FOGADOK MUNKÁT
Kiss Gábor
Kiss Gábor
71
Megbízás

7 nappal ezelőtt volt itt.

Tatabánya és 1000 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 59702

Minősített jószaki

Rólam

Beszédközpontú online órák. Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítést. A tanulás folyamatát videóanyagaimmal segítem, melyet ingyenesen biztosítok minden tanítványomnak. Bárhol is tartasz az angol nyelvben, segítségedre lehetek. Az ország egész területén elérhető vagyok online formában. Óráimat jó minőségű headsetes telefonhíváson keresztül bonyolítom le, emellett pedig egy közös dokumentumban tudunk együtt dolgozni az interneten keresztül. A hívásban így nincs akadás, sokkal tisztábban érthető a másik fél. Ezzel kapcsolatban, ennek menetéről szívesen adok tájékoztatást telefonon. Számlaképes vállalkozó vagyok.
Mutass többet

Áraim

Angol nyelvoktatás

4 625 Ft / óra
Angol óráim beszédközpontúak, oldott hangulatban telnek, és személyre szabott módszerekkel dolgozom. Minimális időt töltök a nyelvtan magyarázásával, ehelyett példákon keresztül igyekszem bemutatni a szabályokat, logikát, rávezetve a megoldásra. Óráimat jó minőségű telefonhíváson keresztül bonyolítom le, emellett pedig egy közös dokumentumban tudunk együtt dolgozni az interneten keresztül. A hívásban így nincs akadás, sokkal tisztábban érthető a másik fél. 45 perc egy alkalom. Havi 8 angolórát előre kifizetve az ár 4250Ft / 45 percre mérséklődik. Ez hetente két alkalmat jelent, mely már elég intenzív ahhoz, hogy kellő önálló munkával szép eredményt lehessen elérni pár hónapon belül. Óralemondás: A hallgatónak lehetősége van az órák lemondására legkésőbb 12 órával a megtartandó tanóra kezdete előtt, térítés nélkül. A tervezett tanóra 12 órán belüli lemondása esetén Megbízott az óradíj 50%-ára, 3 órán belüli lemondás esetén az óradíj 100%-ára tarthat igényt, ebben az esetben az óra megtartottnak minősül. Órák átütemezése: megbeszélés alapján, rugalmasan történik. Számlaképes vállalkozó vagyok.

Csoportos angol nyelvoktatás (3-5 fő)

3 000 Ft / óra
A csoportot kis létszámmal indítom, és minden szükséges anyagot én adok. Az órák beszédközpontúak, és minden erőmmel azon leszek, hogy minél jobb hangulatban teljenek. Időbeosztás tervezet: heti 2x1,5 óra. A részletekről érdeklődj telefonon.

Angol klub

5 000 Ft / fő
Csatlakozz angol klubomhoz! Vegyél részt heti egy alkalommal egy 90 perces csoportos foglalkozáson, ahol együtt tanulhatod az angol nyelvet másokkal. A klub célja, hogy elérhető angol oktatást nyújtson minél több embernek. A módszereim hasonlóak itt is, mint egyéni óráimon. Aktuális témák feldolgozásával, csoportmunkával, kiselőadásokkal és sok egyéb vicces, izgalmas feladattal oktatatom az angol és igyekszem megszerettetni mindenkivel. Most az angol klub tagja lehetsz havi 5000Ft-ért! Keress bizalommal!

Páros angol nyelvoktatás

3 500 Ft / óra
Jelentkezzetek együtt, párban angol óráimra. Költséghatékonyabb módszer, amennyiben hasonló szinten vagytok, nagyon jól tudnak működni a páros órák.

