FOGADOK MUNKÁT
Regőnyeiné Petőfi Róza
Regőnyeiné Petőfi Róza
6
Megbízás

2 hónappal ezelőtt volt itt.

Érd és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 95373

Regőnyeiné Petőfi Róza

Független hitelszakértő és közgazdász vagyok, 20 éves tapasztalattal, több száz folyósított hitel referenciákkal, segítek gyorsan, hatékonyan, biztonságosan, + extra kedvezményekkel Lakáshitel, CSOK, Csok kamattámogatott hitel, Szabadfelhasználású hitel, Személyi kölcsön, Babaváró hitel, Felújítási hitel, Építési hitel, Kisvállalati hitel, Hitelkiváltás ÉRD, BUDAPEST, Diósd, Tárnok, Százhalombatta, Biatorbágy, Sóskút, Velence, Martonvásár Érd 50 km-es körzetben dolgozom. Tipp: A lakáshitel törlesztő részletben akár 20.000 Ft különbség is van bankok között, ugyanarra a hitelösszegre, ugyanarra a futamidőre, így akár 20 éves futamidőnél 4.800.000 Ft-ot is spórólhatsz a segítségemmel. Rólam: Pénzügy, kereskedelem végzettségem van és 20 éve dolgozom hitelezésben A legnagyobb bankok hiteleit közvetítem (14 bank) Vállalom: * Teljeskörű ügyintézés a hitelkérelem beadásától a folyósításig. * minimum 3 bankot hasonlítok össze, * előminősítés végzek, így a banki beadás után már közel 100%-biztonságú a jóváhagyás * Előbírálati igazolást intézek (így nem vész el a foglaló) * Elérhető vagyok. * Ügyfeleimnek egyszer kell a bankba menni, jóváhagyás után. * Extra kedvezményeket biztosítunk * Adott esetben egyedi kamatot * Díjmentes ügyintézést Szolgáltatásunkért ügyfeleinkenk nem kell fizetni, mert a bankokkal állunk szerződésben. 15 éves múltú többesügynök cég alvállalkozójaként nagyon sok ügyfelet viszünk a bankokhoz, ezért tudnak ügyfeleink egyedi kedvezményeket kapni. Szakértelem, mindemellett közvetlen tájékoztatás és teljeskörű ügyintézés. Keress bátran!
Mutass többet

Értékeléseim

Melinda
Rendkívül segítőkész, türelmes, együttműködő. Szimpatikus volt ő maga és az általa adott ajánlatok, kedvezmények és hogy végig mellettem volt a teljes hitelügyintézésben. Ajánlom őt mindenkinek, aki megbízható, tapasztalt, rugalmas hitelügyintézőt keres
Melinda
Gyorsan válaszolt, felkészült
Máté rata a
Nagy biztonságot kaptam a lakáshitelemnél. Mindenről tátékoztatott és intézett. Nagyon kényelmes volt és kedvezményt is kaptunk a hitelünkre. Köszönjük.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Hitelszakértő, pénzügyi tanácsadó 6 megbízás