FOGADOK MUNKÁT
Sándori Bence
Sándori Bence
15
Megbízás

11 órával ezelőtt volt itt.

Gárdony és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 67611

Minősített jószaki

Rólam

Kedves Ügyfeleim! Gárdonyi asztalos vagyok, emellett zárnyitást is vállalok. Zár- és lakatnyitás: a zárbetét/lakat roncsolásával, az ajtót sértetlenül hagyva, akár munkaidőn kívül és hétvégén is. Asztalos munkák: bútor összeszerelést, nyílászáró berakást, kerítés készítést, bútorok és konyhabútor készítését és faipari munkákat vállalok Gárdony, Agárd, Dinnyés, Velence, Kápolnásnyék, Nadap, Sukoró, Pettend és Baracska környékén.
Mutass többet

Értékeléseim

Andi
megbízható, alapos, becsületes, precíz
Ajánlatkérő
Nem volt negatívum, bátran ajánlom bárkinek. Remek humora van, korrekt, gyors, precíz, a kérdéseimet megválaszolta, legközelebb is őt hívom, ha ilyen gondom lesz.
Meat-Land
gyors, szakszerű
Marika
Precíz, alapos szakember. Minden felmerülő kérdést, megoldást, ötletet egyeztet a megrendelővel, igyekszik szemléltetni és - ha megoldható - a kipróbálást is lehetővé teszi, mielőtt véglegesen elkészít egy elemet.
Balázs
Nem link, amikor mondta akkor jött, nem húzta el a munkát, nem tűnt el menet közben. Tudom, hogy a szakembert meg kell fizetni, de azért egy picit soknak tartottam a díjat, a munka komplexitásához képest. De alapvetően jó szívvel ajánlom, és lehet majd még mást is rá bízok.
Ajánlatkérő
Alapos, gondos munka. Megbízható!
Edit
Nagyon rendes volt, nagy odafigyeléssel végezte a munkát. Jó szakember, mindent időre megcsinált, nagyon szép munkát végzett, pedig nem volt egyszerű.
Szilvi
Gyors és ügyes volt, az àrat sokallottam a 10 perceymunkáèrt.
Vincze János
Gyorsan, rugalmasan, hozzáértően, szóval profin!
Zsóka
A szakemberrel nem tudtam találkozni ,mert a férjem keresztbe szervezte a munkát!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Asztalos 5 megbízás Zárszerelés 6 megbízás Bútorszerelő 1 megbízás Bútorasztalos 3 megbízás