Értékeléseim

Anikó
Gábor rendkívül felkészült és korrekt szakember. Változatos témákkal igazán színessé teszi az angolórákat, minden alkalommal időt szánva az aktualitásokra is. Nagyon szeretem, hogy kényszermentes, kötetlen a tematika. Érthető és egyénre szabott módon és tempóban tanítja a nyelvet, a rengeteg interakciónak köszönhetően az órák nagyon intenzívek. Gábor soha nem megy el szó nélkül a hibák mellett, következetes és mindig van lehetőség visszakérdezésre. Magyarázatai során türelmes, barátságos, segítőkész. Rengeteg pozitív megerősítést kapok tőle. Közvetlen, intelligens, sokoldalú személyisége rendkívül inspiráló. Az órák lendületesek, nagyon jó hangulatban telnek. Szinte végig csak angolul beszélünk. Kiemelném még Gábor fantasztikus humorát, ami minden alkalommal megfűszerezi az órák légkörét. Közel egy éve tanít engem, ez alatt az idő alatt az abszolút kezdő szintről eljutottam oda, hogy bátran és viszonylagos biztonsággal, egyszerű módon merek és tudok angol nyelvterületen kommunikálni, számos témában. Köszönet és hála neki azért, hogy az angol nyelv tanulása a mindennapi életem részévé és egyik kedvenc elfoglaltságommá vált.
Kriszti
Gábor nagyon türelmes, kedves és jó szakember. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, a humora fesztelenné teszi. A beszédközpontú órák miatt sokkal jobban boldogulok a munkahelyi telefonálasok során. Bátran ajánlom mindenkinek!
Anna
Célratörő volt mindig, rövid tömör, szakszerű, semmi mellébeszélés az óra során és nagyon kedvesek is voltak az órák!
Adri
Az órák Gáborral nagyon közvetlenek és rengeteget nevetünk, ami nekem fontos, hogy jó hangulatú óráink legyenek. Angolul beszélünk végig és így már 2 hónap alatt rengeteget tudtam fejlődni és magabiztosabban szólalok meg angolul mások előtt is. Minden hibámat kijavítja, így még könnyebben halad a tanulás. Mindenkinek ajánlom Gábort!
Csucsu
Rugalmasan szemelyre szabva tanulunk.
Ivett
Gábort amiatt kerestem fel, hogy gyakoroljam a szóbeli kommunikációt. Mindig figyelmes óra közben, sokféle beszédtémát szoktunk érinteni. Nagyon jó hangulatban telnek mindig az órák. Amellett, hogy javítja a hibás megfogalmazásaimat, mindig az pozitív visszajelzést is. Megbízható, rugalmas és türelmes tanár, csak ajánlani tudom!
Edó
Gábor végtelenül türelmes, kedves és szuper nyelvtanár! Az órák jó hangulatúak, beszédközpontúak - gyakorlati tudást adnak. Könnyedén elérte, hogy megszólaljak angolul, pedig ezzel sok gondom akad. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Fanni
Csak ajánlani tudom Gábort, az órák jó hangulatúak, beszéd központúak, interaktívak. Ha jó angol tanárt keresel, már meg is találtad. :)
Ajánlatkérő
Rendkívül jó hangulatú, pörgős órák. Célirányos; abban segít, amire szükség van. Én a kommunikációban kértem segítséget, amit maradéktalanul meg is kaptam. Csillagos ötös! Ajánlom!
Anna
Sok magántanárnál jártam már, de egyedül Gábor adott akkora önbizalmat, hogy nem félek megszólalni angolul idegenek előtt. A türelmével és a kitartásával támogatott végig, megszerettette velem a nyelvet.
Fazekas Zsolt
Kommunikációs kézségek hiánya miatt kerestem angol tanárt, amiben a munkahelyem volt segítségül, így találtam rá Gáborra. Nagyon meg vagyok elégedve vele, már 1-2 hónap után érzem a fejlődés magamon és mások is rajtam, nem félek megszólalni angolul. Minden órán tanulok valami újat, mindig érdekes témákat hoz órára és könnyen beszégetésbe elegyedünk, jó hangulattal telnek az órák, mindenben segítőkész. Mindenkinek nagyon ajánlom Gábort aki angol tudást szeretne magába szívni, nem fog csalódni.
Levi
Rugalmas, érdekes órákat tart. Jó témákkal érkezik az órákra. Élvezetes az angoltanulás vele. Csak ajánlani tudom azoknak, akik kedvelik a fiatalos lendületet és kötetlen hangvételű órákat.
Zsoca
