, teljesítmény növelés, új mérőhelyek létesítése műszaki átadással. Hétfőtől - Péntekig 7:00 - től ,-17:00 - ig. Új szerelés illetve épületvillamossággal kapcsolatos szerelések rövid határidőn belül. Telefonos segítségnyújtás nem áll módunkban! Árajánlatot csak személyes felmérés alapján tudunk adni. Kérem csak akkor írjon, ha tudja biztosítani a helyszíni bejárást. KÖSZÖNETTEL Sólyom József
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Éva
Gyorsan keresett minket, korrekt, udvarias, tapasztalt.
Szaki válasza:
Megtisztelő bizalmát köszönöm!
Levente
Mint szakember biztos megfelelő, én többet nem választom, nem szeretem ha palimadárnak néznek, és le akarnak húzni
Éva
Nagyon megbízható, ami manapság ritka. Időre jött, az ígéreteit betartotta, a munkát jól elvégezte. Emberileg kedves is.
Szaki válasza:
Megtisztelő bizalmát köszönöm!
Alexandra
Nagyon megbízható, gyors és pontos szakember, ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen a lehetőséget.
Ágnes
Nagyon gyorsan felvette velem a kapcsolatot és sikerült időpontokat egyeztetnünk. Több alternatívát is javasolt, majd gyorsan és szakszerűen elvégezte a munkát. Pontos és megbízható szakember, ajánlom!
Szaki válasza:
Megtisztelő bizalmát köszönöm!
Ajánlatkérő
Pontos, megbízható szakember. Számára nincs megoldhatatlan probléma. Érdeklődő e-mailre gyorsan reagál.
Ajánlatkérő
A telefonos megkeresésünket egy rendkívül gyors felmérés követte, majd még aznap este megkaptuk az árajánlatot. A kivitelezés pár napon belül megtörtént, ami nálunk teljes hálózat felújítást jelentett új kiállásokkal megspékelve. Gyors és szakszerű munkát végeztek, kérdéseinkre türelmesen válaszoltak. Csak ajánlani tudjuk Őket.
Szaki válasza:
Köszönöm a kedves szavait!
István
József végtelenül türelmes es rugalmas volt. Gyorsan dolgoztak. A felújítást végző fővállalkozó számtalan csúszása ellenére is ki tudott szállni a sokszorosan újra egyeztetett időpontban. Sok hasznos javaslata volt, ami villanyszerelesben nem jártas emberként nagyban segített. Minőségi anyagokkal dolgoznak. Amennyiben a megrendelőnek igénye van rá, mindent lehet tőle vásárolni (kapcsolók, kiállások, lámpatestek, kültéri lámpa). Munkájára igényes es garanciát vállal. Nem ő volt a legolcsóbb, de az elvégzett munka minősége kárpótol.
Szaki válasza:
Megtisztelő bizalmát köszönöm!
Mészi
Gyors kiszállás, felmérés. Pontos tájékoztatás, vállalt időpont betartása! Megbeszélt vállalási összeg betartása. Ja és a talán legfontosabb, hogy nem kell sorban állni az ügyintézéshez, mindent teljes körüen intéz!!!!Szépen tisztán dolgozik csapatával! Nagyon ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen megtisztelő bizalmát! Továbbra is állunk a rendelkezésére.
Ákos
Minden rendben volt
Szaki válasza:
Köszönjük!
Norbert
A megbeszélteknek megfelelően és pontosan érkezett a felmérésre és a kivitelezésre. Mindent elvégzett amit leegyeztettünk előzetesen. Gyors, pontos.
Szaki válasza:
Köszönjük a megtisztelő bizalmát !
Kis Gábor
Pontos, precíz, megbízható, munkájára igényes szakembert ismertem meg Solyom úr személyében. Korrekt komunikáció és minden a megbeszéltek szerint zajlott. Nekem a lakás újra vezetékezését és a teljes elektromos rendszer modernizálását végete fázis bővitéssel, mérő óra cserével és mindezt pluszban teljeskörű ELMŰ - s ügyintézéssel. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönjük a megtisztelő bizalmát !
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, profi.
