Fogadok munkát
Kurze Gábor András
Kurze Gábor András

Szobafestő, tapétázó

35
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - IX. kerület területén kiszállok.

+36 1 443 3777 / 96274

Minősített jószaki

Kurze Gábor András

Szobafestő, tapétázó

Üdvözlöm! ! Tisztelt megrendelőim. Június 8-tól- 16-ig van van szabad kapacitásom tisztasági festésre! Kisebb munkákat is tudok az önök kérésére megcsinálni ami pl 1 kisebb lakás csak tisztasági kifestése ami már pl ezelőtt 2-3 éve volt lefestve és csak koszos kicsit, vagy egy beázás utáni festés ,előtér, kis konyha,fürdőszoba,vagy egy fal lefestése, vagy ablak beépítés után faljavítás, esetleg egy kicsi gipszkarton lap újra felrakása, vagy 1-2-3 ajtó mázolása, vagy erkély korlát mázolása és 1-2 napos munka csak ilyen kisebb munkával keressenek vagy csak tisztasági festés mint pl 20-40 nm-es lakás pl csak átfestése fehérrel.! Kiszállási dij nincs! Remélem hogy hamarosan mint Megrendelőmet köszönthetem. Legfontosabb hogy nem dohányzó, antialkoholista, leinformálható vagyok. Szobafestő-Mázoló-Tapétázó szakemberként szakmunkás bizonyítvánnyal,nem Okj-s képzéssel,meg ellestem a szakmámat,meg valaki megmutatta! Csak Budapest egész területén vállalok munkát és csak lakásokat! Munkáimra pontosság és igényesség a jellemző,kedvesség,emberközpontúság. Kérdése van? Nyugodtan forduljon hozzám bizalommal igyekszem önnek segíteni.Nagy figyelmet fordítok az aljzatok,ablakok,ajtók,bútorok,kapcsolók takarására,bevédésre ha szükséges levételére mert egy Szobafestő Szakember akkor hiteles ha az alap munkára is figyel nagyon! Tapéták minden fajtája,mázolás minden tipusa,szobafestés minden módszere! Részleges és teljes felújítást is vállalok.. Ha korrekt áron kiváló munkát vár el,kérem,keressen bizalommal!Köszönöm hogy megtekintette profilomat! Szép napot önöknek.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Gábor
Renkívűl szép, tiszta munkát végzett. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Mindent meg lehetett vele beszélni a munkával kapcsolatban.
Ajánlatkérő
Arschloch
Szaki válasza:
Úgyanigy értékeltem magát én is.
Ajánlatkérő
Tiszta és precíz
Szaki válasza:
Köszönöm a pozitív értékelését.
Ajánlatkérő
Megcsinálra amire kerestem a szakembert
Szaki válasza:
Köszönöm a pozitív értékelést.)
Gyurma
Precízen mérte fel a munkát.
Szaki válasza:
Köszönöm a pozitív értékelést.)
Árpád
Panellakás teljes festését végezte nálunk. Maximálisan meg vagyunk elégedve, nagyon szép munkát végzett. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom, ráadásul az ár is nagyon korrekt volt. Legközelebb kell festő, akkor is őt fogjuk hívni.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a pozitív értékelését!)
Árpád
Minden nagyon jó volt. Nagyon szép munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönöm a pozitív értékelést.)
Lajos Makai
Még karácsony előtt dolgozott András nálunk. Egy megbízható, becsületes és segítőkész szakembert ismertünk meg a személyében. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, gyorsan elvégezte a feladatot, nagyon segítőkész volt végig, amikor a segítségét kértük kisebb korábban nem egyeztetet javításban azonnal megoldotta a problémát. Mindenkinek csak ajánlom, bárcsak minden szakember akikkel dolgoztattunk az elmúlt 3 hónapban ennyire precíz és lelkiismeretes lenne, mint András. Nagy kincs a mai felhígult "szakember" társadalomban az olyan becsületes, pontos, precíz szakember mint András. Köszönjük a munkáját így utólag is.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a pozitív értékelést.)
Erdős Anna
Nagyon meg voltam elégedve a munkájával. Szépen, alaposan dolgozik. Ráadásul kedves, udvarias ember. Jó szívvel ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a pozitív értékelést.)
Ádám Siska
András egy utolsó reménysugárként jött hozzánk, az előző szobafestő-csapat által átadott "munkát" kijavítani és befejezni. Az eredmény bámulatos lett, minden olyan kérést teljesített, amire az előző csapat azt mondta, hogy lehetetlen kivitelezni, mindezt villámgyorsan és tisztán. A legjobb szobafestő, akivel valaha dolgoztunk, csak ajánlani tudjuk őt. Bea és Ádám
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a pozitív értékelést.)
Ajánlatkérő
Tiszta szívből ajánljuk Andrást, egy kiváló embert ismertünk meg személyében! Nagyon jó, lelkiismeretes szakember, gyorsan és szépen dolgozik, egy igazi mester! Szuperül előkészíti a lakást és abszolút tisztaságot hagy maga után. Szinte alig kellett takarítanunk, meglepetésünkre a kapcsolókhoz, ablakhoz szinte hozzá sem kellett nyúlnunk. Egy évvel később is kijött hozzánk egy friss beázás eltűntetése kapcsán.
Szaki válasza:
Köszönöm a pozitív értékelést.)
Megyeri Attila
