Fogadok munkát
Lengyel Norbert
Lengyel Norbert

Villanyszerelő · Ezermester

48
Megbízás

20 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - IV. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17887

Minősített jószaki

Lengyel Norbert

Villanyszerelő · Ezermester

A szép munkához Jó szerszám, Szakértelem és Szorgalom kell! -NINCS MEGLEPETÉS AZ ÁRBAN, az előre egyeztetettek szerint történik minden. -A TELEFONT FELVESZEM akkor is, ha a munkát már befejeztem. -TARTOM A SZAVAM, minden esetben. Törekszem a lehető leginkább az Ügyfeleim igényeinek megfelelően elvégezni a rám bízott feladatokat. LEGFŐBB CÉLOM MINDKÉT FÉL LEGNAGYOBB ELÉGEDETTSÉGE. Szeretnék segíteni a megoldandó probléma megértésében és amennyiben igényli, teljeskörűen tájékoztatni a megrendelőt az elvégzendő munkafolyamatokról. A tisztaság, Az egyszerűség és a Hatékonyság mellett a rugalmasság és, hogy az áraimban a földön maradjak a legfontosabb az ügyfeleimnek. Keressen bizalommal, Lengyel Norbert Megbízással kapcsolatban a telefonos megkeresését várom!
Mutass többet

Áraim

Tv falra szerelése

10 000 Ft - 25 000 Ft / darab
Mikor egy ilyen feladatra érkezem, meg van nálam minden szerszám és eszköz ahhoz, hogy profin tudjam rögzíteni a TV tartót bármilyen szerkezetbe. Pontosan oda ahova az ügyfél szeretné. Az ár a kiszállási díjjat nem tartlmazza. Pontossabb árajánlatért kérem lépjen kapcsolatba velem!

Karnis, polc és szekrény felszerelése falra

11 500 Ft - 14 000 Ft / darab
Még mielőtt bármit pontosan kimérnék, és fúrni kezdenék, mindig egyeztetek az ügyféllel, hogy pontosan hová szeretné az adott darabot felszerelni. Megmutatom neki, hogy fog kinézni az általa választott helyen és, ha szükséges javaslatot teszek. Miután mindent alaposan átbeszéltünk, nagy körültekintéssel elvégzem a feladatot. Igyekszem a lehető legkisebb károkozással, tisztán dolgozni és a legkisebb koszt hagyni magam után. :) Az ügyfél elégedettség az első. Pontossabb árajánlatért kérem lépjen kapcsolatba velem!

Fregoli és egyéb feladatok csempefúrással

10 000 Ft - 18 500 Ft / darab
A csempe megfúrásánál fenáll a veszélye annak, hogy a csempe elreped. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, fontos tudni, hol és milyen fúróval, hogyan fúrjuk meg a csempét. Az ár a kiszállási díjjat nem tartlmazza. Célszerű tételesen összeszedni azokat a munkákat ahol úgygondolja tudok segíteni. Így a kiszállási díjjam is könnyebben megtérül, illetve mennyiségi kedvezményt tudok biztosítani. :)