Szaki válasza:
Köszönjük a megtisztelő bizalmát !
Ajánlatkérő
Telefonon egyeztettük a munkát amit még aznap felmért a helyszínen. Este megkaptam az árajánlatát ami teljesen korrekt volt ezért megbíztam a munkával. Másnap már hívott is, hogy következő napon jönnek. Pontosan érkeztek szépen, precízen, gyorsan és tisztán dolgoztak. Nagyon elégedett vagyok!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm kedves szavait.
Ajánlatkérő
Megbízható korrekt szakember. Nagyon elégedett vagyok és szívesen ajánlom. Legközelebb is őket hívom ha villanyszerelőre lesz szükségem.
Szaki válasza:
Köszönjük a megtisztelő bizalmát !
Kézdi Hunor
Nálunk elektromos hálózat felújítást végeztek. Időben érkeztek, minden a megbeszéltek szerint zajlott (illetve sok jó javaslatuk volt). Gyorsan és pontosan dolgoztak, felesleges bontás nélkül, rendet hagytak maguk után. Nagyon meg vagyunk elégedve. Mindenkinek ajánlom.
Szaki válasza:
Tisztelt Kézdi Hunor Úr! Köszönjük a megtisztelő bizalmát !
Barbara
Nagyon gyorsan kijött, felmérte a munkát, amit a megadott határidőn belül elvégzett. Máskor is őt fogom hívni.
Lévay László
Nálunk elektromos hálózat felújítást végeztek. Időben érkeztek, minden a megbeszéltek szerint zajlott (illetve sok jó javaslatuk volt). Gyorsan és pontosan dolgoztak, felesleges bontás nélkül, rendet hagytak maguk után. Mindenkinek ajánlom.
Ajánlatkérő
Transzparens volt a munkával kapcsolatban és időben érkezett
János
Preciz és alapos szaki, nagy tapasztalattal! Kedves és segítőkész. Már számos alkalommal vettük igénybe a munkáját és egyszer sem csalódtunk. -Korrigált korábbi villanyszerelők által okozott hibákat -Elosztódoboz beszerelés és kábelezés helyesen -Kábelek elrejtése és elvezetése (ezt többen dicsérték) -Főzőlap üzembehelyezés -Szerelvényezések Csak ajánlani tudom :)
Ajánlatkérő
Gyors és szakszerű. Nincs, ami nem volt jó a munkájában.
Csik Erik
Mindig pontosan érkeztek az előre ígért időpontra. Az elvégzendő munkáraról előre pontos árajánlatot kaptam.
Ajánlatkérő
jó szakember
Chachopoulou Erika
Gyorsan reagált a megkeresésemre, és már másnap ott volt
Feri
NC
Zsovák Mari
Sólyom József villanyszerelö pontosan érkezett,segítökész,nagyon meg voltam elégedve
Dávid
Rendkívül segítőkész és profi szakember. Sólyom József Úr a problémaleírásom alapján telefonon keresztül segítve megoldotta a számomra komolynak és ijesztőnek ítélt meghibásodást (szikra és hanghatás közepette kiégett konnektor), mely a konyhánk teljes áramellátását megszüntette. Tette mindezt ingyen, azután, hogy mondtam, hogy már várunk egy másik villanyszerelőt (akinek ezután szükségtelen volt jönnie). Pontos utasításainak köszönhetően "saját kezemmel" oldottam meg a problémát. Ezúton is köszönöm Neki!
Kati
Sólyom József pontos, precíz, professzionális munkát végzett nálunk (teljeskörű villamoshálózat felújítás, szerelvényezéssel), mindemellett udvarias, készséges, maximálisan megbízható volt. Amikor mondta, hogy jön, akkor jött pontosan (!), és tette a dolgát ő is, és a csapata is. ELMŰ felé mindent intézett, a kérdéseinkre készségesen válaszolt, és a kéréseinkre megoldásokat talált.
Kati
Pontos, alapos, profi, megbízható.
Simon Péter
Nagyon korrekt, kedves szakember, aki minőségi, gyors munkát végzett! Csak ajánlani tudom.