András szimpatikus ember, és megfelelő mesternek tűnt, azonban a munka nem valósult meg. Annak ellenére, hogy 2 hónappal korábban megbeszéltünk mindent, megállapodtunk az anyagiakban, a színekben és az évi szabadságot, utazásokat, a munkánkat, a gyerek táborozását ehhez a munkához időzítettük, néhány nappal a kezdés előtt a munkát SMS-ben lemondta. Legalább 5 alkalommal hívtam, de nekem azóta fel sem veszi a telefont. Nyár közepén, festő nélkül maradtunk, ezt nyilván mindenki átérzi. Családi okokra hivatkozott az SMS-ben, de ez talán mindegy is - bárkinek közbe jöhet akár egészségügyi probléma is, viszont a minimum amit egy ilyen esetben elvártam volna, hogy szóban egyezettünk, és megpróbálunk megoldást találni - akár egy másik időpont formájában, de ez nála sajnos nem így működött - könnyebbnek tartotta személytelenül, egy pársoros üzenetben közölni velünk a tényt.
Szaki válasza:
Szép napot tiszteletem. Köszönöm a negatív értékelést,bár szerintem teljesen alaptalan. De elfogadom mert minden értékelés itt értékes egy Szakember számára. Igen a családban történt egészségügyi probléma. De nem néhány nappal pl 1-2 vagy csak 1 héttel előtte hanem jóval két héttel még a munka kezdése előtt értesítettem önt hogy tudjon időben találni szakembert helyettem ahogy megírtam korrektül,és tisztelettel kértem elnézést és szerintem tudott volna találni.Annak ellenére hogy önök ugyebár 1 héttel csúsztatták a legelső megbeszélt időpont-hoz képest de toleráns voltam.Semmiféle másik időpont formája nem lett volna jó és ez nem személytelenül történt,és mivel értesítettem önt kár volt hívnia 5 alkalommal mivel mégegyszer leirom itt hogy mások is lássák olvassák megírtam önnek hogy mi történt és miért nem tudtam volna önöknél megcsinálni a munkát.Sajnálom hogy nálam így alakult és nem tudtam önöknél megcsinálni így mert családi ok történt. De mivel értesítettem önt már jóval előtte ebből szerintem ekkora problémát nem kéne csinálni mivel kárt nem okoztam senkinek semmiben ezért szerintem kár volt pazarolnia az időt ilyen értékelésre írnia.Mégegyszer köszönöm és elnézést ha nem tudtam segíteni így utólag is. Szép napokat
Vincze Orsi
Nagyon szép, preciz munkát végzett, az apró részletekre is odafigyel. Megbízhatóan teljesítette, amiben megállapodtunk, sőt, még olyan dolgokban is segített, ami nem lett volna feladata, pl. polcok, karnisok leszedése. A estés és a mázolás is nagyon szép, minőségi munka. Tisztaságot hagyott maga után. Ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen kedves Orsolya.
Losonczi Balázs
Megbízható és korrekt szakember. Köszönjük:)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Sándor
Nagyon jó szakember! Egy teljesen szétbombázott lakást vett át tőlünk és kevesebb, mint egy hét alatt otthont varázsolt belőle. Emellett fontos, hogy megbízható és csak olyat ígér, amit tartani is tud. Köszönjük!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
Magyar Kinga
András gyorsan és jól dolgozott. Megbízhatóan teljesítette, amiben megállapodtunk és az időközben felmerülő extra munkákat is precízen megoldotta. Gondosan lefedte a felületeket és minden nap rendet hagyott maga után. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen kedves Kinga
B. Szabolcs
András kiváló munkát végzett, valamint az összes bútort, kapcsolót és a padlót is profin letakarta, kiemelten figyelt erre. Folyamatosan egyeztettünk telefonon, minden a megbeszélteknek megfelelően történt. Megbízható, ügyes szakember, akit bátran tudok ajánlani másoknak is.
Szaki válasza:
Tisztelettel köszönöm szépen.
B. Bálint - E.V.
Nagyon jó szakember. Gyönyörűen és gyorsan dolgozik! Mi csak ámultunk amikor a lakást átvettük immár kifestve. Minden nagyon szép volt és takarítani sem kellett utána. A lukak és sérülések eltűntek a falról mintha sosem lettek volna ott. Ha valaki igényes, gyors, precíz szakembert keres akinek a munkája tiszta és profi, annak Andrást ajánlom! Köszönjük András!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen nagyon. Örülök hogy örömöt tudtam szerezni a szobafestéssel önöknél és hogy meg voltak elégedve. Tisztelettel köszönöm.
Ajánlatkérő
Nagyon jó szaki. Gyors szépen dolgozik csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Azt hallottam, hogy felesleges drága penészölő szereket, lemosókat, festékadalékokat vásárolni, mert a falon a legjobb a hypo a penész ellen, és tulajdonképpen a drágább lemosókban is az van. Igaz ez? Kedves szakemberek, mi a véleményetek erről?

Az én válaszom:

„Van az a nevű adalékanyag hogy Chemocid. Van literes fél literes is a festékboltban szintelen szagtalan igaz nem olyan olcsó de megéri! . Penész ellen a legjobb a festékbe kell belekeverni a penészt tuti eltünteti! ”

0

2024. 02. 07.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 35 megbízás