FOGADOK MUNKÁT
Nagy Attila
Nagy Attila
46
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 10 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 30267

Minősített jószaki

Rólam

Kedves megrendelők. Többéves szakmai gyakorlattal vállalok szobafestést tapétázást. Gyors, igényes és tiszta munkavégzés!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Bebők Gabriella
Szépen,precízen és tisztán dolgozik.
Alexander
A felmérés estéjén megkaptam az árajánlatot e-mailben. A megbeszéltek szerint elkezdte a munkát és időben be is fejezte. Rendet hagyott maga után.
Ajánlatkérő
Kivételesen korrekt, pontos, megbízható szakember. Nagyon szépen dolgozott, pontosan érkezett, többször is egyeztettünk személyesen és telefonon. Igényes a munkájára és precíz. Csak ajánlani tudom. Nem találhattam volna nála jobb szakembert a munkára.
Rozália
Korrekt, barátságos, rugalmas és gyors szakember. Nagyon elégedett vagyok vele, a jövőben is őt hívom. A munkaterületet összetakarítja a nap végén, többször egyeztet, hogy megfelel-e a festés, a bútorokat, szerelvényeket letakarja, nem kell utána órákig kapargatni a szétkenődött festéket, mert nincs. Nálam az erkélyt, wc-t, előszobát és konyhát festette. Nem volt egyszerű, a panelfalat 3 rétegben glettelni, csiszolni kellett festés előtt, de a végeredmény nagyon szép lett. Szívesen ajánlom Attila munkáját másnak is.
Orsolya
Időben érkezett, korrekt árát kaptunk, szépen dolgozik. Nem először festettunk vele és nem is utoljára. Csak ajánlani tudom.
Noémi
Gyors volt a kapcsolatfelvétel, illedelmesen beszélt. Akkor jött felmérni, amikorra megbeszéltük, akkor küldte az árajánlatot amikorra megígérte. Ugyanígy volt a munkavégzéssel, minden a megbeszéltek alapján történt. Hozott fóliát, letakarta a bútorokat. Tényleg csak annyi volt a dolgunk, hogy átvegyük a munkát. A tapétázás is szépre sikerült, csak pozitívan tudok nyilatkozni. Örülök, hogy őt választottuk, meleg szívvel ajánlom bárkinek.
Ádám
Már a felmérésnél nagyon szimpatikus volt Attila - nem elnagyolva mért fel, hanem pontosan, korrektül mérve. Az árajánlat korrekt volt és minden, amit megbeszéltünk előre, annak megfelelően is történt. Nem voltak rejtett költségek és meglepetések. Mindig pontosan - még nálamnál is pontosabban - megjelent a megbeszélt időpontokban. Teljesen normális és korrekt volt a hozzáállása mindenhez, ha kérdésem volt készségesen válaszolt, vagy tanácsot adott. A kész munkával nagyon meg vagyok elégedve, ár-érték arányban szerintem a legjobb és tisztaságot hagyott maga után. Biztos, hogy ajánlom a barátaimnak, ha festésről van szó!
Ferenc
Nagyon precízen dolgozik. Csak ajánlani tudom. Munkája után számlát is ad. Korrekt szakember.
Ajánlatkérő
Attila pontos, precíz, megbízható, nagyon jó szakember. Mindenkinek őt ajánlom!
Zsolt
Attila szimpatikus, megbízható fiatalember. Korrekt árajánlat, korrekt, szép, igényes munka! Mindenkinek ajánlom! Profi!
Nikitscher Péter
Attila már a felmérésnél nagyon szimpatikus volt, az árajánlatot gyorsan megkaptuk tőle. A megbeszélt időpontban a munkát elkezdte. Szépen és gyorsan dolgozott, a részletekre is odafigyelt. /A kapcsolókat leszerelte , megtisztítva helyezte vissza/ Egy szakember aki igényes ! Mindenkinek ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Attila nemcsak kiváló szaki, hanem egy hihetetlenül kedves, alázatos szimpatikus ember is. Az ajánlatkérés után másfél órával, már hívott (vasárnap)hétfőn a megbeszélt időben perce pontosan megérkezett. Felmérte a terepet, 2 órán belül küldte is ajánlatot, amit rögtön el is fogadtam. Egy biztos, hogy nálunk csak ő fest és tapétáz ezentúl. Ha ügyes, megbízható festőt kerestek, akkor Attila kell nektek! Még egyszer köszönök szépen mindent!!!
