Fogadok munkát
Hajdú Attila
Hajdú Attila

Villanyszerelő

9
Megbízás

8 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXIII. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 86661

Hajdú Attila

Villanyszerelő

Üdvözlöm! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Regisztrált szerelői munkák, új mérőhely, mérőhely szabványosítás, Plomba bontás. Villamosbiztonsági felülvizsgálat! EPH jegyzőkönyv. HŐKAMERÁS hibakeresés, mennyezet hűtés fűtés melletti világítótest szerelés! Lakossági ügyfeleimnek áfa mentes a szolgáltatásom. Céges ügyfeleimnek áfás számlát adok. Hajdú Attila vagyok. Szenvedélyem és hobbim a munkám. Örömömet lelem egy sikeres kivitelezésben, a megrendelőim elégedettségében. Káros szenvedélyektől mentes vagyok (na jó Kávé azért legyen). Ha a szükség úgy hozza nem dobom el a szerszámokat 16h-kor. Nem ilyedek meg a korai munkakezdéstől. A megbeszélt 8h az 8:00perc nem 9:15h. Végzettséggel rendelkezem, számlát minden munkámnál adok, mint ahogy 1év garanciát is az elvégzett munkára. Komplett családiházak, lakások villanyszerelése. Régi hálózatok újra vezetékezése. Terhelés elosztás, FI-relé (ÁVK) beszerelése. Elosztó dobozok bővítése cseréje. Bármilyen "kis munka" akár egy foglalat cseréje akár egy csillár bekötése. Szerelvényezés. Kábelcsatornázás. Háztartási gépek garanciális bekötése, akár az új hálózat kiépítésével. Okosotthon szerelés, Chameleon rendszer. Hőkamerás hibakeresés. Keressenek bizalommal.
Mutass többet

Áraim

Sütő bekötés

15 000 Ft / ㎥
Garanciális bekötés. Pecsét. Számla. Szerelési segédanyagok.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nem ajánlom jó szívvel, sőt egyáltalán nem ajánlom! Nem vagyok megelégedve egyáltalán, azzal a teljesítménnyel, amit nyújtott. Én egy 31m2 lakás komplett villamos hálózat kiépítésére bíztam volna meg. Szakmailag nagy hiányosságai vannak ezt abban véltem felfedezni, hogy rengeteg olyan kérdéssel bombázott! aminek én aki nem vagyok szakértője nem tudhattam. Idő érzékkel is van némi zavar, hiszen a Munk kezdetén “2-3 napos meló”-ból másfél hét lett, és a munkát sem lehet befejezettnek tekinteni kapcsoló tábla továbbra sincs kész, másra vár ennek a megoldása…
Szaki válasza:
Kedves Máté! Köszönöm az értékelésedet. A lakást nem én fogom lakni a te igényeidet neked kell elmondani. Nem mondom hogy nem voltak kommunikációs gondok. Ezért elnézésed kérem ezúton is. Az eloszóra visszatérve. Jeleztem neked hogy jelenleg 1 fázisod üzemel, ahhoz hogy mindenhol áramod legyen ideiglenesen sorolnom kellett a fi relédet. Nem a komplett munkával bíztál meg hiszen a szerelvényezést a villanyszerelő testvéred végzi. Ezért nem merült fel bennem hogy 2veteték bekötése gondot okozhat neki. Sos segítséget kértél mert cserbenhagytak, és ha mi nem csináljuk meg akkor lecsúszol a burkolóról. Segítettem sajnos nem ment elég gyorsan.Nekem is kapacitási gondjaim voltak. A másfél hétről. 6napot dolgoztunk nálad. 2részletben mert a burkolód nem ért rá máskor betonozni, vakolni.5napig nem mehettünk emiatt. Ezért nem szerencsés engem hibáztatni. Az információk nem voltak egykézben igen ezért pontosítottam veled többször. Szép napot! Attila
Ajánlatkérő
Mindenképpen érdemes vele szerződést kötni mert nálunk sajnos variált a végén és máshogy "emlékezett" a munkával kapcsolatban.
Szaki válasza:
Kedves Ivett! Valóban érdemes lett volna veled szerződni, mert a mai napig nem fizetted ki az anyagárat. De semmi baj szerencsére nem ez a nagy átlag. Voltak köztünk kommunikációs gondok melyek megoldására többször tettem kisérletet. A félreértések miatt alacsonyabb áron elvégeztem volna a munkát mint elvárható lett volna. Az első munkafolyamat áráért a másodikat is megcsináltam volna hogy ne legyen rossz szájízed. Becsatolom az utolsó mailem amit bárki előtt vállalok (nem válaszoltál rá)(probmémás helyzetekben ilyen a kommunikációm): Szia Ivett! A kommunikációnk sajnálom hogy elcsúszott, de szeretném jelezni, hogy mindenben a segítségetekre voltam, azt hiszem talán jobban is mint elvárható lett volna. (Pl: hajnali zárás, a kulcs átvitele a párodhoz, utalással fizetés, hogy hajnalban ne kelljen bejönnötök, ügyeletre szaladgálás a megváltozott szerelvények miatt) Amikor nem érkeztek meg a lámpáid időben én adtam tanácsot, hogy hol van esély megpróbálni beszerezni. Szeretnélek emlékeztetni, hogy továbbra sem zárkóztam el a munka elvégzésétől. Sőt a kommunikációs nehézségeink ellenére felajánlottam, hogy akkor fizess ki (ha nem hiszel nekem) ha befejeztem a munkát. Nem éltél vele. Aznap amikor a munka esedékes volt nem tudtalak elérni telefonon. Nem tudok többet tenni ennél. A dugaljak árára visszatérve nem fogok filléreskedni. kb 4000ft értékről beszélünk a 16445ft-tal szemben amit kérésednek megfelelően a cégetek nevére állíttattam ki. Lehet nem egyértelmű de ezeket a dugaljakat el kell menni megvenni, ez idő és pénz. Ha kétszer megyek el értük akkor az dupla idő stb. Ha nem szerzem be a megváltozott szerelvényeket nem tudsz burkoltatni, az neked többlet költség. Még ezekre is figyeltem. És mindezek ellenére még mindig tudom vállalni, hogy felszerelem a lámpáidat, mert az alapértékeimmel ellenkezik ha nem tartok be valamit. De természetesen ez a te döntésed... Szép napot!
Ajánlatkérő
Elegedett lettem munkaval.
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm az értékelést. Örülök hogy segíthettem.
Nusser Evelin
Minden rendben volt, nagyon elégedett vagyok a munkával. Megbízható, gyors, precíz csapat.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Evelyn az értékelést. Örülök hogy segíthetünk.
Zoli
Érti a szakmáját, ügyfélbarát, törekszik, hogy ne csak jó legyen amit csinál, hanem esztétikus is.
Ildikó
Szépen, tisztán dolgozott.
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm az értékelést, örülök hogy segíthettem.
Ajánlatkérő
Pontos és gyors volt, de sokat kellett utána takarítani.
Molnár Jolán
Pontosan érkezett, gyorsabban lett kész a munka, mint ígérték.
Szaki válasza:
Kedves Jolán és Tibor! Köszönöm a munkálatok elötti segítséget, korrekt egyeztetést. Örülök hogy elégedettek voltak a munkánkkal.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 9 megbízás