FOGADOK MUNKÁT
ReiBau Statika
ReiBau Statika
160
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 150 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rólam

Tervezés: Tartószerkezeti (statikai) tervezés, alapozástól a tetőig, szivárgó és víztelenítési tervek készítése. Több éves tapasztalattal állunk Ügyfeleink rendelkezésére meglévő épületek áttervezése, bővítése vagy új épületek tervezéséhez, engedélyezési-, tender- és kiviteli szinten egyaránt. Műszaki tanácsadás: vásárlás előtti tanácsadás (tégla, vályog és beton épületek esetében), bővítés, átépítés esetén tartószerkezeti véleményezés (igény esetén írásos állásfoglalás), CSOK igényléséhez szükséges statikai vizsgálat és tervezői véleményezés Tervezői művezetés: tervezést követően az építés szakaszában helyszíni, tervezői művezetéssel segítjük Megrendelőinket
Mutass többet

Értékeléseim

Viszinger Viktória
Segítőkész, korrekt és szakmailag felkészült.
Lajos
Rendkívül segítőkész szakember. Meghallgatott, kérdezett és kereste a nekem legjobb megoldásokat. Alaposan megvizsgálta az épületet, nem csak általánosságban beszélt. Jó tanácsokat kaptam tőle, ami alapján el tudok indulni a házam felújításával.
Anita
Korrekt, precíz, pontos, segítőkész, pontos, megbízható, szimpatikus és nagyon jó szakember csak ajánlani tudom. Teljeskörű felülvizsgálatot és szakvéleményt készített a részünkre. A felülvizsgálat után még felmerült a falbontás is, melyre ismét személyes megtekintésre volt szükség. Időt nem sajnálva mégegyszer visszamentünk a helyszínre és pontos, részletes választ kaptam. Ha bárki statikust fog keresni, akkor csak is Őt fogom ajánlani.
Krisztina
Korrekt, pontos, megbízható, szakmailag felkészült és segítőkész.😊
Ildikó
Nagyon precíz, mindenre kiterjedő választ adott a feltett kérdéseimre, mindent alaposan megvizsgált, teljeskörű szakvéleményt adott.
Miklós
Precíz és segítőkész.
Ajánlatkérő
Az ütemezés a megbeszéltek szerint haladt, a tervvel és kivitelezéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseimre maradéktalanul és rövid időn belül válaszokat kaptam.
Ajánlatkérő
Közfalak mozgatásához szükségem volt egy gyakorlott statikus véleményére. Az ez irányú képzettsége és a korábbi vélemények alapján esett rá a választásom. Budapesttől közel 100km-es távolságra is pontosan érkezett. Minden kérdésünkre szakszerűen és érthetően válaszolt. Egyértelmű volt, hogy hosszú évek rutinja van mögötte. Fontos lehet, hogy igény esetén írásos szakvéleményt is készít a felmérést követően. Összességében elégedettek voltunk munkájával, bátran ajánlom mindenkinek, akinek statikustra van szüksége.
Ajánlatkérő
Alapos, korrekt szakember. Pontosan érkezett a megbeszéltek szerint. Mindent a részetekbe menően elmagyarázott, minden kérdésre készségesen válaszolt és hasznos tanácsokat adott. Máskor is szívesen dolgoznék vele.
Ajánlatkérő
Részletes, pontos ajánlatot kaptam, a kommunikáció nagyon gördülékenyen ment. A ház problémáival kapcsolatban részletes magyarázatokkal szolgált, és remek megoldásokat javasolt. Még másnap is felhívott egy újabb ötlettel. Nagyszerű, lelkiismeretes, pontos, korrekt szakember, bátran ajánlom mindenkinek.
Ica
A munkájával maximálisan meg voltam elégedve . Precíz mindent megnézett és minden kérdésre részletesen válaszolt és segítséget adott a technikai megoldásokra. Mindenkinek ajánlani tudom
Eördögh-Szitnyai Zsófia
Szimpatikus, jó szakember
László
Korrekt,gyors,érti a szakmáját,maximálisan meg voltam elégedve.
Törölt felhasználó
Átfogó anyagot kaptam, minden a megbeszéltek szerint történt, korrekt volt.
Laci
Megbízható ,gyors és korrekt áron dolgozó szakember.
Sipos - Balázsi Ágnes
Mindent alaposan végig nézett, majd átgondolt részletes választ adott, akár kivitelezést érintő kérdésekben is.
Pál Árpádné
Nagyon udvarias és rugalmas volt az időpont egyeztetés során.
Feri
A pontosságot és a gyorsaságát
Gabriella
Precíz szakember a kérdéseimre megkaptam a választ ,sorrendben adta meg az elvégzendő munkákat, ezt be is fogom tartaniA lakás minden zugát megnézte ,felmérte csak ajánlani tudom másoknak is
Dániel
Pontos, gyors, megbízható. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Attila
Gyorsan volt szükségünk egy statikai szakvéleményre és itt, a jószakin találtunk rá Imrére. Ő az előzetes elvárásainkat maximálisan teljesítve gyors és profi munkát végzett, és mindeközben rugalmas is volt. A végeredménnyel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Köszönjük a segítséget!
