Fogadok munkát
László Lajos
László Lajos

Kertész · Fakitermelő · Lomtalanítás

38
Megbízás

8 órával ezelőtt volt itt.

Érd és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 50958

Minősített jószaki Jószaki

László Lajos

Kertész · Fakitermelő · Lomtalanítás

Üdvözlet!László Lajos E.V. Veszélyes fakivágással foglalkozom, alpintechnikával. Illetve minden ami kert:Fűnyírás fűkaszálást Bozót irtás . Kézi és gépi földmunkákkal épület bontást is vállalunk. Számla képesen akár azonnali, ill pár napon belüli munkakezdettel.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Bea
Tuja sövényt metszett meg nálunk. Szépen és gyorsan dolgozott. Könnyű volt vele a kapcsolattartás. Mindig visszahívott, jelentkezett. A munkadíja is reális.
Attila
Gyors hatékony kommunikáció, megfelelő munkavegzés, korrekt áron végzett munka.
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan jelentkezett és már másnap gyorsan, korrekten elvégezte a munkát, (nagyra nőtt leylandi ciprusok kivágása, illetve megmetszése zöldhulladék elszállítása.) ez ritka manapság. Az ár ugyan kissé magas volt szerintem, de nekünk most megérte.
Moni
Lajossal jó volt dolgozni, korrekt ár és korrekt munka. Több jószakis vállalkozóval beszéltem, de én őt választottam, és jól tettem. Legközelebb is Lajost és társát választom. Köszönöm!
Ajánlatkérő
Felkértem, hamarosan hívott, megadta az árajánlatát, egyeztettünk egy megfelelő időpontot, elvégezte a munkát! Rugalmas, gyors, árban megfelelő!
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett voltam vele, azonnal visszahívott, reális árajánlatot adott, másnap megkezdte a munkát, és munkatársaival nagyon szépen rendbe rakták a kertet.
Ajánlatkérő
Gyorsasag
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan visszahívott a szakember, teljesen korrekt árat adott, és már másnap reggel 8-kor el is kezdték a munkát, amit kifogástalanul elvégeztek (2 tuja kivágása, zöldhulladék elszállítása). Az utolsó kis levélmaradványig eltakarítottak mindent maguk után, közben segítőkészen válaszoltak minden kérdésemre. Ajánlom őket!
Ajánlatkérő
Kertrendezést,fakivágást,irtást kértünk, ami korrektül el is lett végezve.Gyors és precíz munkavégzés, és ami nekem nagyon fontos , megbízható. Köszönettel.Ilona
Andi
Az ajánlatkérés után pár perccel már hívott is és másnap el is tudta végezni a problémás fák kivágását.
Ladocsy Zoltán
Pár percen belül hívott tegnap a Jószakin történt jelentkezésem után, ma reggel már nálam volt és azonnal elvégezte a kiszáradt fa kivágását, a hulladékot elszállította. Gyors, pontos munkavégzéssel, a terepet kitakarítva adta át. Mindenkinek ajánlani tudom.
Nagy Sándor
Tisztességes, jó munkát végeztek.
Szabolcs
Amiben megegyeztünk azt maradéktalanul elvégezte. Precízen, alaposan és lelkiismeretesen dolgozik. Nem hagyott maga után zöldhulladékot - még az úttestről is eltávolította. Nagyon elégedettek vagyunk, a jövőben is hívni fogjuk, ha szükségünk lesz kertészre.
Ajánlatkérő
egyszerű volt lebonyolítani, rugalmas, készséges
Melinda
Mindennel elégedett vagyok. Gyors, alapos munkát végzett, és pontosan úgy, ahogy kértem. Bátran ajánlom megrendelő társaimnak.
Csikós Pál
Szavahihető, megbízható, pontosan érkezik, hatékonyan, ėrtő hozzáállással dolgozik.
Edit
Nem volt drága, jól dolgozott a segédjével,nem kellett napokig várni.Másnap fél 8 - kor már megjelent.
Ajánlatkérő
Dacára a nehezített helyzetnek, végig világosan kommunikált, a kért munkat gyorsan és pontosan elvégezte! Bár nem tudtam jelen lenni, interneten tudtuk tartani a kapcsolatot ami nagy kincs manapság is. Munkájával meg a feladat régebbi kivitelezője is elégedett volt.
Márk
Mindenkinek ajánlani tudom. Pontos es preciz munkat vegzett.
Ajánlatkérő
Gyors válaszreakció, pontos munkavégzés, korrekt árkalkuláció a munkáért
Mariann
Előzetes felmérés után végezte a munkát. Időben rugalmas volt, alkalmazkodott, pontosan érkezett az időpontokra. Alapos, lelkiismeretes munkát végzett a csapata, csak jó véleményt tudok mondani.
Kollár Béla
Pontosan érkezett, a munkát úgy végezte el, ahogy én azt elképzeltem. Ajánlom!
Ajánlatkérő
Lajosék a munkát az ígért időben, megfelelő minőségben, de kissé a megegyezett ár felett végezték el. (Agyagos volt a föld, amit ásni kellett) Kérésre egy másik alkalommal a betemetést is elvégezték. Ajánlom őket mindenkinek.
Magdi
Pontos! Korrekt! És gyors!
Edina
Szimpatikus ,udvarias ,pontos szakember
Harangi Tünde
Gyorsan felette velem a kapcsolatot, korrekt áron dolgozik, megbízható!
Ajánlatkérő
Pontosan, megegyezés szerint elvégezte a munkát.
Andor
A munkát a megállapodás szerinti időben és a megállapodott összegért rendben elvégezte.
Zsolt
-
Zsolt
Az ajánlatban szereplő munkát a megbeszélt időben, kifogástalanul elvégezte. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 13 megbízás Fakitermelő 13 megbízás Lomtalanítás 8 megbízás Földmunka 4 megbízás Épületbontás 0 megbízás