Zsolt Szigethy
Pontos, korreket, megbízható. Elégedett vagyok a munkájával. Szívesen ajánlom mások figyelmébe is.
Ajánlatkérő
Remek szakember, megbízható, már több munkát is rábíztunk és mindig elégedettek voltunk az eredménnyel.
Janó
Pontos, korrekt, a felmerülő kéréseket türelmesen teljesítő igazi szakember. A megoldásokat keresi és ezzel azt hiszem sokat elmondok róla :)
Veronika
Gyors ,megbízható ,teljes körű munkavégzés. Ajánlom mindenkinek!!
Ajánlatkérő
Mindenkinek szívesen ajánlom, amit ígért mindent betartott! Gyorsan reagált a megkeresésemre, a kért munkát is gyorsan és szépen teljesítette. Nagyon elégedett vagyok!
Papp-Asztalos
Pontos, gyors és tartja magát a megbeszélt időpontokhoz. A papírmunka elintézésében is segítségünkre volt. Ajánlom!
Püspöki Zsolt
Hozzáértő, gyors, segítőkész, megbízható szakember, illetve a kivitelezés során kreatív ötletei is vannak, és a legújabb dolgokkal is tisztában van.
Rozsnyai Márton
Nagyon korrekt, precíz, segítőkész, szakszerűen dolgozik. Mindenkinek ajánlom.
Koprivanacz Viktor
Pontos, precíz, tartja magát a megbeszéltekhez. Csak ajánlani tudom, korrekt áron dolgozik!
Portal Felhasznalo
Sólyom József Úr, akit először hívtam probléma megoldására, megbízhat, gyors és precíz szakembernek ismertem meg. Előzetes telefon egyeztetés után , a megbeszélt időpontban jelent meg, ami szerintem fontos dolog a megbízhatóság tekintetében is. Örülök, hogy megismertem, legközelebb is őt fogom keresni. Gede LÁszlóné
Réka
Időben érkezett, nagyon gyorsan precizen dolgoztak. Két nap alatt áthúzták a kábeleket, új kiállásokat is készítettek- ahol vésni kellett tiszta munkát csináltak. Az hogy mely biztositék mihez tartozik találgatjuk-jó lett volna felíratozni, de egyéb kifogásom nincs.
Gáldi Ádám
Rendkívül jó szakemberek, korrekt árakkal, szaktudással! Számomra is meglepő módon, nagyon hamar eljutottak hozzám, ès szuper munkát vègeztek, közbe számos jó tanáccsal is elláttak. Csak ajánlani tudom!
Péter Szűcs
Rendkívül kedves készséges precíz kíváló szakember.
Deák Atika
Nagyon jó szakember. Remek munkát végzett . Mindenkinek csak ajánlani tudom. Megbíztható , precíz és ami nem hanyagolható el , hogy remek humorral rendelkezik. :D Én 100%-ban megvoltam elégedve a minkájával. Üdvözlettel : Deák Zsuzsanna
Bokor Noemi
Kiváló szakember, tanácsaival, ötleteivel segíti a megrendelőt. Korrekt áron dolgozik. Az ígért időpontban meg is érkezik (ami sajnos a mai világban ritkaság) Csak ajánlani tudom!
Liska István
Profi szakember. A számunkra legolcsóbb és legjobb megoldást ajánlotta. Rendkívül rövid határidővel, jó áron, precízen és rombolás nélkül oldotta meg a feladatot. Ajánlom mindenkinek!
Keresztes Évi
Korrekt, megbízható szakember. Betartja a megbeszélt időpontokat. Felméréskor elmagyarázza a lehetőségeket. Az előzetesen megbeszélt áraktól nem tér el. Kisebb munkálatokat is elvégez. Más szerelőkkel is próbálkoztam korábban már a lakásomban felmerülő esetek során, de hamar leráztak, mondván "csak nagy munkákat vállalnak"... Feltételezem, hogy az összeg nem volt mindegy nekik. Sólyom József urat másoknak is bátran ajánlom!
Lindtner Júlia
Egy napon belül felmérték a munkát, másnap árajánlatot kaptam és az ajánlat elfogadását követő napon egyeztetett időpontban pintosan megérkeztek és elvégezték amit kellett. Korrekt és gyors, udvarias szakember. Ajánlom!