Angi
Attila igazán kisegített bennünket. Szűk határidőn belül, ráadásul "kis" munkára (egy szoba átfestésére) hívtuk. Nagyon korrekt festő. A munkája pedig kiváló, csak ajánlani tudom. Köszönjük mégegyszer a szép babaszobát.
László Szabolcs
Attila és csapata egy 90 m2-es lakás teljes festési és mázolási munkáit végezte nálunk. A precíz árajánlathoz tartva magukat, pontos és szép munkát végeztek, melyre garanciát is vállaltak, így nyugodtan vágtunk bele és ajánlom is őket mindenkinek.
Vitkay László
Mázolásra kerestem szakembert , szerencsémre megtaláltam Attilát. Telefonos előzetes egyeztetés után másnap már a helyszínre jött, este pedig már küldte is az árajánlatot. Az ajánlat korrekt volt, megegyeztünk, követekező nap már meg is kezdte a munkát. Pár nap múlva elkészült, szép munkát végzett , tisztaságot hagyott maga után.
Urbán Attila
„Az elmúlt néhány hónapban egy kisebb felújítás miatt több szakemberrel is egyeztetnem kellett. Közülük Attila már a munka felmérése során rendkívül pozitív benyomást tett rám. Sajnos a különböző felújítási munkákat nehéz volt összehangolni, így a festés ideje is eltolódott, de Attila végig nagyon segítőkész és megértő volt. Amikor végül el tudta kezdeni a falak javítását és festést, beigazolódott, hogy nagyon is jó döntés volt őt választani. Végig nagyon lelkiismeretesen dolgozott, precízen letakarta a bútorokat, leszerelte a kapcsolókat és az utólagosan felmerült kéréseknek is maximálisan eleget tett. A végeredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, csak és kizárólag ajánlani tudom a munkáját.”
Ádám László
Attila beázásokat javított vissza nálunk. Már az szimpatikus volt, hogy részletes árajánlatot adott. Pár hetet várni kellett rá, de megérte. Alapos munkát végzett, munkájával elégedettek vagyunk. Korrekt, megbízható szakember. Mindenkinek ajánlom.
Fabok Balint
Attila, segítőkész, megbízhatóan, azonnal és egyértelműen kommunikál, szépen és gyorsan dolgozik. Szívesen ajánlom.
Ajánlatkérő
Attila nagyon készséges, rugalmas, azonnal és egyértelműen kommunikál, gyors és aalapos munkát végez, csak ajánlani tudom.
László Bodnár
Attila megbízható, kiválóan felkészült jó szakember. Szinte hihetetlen, de minden úgy történt a kéthetes munkafolyamatban, ahogy előre megbeszéltük. Részéről semmi variálás, semmi magyarázkodás vagy hárítás. Munkáját magas minőségben, pontos határidőre átadta. Az előre megállapodott összegen akkor sem módosított, amikor legalább fél napnyi plusz munka (3 rozetta- , és cca. 60 méter bördür felrakása, és nem jelentéktelen faljavítás) adódott a festés folyamán. Becsületes, tisztességes, kifejezetten magas szintet képvisel a szakmájában, mindenképp érdemes volt 5 hetet várni rá. Férfias kézfogás, egyenes tekintet. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek. Jó egészséget és sikerekben gazdag új évet kívánok, Attila, és remélem, hamarosan találkozunk egy újabb munka kapcsán.
Ajánlatkérő
Mindenkinek szívből ajánljuk. Kifogástalan munkát végzett, minden az ajánlat valamint az igényeink szerint történt. Tekintettel volt arra is, milyen körülmények között hagyja ott a lakást a munka végeztével; mindent alaposan letakart, lefóliázott, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a festés/csiszolás/vakolás. Legközelebb is őt fogjuk hívni.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontban kezdett.Minden nap nagyon pontosan érkezett.Azon ritka szakemberek egyike,aki úgy dolgozik,mintha magának csinálná. Gondosan letakar mindent,gyorsan és precízen dolgozik.Szép igényes munkát végzet,csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Precíz, pontos, megbízható. Nagyon elégedettek vagyunk. Szép munkát végzett, tavasszal is őt hívjuk.