A beszédkészségemet, valamint a nyelvtan tudásomat szerettem volna rendberakni és Gábor mindkettőre megoldást kínált. Szép kiejtése van és kommunikatív így könnyű oldott hangulatban beszélgetni vele, de közben folyamatosan figyel és kijavítja a hibákat. Az azonnali visszajelzés, valamint a hiba részletesebb elmagyarázása segít abban, hogy a jó mintázatok rögzüljenek. Emellett Gábor rugalmasan reagált az igényeimre és úgy alakította az órákat, hogy tényleg személyre szabott fejlesztésben lehessen részem. Ennek köszönhetően viszonylag rövid idő alatt magabiztosabb, választékosabb beszédkészségem, valamint stabilabb nyelvtan tudásom lett és olyan dolgokat is sikerült megérteném amikkel korábban évekig csak szenvedtem. Összességében elmondható, hogy ha valaki komolyan veszi a házi feladatokat és beleteszi az energiát akkor Gábor segítségével sokat és gyorsan fog fejlődni.
Lili
Középfokú vizsga miatt jelentkeztem és szerintem a legjobb tanárt sikerült kiválasztanom. Nagyon fiatalos, kedves, s akármikor elérhető, jó tanácsokkal lát el. A legjobb mikor a hibáimat írja le és úgy kell kijavítanom!
Balázs
Felkészült minden órára. Minden témakört nyugodtan, precízen és alaposan elmagyarázza. Minden kérdésemre, kérésemre maximálisan eleget tesz. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Rita
Megbízható, felkészült, nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tibi
Rendes, segítőkész, jól tanít, kedves. Olyan amilyennek kell lennie.
Kriszta
Gábor roppant felkészült, pontos és segítőkész. Változatos feladatokkal színesíti az órákat!
Betti
Türelmes, kitartó és tudja inspirálni a tanítványát. Vidámak az órák. Öröm vele tanulni. Csak ajánlani tudom :)
Naszvadi Martin
Érthető módon, tökéletes tempóban tanítja a nyelvet és mindent részletesen elmagyaráz, emellett remek beszélgetőpartner és ennek eredményeképpen jó hangulatban telnek a tanórák.
Dávid
Jó szakember, felkészült illetve emberileg is nagyon rendes és kedves. Szívből tudom ajánlani!
Krisz
Garantáltan tudom ajánlani nagyszerű szakember
Dev
Fiatalos jó hangvételű órák, türelmes, segítőkész hozzáállás.
Anikó
Nagyon kedves, segítőkész, nagyon sok jó ötletet, hasznos tanácsot kaptunk az étrend kialakításához.
Bence
Tökéletes szakember!
Péter Ákos
Gábor nagyon türelmes. Beszédcentrikus órái vannak, amik nagyon hasznosak számomra. Rugalmas mindenben. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Felkészült, nagyon közvetlen és türelmes
Márk
Nagyon könnyed és jó hangulatú az óra. Kommunikáció alapú az oktatás. Sokszor rávezet a jó megoldásra, aktívan kell megoldanom a feladatot.
Alice
Korábban nem volt részem online nyelvtanulásban, de Gábor minden ehhez fűződő kétségemet eloszlatta. Kedves és türelmes tanár, jó hangulatban telnek az órák, emellett a megfelelő fejlődés érdekében maximálisan igyekszik személyre szabni azokat. Rengeteget lehet tőle tanulni, kellően felkészült. Teljes mértékben elégedett vagyok! :)
Dorián
Megbízható, rugalmas, felkészült. Beszédközpontú órák, szinte bármilyen témában. Néhány alkalom után érezhető a fejlődés, mindeközben jól is érzed magad. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Rugalmas időbeosztás,online oktatás előnyei. Megoldódott a tanárhoz járás problémája. Fiatalos oktatás,passzol a 13 éves fiamhoz.
Fecó
Felkészül az órákra, egyénre szabott haladási ütemben tudunk haladni. Rugalmas időbeosztás és közvetlen személyiséggel rendelkezik. Folyamatos visszajelzés a tudásomról.
Ajánlatkérő
Gábort rendkívül jó tanárnak tartom nem csak azért, mert természetesen jól beszéli a nyelvet, hanem azért is mert rugalmasan lehet vele időpontot egyeztetni és az óra során az oktatás is oldott hangulatban de mégis hatékonyan zajlik.
Törölt felhasználó
Igazi, pörgős beszédközpontú angol órákat tart. Barátságos és közvetlen, így hamar el is telik az egy óra.
Ajánlatkérő
Közvetlen ès segítôkèsz bàrmilyen tèmàban. Felkèszült.
Dorka