Módler Ditta
Korrekten, gyorsan, szakszerűen megoldotta a problémát. Érthetően elmagyarázta mit miért csinál, tippeket is adott. Előre letisztázta mi mennyibe fog kerülni. Elégedett vagyok, másoknak is ajánlom.
Ajánlatkérő
A megbeszéltek szerint, időben érkezett. Gyorsan, pontosan dolgozott, egyéb szerelési munkában is tanácsot adott. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Agha Bernadett
Pontosan érkeztek a szakemberek, a felmerülő problémát gyorsan, szakszerűen oldották meg,segitőkészek és kedvesek voltak.Két nap után telefonon kértem segitséget,melyre részletes felvilágosítást kaptam. Köszönöm a gyors munkát és az ügyfélközpontuságukat,minden kérdésemre türelmesen ,kedvesen válaszoltak,ami elég ritka manapság.Ajánlom másoknak is!
Hortobágyi Gábor
Amellett,hogy minden tiszteletet megadó, kedves szakemberek, rendkívül precízen és gyorsan dolgoznak! Csak ajánlani tudom őket!
Gajo László
Gyors és szakmailag makulátlan munkát végzett a József nálunk. Rengeteg apró de nagyon hasznos tanácsokat adott és biztos újra hívom a jövőben. Bátran tudom ajánlani.
Virágh Karolina
József végtelenül kedves és segítőkész volt. Telefonon elmondtam mi a gondom, feltett néhány jól irányzott kérdést és "távirányítással" meg is oldottuk a dolgot. Ez nagyon JóSzakemberre vall, ajánlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, kitűnő munka. Csak ajánlani tudom.
Kitti Komáromi
Két órán belül gyorsan és precízen oldotta meg a felmerülő problémakat, szívből ajánlom.
Ladányi Sándor
Gyors, precíz munkavégzés, hasznos tanácsokat ad! szakértelmet mindenhol megkell fizetni. Iszonyat kedveses a srácok! Összességében 5 csillagos! :)
Török Tibor
Telefonos egyeztetésünk során a megbeszélt időpontban érkeztek, szakmailag felkészültek. A megbeszélt munkát 15 perc alatt megoldották,az árhoz tartották magukat, jó kedélyű vicces szakemberek. Családi vállalkozás apa és fia akik nagyon összhangban voltak, az egyik gondolt valamire a másik már adta hozzá a megfelelő szerszámot. A munkájuk teljes mértékben elégedett voltam innentől csak őket hívom nagyon szimpatikus szakemberek voltak.
Kostyal Zoltan
Nagyon köszönöm a gyors és precíz munkát. Reggel beszéltünk először és du 3-ra a munka el volt végezve. 100% elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Minden rendben és korrektül ment a megbeszéltek szerint.
Vágfalvi Bernadett
Pontosan, jól dolgoztak, csúszás nélkül. Az előre megbeszélt árat fizettük, ami ritkaság napjainkban. Maximálisan elégedettek vagyunk!
Ajánlatkérő
Nagyon szuper volt. Nagyon meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Megbízható, gyors és rendkívül konstruktív szakember, mindenkinek ajánlom. B. Eszter Érd parkváros
Katona Gergely
A mi problémánk lehet, hogy nem egyedi, de mi nagyon úgy voltunk vele. A legutolsó pillanatban találtam meg ezt a céget, és a hívásom után másfél órával eljött felmérni a feladatot Sólyom Úr. Másnap a megbeszét időpontban ott voltak és megcsinálták villámgyorsan a felmért feladatot. Szaktudása Józsefnek kiemelkedő és remek ötleteket adott a ház körüli elektromosság kiépítésére! Jók és gyorsak! Mindenkinek ajánlom őket!
Bálint Csaba
A problémát gyorsan és szakszerűen oldották meg, korrekt áron. Teljes mértékben meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom őket.
István
Korrekt, jó szakember. Köszönöm a segítséget.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt. Nagyon elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt. Másnak is ajánlom.
