FOGADOK MUNKÁT
Rácsik Tibor
Rácsik Tibor
4
Megbízás

14 órával ezelőtt volt itt.

Szombathely és 90 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 99950

Rólam

Üdvözlőm minden leendő megrendelőimet. Kőműves Burkoló Gipszkarton szerelő, egyéni kisvállalkozó vagyok. Sokéves tapasztalattal kőműves munkát családi ház felújítást, átalakítást, ajtó ablak be építést. Hideg meleg burkolást! Csempézést, járólapozást, parkettázást. Gipszkartonszerelést, álmennyezetek, előtétfalak, válaszfalak, tetőterek kiépítését vállalom. Megbízható korrekt munkavégzés számlaképesen! Ingyenes helyszíni felmérés, 50km belül. Hívjon bátran! Elérhető vagyok a nap bármely időszakában.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Teri
előző válaszban
Ajánlatkérő
Elsőként jelentkezett, pontosan érkezett, de a vízcsapot, amit felszerelt nem precízen szerelte fel, szinte csak forró és hideg víz folyik.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Fürdőszoba álmennyezetre mi a legjobb anyag? Hungarocell vagy gipszkarton? Milyen szakembert kell ilyenkor hívjak? A gipszkartonos az, aki megoldja? Vagy szobafestő is kell majd? Vagy generálkivitelező? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá.

Az én válaszom:

„Szép napot üdvözlöm, a fürdőbe inkább a gipszkartont szokták használni, vizes helységbe a zöld színű impregnált kartont rakják fel. Utána a glettelés és festés amihez penészgátló festéket javaslok. Bővebb információért állok szíves rendelkezésére. Rácsik Tibor.”

1

2023. 01. 27.

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Üdvözöllek, én ezt a szigetelést mindenképpen cserélném. Az el sárgult nikecell arra úttal hogy nagyon régóta van fent. Lekell szedni és ujjra cserélni.”

1

2023. 01. 20.

A mennyezet glettelés feláras? Drágábban számolják általában, mint a falakat? Számít, hogy kézi glettelés vagy gépi? Köszönöm a válaszokat!

Az én válaszom:

„Üdvözlöm Glettelés, két rétegben gipszes alapú glettanyaggal, csiszolással munkadíj 2,100 Ft/m2 Valamivel drágább egy kicsit, mint az oldalfalak glettelése. Igen munkadíj árban változó gépi drágább. Üdv Rácsik Tibor EV. ”

0

2022. 11. 10.

Szakmáim

Burkoló 4 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Kőműves 0 megbízás