Nora
Pontosan èrkezett, korrekt munkàt vègzett, csak ajànlani tudom!
Ajánlatkérő
Erősség: pontosság, szakértelem, megbízhatóság. Gyengeség: NA
Anna
Gyorsan reagált a megkeresésre, több időpont javaslatot is adott. CSOK-os statikai szakvélemény írásában segített nekünk Imre, amit a bank egyből el is fogadott. A jövőbeni átalakítási terveinkre is részletes választ kaptunk. Biztosan keresni fogjuk a jövőben.
...
Viszonylag rövid határidővel tudta vállalni a munkát. Rugalmasan lehet vele időpontot egyeztetni. Körültekintő felmérést végzett. Minden felmerülő problémára kaptam megoldási javaslatot.
Halmai Ágnes
Számunkra nagyon pozitív volt, hogy kreatívan gondolkodik, számos praktikus ötletet tudott adni az elképzeléseinkhez.
Judit
Minden rendben volt
Judit
Hozzáértő, pontos, korrekt, jó javaslatokat vázolt fel, kérdéseinkre, felújítási tervünkre megoldási javaslatokat adott, leendő kivitelezőnkkel telefonon egyeztetett.
Pákozdi Judit
Gyors, pontos, alapos munkát végzett, beleértve, hogy kijött a távoli helyszínre is.
Fuxreiter Tünde
Maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával.
Anikó
A Jószaki oldalon található véleményezések alapján választottam ki a szakembert. Mi sem csalódtunk, abszolút meg tudjuk erősíteni a többi megrendelő álláspontját. Imre pontos, precíz, hozzáértő és türelmesen megválaszolja a laikus által - akár többedszer is feltett kérdéseket. Nem volt rest felmászni a padlásokra, lemenni a pincébe és mindent alaposan szemügyre venni, szakérteni. Nyugodt szívvel ajánlom.
Krisztina
Korrekt, gyors pontos volt és szavatartó
Szabados Csaba
Rendben volt minden,köszönöm a segitséget
Amalfi
Gyors, megbízható, preciz
Kitti
Imre az egyedüli Jószaki, aki CSOK-os hitelhez statikai szakvéleményt ad. Megkeresésre hamar reagált, több időpontot is ajánlott. Időben érkezett a helyszínre. Az elvártnál több információval, tanáccsal is ellátott. Az általa készített dokumentációt a bank elsőre elfogadta. Bátran ajánlom, valóban Jószaki.
Gábor
Pontos. A megbeszélt időben megjelent. Felkészült, azokat az adatokat, amiket elküld neki a megbízó, azokat ténylegesen megnézi. Tényleges tudással rendelkezik, minden kapcsolódó kérdésre tudott válaszolni. Minden olyan munka, ami kapcsolódik az ő tevékénységéhez, arról lehet kérdezni, tud rá választ, vagy tanácsot adni. Tárgyilagos, vagy is az elvégzendő feladatra koncentrál. Gyors, amennyire ez a munka engedi. Végül, de nem utolsó sorban, intelligens és jó megjelenésű szakember.
David
Profi, hatalmas rutinja van, voltak egyedi ötleteink, de nem tudtuk zavarba hozni. Minden pont olyan lett amilyet megálmodtunk.
Dóri
Rendkivűl korrekt és informativ. Valószínű később is igényt tartunk a szolgálataira az első ingatlanunkhoz.
Zsolt
-
Levente
Könnyen ment a kommunikáció, több időpont lehetőséget is felajánlott. A felmérés során egyértelmű volt hogy hatalmas szakmai tapasztalattal illetve tudással rendelkezik a különböző épület típusok terén. Az általunk eddig is ismert problémákon kívül más hibákra és lehetséges probléma forrásokra is rávilágított, illetve tanácsokat is adott a javítások elvégzéséhez ideális vakolat típusokhoz és szigetelő anyagokhoz. Nagyon elégedett voltam a munkájával, hasonló esetben biztos hogy máskor is őt fogom hívni.
Szabolcs
Minden a megbeszéltek szerint történt, választ kaptam az összes kérdésemre, korrekt tájékoztatást kaptam
Ajánlatkérő
-
Gábor
Felkészült, precíz és jól kommunikál
Nagy Katalin
Nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező fiatalember. Rettentően alaposan és lelkiismeretesen járt el az első telefonbeszélgetéstől a munka végéig. Nem másodlagos, hogy hajlandó volt Veszprém megyébe leutazni, ahova pontosan érkezett! Időt nem sajnálva végignézte a házat, mérőműszert is használva, minden apró problémára kitérve. Kértünk szakvéleményt is, amit szintén nagyon részletesen kifejtve kaptunk meg a leadási határidő előtti egy nappal korábban. Nagyon megvagyunk elégedve Imre munkájával, bátran ajánljuk!
Imre
Korrekt volt.
Ajánlatkérő
Minden a megbeszéltek szerint történt. Alapos munkát végzett. A felmérés után minden kérdésünkre teljeskörű választ kaptunk.