Ajánlatkérő
Pontosak, gyorsak, szakemberek. Csak ajánlani tudjuk. Csillár felszerelés után még ki is takaritottak. Köszönjük.
Ajánlatkérő
Köszönjük szépen a segítséget.
Ajánlatkérő
Meg voltunk elégedve.
Stotz Renáta
Kedves, gyors, lelkiismeretes! csak ajánlani tudom!
Júlia
Nagyon jó csapat, gyorsak voltak. Elégedett vagyok.
Törzsökné Gots Andrea
Maximálisan elégedettek vagyunk. Nagyon profi, nagyon kedves, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Cs. Tiborné
Minden jól működött, a megbeszéltek alapján. Köszönöm szépen.
Szabolcs
Minden rendben ment. Köszönöm a profi segítséget.
Szabina
Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Tökéletes volt.
Nagy Boglárka
Minden rugalmasan ment! Gyors, pontos, alapos munkavégzés! És nem utolsósorban kedvesek és udvariasak voltak. Biztos, hogy legközelebb is az ő segítségüket veszem igénybe. Köszönöm!
Rita
Köszönöm szépen a gyors segítséget. Minden rendben ment.
Szabó István
Meg voltam elégedve.
Andrea
Teljes mértékben meg voltunk vele elégedve.
Pusztai Péter
Teljes mértékben elégedett voltam.
Kádár Andrea
Maximálisan elégedett vagyok. Azonnal jöttek és megoldották a problémám. Segítőkészek és nagyon kedvesek voltak.
Ildikó
Rugalmas, gyorsan jött, mindenre talált megoldást.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan reagáltak, elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Meg voltunk elégedve.
Svitel Anna
"A Solyom és David Art" kétség kivul a legjobb választás volt számunkra. Több szerelőt felhivtunk telefonon, két háromszoros árakat kértek. Ennél a cégnél a segitség gyorsasága, szakértelme, és nem utolsó sorban emberi kedvessége megnyerte szivunket. Máskor is csak hozzá fordulunk. 8. kerületi lakosok vagyunk, Nagyvárad tér.
Ajánlatkérő
Minden a megállapodás szerint zajlott.
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan megoldották a problémát.
Gelmàr Èva
Ha villanyszerelőt keresel ne keress tovább, mert találtad! Rendkívül precízek, gyorsak, udvariasok, nem utolsó sorban megfelelő árréssal dolgoznak. Jó csapat!!!! Csak ajánlani tudom! Éva
Bianca
Elégedettek voltunk.
Szlobodnik Milán
Rendkívül elégedett vagyok. Gyors, hatékony munkavégzés, segítőkész, barátságos csapat, mindenkinek ajánlom!!
Ajánlatkérő
Meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Rugalmas, precíz szakember. Köszönöm a munkáját.
Ajánlatkérő
Meg voltunk elégedve.
Gulyás Éva
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Rez Henrietta
Minden rendben volt, pontos megbízható!
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Péter
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve, pontos, megbízható.
László Ildikó
Lakásfelújítás során sok szakembert igénybe vettem, akivel maradéktalanul, maximálisan elégedett voltam, az Sólyom Úr. Szakmáját jól értő, gyors, pontos, emberileg segítőkész, feladatán túl megoldást kereső, kreatív , munkatársait is inspiráló, igazi szakma mestere. Korrekt, megbízható, reális vállalási díjjakkal dolgozik. Mindenkinek ajánlom, én magam a jövőben is mindig számítok rá. Csillagos ötös!!!
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember.
Dávid
Teljes mértékben elégedett voltam.
Dalma
Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Gál Róbert
Kérem munkaidőben keressen a 06209894640 számon Köszönöm
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok, kedves, hozzáértő szakember. Köszönöm a munkáját
Ildikó
Nagyon kedves, segítőkész szakember. Köszönöm szépen
Madaras Annamária
Nagyon meg voltunk elégedve.
Szabó Péter
Maximálisan meg voltam elégedve.
Bíró Piroska
Tökéletesen meg voltunk elégedve.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon pontos. Elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltunk elégedve.
Kovács Dániel
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Barbara
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm szépen
Kóbor Krisztina
Maximálisan meg voltam elégedve.