Krisztina
Attila pontosan, megbízhatóan dolgozik, számára az ügyfél az első. A munka felmérésekor is pontosan jelent meg, ajánlatát már aznap este megküldte. Bármilyen kérdésünk adódott a festést előkészítő fázisban, mindig elérhető volt. A munkakezdés napján és utána is egész héten már fél órával a munkakezdési idő előtt megjelent. Sosem volt csúszás, magyarázkodás, a megbeszélt napon kezdett és a munkálatok pontosan addig tartottak, ameddig ígérte. Határidőre elkészült. Szépen, tisztán dolgozott, letakart mindent, a konnektorokat kiszerelte és tisztán elmosva tette vissza. Nem csak felületi javítgatásokat végzett, hanem alaposan előkészítette a falat (több napig) és utána dolgozott rá festékkel (több rétegben). A végeredmény fantasztikus lett! Az ügyfél igényeit messzemenőkig figyelembe veszi. Szorgalmasan dolgozik, alapos, tiszta, megbízható. Bárcsak több ilyen mester lenne, mint ő! Bátran merjük ajánlani. Köszönjük a munkáját, kisfiúnk imádja a szobáját! Krisztina
Jordáki Dénes
Köszönöm a vissza jelzését Attila ez egy korrekt emberi tulajdonság, egy igazi becsületes mester. Nem tudta vállalni de értesített. Jó munkát önnek.
Ajánlatkérő
Pontos szakember, nagyon szépen, tisztán dolgozik, a vállalását betartja. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Nagyon lelkiismeretesen, és szépen dolgozik, csak ajánlani tudom.
Balázs Miklós
Csak megerősíteni tudom az eddigi csupa 5*-os értékelést: Attila nagyon szép munkát végzett nálunk, abszolút megbízható és pontos volt, és mindezt igen kedvező áron tette. Bárkinek szívesen ajánlanám!
Ajánlatkérő
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Pontos, gyors, megbízható, nagyon szépen és tisztán dolgozik.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett voltam.
András
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Anita
Nagyon ügyes. Rövid határidőn belül vállalta. Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Szépen és gyorsan dolgozott, 2 nap alatt végzett a két nagy helyiség festésével, tapétázásával, pedig nem kevés munkát kértünk tőle. Jövőre még tervezem a lakásunk egyéb helyiségeinek felújítását is, biztosan őt fogom hívni.
Angéla
Teljes mértékben meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Kisebb javítási munkát kértem, a megbeszélt határidőre a megbeszélt áron szakszerűen elvégezte. Csak ajánlani tudom!
Bock András
Gyors, korrekt, megbízható festő. Korrekt ajánlatot adott és mind időben, mind anyagilag tartotta magát hozzá. Nagyon szépen dolgozik, igazán profi.
Ajánlatkérő
Attilát a társasházi lakásunk kifestésével bíztuk meg. Még az ajánlatkérés hetében elvégezte nálunk a helyszíni felmérést, és szerencsénkre (mivel az időbeosztása is engedte, illetve a lakásunk már szinte teljesen ki volt ürítve) a következő héten már el is tudta végezni a munkát. A megbeszélt időpontokhoz mindig tartotta magát. A szükséges faljavításokat, a penészmentesítést és magát a festést is gondosan elvégezte, mindezt nagyon jó áron. A munka során a tisztaságra is ügyelt, például a padlót és az ajtókereteket gondosan leragasztotta, a konnektorokat, villanykapcsolókat eltávolította. Az elkerülhetetlennél több takarítanivaló nem is maradt utána. Bátran ajánljuk őt másnak is. Személyében egy pörgős, értelmes, alapos és megbízható szakembert ismerhettünk meg, és mi is adunk egy pluszpontot arra, hogy nem dohányzik.
Margit Valent
Nagyon pontos volt és megbízható, korrekt. Nagyon szépen dolgozott. Végre egy festő, aki valóban megcsinálja a munkát, ha elvállalja. (Plusz jó pont, hogy nem dohányzik.. :)) Mindenkinek ajánlom!
Nagy Ferenc Dávid
Nagyon rugalmas volt és szépen dolgozott.
Kiss Krisztina Réka
Nagyon szép és alapos munkát végzett, ráadásul gyorsan. Gondoskodott róla , hogy a fal ne csak szép hanem tartós is legyen. Mindezt úgy hogy a különleges igényeinket is türelemmel fogadta és megvalósította .
Éva
Teljes mértékben elégedett vagyok.
Kertész Tamás
Megbízható, pontos. Gyors munkavégzés.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 46 megbízás