Fogadok munkát
Kiss Tamás
Kiss Tamás

Asztalos · Bútorasztalos · Bútorszerelő

100
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Szada és 50 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki Jószaki

Kiss Tamás

Asztalos · Bútorasztalos · Bútorszerelő

Nálam a megrendelő, azaz Ön áll a középpontban! Nincsenek lehetetlen igények, csak jelentősebb felkészülést igénylő elvárások! Amikor megkérdezik, hogy mit vállalok, akkor azt szoktam válaszolni, hogy: fából mindent, mindent fából. Elsősorban bútorasztalos munkákkal foglalkozom. Vállalom: beltérben o hálószoba bútorok (pl.: ágy, galériás ágy, komód, éjjeliszekrény), o nappali berendezés (pl.: dohányzóasztal, polc, polcrendszer, tv-, hifi állvány) o előszobabútor, o konyhabútor, o fürdőszoba bútor, o beépített szekrények (pl.: gardróbszekrény), o könyvespolcok, o polcok (pl.: tároló rendszer, polcrendszer), o étkezők (pl.: étkezőasztal, szék, tálalószekrény), o tálalók, o térelválasztók, o szekrények, o gyerekbútorok (gyerekágy, emeletes ágy, íróasztalok, komplett gyerekszobák), o egyéb egyedi bútorelemek (pl.: hintaszék) készítését. kültérben: o kerti bútorok (padok, kiülők) o teraszbútorok (székek, asztalok, napágyak), o kerti játékok készítését.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Mindennel elégedett voltam, korrekt és szakszerű munka volt!
Zsuzsa
Gyorsan jelentkezett és rögtön küldte az árajánlatot. Korrektül, a vállalt időre és áron végezte el a munkát. Ajánlom!
Réka
Pontos, megbizható. Precízen dolgozik. Maximálisan elégedett voltam vele. Bárkinek ajánlanám a jövőben.
Ajánlatkérő
Gyors, precíz választ, korrekt ajánlatot kaptam, az ígért időpontban jelentkezett, operatívan megoldotta a problémát.
Pál
Már a kapcsolatfelvétel elején látszódott, hogy abszolút érti a dolgát. Nagyon jól felmérte a feladatot és felhívta a figyelmem azokra az apróságokra, amikre én nem gondoltam. Időben és árban is tartotta magát az előre megbeszéltekhez. A munkát szépen elvégezte, csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Korrekt ár, rugalmasság, szép munka.
Judit
Tamas a joszakis felhivasra azonnal jelentkezett emailben es vegig elerheto volt telefonon is. Ezenkivul kijott hazhoz felmerni a munkat, es el is kuldte az ajanlatat emailben. Szamlakepes is, es ez nekem fontos szempont volt. Bent levette a cipojet, es kint dolgozott, ezzel gyakorlatilag semmilyen koszt nem csinalt a lakasunkban, amivel plusz munkat adott volna nekem. Az ajtot nagyon szepen megcsinalta, es minden ugy tortent, aszerint, ahogy abban elore megallapodtunk.
Ajánlatkérő
A megkeresés után röviddel jelentkezett, megértette a kéréseinket, segített a döntésben, de engedte, hogy mi mondjunk áment mindenre. Midnent alaposan elmagyarázott.
György
Kedves, pontos, érti a dolgát.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Zoltán
Gyorsan, precízen dolgozott, figyelt a részletekre is.
Krisztina
Tamas tájékoztatott a lépésekről, a konyhabútor átépítéssel kapcsolatban. Nagyon szép és tiszta munkát végzett. Minden oda került ahova megbeszeltuk
Ajánlatkérő
Nem misztifikálta a megoldandó problémát, hanem megelégedett az egyszerű, de működőképes javaslattal.
Turcsoki Péter
Lelkiismeretes, tapasztalt, megbízható
Ágnes
Végig elmondta mit fog csinálni, mi várható.
Kovács Enikő
Az elvállalt munkát ,időben a megbeszéltek szerint, elvégezte, másnak is ajánlom !
Tájnel Ákos
Telefonon keresztüli részletes tájékoztatást
Szabó Kristóf
3 hete jelezte, hogy elvallalja a munkat, es keressuk egymast, am utana nem reagalt se hivasra se uzenetekre :(
Szaki válasza:
Kedves Szabó Kristóf! Köszönöm, hogy értékelt, bár még csak az ajánlatkérésig jutottunk. Azt gondolom, hogy a kommunikációnk leírása úgy pontos, hogy a felmérés helyszíne jelenleg nem áll az Ön birtokában. Ezért az időpont-egyeztetések bonyolultak. A megbeszélt hétre azért nem sikerült időpontot egyeztetnünk, mert a lakás birtokosa szűk, nem vállalható időpontot biztosított csak Önöknek. A második időpont kijelölésével valóban én voltam adós, de ez nagy munkaterhelésnél sohasem könnyű. Egy hét elteltével Ön zárta le azzal a munkát - a joszaki.hu tájékoztatása alapján -, hogy mást választott. Ez szíve-joga. Ezek után nekem adni nem túl pozitív értékelést, az szerintem nem korrekt. Természetesen, ha tévedés történt, akkor ismeri az elérhetőségeimet, állok rendelkezésére. Tisztelettel: Kiss Tamás
Áki
Jo minöségü munka Tiszteséges árajánlat
Ajánlatkérő
Az első feladatot rendben elvégezte, azonban a további teendőknél nem tartotta be a szóbeli megállapodásunkat, azóta sem jelentkezett
Szaki válasza:
Nem tudtam Önt beazonosítani a keresztneve alapján. Azonban, ha az első feladatot rendben elvégeztem, akkor nem korrekt ennyire lepontozni. A szóbeli megállapodást sem konkretizálta, így általánosságban csak minősíteni nem szép dolog és csak Önt minősíti.
Nagy Lajosné
Rövid időn belül jött,felmérte a munkát. 3 hete árajánlatot sem küldött,holott 1 hétre ígérte. Nem jelentkezik, nehezen elérhető volt,sok munkára hivatkozott,azóta sem jelentkezett.
Szaki válasza:
Önnek igaza van. Sajnos ez egy nehéz időszak volt, és az Ön esetében tényleg csúszott az ajánlatadás. Nagyon sajnálom, hogy elégedetlen volt velem, de teljes mértékben megértem. Köszönöm, hogy megtisztelt ajánlatkérésével.
Ajánlatkérő
Kedves, megbízható és lelkiismeretes szakember. Nála valóban a megrendelő az első!
Pécsi István
Az elvállalt munkát rendben elvégezte, a megbeszélt időben pontosan érkezett és munka díjazásáért annyit kért amennyiben megállapodtunk. Kell egy megrendelőnek ennél több ? NEM
Ajánlatkérő
Udvarias, türelmes, preciz. Ajánlom!
Kovács Anna
Nagyon jó precíz, pontos szakember,én is csak ajánlani tudom.
Bach Szilvia
Kedves, szolgálatkész, és remek, precíz munkát végez. Ötleteivel támogatja az elvégzendő munkát. Csak ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Asztalos 68 megbízás Bútorasztalos 27 megbízás Bútorszerelő 5 megbízás