Fogadok munkát
Jóni Zsolt
Jóni Zsolt

Térkövezés · Betonozás · Földmunka

4
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 81871

Jóni Zsolt

Térkövezés · Betonozás · Földmunka

Üdvözlöm! Köszönöm, hogy adatlapomon jár! 20 éve már , hogy az építőiparban munkálkodok. Ez idő alatt nagyon sok tapasztalatra tettem szert hagyományos illetve modern eljárások , technikák terén. Magas ill. - mély építésben egyaránt tevékenykedünk. Ehhez a jól képzett szakembereink profizmusa és tapasztalata nyújt alapot. Hiszen csapatunkban a szakma területeiről, képzett szakemberek dolgoznak. ( ács - állványozó , kőműves, bádogos , festő , hideg / meleg burkoló , kertépítő) A koncepciónk az, hogy lefedjük egy lakásfelújításnál fellelhető valamennyi munkafázist , így könnyítve meg a Megrendelő dolgát. Az ország egész területén megrendelhetőek a szolgáltatásaink. Az általunk elvégzett munkák után teljeskörű garanciát vállalunk. Referenciák elérhetőek. Megtisztelő bizalmukat köszönve , Tisztelettel : Jóni Zsolt.
Mutass többet

Áraim

Földmunka

3 500 Ft - 8 500 Ft / ㎥
Föld kiszedés gépi/ kézi erővel. Föld elszállítása konténerbe.

