FOGADOK MUNKÁT
Nemes Mónika
Nemes Mónika
12
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 73739

Jószaki

Nemes Mónika

Lakberendező és építészmérnök vagyok.Vállalási területeim:belsőépítészeti, lakberendezési tervezés, kivitelezés, 3D látványtervezés, helyszíni tanácsadás, bútortervezés és kivitelezés, költségvetés összeállítása és az ezzel összefüggő munkák pl. szellőztető rendszerek, villanyszerelés, gépészet szervezése és kivitelezése.
Mutass többet

Áraim

Lakberendezési tanácsadás

30 000 Ft / alkalom
Helyszíni szemle és megbeszélés kb. 2 órás időtartamot jelent. Az alkalom során érinthetünk minden önnek fontos vagy akár közösen észrevett problémát, megoldásra váró kérdést, a továbblépéshez javaslatokat, egyedi ötleteket kaphat, amelyek átlendíthetik önt a holtponton vagy az otthonában a változást elindíthatja vagy jó irányba terelheti.Lakásvásárlás, lakás átalakítás, építkezés, eladás, enteriőr frissítés, átrendezés, bútorvásárlás, felújítás előtt áll vagy pont a közepén és kissé ( vagy nagyon) elakadt, de nem tudja még, hogy elég-e néhány tanács vagy tervezőre van szüksége, aki átveszi öntől az ezzel járó összes feladatot.

Belsőépítészeti látványtervezés, kiviteli tervekkel

8 000 Ft - 15 000 Ft / ㎡
Az ajánlat mindig személyre ill. a tervezendő ingatlan paramétereire szabott.Különböző helyiségek tervezési díjai és a megrendelő előzetes igényei adják össze a végeredményt.

Lakásfelújítás teljes körű kivitelezése, bútorgyártás

10 000 Ft / ㎡
Kivitelezés szakipari munkái: Bontás, sitt elszállítás, víz és hőszigetelés, burkolás, hőszigetelés, kartonozás, bútorgyártás, világítástechnika lámpák beszerzésével, tapéták, profillécek, burkolatok kedvező áru beszerzése, beépítése, tervezés, művezetés

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Még most fogunk csak együtt dolgozni
Ajánlatkérő
Csalàdi hàz àtalakítàsàhoz készített nekünk koncepcióterveket, melyeknél làtszott a lakberendezői làtàsmód és tapasztalat. A tervek màr elsőre nagyon tetszettek. :-) Jó szakember, ajànlani tudom mindenkinek!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Belsőépítész 6 megbízás Lakberendező 6 megbízás