FOGADOK MUNKÁT
Nagy zsolt
Nagy zsolt
44
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Szombathely és 45 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rólam

Nagy Zsolt vagyok és kőműves , homlokzatszigetelő, gipszkartonszerelő munkákat vállalunk vagy felújításokhoz keresnek igényes kőműves brigádot keressenek bizalommal  1
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zoli
Maximálisan korrekt, pontos, tartja a szavát.
Horváth Szilárd
Gyorsan és pontosan dolgoztak. Tiszta kommunikáció. Ha közben felmerült kérdésem, problémám, készségesen segítettek. Csak ajánlani tudom!
Robi
Ha tökéletes munkát szeretnél akkor Zsolt és társa a legjobb választás
Anikó
Reális munkadíjat számolt , gyors és szép munkát végzett.
Diana
Bátran ajánlom Zsoltot és Csabát mindenkinek, aki megbízható, pontos és professzionális szakembereket keres. Egy motivált csapat, akik betartják a szavukat és kifogástalan munkát végeznek. A jövőben is örömmel fogjuk őket felkérni.
Szaki válasza:
Köszönjük es szívesen megyünk legközelebb is.
Richárd.
Csak egy apró javításhoz kértem a segítségét, de nem rázott le készséggel állt rendelkezésre. Ő hívott telefonon és néhány napon belül már nálunk volt és megoldotta a problémát. Mindenkinek ajánlom, több ilyen pontos,precíz szaki kellene.
Ajánlatkérő
Precíz, megbízható és kreatív ha valamilyen akadály lépne fel. Jó csapat, amihez értenek azt jól csinálják, amihez nem azt meg mondják. Árban reálisak, ezért én ajánlom.
Papó
Gyorsak voltak és becsületes munkát végeztek!
Brigitta
Gyors és pontos
Tamásné Mécs
Örülök,hogy Őt választottam. Ismeretlenül,csak az olvasott vélemények alapján esett rá a választásom. Telefonon megkeresett,időpontot egyeztettünk,és mire 3-at pislantottam,már ott volt, szerszámokkal,anyaggal,és dolgozott. Szorgalmas,megbízható,és nagyon jó munkát végzett. Eltűrte egy avatatlan,de annál lelkesebb rajongó körbe udvarlását...a kutyámét. Amiért,külön köszönet. Ajánlom mindenkinek,nem fog csalódni.
Szaki válasza:
Köszönöm a szakértő RinTinTinnek is 😊🐕🐕🐕
Ajánlatkérő
Ajánlom őket. Jó munkát végeztek :)
Lali
Pontos, szorgalmas igényes
Gábor
Időben megjelentek és neki is láttak a munkának. Gyorsan és alaposan dolgoztak. Csak ajánlani tudom őket.
Farcigyurci
Precíz, gyors, alapos
Ági
A felmérés során még voltam elégedve a szakmai tudásával és a hozzáállásával. A munkavégzést a júliusi kezdéssel beszéltük meg.
Dóra
Jó szakembernek találtuk. Hamar egy gondolkodásra jutottunk, így a már elkészült munkán is látjuk, h úgy alakul, amit megbeszéltünk! A tudására lehet számítani. A munkájára igényes. A mi esetünkben, nem ijedt meg vmi újnak a megtanulásához és utánna az alkalmazástól. Így én nem tudok róla negatívumot mondani.😊
Edit
Rugalmas, pontos, precíz, gyors, ügyes
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 8 megbízás Betonozás 2 megbízás Gipszkarton szerelés 13 megbízás Épületbontás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Kőműves 19 megbízás Generálkivitelezés 2 megbízás