Gábor nagyon segítőkész, türelmes és barátságos tanár, akivel élmény a nyelvtanulás. Csakis ajánlani tudom.
Jeszenszki Patrik
Megbízható és tartja a szavát. Kellemes és jó hangulatban telt beszélgetést bonyolítottunk le. Eddigi tapasztalataim szerint csak ajánlani tudom minden kedves érdeklődőnek.
Marci
Nagyon jól tanít nyelvtani részt is érthetően rá vezetve oktat. Mindig fent tartja az érdeklődésem óra közben és érdekes témákat veszünk ami miatt egyszerűbb a tanulás is. Nagyon szeretek így angolul tanulni. Csak is ajánlani tudom.
Rita
Rugalmas, megbízható tanár.
Szandi
Nagyon türelmes.Èrthetően magyarázza az anyagot.
Melinda
Szuper angol tanár, precíz, pontos, nagyon korrekt.
Törölt felhasználó
Tetszett az órákban az, hogy nem csak a nyelvtanról szóltak, hanem sokszor érdekes témákról beszéltünk, így más téren is sokat tanulhattam. Minden hibámra felhívta a figyelmem, amiket aztán részletesen átbeszéltük. Nagyon rendes, mint ember is, szóval csak ajánlani tudom! :)
Györgyi
Nagyon jól meg lehet találni vele a közös hangot. Angoloztunk, de minden óra igazán jó hangulatban telt, nagyon érdekes témákat feszegettünk, közben pedig sokat fejlődtem. Az online oktatást a lehető legjobban oldotta meg, közvetlen, de közben határozott, figyelmet fordít a nyelvtanra és a hibákra. Csak ajánlani tudom! :)
Fülep Márk
Szuper tanárt sikerült választanom, már heti 1 óra után is látom a változást. Kellemesek az angol órák Mindenkinek ajánlom.
Georgina
Jó hangulatban telnek az órák, érthetően és türelmesen magyaráz. Az órák alatt többnyire angolul beszél, ezzel segítve, hogy hamar átálljon az agyad az angol nyelvre. De nem kell megijedni, ha valamit tényleg végképp nem értesz, magyarul is elmondja neked, ha kell többször is.
Zoli
Középkorú felnőttként szeretnék megtanulni angolul, iskolában németet tanultam. Fogalmam sem volt az angol nyelvről, így kezdtem el a szakemberhez járni. A tanár egy útmutatást ad a tanuláshoz, de nagyon nem mindegy hogy hogyan! Gábor rendkívül felkészült, kedves, türelmes. Órái jó hangulatban telnek és szükség esetén azon kívül is a rendelkezésre áll (telefon,chat).
Fekete Franciska
Középfokú angolt szeretnék tenni, ezért kerestem fel őt! Szerintem nagyon intenzívek az órák, nem kőbevésett szabályokkal dolgozik, hanem rugalmas és egyéni feladatokat állít elő! Kedvenc részem amikor a saját hibáim alapján ír mondatokat és azokat kell kijavítanom:)!
Linett
Már több mint egy hónapja, hogy nála tanulok, teljesen meg vagyok elégedve mindennel. Segítőkész, rugalmas. Évek óta tanultam angolul de határozottan ezt érzem a leghatásosabbnak.
Törölt felhasználó
Szerintem érti a dolgát. Remek a kiejtése, türelmes, és ha kell többször is elmagyarázza az anyagot. Számomra egyetlen hátrány, hogy túl gyorsan beszél angolul ezért gyakran nem értem amit mond :) De ez abszolút nem az ő hibája, hanem inkább az én hiányosságom.
Attila
Fiatalos, gyakorlatias, rugalmas. Az órák beszéd-orientáltak voltak.
Vaszkun Anita
Gáboron érezhető, hogy szereti a szakmáját: tapasztalt és tájékozott is a témában, és nem ragadt le a 20 vagy több évvel ezelőtti trendeknél. Meglátásait, javaslatait őszintén elmondja, de nem bántóan. Együttműködő, rugalmas. Ígéreteit és a határidőket maradéktalanul betartja. Mindaz a munka, amit ebbe a szolgáltatásba fektet, hosszú távon életmentő, ezért én már most hálás vagyok.
Bori
Nagyon felkészült. Személyre szabottan tartotta az órákat. A nyelvtant érthetően és kreatívan magyarázta el, egy perc alatt megértettem. Segítségével sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem. Ha szeretnél megtanulni angolul, vagy sikeresen teljesíteni az érettségit vagy nyelvvizsgát, vagy csak szeretnél bátrabban beszélni , ő a Te embered! Mindenkinek ajánlom, a kitűzött célt biztos eléritek a segítségével! -Bori
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Angoltanár 71 megbízás