FOGADOK MUNKÁT
R. M. Audit Kft. - Rátskay Ildikó
R. M. Audit Kft. - Rátskay Ildikó

Könyvelés · Adótanácsadás

87
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Biatorbágy és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 21499

Minősített jószaki

R. M. Audit Kft. - Rátskay Ildikó

Könyvelés · Adótanácsadás

Biatorbágyon családi kisvállalkozásban könyvelést, bérszámfejtést, igazságügyi szakértést, adótanácsadást, hatóságok előtti képviseletet, igény esetén helyszíni könyvelést is vállalok. IFRS szerinti beszámoló készítésére is van jogosultságom. Vállalkozásom a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének Elismert tagja. Új tevékenységünk a pályázatírás is elérhető nálunk.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Adf
Dia
Csak erősségei vannak!
Csengei Andrea
Gyors, pontos, kedves és segítőkész. Mindenre van megoldási javaslata. 😀
Simány Zsuzsa
Nagyon korrekt, jó szaktudású, teljesen meg voltam vele elégedve!!!!
Szaki válasza:
Kedves Zsuzsa nagyon szépen köszönöm!
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett vagyok.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Gyula
Elégedett vagyok.
Szaki válasza:
Kedves Gyula! Nagyon köszönöm.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Nagyon kedves hölgy. Gördülékeny volt.
Ildikó
6 csillag
Szaki válasza:
Kedves Ildikó! Nagyon köszönöm!
Gajdics Angelika
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a szakember munkájával.
Szaki válasza:
Angi, nagyon szépen köszönöm.
József
Meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Szűcs Attila
Nagyon elégedett voltam.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam.
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm.
Szili Krisztina
Maximálisan meg vagyok elégedve.
Szaki válasza:
Kedves Krisztina! Köszönöm szépen.
Lőrinc Gergely
Meg vagyok elégedve.
Szaki válasza:
Kedves Gergely! Köszönöm szépen.
Nagy István
Maximálisan meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Kedves István! Nagyon köszönöm!
Udvari Péter
Nagyon jól megoldotta.
Szaki válasza:
Kedves Péter! Nagyon szépen köszönöm.
Nagy János
Gyors és kedves szakember, nagyon elégedettek voltunk!
Szaki válasza:
Kedves János! Nagyon szépen köszönöm az értékelést. Rátskay Ildikó
László Attila
A Hospinfo Kft. 2000-ben alakult, egészségügyi IT szaktanácsadás, felmérések, közbeszerzések, hardware és software kis- és nagykereskedelme feladatokra. Az előző könyvelő hathatós közreműködésével majdnem megszűnt a cég. Teljesen véletlenül találkoztam Ildikóval, aki nem csak kihúzta a céget a bajból, hanem azóta is ellátja a könyvelői feladatokat. Elsősorban agilis, ami igen jó tulajdonság egy hatóság előtti képviselet során. Ildikót abszolút megbízhatónak, nagy szaktudással rendelkezőnek tartom. Még nem sikerült olyan kérdést feltennem, amire ne tudott volna egyből válaszolni. A cég "anyukája", egyengeti annak útját, de, ha kell helyre is tudja tenni és ez jobb, mintha szépítgetné a dolgokat. Szerintem ez is nagyon fontos. Én csak azért nem ajánlom másoknak, mert, ha nagyon sok munkája lesz, kevesebb kapacitása marad a Hospinfo-ra. Ez természetesen csak vicc. Bátran ajánlom mindenkinek, akár felelőséget is vállalok a munkájáért. Nincs mitől tartanom! ui: Ja, és nemcsak a papíralapú ügyintézésben van otthon.
Szaki válasza:
Kedves Attila, nagyon köszönöm!
Sándor Ferenc Alex
Többszöri könyvelő váltás után találtam rá informatikai kereskedő cégemmel az R. M. Audit Kft.-re. Már a váltásnál is maximálisan pozitív emberi hozzáállásról tettek tanúbizonyságot, és az eltelt hosszú évek során, amióta cégem könyvelési, bérszámfejtési és esetenként adó tanácsadási munkáit látják el, szakmai hozzáértésükkel is rászolgáltak a bizalomra. Bármilyen könyvelési kérdésem is merült fel eddig, Rátskay Ildikó mindig készségesen és számomra, laikus számára is érthető módon adta meg a választ. Minden kezdő és régóta működő cégnek jó szívvel tudom ajánlani. Sándor Ferenc Alex Kereskedelmi vezető S and S Hungária Kft.
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm Alex
Aradi György
Cégünk az AR-EL Kft 1998-ban alakult. A megalakulástól kezdve családunk egyik jó barátja intézte a cég pénzügyi-, könyvelési – és az adóhatósággal kapcsolatos összes ügyét (legnagyobb megelégedésünkre). Ez a hölgy kb. négy évvel ezelőtt nyugdíjba ment. Ekkor azt hittem, hogy olyan tudású és készséges könyvelőt nem találok többé. Egy helyi (Budakeszi) újságban megakadt a szemem egy könyvelő iroda hirdetésén, ahová egy telefonon történt egyeztetés után elmentem. Az első benyomás alapján úgy döntöttem, hogy meg kell próbálnom Ildikóval dolgoztatnom. A négy év alatt nem csalódtam. Ugyanolyan figyelmes, gyors, nagy szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársat találtam benne, mint az előző, még a mai napig a család barátjaként tisztelt hölgyben. Aradi György AR-EL Kft Budakeszi
Szaki válasza:
Kedves Gyuri! Nagyon szépen köszönöm dicsérő soraidat.
Kreisz Ildikó
Cégünk évek óta sikeresen együttműködik a könyvelő irodával, mivel nemzetközi szállítmányozással foglalkozunk a mi esetünkben a könyvelés sem egy szokványos feladat a nagyarányú deviza forgalom miatt. Munkájukat magas szaktudással és professzionális hozzáállással végzik. Az esetlegesen felmerülő problémáinkat a lehető legnagyobb körültekintéssel próbálják meg orvosolni, hozzájárulva ezzel is a cégünk sikeres működéséhez.
Szaki válasza:
Kedves Ildikó! Nagyon köszönöm ajánlásotokat.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Könyvelés 74 megbízás Adótanácsadás 13 megbízás