FOGADOK MUNKÁT
Nagy F Dávid
Nagy F Dávid
0
Megbízás

2 évvel ezelőtt volt itt.

Jászberény és 30 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Rólam

21-éve foglalkozom gyógymasszázzsal, csontkovácsolással. Nagyon szeretek segíteni az embereken, ez motivál. Büszke vagyok az elért eredményeimre, hiszen rengetegen keresnek fel, és szinte mindenki elégedetten távozik tőlem. 2019 Októberében költöztem Jászberény külterületére, egy tanyára. (GPS be be kell írni: Relaxtanya, és idehoz) A hét első felében itt fogadom a kuncsaftjaimat de házhoz kiszállást is vállalok. Kezeléseim elején masszírozok majd ezt követően helyre rakom az elmozdult csigolyákat, ízületeket. Gyógymasszőri iskolát végeztem, Kovács Andrásnál tanultam először a csontkovácsolást, majd Magfalván sok híres csontkovácstól. Ma már én is tartok előadásokat. Ezen a számon vagyok elérhető: .
Mutass többet

Áraim

Gyógymasszázzsal egybekötött csontkovácsolás

5 000 Ft / alkalom
A kezelés tartalmaz egy masszázst, és a végén a csigolyák-ízületek helyremozgatását csontkovács technikával. Az alapkezelés fél órás, de lehet kérni hosszabb kezelést is. A kiírt ár a félórás kezelésre vonatkozik. 5000Ft.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Szabó Leslie
Évek óta Ferihez járok, maximális elégedettséggel. Kiváló csontkovács.
Ajánlatkérő
Nagyon jò masszázs, köszönöm szépen!
Rajczi Gábor
Hála istennek nekem még nem kell Ferihez járnom (bár az is lehet, hogy kell, csak nem veszem észre, vagy nem veszek róla tudomást), de amikor megmasszírozott, vagy szétszedett majd összerakott, mindig új ember lett belőlem. Ajánlom Ferit mindenkinek. Azoknak, akiknek van problémájuk, de azoknak is, akiknek még nincs, vagy nem tudnak róla. Lelkiismeretes csontkovács. Nála tényleg sok időt eltöltesz, és az mind érdemi idő. A Skála Kópé egyik mondata jut eszembe róla: "Bemegyek, kijövök. De milyen jóóól kijövök, ha bemegyek!"
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gyógymasszázs 0 megbízás Csontkovács 0 megbízás Masszázs 0 megbízás