Fogadok munkát
Lantos Tivadar
Lantos Tivadar

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő

21
Megbízás

14 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 23245

Minősített jószaki

Lantos Tivadar

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő

Üdvözlöm, Lantos Tivadar vagyok, épületgépész technikusként több éve foglalkozom gázkészülék szereléssel, javítással, karbantartással. Minden jogosultság birtokában, teljes felelősséggel, garanciával végzem a szakmát. Hívjon bizalommal. Kamarai számom: G/80897
Mutass többet

Áraim

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható szakember, ajánlom!
Dr. Végh Tiborné
A fent leírtaki alpján szerencsés választás
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos, megbízható
Balázs
A munka először egyszerű átnézés volt több gázkészülékre, hogy minden rendben van-e. Ő jelentkezett a leggyorsabban, első hallásra normális hozzáállású fazonnak tűnt, aki a telefonban normális árat mondott a munkára. A hirdetésben benne volt, hogy számlát is kérek biztosítói okokból. Mire kijött és a munkát elvégezte (ahol semmi váratlan dolgot nem kellett megoldjon), már magasabb összeget kért és számlát se akart adni, tehát az ÁFA-t is rászámolta az új árra. Az átnézés során javasolt egy újabb típusú CR6 gázszelepet az egyik konvektorra, amin addig CR2 volt, és ameddig itt volt, megmutattam neki, melyiket rendelem az interneten, ő erre megerősítette, hogy arra a szelepre gondol, az jó lesz. Megbeszéltük, hogy mikor tud kijönni azt kicserélni. Mikor jött kicserélni, rájöttem hogy átvert a gázszeleppel (ami nekem 30ezerbe került...), leszerelte a régit, de az újat nem tette fel, mert nem talált a cső menete, de a régit meg nem tette vissza, és itt hagyta nekünk a szobát fűtés nélkül. Aztán mondott egy hatalmas összeget, hogy "mennyiért tudja ezt megoldani". Amikor ez nem nekem tetszett, és elmondtam, hogy eleve ő javasolta ezt a CR6 szelepet, konkrétan együtt rendeltük meg, akkor félbehagyta a munkát és elment, hogy majd másnap reggel visszajön. Hülye fejjel elhittem és elengedtem anélkül, hogy visszatetessem vele a CR2-t. Azóta keresem, mindig "konferenciára" kell menjen, vagy tele van a napja, de megbeszélünk egy napot, aztán nyilván nem jön... Mostanra elérhetetlen telefonon. Szóval senkinek nem ajánlom, kókler. Fűtés nélkül tél elején itt hagy embereket, ráadásul pénzéhes, többet kér a munkáért, mint amennyivel felfogadod és számlát se ad, vagy ha kérs számlát, megpróbál újságírásról KATA-s számlát adni... Még azon is gondolkodok, hogy a NAVnak valahogy jelezni fogom.
Szaki válasza:
Azt már nem írta meg a kedves megrendelő, hogy azóta működik a konvektora, el lett végezve a feladat. Ez a baj azokkal, akik nem akarják megérteni, hogy életveszélyes készülékeket nem mókolunk, cserélünk. Ő ezt gondolja!
Mariann
A megbeszélt időpontban érkezett a megbeszélt összegért rendesen elvégezte azt a szolgáltatást amit kértünk. Szakszerűen végzi a munkáját. Bárkinek ajánlanám.
Virág
Szimpatikus, gyors, segítőkész volt, csak ajánlani tudom.
András
Könnyen lehetett időpontot egyeztetni vele és a megbeszélt időpontban pontosan érkezett. Szemrevételezéssel és több, különböző mérőeszközzel is ellenőrizte a berendezéseket. Kijelenthetem, még soha nem voltak ennyire aprólékosan ellenőrizve a gázkészülékek és a feltett kérdésekre is őszintén és szakszerűen válaszolt.
Ajánlatkérő
Korrekt, kedves, jó szakember.
Ajánlatkérő
Megbízhatatlan csaló, ha a megrendelő nem tudja az érdekeit megvedeni
Szaki válasza:
Sajnálom, hogy ezt állítja. Nem mindenki tudja megérteni, hogy a szénmonoxid visszaáramlás komoly dolog, ezért ki kell zárni a készüléket a szolgáltatásból, mert a bérlője életveszélybe kerülhet! Otromba viselkedése ellenére megértem a felháborodását, de az élet védelme és a szakmaiság fontosabb...
Líva
Tivadar egy vegtelenul kedves, alapos szakember, es nagyon orulunk, hogy o talalt meg bennunket eloszor. A munkat pikk-pakk, profin elvegezte, mindent megindokolt, szamunkra is informativ magyarazattal, es a kesobbi munkakat is tervezheto es transzparens modon tudtuk megbeszelni. Barmikor bizalommal fogunk fordulni hozza!
Pisti
A kért munkát időben és rendben elvégezte.
Ajánlatkérő
Kedves, nyugodt, precíz, figyelmes, intelligens szerelő! Nagyon örülök, hogy megismertem, hamar kialakult a bizalom, máskor is őt fogom hívni éves kazán karbantartásunkhoz. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Mea
Még sosem találkoztunk ilyen korrekt szakemberrel. Precízen dolgozott, nem drámázott, nagyon korrekt árat kért. Csak ajánlani tudjuk, és a jövőben csak őt hívjuk.
Orosz Erzsébet
Gyors, pontos, udvarias, tudja mit csinál, tehát megbízható! Köszönöm!
Ajánlatkérő
Megbízhatatlan
Szaki válasza:
Nem értem, mit beszéltünk meg, meg tudná mondani?
Gabriella
Korrekt ár , gyors munka.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gázkészülék javítás 16 megbízás Gázvezeték szerelő 5 megbízás