Zsuzsa
Nagyon elégedettek voltunk.
Enikő Boros
Megbízható, precíz, magas színvonalon minőségi munkát végez. Korrekt munkáját- a megrendelő igényeit szem előtt tartva- csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam. Másnak is ajánlom.
Borsodi Sándorné
Nagyon meg voltunk elégedve.
Péter
Megbeszéltek szerint érkezett, gyorsan megoldotta a problémát.
Nagy Lőrinc
Ha bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos problémám lesz őt fogom hívni legközelebb is. Korrekt, gyors, pontos és barátságos.
Rácz László
Abszolút meg voltunk elégedve.
Lukács Alexandra
Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Az úr nagyon gyorsan megoldotta a problémámat, emellett korrekt és kedves volt.
Szabó Ákos
Nagyon meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Imre Ilona
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltunk elégedve.
Schrenck Edit
Nagyon elégedett vagyok, köszönöm szépen a segítséget.
Kozma Viktória
Tökéletes munkát végzett.
Szántai Andrea
Maximálisan elégedett vagyok.
Bálint
Nagyon jó szakember.
Ajánlatkérő
Teljesen meg voltunk elégedve a szakember munkájával.
Trofimov Grigori
Tökéletesen meg voltam elégedve.
Zsanett
Tökéletes volt.
Ajánlatkérő
Teljesen elégedett vagyok, csak jót tudok róla mondani!
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan kijött. Meg voltunk elégedve. Másnak is ajánlom.
Puszati Péter
Elégedett vagyok az elvégezz munkával, köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Kósa Kálmán
Minden rendben ment, gyors segítséget kaptunk. Köszönjük
Kalmár Lilla
Korrekt, gyors, csapat. Köszönöm a segítséget.
Dienes Diána
Maximálisan elégedett vagyok, a megbeszélt időben jöttek, gyönyörűen, szépen, tisztán dolgoztak. Mindenkinek ajánlom aki igazán jó szakembert keres. 10**
Ferhan Mohamed
Nagyon profi módon dolgozott!
Szegedi Szabolcs
Pontos, korrekt, minden a megbeszéltek szerint történt.
Barabás Szilveszter
Időben megjelent, pontosan végezte el a munkát.
Bence Bálint
Minden rendben volt!
Ildikó
Maximálisan elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve. Másnak is ajánlom.
Ajánlatkérő
Jó munkát végzett és gyors volt, viszont drágán.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
Alapos szakember, minden rendben volt!
Andrea
Nagyon meg voltam elégedve.
Hollár Judit
Maximálisan elégedett vagyok. A megbeszélt időpontban érkezett, kedves szakember. Köszönöm
Ajánlatkérő
Kivalo szakember , gyors es gondos munkat vegzett!
Ajánlatkérő
Meg vagyok elégedve.
Boros Gerzson Dávid
Maximálisan elégedett vagyok.
Oroda János
Nagyon meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
Minden rendben ment. Köszönöm
Marosi István
Pontos, megbízható, udvarias. Nagyon meg vagyok elégedve.
Nyírő László
Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
Szerencsére nem volt nagy gond. Meg vagyok elégedve.
Orbán Balázs
Maximálisan meg vagyok elégedve.
Ternyák Katalin
Nagyon jó szakember.
Horák György
Tökéletes volt, precízen, pontosan érkezett és dolgozott, maximálisan elégedett vagyok!
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltam elégedve.
Lénártné Pogány Piroska
Pontosan jött, korrekt volt, kicsit drága.
Piroska Vivien
Pontos,precîz.Mindenkinek ajànlom .Fordûljanak hozzà bizalommal
Ajánlatkérő
Teljesen, 100%-ig elégedettek voltunk!
Ajánlatkérő
Egy lakás villanyhálózatának teljes felújítását, valamint led és spot világítás kiépítését végezte. Maximálisan elégedett vagyok vele, precízen, megbízhatóan, korrekt áron dolgozik, a megbeszélt időben jön, és tartja a határidőt is, remek ötletekkel segítette a lakás modern világításának kialakítását! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!