FOGADOK MUNKÁT
Lengyel Norbert
Lengyel Norbert
33
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - IV. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17887

Minősített jószaki

Rólam

Az igényes munkához Jó szerszám, Szakértelem és Szorgalom kell! -NINCS MEGLEPETÉS AZ ÁRBAN az előre egyeztetettek szerint történik minden. -A TELEFONT FELVESZEM akkor is, ha a munkát már befejeztem. -TARTOM A SZAVAM, minden esetben. LEGFŐBB CÉLOM MINDKÉT FÉL LEGNAGYOBB ELÉGEDETTSÉGE. Törekszem a lehető leginkább az Ügyfeleim igényeinek megfelelően elvégezni a rám bízott feladatokat. Szeretnék segíteni a megoldandó probléma megértésében és amennyiben igényli, teljeskörűen tájékoztatni a megrendelőt az elvégzendő munkafolyamatokról. A tisztaság, Az egyszerűség és a Hatékonyság mellett a rugalmasság és, hogy az áraimban a földön maradjak a legfontosabb az ügyfeleimnek. Keressen bizalommal, Lengyel Norbert
Mutass többet

Áraim

Tv falra szerelése

9 000 Ft / darab
Mikor egy ilyen feladatra érkezem, meg van nálam minden szerszám és eszköz ahhoz, hogy profin tudjam rögzíteni a TV tartót bármilyen szerkezetbe. Pontosan oda ahova az ügyfél szeretné. Az ár a kiszállási díjjat nem tartlmazza. Pontossabb árajánlatért kérem lépjen kapcsolatba velem!

Karnis, polc és szekrény felszerelése falra

9 000 Ft / darab
Még mielőtt bármit pontosan kimérnék, és fúrni kezdenék, mindig egyeztetek az ügyféllel, hogy pontosan hová szeretné az adott darabot felszerelni. Megmutatom neki, hogy fog kinézni az általa választott helyen és, ha szükséges javaslatot teszek. Miután mindent alaposan átbeszéltünk, nagy körültekintéssel elvégzem a feladatot. Igyekszem a lehető legkisebb károkozással, tisztán dolgozni és a legkisebb koszt hagyni magam után. :) Az ügyfél elégedettség az első. Az ár a kiszállási díjjat nem tartlmazza. Pontossabb árajánlatért kérem lépjen kapcsolatba velem!

Fregoli és egyéb feladatok csempefúrással

11 250 Ft / darab
A csempe megfúrásánál fenáll a veszélye annak, hogy a csempe elreped. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, fontos tudni, hol és milyen fúróval, hogyan fúrjuk meg a csempét. Az ár a kiszállási díjjat nem tartlmazza. Célszerű tételesen összeszedni azokat a munkákat ahol úgygondolja tudok segíteni. Így a kiszállási díjjam is könnyebben megtérül, illetve mennyiségi kedvezményt tudok biztosítani. :)

