Fogadok munkát
Kiss Gábor
Kiss Gábor

Angoltanár

95
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 59702

Minősített jószaki

Kiss Gábor

Angoltanár

Beszédközpontú online órák. Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítést. A tanulás folyamatát videóanyagaimmal segítem, melyet ingyenesen biztosítok minden tanítványomnak. Bárhol is tartasz az angol nyelvben, segítségedre lehetek. Az ország egész területén elérhető vagyok online formában. Számlaképes vállalkozó vagyok.
Mutass többet

Áraim

Angol nyelvoktatás

5 750 Ft - 6 500 Ft / óra
Angol óráim beszédközpontúak, oldott hangulatban telnek, és személyre szabott módszerekkel dolgozom. Minimális időt töltök a nyelvtan magyarázásával, ehelyett példákon keresztül igyekszem bemutatni a szabályokat, logikát, rávezetve a megoldásra. 45 perc egy alkalom. Havi 8 angolórát előre kifizetve az ár 5750Ft / 45 percre mérséklődik. Ez hetente két alkalmat jelent, mely már elég intenzív ahhoz, hogy kellő önálló munkával szép eredményt lehessen elérni pár hónapon belül. Óralemondás: A hallgatónak lehetősége van az órák lemondására legkésőbb 12 órával a megtartandó tanóra kezdete előtt, térítés nélkül. A tervezett tanóra 12 órán belüli lemondása esetén megbízott az óradíj 100%-ára tarthat igényt, ebben az esetben az óra megtartottnak minősül. Órák átütemezése: megbeszélés alapján, rugalmasan történik. Havi 4 illetve 8 alkalmas bérlet vásárlására van lehetőség, mely nem visszatérítendő.

Csoportos angol nyelvoktatás (3-5 fő)

4 000 Ft / óra
A csoportot kis létszámmal indítom, és minden szükséges anyagot én adok. Az órák beszédközpontúak, és minden erőmmel azon leszek, hogy minél jobb hangulatban teljenek. Időbeosztás tervezet: heti 2x1,5 óra. A részletekről érdeklődj telefonon.

Páros angol nyelvoktatás

4 875 Ft / óra
Jelentkezzetek együtt, párban angol óráimra. Költséghatékonyabb módszer, amennyiben hasonló szinten vagytok, nagyon jól tudnak működni a páros órák.

Értékeléseim

Ditta
Gábor nagyon hatékony módszerrel oktat. Online is gyorsan tudunk haladni. Beszédcentrikus órái sokat segítenek a munkámban. Egyéb angol nyelvű ügyintézésben is számíthatok rá. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Az órák mindig jó hangulatban teltek. A beszédcentrikus órák alatt mindig változatos feladatokon keresztül magyarázza a nyelvet. Rugalmas és türelmes. Ajánlom. :)
Ajánlatkérő
klassz
Kristóf
Gábor példaértékű angoltanár, mindig felkészült és változatos témákat hoz az órákra. Beszéd orientált és jó hangulatú óráival segíti elő a biztos fejlődést. Hiba esetén is kedvesen próbál rávezetni a helyes válaszra. Abszolút ajánlom mindenkinek, aki jó és kötetlen hangulatban szeretne angolt tanulni.
Kozák Barnabás
Gábor az eddig legjobb angol tanárom, sok mindenkivel próbálkoztam, sok sikertelenséggel. Valószínűleg bennem volt a hiba, de a tanár sem motivált kellőképpen. Gábor órái mindig izgalmasok, kellően motivál, jó irányba tereli a tanulást, végre úgy érzem fejlődők. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szandi
Nagyon ajánlom Gábort, mert jó humora van és egy fáradt, rosszkedvű napon is próbálja belőlem kihozni a legjobbat. :) Kreatív és vicces játékokat hoz az órára, amivel elröpül az az egy óra.
Horváth Zoltán [Ocs, Zozó]
Gábor mindig felkészült, minden órára érdekes és játékos feladatokat hoz. Bármilyen témában tudunk tanulva beszélgetni, mert felvilágosult és minden témakörben van is véleménye. De mivel jó a humora is, az órák viccesen és kimondottan jó hangulatban telnek. Türelmes és kitartó, halál nyugodtan javít ki huszadszor is, így a fejlődés garantált. De vigyázat, minden hibát észrevesz!
Ajánlatkérő
Gábor nagyon barátságos, szeretem, hogy ennyire beszédközpontúak az angol órák. Egyáltalán nem érzem úgy, mintha egy tanórán lennék. Teljes mértékben pozitív volt eddig minden óra.
Anikó
Gábor rendkívül felkészült és korrekt szakember. Változatos témákkal igazán színessé teszi az angolórákat, minden alkalommal időt szánva az aktualitásokra is. Nagyon szeretem, hogy kényszermentes, kötetlen a tematika. Érthető és egyénre szabott módon és tempóban tanítja a nyelvet, a rengeteg interakciónak köszönhetően az órák nagyon intenzívek. Gábor soha nem megy el szó nélkül a hibák mellett, következetes és mindig van lehetőség visszakérdezésre. Magyarázatai során türelmes, barátságos, segítőkész. Rengeteg pozitív megerősítést kapok tőle. Közvetlen, intelligens, sokoldalú személyisége rendkívül inspiráló. Az órák lendületesek, nagyon jó hangulatban telnek. Szinte végig csak angolul beszélünk. Kiemelném még Gábor fantasztikus humorát, ami minden alkalommal megfűszerezi az órák légkörét. Közel egy éve tanít engem, ez alatt az idő alatt az abszolút kezdő szintről eljutottam oda, hogy bátran és viszonylagos biztonsággal, egyszerű módon merek és tudok angol nyelvterületen kommunikálni, számos témában. Köszönet és hála neki azért, hogy az angol nyelv tanulása a mindennapi életem részévé és egyik kedvenc elfoglaltságommá vált.
Kriszti
Gábor nagyon türelmes, kedves és jó szakember. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, a humora fesztelenné teszi. A beszédközpontú órák miatt sokkal jobban boldogulok a munkahelyi telefonálasok során. Bátran ajánlom mindenkinek!
Anna
Célratörő volt mindig, rövid tömör, szakszerű, semmi mellébeszélés az óra során és nagyon kedvesek is voltak az órák!
Adri
Az órák Gáborral nagyon közvetlenek és rengeteget nevetünk, ami nekem fontos, hogy jó hangulatú óráink legyenek. Angolul beszélünk végig és így már 2 hónap alatt rengeteget tudtam fejlődni és magabiztosabban szólalok meg angolul mások előtt is. Minden hibámat kijavítja, így még könnyebben halad a tanulás. Mindenkinek ajánlom Gábort!