Fogadok munkát
Hánis László
Hánis László

Ács · Tetőfedő

85
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Várpalota és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 85394

Minősített jószaki

Hánis László

Ács · Tetőfedő

Ács - tetőfedő. Profilom: -újtetők építése -régi tetők javítása,felújítása -kisebb bádogos munkák -tetőablakok beépítése, cseréje -teraszlefedések -kerti pavilonok -előtetők -kocsibeállók -nyitott szinek -fa korlátok, kerítések -és minden ami fa
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Gergő
Még nem tudom de ő kiváló szakember
Ajánlatkérő
nem
Szaki válasza:
Amelyik munkára még ajánlatot sem adtam , az nekem is nem.
Ajánlatkérő
Ahogy fent már írtam, pontos, korrekt, kiegészíteném azzal, hogy gyorsan rendelkezésre állt.
Csaba
Gyorsan és korrekten megoldotta a rá bízott munkát. Manapság nehéz ilyen lelkiismeretes szakembert találni. Ajánlom mindenkinek!
Zsófia
Laci pontosan, a megbeszéltek szerint érkezett hozzánk. Gyors és precíz munkát végzett. Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel! :)
Ajánlatkérő
Pontos, alapos, kifogástalan munkát végzett.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz és jó szakember. Az árajánlathoz képest eltérés nem volt. Szakmai tanácsokkal segített. Ajánlom mindenkinek!!!
Éva
Potos, korrekt. Jó szakember, csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Korrekt, megbeszélt időpontban érkezett.
Fanni
Gyorsan dolgozott, elmagyarázta, mi volt a hiba és mit tett az elhárításáért. Természetesen a munkájának a minősége hosszútávon fog kiderülni - vagyis beázik-e a leszigetelt kémény vagy sem.
Szilassy Tom
X
Tamás
Erősség: gyors, preciz, megbízható. Fejlesztendő: kicsit sok anekdotazas, kissé drága
Bohács János
Nálam egy 4x5 méteres alapon álló kerti konyha fölé került egy félnyereg tető, zsindely borítással. Laci nagyon rövid határidővel ugyanakkor precíz és hihetetlen pontos munkát végzett. Rengeteg ötletet adott a végleges szerkezet kialakításához, ami így még arányosabb és esztétikusabb lett. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem még találkozunk!
Ajánlatkérő
László gyors, pontos munkát végzett, a megbeszélt időpontra pontosan érkezett. Megkaptam minden szakmai infót, mi volt a probléma és hogy lehet javítani. Nagyon köszönöm a profi munkát, mindenkinek ajánlom a Mestert!!!
Furjes Jozsef
Kiváló szakember, pontos, szép munkát végzett. Bár nálam igazából javítást kellett csinálnia - zord, téli körülmények között - precízen megcsinálta. Egy dolog azonban erősen beárnyékolja a fentieket: Előzetesen 4 napra becsülte az elvégezendő munkát és ezért - meglátásom szerint - már erősen tulzott árat kért, de végül is a munkát 2 nap alatt (1+2x0,5 nap) megcsinálta, így már-már horrorisztikus összegnek tűnik nekem a kért munkadíj. Csak hogy érhető legyen, a feleségem óvódapedagogusként 1 hónap alatt nem keres annyit - mint ennek a munkának a vállalási ára! Tény az is, hogy nem nyüzsögtek a szakemberek...sok választási lehetőségem nem volt! Mégegyszer - László egy kiváló, pontos, precíz szakember, de ha valakinek van lehetősége és ideje árajánlatokat kérni, akkor tegye meg, mielőtt Lászlót választja!
Herold Eszter
Kedves László, állításával ellentétben mi nem beszéltünk (még) telefonon. S nem végeztetem mással a munkát. A feladat még emberre vár. Esetleg ezúttal - talán már holnap - egyeztethetnénk valóban telefonon? Herold Eszter
Déber Gábor
László azok közé a szakemberek közé tartozik akik tényleg igényesek a munkájukra! Ezt a remek kommunikáció, a pörgős egyeztetés és kivitelezés is alátámasztja.
Libed Nibyol
Gyorsan pontosan érkezik, dolgozik, végez, csak ajánlani tudom!
Göbölyös Péter
Nem csak ács. Asztalos is. Űberprofi.
Nagy Margit
Gyors,pontos, megbízható szakember. Kb. 1 hét leforgása után láthattam az elkészült munkát. Köszönöm a szép munkát!!
Jó Szaki
Pintérné Erdélyi Mária ezt mondta róla: "Közvetlen, kapcsolatkész és főleg szavatartó!! Jó szívvel ajánlom bárkinek."
Albrecht Lászlóné
Kommunikatív volt és szép munkát végzett ! Máskor is dolgoztatok vele !
Paics Attiláné
Ilyen hatékonyan, gyorsan és jól dolgozó emberrel még nem találkoztam.
Gyure Richard
Házunkra új tető került. Nagyon megbízható(!),precíz,minőségi munkát végzett Laci,korrekt áron! Mindenkinek maximálisan ajánlom!
Szarka Zita [Zitus]
Köszönöm a gyors megkeresést. A munkával kapcsolatosan majd később
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ács 49 megbízás Tetőfedő 36 megbízás