Szagelszívó lég elvezetésének kiépítése

70 250 Ft / darab
A munka minden esetben gondos tervezést igényel, helyszíni felmérés szükséges. Kérem lépjen kapcsolatba velem!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Mindenképp ajánlom, teljes mértékben meg voltam elégedve az elvéhógzett munka minőségével
Ajánlatkérő
Panellakás villamoshálózatának komplett felújításával kerestük fel Norbit, aki nagyon hamar el is tudott jönni felmérni a munkát, és rövid határidőn belül el is tudta kezdeni a munkát. Korábban más szakemberekkel is beszéltünk, akik vagy nem vállalták az egész lakás újrahúzását, vagy irreálisan magas áron dolgoztak volna. Mi már szinte lemondtunk arról, hogy az új vezetékek a falban legyenek elvezetve, de Norbi felajánlott egy köztes megoldást, hogy ne legyen tele az összes fal kábelcsatornával, amivel egy sokkal esztétikusabb végeredményt kaptunk. Norbi minden alkalommal pontosan érkezett, nagyon tisztán, rendesen dolgozott a lakásban, a munkát a megbeszélt határidővel be is fejezte. Lelkiismeretesen, precízen dolgozott, a menet közben felmerülő problémákat is megoldotta, és valóban a megbeszélt áron végezte el a felújítást nálunk. Megbízható, udvarias szakember, mindig könnyű volt vele a kommunikáció. Máskor is szívesen hívjuk majd, ha szükségünk lesz rá!
Éva
Másodszor dolgozott nálam. Akkor nagyon meg voltam elégedve a munkájával, ezért bíztam meg újra. Most is precízen, lelkiismeretesen dolgozott. Konyhafelújítás során adódó villanyszerelési munkákat végezte el. Addig dolgozik türelmesen a megoldáson, míg azt a legjobban, esztétikusan tudja kivitelezni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Siklos Janos
megbizható
Ajánlatkérő
Precíz, remek munkavégzés. Norbert valóban maximálisan megbízható, kommunikálni is könnyű vele, minden a megbeszéltek szerint történt. Semmilyen váratlan meglepetés nem ért minket. Legközelebb is őt fogjuk hívni amikor szükség lesz a segítségre.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett és úgy is dolgozott. Precíz munka! Máskor is szeretnénk majd hívni.
Piló
Eredetileg két kábelt és két dugót kellett megjavítani de menet közben három lett belőle amit mosolyogva nyugtázott,nem kért többet mint amennyiben megegyeztünk. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Kedves és gyorsan dolgozik. Mindenkinek tudom ajánlani.
Ajánlatkérő
Korrekt, gyors, kedves szakember!
Judit
Pontos, precíz, inteligens szakember.
Cico
Felkészült, nagyon korrekt, szimpatikus szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bodnár-Tribik Vanda
Pontosan érkezett, udvarias volt, és szépen, gyorsan dolgozott.
Leti
Profi
Ajánlatkérő
Megbízható, precíz munkavégzés. Ajánlani tudom
Ajánlatkérő
Precízen és szépen dolgozik, nagyon ügyes. Mindent meg lehet vele beszélni, tényleg azon van, hogy elégedett legyen a megrendelő. Volt egy speciális feladat is, egy képet kellett feltenni a falra egyedi felfogatókkal, de szépen megértette és megoldotta. 2 lámpát kellett meg kicserélni, itt is addig próbálkozott velük, amíg minden precízen meg volt oldva. Látszik, hogy a villanyszerelés a specialitása, nagyon érti a dolgát. Tisztaságot hagy maga után, ügyes keze van. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ádám
Nagyon szimpatikus! Telefonon pontosan egyeztettünk a problémáról, illetve a kiszállásról. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, folyamatosan kapcsolatot tartva velünk. Normál áron dolgozik, mentettem a számát, ajánlom mindenki másnak is!
Yilmaz
Mindennel teljesen megvoltam elégedve. Gyorsan és pontosan végezte a munkájàt.
Erika
Az idopontegyeztetes gordulekeny volt, a megbeszelt idopontban erkezett, a munka kivitelezese tokeletes volt. Ar-ertek aranyban szuper valasztas volt.
Enterieur Loidl
Az egész fiatalember modorában, megjelenésében, megbizhatóságában, tiszta munka, jó minőség és kedvesség! Csak ajánlani tudom. Ő szereti a munkáját és akar is d
Bence
Csak pozitívumot tudok róla mondani. Munkája pontos, preciz, kiváló, kifogástalan, mint ember megbízható, korrekt, udvarias és intelligens, továbbá rendkívül kreatív, nehézségek esetén törekszik a megoldásra, kitartó.
Zsuzsa
Meg vagyok elégedve, több kisebb munkára kerestem szakit aki rövid határidővel költözés előtt fel tudja mérni és be is fejezni a munkákat (bútorok rögzítése, mennyezeti fuggonysinek feltétele, tv, különböző polcok felszerelése) Norbert elsőként vette fel velem telefonon a kapcsolatot, rugalmas volt az időpont egyeztetés kapcsán, pontosan érkezett minden alkalommal, és pontosan, nagy odafigyeléssel végezte a munkát (a polc megoldások a lakásban, amiket kértem, trükkösek, azért külön köszönet) . Ezúton is köszönöm, és másoknak jó szívvel ajánlom.
Gábris Gergely
Nagyszerű volt Norberttel dolgozni. Nagyon igényes a munkájára, lelkes, alapos, keresi a legjobb megoldást, mindemellett pontos, szimpatikus, és korrekt díjat kért a munkájáért. Ha legközelebb villanyszerelőre lesz szükségem, nem is fogok gondolkodni, kit hívjak.
Varga Attila
Norbert pontosan és gyorsan dolgozott, a végeredmény tökéletesen olyan lett,ahogy szerettem volna. Csak ajánlani tudom, emberileg és szakmailag egyaránt.
Ádám
A munkát rövid határidővel, kedvező áron vállalta. Az egyeztetett időpontban pontosan megjelent és előre egyeztette velem az anyagszükségletet is. A munkát jó minőségben elvégezte és az időközben felmerült plusz munkákkal kapcsolatban is rugalmas volt.
Kárpáti Ilona
Kerületen belül van /ùjpest
Ajánlatkérő
Udvarias, kellemes fiatalembert ismertünk meg. A kapcsolattartása időpontegyeztetése pontos, előzékeny.Pontos, precíz munkát végzett.
Judit
Rovid hataridovel teljesitett, pontosan erkezett, a megbeszeltek alapjan jart el. Vilagosan, elore kommunikalt a munkajaval kapcsolatban.
Sundgren Janka
Határozott és érti a dolgát !
Ajánlatkérő
Korrekt,a munkát elvégezte.Udvarias.Bárkinek szívesen ajánlom.Nem volt semmi meglepetés költség.
Zsolt
Kedves, pontos, előzékeny, gyorsan megtalálta a hibát és kijavította, ezermester, ha már ott volt 2 másik munkát is elvégzett
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható fiatalemer
Attila
Nagyon korrekt, jó fej szaki, ajánlani tudom!
Gergő
Rendben volt igazából emberileg, a munka közben lett egy kis sérülés a falon, aminek nem örültem.
Rita
Szimpatikus, kedves, közvetlen,jó szakember!
Melinda
Kedves, segítőkész, jó tanácsokkal látott el minket, s a lehetőségekhez képest gyorsan tudott minket fogadni.
Tóth Gábor
Pontos , szavahihető. Nyugodt szívvel ajanlom
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ezermester 16 megbízás Villanyszerelő 17 megbízás