Szagelszívó lég elvezetésének kiépítése

55 000 Ft - 115 000 Ft / darab
A munka minden esetben gondos tervezést igényel, helyszíni felmérés szükséges. Kérem lépjen kapcsolatba velem!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Könnyű elérhetőség, gyors segítség, pontosság, kiváló ár-érték arány
Ajánlatkérő
Minőségi kivitelezés
Sára
Norbert nagyon gyorsan jelentkezett a munkára, már a telefonos egyeztetésünk során is sok hasznos tanácsot adott, időpontot könnyen tudtunk egyeztetni. A munkát gyorsan, profin, reális áron végezte el. Amikor jött, nem tudtam beengedni a házba, mert a kapucsengőnk ugyan működik, de a kapunyitó nem. Mikor végzett a munkával, amire hívtuk, felajánlotta, hogy rápillant a kapucsengőre, és néhány perc alatt meg is javította. Ajándékba. Mindenkinek tudom ajánlani, aki gyors, pontos, reális áron dolgozó szakit keres.
Diána
Villanyszerelési munkát kellett nálunk végezni, amit nagyon profin és körültekintően elvégzett.
Ajánlatkérő
Pontos és precíz szakember. Mindenben segített a lakás körül. Gyorsan megoldottuk a problémákat.
Ajánlatkérő
Pontos, gyors kapcsolatfelvétel. Alapos.
Ajánlatkérő
Profi szakembert, korrekt Embert ismertem meg benne.
Zsolt
Kedves, pontos, korrekt és kiváló munkát végzett! Visszavárjuk a jövőben is és ajánlom mindenki figyelmébe!
Ajánlatkérő
Megbízható, pontos, korrekt, igényes munkát végzett
Ajánlatkérő
Pontos, megbízható szakember, nagy pontossággal határozza meg a munka elvégzéséhez szükséges munka órákat, mindig a megbeszélt időben készült el, Szakmailag felkészült, mindig mindenre tudott szuper megoldást. Többször segített már nekünk, mindig, minden rendben zajlott, csak ajánlani tudjuk.
Lili
A megkeresés után 10 percen belül felvette velem a kapcsolatot, és másnap már jött is. Másodpercre pontosan érkezett. Egy mennyezeti ventilátoros lámpát kellett felszerelni, mindenre fel volt készülve, lehetségesen szükséges anyag-, alaktrész- és szerszám mind volt nála. A munkát gyorsan, precízen, igényesen és tisztán végezte. Rendkívül udvarias, érezhetően szereti a szakmáját, függetlenül attól, hogy egy villanykapcsoló cseréjéről vagy teljes átalakításról van szó. Nagyon jó választás volt, máskor is őt fogom hívni.
Ajánlatkérő
Mindenképp ajánlom, teljes mértékben meg voltam elégedve az elvéhógzett munka minőségével
Ajánlatkérő
Panellakás villamoshálózatának komplett felújításával kerestük fel Norbit, aki nagyon hamar el is tudott jönni felmérni a munkát, és rövid határidőn belül el is tudta kezdeni a munkát. Korábban más szakemberekkel is beszéltünk, akik vagy nem vállalták az egész lakás újrahúzását, vagy irreálisan magas áron dolgoztak volna. Mi már szinte lemondtunk arról, hogy az új vezetékek a falban legyenek elvezetve, de Norbi felajánlott egy köztes megoldást, hogy ne legyen tele az összes fal kábelcsatornával, amivel egy sokkal esztétikusabb végeredményt kaptunk. Norbi minden alkalommal pontosan érkezett, nagyon tisztán, rendesen dolgozott a lakásban, a munkát a megbeszélt határidővel be is fejezte. Lelkiismeretesen, precízen dolgozott, a menet közben felmerülő problémákat is megoldotta, és valóban a megbeszélt áron végezte el a felújítást nálunk. Megbízható, udvarias szakember, mindig könnyű volt vele a kommunikáció. Máskor is szívesen hívjuk majd, ha szükségünk lesz rá!
Éva
Másodszor dolgozott nálam. Akkor nagyon meg voltam elégedve a munkájával, ezért bíztam meg újra. Most is precízen, lelkiismeretesen dolgozott. Konyhafelújítás során adódó villanyszerelési munkákat végezte el. Addig dolgozik türelmesen a megoldáson, míg azt a legjobban, esztétikusan tudja kivitelezni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
megbizható
Ajánlatkérő
Precíz, remek munkavégzés. Norbert valóban maximálisan megbízható, kommunikálni is könnyű vele, minden a megbeszéltek szerint történt. Semmilyen váratlan meglepetés nem ért minket. Legközelebb is őt fogjuk hívni amikor szükség lesz a segítségre.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett és úgy is dolgozott. Precíz munka! Máskor is szeretnénk majd hívni.
Piló
Eredetileg két kábelt és két dugót kellett megjavítani de menet közben három lett belőle amit mosolyogva nyugtázott,nem kért többet mint amennyiben megegyeztünk. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Kedves és gyorsan dolgozik. Mindenkinek tudom ajánlani.
Ajánlatkérő
Korrekt, gyors, kedves szakember!
Esztergàl Judit
Pontos, precíz, inteligens szakember.
Cico
Felkészült, nagyon korrekt, szimpatikus szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, udvarias volt, és szépen, gyorsan dolgozott.
Leti
Profi
Ajánlatkérő
Megbízható, precíz munkavégzés. Ajánlani tudom
Ajánlatkérő
Precízen és szépen dolgozik, nagyon ügyes. Mindent meg lehet vele beszélni, tényleg azon van, hogy elégedett legyen a megrendelő. Volt egy speciális feladat is, egy képet kellett feltenni a falra egyedi felfogatókkal, de szépen megértette és megoldotta. 2 lámpát kellett meg kicserélni, itt is addig próbálkozott velük, amíg minden precízen meg volt oldva. Látszik, hogy a villanyszerelés a specialitása, nagyon érti a dolgát. Tisztaságot hagy maga után, ügyes keze van. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ádám
Nagyon szimpatikus! Telefonon pontosan egyeztettünk a problémáról, illetve a kiszállásról. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, folyamatosan kapcsolatot tartva velünk. Normál áron dolgozik, mentettem a számát, ajánlom mindenki másnak is!
Yilmaz
Mindennel teljesen megvoltam elégedve. Gyorsan és pontosan végezte a munkájàt.
Erika
Az idopontegyeztetes gordulekeny volt, a megbeszelt idopontban erkezett, a munka kivitelezese tokeletes volt. Ar-ertek aranyban szuper valasztas volt.
Enterieur Loidl
Az egész fiatalember modorában, megjelenésében, megbizhatóságában, tiszta munka, jó minőség és kedvesség! Csak ajánlani tudom. Ő szereti a munkáját és akar is d