Fogadok munkát
Rózsa Ágnes
Dietetikus
Rózsa Ágnes
Dietetikus
Segítek megtalálni az egészséges táplálkozás és az örömteli étkezés összhangját.
2006-ban dietetikusi, 2012-ben okleveles táplálkozástudományi szakember végzettséget szereztem, 2013 óta élelmezés- és táplálkozás-egészségügyi szakértő vagyok.
2008-tól magánrendelésemen pácienseim egészségmegőrzés, vagy a gyógyulás, állapotjavítás céljából kérnek és kapnak személyre szabott és a gyakorlatban jól alkalmazható étrendi tanácsokat.
Csodaszerek és divatdiéták helyett, a bizonyítékokon alapuló táplálkozástudomány alapján kifejlesztett, személyre szabott testtömeg-csökkentő programom eredményes és tartós fogyást kínál a kellően elszánt, fegyelmezett, kitartó és együttműködésre kész fogyni vágyóknak. A diéta sikerre vitele a páciens érdeme, akit a tanácsaimmal, szoros étrendi és életmódbeli kontrollal és ellenőrző testtömeg- és testösszetételmérés mellett segítem végig vezetni a céljai felé vezető úton.
A testtömeg rendezése (testsúly csökkentése, vagy épp a megfelelő tápanyagellátással megvalósítható növelése) mellett leggyakrabban
– emésztőrendszeri panaszokkal, betegségekkel (pl. reflux, gyomor- és nyombélfekély, hasnyálmirigy-gyulladás, máj és epebetegségei, emésztési problémák, felszívódási zavarok, a különböző okokból eredő puffadásos tünetek, bélbetegségek – köztük az irritabilis bélszindróma [IBS] kontaminált bélszindróma [SIBO], diverticulosis, divertikulitis, colitis ulcerosa, Crohn-betegség -, székrekedés, hasmenés),
– táplálékallergiával (pl. tejfehérje, tojás, szója, mogyoró-allergia) és -táplálékintoleranciával (laktóz-és fruktózérzékenység), hisztaminérzékenységgel, gluténérzékenységgel (cöliákia, nem cöliákiás gluténszenzitivitás),
– szénhidrát anyagcsere-zavarral (inzulinrezisztencia [IR], cukorbetegség, valamint
– endokrinológiai kórképekkel (pajzsmirigybetegség, policisztás ovárium szindróma [PCOS])–jelentkeznek magánrendelésemre.
Elsődleges az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás, ezért örömmel veszek részt prevenciós programokban, az oktatásban, valamint a közétkeztetés minőségének javítását célzó munkákban.
Mutass többet