Martaszfaltozás - makadám út készítés

3 500 Ft - 6 500 Ft / ㎡
Makadám út készítése gépi ill. kézi erővel.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsigó János
Nem ajánlom senkinek!
Szaki válasza:
Üdvözlöm Zsigó úr! A kőműves munkálattal kapcsolatban köszönöm a kommentet a brigádban két fő kőműves található, az egyik Technikus végzettségel, a másik felelős műszaki végzettséggel. A kőműves munkálatok ezért lettek első osztályú minőségben elvégezve. Másodszor a gyárilag előre leszabott kocsibeálló méret hibásak voltak amivel nem is lett volna semmi baj én ezt menet közben jeleztem önnek, hogy a méret hibákat korrigálni kell vágásokkal.Ön ebbe nem egyezett bele azt az útasítást adta, hogy ezt ebben a formában kell össze állítani.Ami meg is történt a kocsi beálló szakmailag kielégítő, tetőn a vízelvezetés a méret hibák miatt nem volt meg felelő, ezért ezt nem érzem saját hibának,mivel a kocsi beállót teljesen ingyen és bérmentve állítottuk össze és elutasíttota a szakmai tanácsomat és nem működöt velünk együtt ebből kifolyólag nem éreztem, hogy ezt garanciálisan javítsam ki azt amiért nem kaptam 1ft-ot sem.Amiért meg kaptam a munkabéremet azt a munkálatot el is végeztük első osztályú minőségben! Köszönöm a véleményét, de nem érint a hozzászólása, mert nem fedi a valóságot! Tisztelettel:Jóni Zsolt!
Ajánlatkérő
Nekem is lesújtó a véleményem a balatoni kisház amit felújított, minden esőnél beázik, mert a térkövet odalejtette be, a fal festése felhólyagzott 1 hét után. A hibák javítása kapcsán a telefont nem veszi fel csak hitegetés meg kamuzás megy ezerrel! Zsolti ha ezt olvasod, jobban jársz ha hívsz és javítod az elcseszéseket. Vannak kapcsolataim ez csak egyre rosszabb lesz...!!!
Szaki válasza:
Szép napot önnek is! Először be kellene mutatkoznia, hogy tudjam kiáll a negatív komment mellet, mert így ebben az esetben nem tudom kiről van szó.Tudomásom szerint én a Balaton környékén nem dolgoztam, ezért nagy a valószínűsége, hogy egy jó akaróm lejárató megnyilvánulása jelent itt meg de remélem, hogy a Jószaki.hu Kft ezeket a véleményeket törli, mivel ezek nem fedik a valóságot! Tisztelettel:Jóni Zsolt!
Ajánlatkérő
Idén januárban felkértem őt, hogy házunkat szigetelje le. A vakolat lebontása és az alap megtekintése után azt mondta, hogy nagyon súlyos statikai hibákat talált,melyet csak beton koszorú készítésével tud megoldani. Ennek a hozadéka volt a beton járda körkörös felverés. A megbeszélt munkálatokat elvégezte és abban egyeztünk meg, hogy április középen a színezéssel fejezi be a munkát. Időközben több kőműves is járt nálunk. Mindannyian egymástól függetlenül azt mondták, hogy a beton járda minősíthetetlen rossz, a szigetelés és a betonkoszoru szakszerűtlen,dilletáns munka. Arról nem is beszélve, hogy nem adott számlát,sem megállapodást, sem átvételi elismervényt többszöri kérésre se. Újabb kőműves brigádot kell hívni kell,aki a hibákat kijavítják, az sem kizárt, hogy az elvégzett munkát teljesen vissza kell bontani.
Szaki válasza:
Köszönöm uram a rengeteg jó szavakat és a kritikákat csak elfelejteted hozzátenni hogy minden egyes munka fázist vagy felmerülö akadályt egyeztettünk amit jóváhagytál a meg beszéltek után közös nevezőn amit vállaltam meg is valósítottuk az hogy januárban -20 fok volt és a fagyállót amit előtted raktunk bele a betonba s az nem úgy viselkedett ahogy mi azt elvártuk arról nem én tehetek de én azt ígértem neked hogy kíjavitom azt de te azt túlreagálod.Meg értem a problémádat de maradjunk a valóságnál.Köszönöm!!
Simon Peter
Igényes, becsületes csapat tele szívvel és munkabírással. Csak ajánlani tudom őket. Ügyfélcentrikus, pontos kivitelezés és türelmes hozzáállás a megrendelő pillanatnyi változtatásaihoz, kéréseihez.
Irmes Enikő
Egy ev.utan a teto olyan allapotban van ,hogy teljesen ujra kell rakni.Tehat a munkajuk egy nagy nulla.En nem adnek tobb megbizast.
Szaki válasza:
Tisztelt megrendelő! Egy tetőszerkezet megépítése az úgy működik amikor ki megy a szakember és felméri a tetőszerkezet állapotát és el mondja a szakvéleményét azt általában egy megrendelő el fogadja és nem azt mondja a szakembernek, hogy van egy keret összegem és ebből kellene megoldani. Az összegben nem szerepelnek szarufák ki cserélése,tetőablak ki cserélese és zsindely alá való szigetelés kihagyása, mert nincs rá keret, de nagyon fontos lenne valamilyen szinten helyreállítani, mert el szeretné adni a lakást! Akkor az ilyen megrendelő ne kezdjen el kritizálni a szakembereket, hanem fogadják el és elégedjenek meg azzal az elvégzett munkával amivel a kivitelező a megrendelőt felvilágosította, hogy ez így nem szakszerű és a megrendelő elfogadta és a bele egyezését adta. Megértését köszönöm! Tisztelettel: Jóni Zsolt!
Kovács Zoltánné
Köszönöm a gyors preciz munkavégzést .Csak ajánlani tudom mindenkinek megbizhato szakembert ismertem meg bennük!Minden álltalam elképzelt modon történt!
Szaki válasza:
Köszönjük a megtisztelő bizalmat!
Ajánlatkérő
Megbízható.Időben elkezdte a munkát,minden a megbeszéltek alapján zajlott.Az általam adott előleggel nem élt vissza.Munkájuk a kért módon zajlott.Kedves és udvarias a brigád.Nem csalódtam benne.!!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen csak a dolgomat tettem!!!!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok! Tudom, hogy van fagyálló beton, meg hogy mindenféle spéci adalékanyagokat tudnak már belekeverni a betonba, de mégis... mennyire biztonságos fagyban betonozni? Attól tartok, hogy nem lesz annyira jó a minősége, mintha megvárnánk vele a tavaszt, mikor már nem kell félni az elfagyástól, és akkor az adalékok se kellenek. Ti hogy vélekedtek erről?

Az én válaszom:

„Kéz Csók! Szép Jó Estét Kívánok! Az én szakmai tapasztalatom ami 20 éven felüli az az, hogy amennyiben az előírásokat be tartsuk, vagy mixer beton gyorskotővel, fagyállóval ellátott betont használva, vagy kézi keverés, de abban is használni, gyorskötőt, fagyállót (kalcidur). Ebben az időjárásban ami mostanság van és nézve az előre jelzést nem is lesz már olyan nagy fagyok, minuszok ha a beton vastagság meg van, vas szerelés, vas hálóval be építve és a munka végén 5cm Hungarocellal le takarjuk, tetejét fóliával akkor nem szabad neki meg fagyni. Viszont, ha nem sürgős a munkálat és engedi az idelyük, hogy meg várját a tavaszt, akkor meg kell várni, hogy mindenki meg nyugodjon, de attól függetlenül betonozni ebben az időben már lehet, csak kellő oda figyeléssel, kellő mínőséggel. Nem szabad ki spórolni sem a cementet, sem a fagyállót, sem a gyorskötőt. (Túlzásba sem szabad esni, mert az sem jó a betonnak meg van a meg felelő ki írása miből mennyit, hogy az védje és a kötése megfelelő legyen.) Tisztelettel: Jóni Zsolt!”

0

2024. 02. 07.

Szakmáim

Térkövezés 4 megbízás Betonozás 0 megbízás Földmunka 0 megbízás