András
Nagyon rugalmas, gyors, segítőkész, türelmes. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Dániel
Flexibilis, profi, segítőkész. Hatalmas segítség volt házvásárlás előtt.
Ajánlatkérő
Rugalmassag, emberi hozzaallas, szakmai figyelmesseg!
Barnabás
A megbeszélt időre, pontosan érkezett. Pontról pontra átnéztünk mindent, elmondta mindenről a szakmai véleményét, bármilyen kérdésem volt érthető magyarázatot adott rá. Teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával!
Kiss Balázs
Gyorsan visszajelzett a megkeresésünkre. Alaposan átnézte a tervrajzokat és a házat. Minden kérdésünkre válaszolt, írásos formában is részletesen.
David
Szupergyors és rugalmas. Volt lehetőség gyorsítást kérni így másnap már kezemben volt az állásfoglalás, melyet azóta már a bank is visszaigazolt.
Péter
Gyors, rugalmas, profi..
Szabolcs
Precíz, pontos, ért a szakmájához és a vállalt határidőt is tartja magát.
Rozsovits Ildikó
Korrekt, jó szakember.
Mester Zoltán
Gyors, megbízható. Az előzetes megbeszélés alapján felkészülten érkezett, és hasznos információkat adott.
Tóth András
Az ünnepek ellenére hamar válaszolt és a megbeszélt időpontban pontosan érkezett. A házat alaposan felmérte és részletesen elmagyarázta, hogy mire miért lehet szükség.
Gáspár Tamás
Pontos volt, korrekt.
Veronika
Alaposan és körültekintően megvizsgálta az egész házat és minden helységet (a melléképületet is) és közben érthetően el is magyarázta hogy mi, miért és hogyan van, továbbá hogy mire kell figyelni a felújítás során és az hogyan oldható meg. Hajlandó volt Heves megyébe elutazni. Rugalmas, korrekt, készséges .
MolnarAndras
Profi, pontos munkát végzett
Alexa
Házvásárlás miatt sürgős statikus vélemény kellett a banki hitelbírálathoz. Rövid időn belül ki tudott jönni és a véleményt is hamar elkészítette. Gond nélkül elfogadta a bank.
Péter
Precíz, rugalmas, és teljeskörű
Kati
Becsületes, pontos, korrekt, precíz, mérőműszereket is használ.
Szaki válasza:
köszönöm!
Kovács Balázs
Pontos, korrekt, precíz, érti a dolgát. A megbeszélteken felül számos egyéb információval ellátott.
ANDREA
Kedves, bizalomgerjesztő volt, körbe nézett rendesen, és a javításokra vonatkozólag tanácsokkal ellátott.
Zsombor
megbízható, korrekt, pontosan érkezett
Betti
Pontos volt és tökéletesen megoldotta a feladatot
Attila
Korrekt, gyorsan alkalmazkodott a rövid határidőnek, segítőkész, alapos! Nagyon köszönöm segítségét. Teljes mértékben ajánlom!
Zsuzsa
Alapos munkát végzett és minden felmerült kérdésre válaszolt
Ildikó
Korrekt, precíz, megbízható, gyors. A statikai tanácsadás mellett olyan problémákra is kitért, ami nem az ő szakterülete. Úgy vizsgálta meg a házat, mintha magának vásárolná. Bátran ajánlom!
Szaki válasza:
Köszönöm!
Tamás
Megbeszéltek szerint jött felmérni. Határidőre elvégezte a munkát. További kérdésekre is válaszolt.
Adrienn
Megbízható, Alapos, Precíz,
Adrienn
Pontos, alapos, hitelt érdemlő, szerintem nem túl drága.
Éva
Gyors és korrekt
Szilvia
Gyorsan reagált az üzenetemre, rugalmasan tudtunk egyeztetni. Ingatlan vásárlás előtt kértem a segítségét, szakértelmét, vályog-tégla vegyes falazású házhoz. A kérdéseimre hasznos válaszokat kaptam. Köszönöm 🙂
Nagy Katalin
Minden a legnagyobb rendben volt. A hirdetésre nagyon gyorsan reagált és pontosan érkezett, mindent alaposan átnézett, az összes kérdésünkre teljes körűen válaszolt. Olyan szemmel nézte a házat és olyan tanácsokat adott, mintha ő vásárolná. Az írásos vélemény részletes a jövőben elvégzendő munkákkal kapcsolatos részletes leírást is tartalmaz, linkekkel az egyes általa javasolt megoldásokhoz. A felújítással kapcsolatban rengeteg elkerülhető problémára hívta fel a figyelmet. Nagyon meg voltunk elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Julia
Gyors, rugalmas, segítőkész!
David
Hiteles, gyors, precíz, korrekt áron. Mindent előre egyeztettünk, amit maradéktalanul betartott. Ajánlom...
Szaki válasza:
köszönöm!
Betti
Gyorsan válaszolt a munkára és remekül meg tudtuk beszélni a teendőt. Az időpont tekintetében rugalmas volt és annak ellenére hogy nem tudtunk a helyszínen lenni, megbízhatóan elvégezte a munkát. Utána minden kérdésünkre részletesen válaszolt. Én csak ajánlani tudom Imrét.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 160 megbízás