Fogadok munkát
Göttinger Bt.
Göttinger Bt.

Statikus

88
Megbízás

1 perccel ezelőtt volt itt.

Szentendre és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 63531

Minősített jószaki

Göttinger Bt.

Statikus

Építészeti tervezés Tartószerkezeti tervezés Tartó- és épületszerkezeti szakértés Ingatlanvásárlás előtti állapotfelmérés Épületdiagnosztika Épületenergetika
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Földházi Balázs
Igazán gyorsan kaptam a megkeresést az ajánlatkérésemre és a lehető legprecízebb választ kaptam a kérdésemre, úgy hogy nem szakemberként is megértettem. Több lehetőséget is felajánlott a megoldásra, ami külön szimpatikus volt. Rendkívül lelkiismeretesen és precízen felmérte a helyszínt és a munka is időben elkészült. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
János
Egy használt ingatlan átvizsgalasára kerestem szakembert. Nagyon gyorsan felvette velem a kapcsolatot és telefonban mindent előre tudtunk egyeztetni így nem ért semmi váratlan meglepetés. A megbeszélt időpontban és helyszínen találkoztunk és kb 2 óra alatt mindent amit csak lehetett átnézett. Részletesen átbeszéltük a hibákat és az összes kérdésemre választ kaptam. Megbízható, pontos, felkészült, csak ajánlani tudom.
Tímea
Nagyon kedves, korrekt, segítőkész. Köszönöm az alapos tájékoztatást.
Lászlóné
Gyorsan megkaptam a felvilágosítást amit kértem.
Ajánlatkérő
Korrekt, informatív nagyon szimpatikus. Nagyon elégedettek vagyunk a munkával. Köszönjük.
Emese
Nagyon alapos, körültekintő, mindenre odafigyelt. Figyelembe vette a kéréseinket.
Dóra
Őszinte, korrekt, segítőkész és lekiismeretes szakember. Nagyon hamar sikerült időpontot egyeztetnünk, alkalmazkodott hozzánk, ami ritka manapság. Minden kérdésünkre azonnal és szakszerűen válaszolt. Bátran ajánlom mindenkinek, aki megbízható szakembert keres.
Ajánlatkérő
Csak ajánlani tudom. Az időpont egyeztetési rugalmas volt, a munkáját pedig lelkiismeretesen végezte. Az adott feladatot szakmai kihívásként kezelte, amire több megoldási ajánlatot tett, a munkatársaival egyeztetve pedig végső konklúzió született.
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan kaptam visszajelzést a hirdetésemre. Alapos munkát végzett, tervrajzokat átnézte és szükség esetén magyarázta azt. Pontos volt és precíz.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz. Részletes megnézett és elmondott mindent. Mindig elérhető volt, még utólag is készégesen válaszolt minden kérdésre.
Ajánlatkérő
minden kérdésre érthetően válaszolt, korrekt áron,
Ajánlatkérő
Gyorsan jelentkezett, korrekten elmondta hogy mit és hogyan lehet
Ajánlatkérő
Részletesen felmért és elmagyarázott mindent, sok tanácsot kaptunk tőle.
Ajánlatkérő
Az úr szimpatikus, alapos munkát végez nagy szakértelemmel.
Hajni
Szakmailag abszolút felkészült, minden kérdésünkre - számunkra érthetően - választ adott. Az ingatlan megtekintése során számos műszeres mérést végzett, ezzel is segítve döntésüket.
Ajánlatkérő
😀
Ajánlatkérő
A vállalkozó hibáján kívűl meghiusúlt a találkozó.
Bach Zoltán
Lakás felújításhoz, falbontásokhoz kértem szakértelmét. Az árajánlat kérésre gyorsan visszajelzett. Az előzetes szóbeli megbeszélést követően online egyezetetést is történt, ami nagyban elősegítette a személyes felmérés menetét. A megbeszéltek szerint pontos időben és felkészülten érkezett. A helyszínen feltárt, előre nem várt hibák kijavítására több alternatívát is ajánlott. Mindent elkövet, hogy a megbízó elképzelései megvalósulhassanak. Összeségében egy felkészül, korrekt szakembernek ismertem meg mindezt igazán korrekt díjazásér.
Ajánlatkérő
Korrekt, gyors, precíz szakember.
Dávid
Pontos, precíz munkavégzés, nagyon jó ár-érték arányon.
Ajánlatkérő
Alapos
Daragics György
Korrekt, pontos, és rugalmas volt. Korrekt díjazásért korrekt munkát végzett.
Borbély Viktor
Pontos, komunikatív
Ajánlatkérő
Alapos volt, jo tanacsokkal latott el minket.
Ildi
Teljeskörű tájékoztatást adott, minden kérdést megválaszolt. Csak ajánlani tudjuk!
Maria
Helyszíni szemle során rengeteg kérdésünk felmerült, többre kaptunk is választ, kiemelném az angol kommunikációt. Sok esetben annyit tudtunk meg, hogy fel kell tárni, meg kell nézni stb. Falak mérésénél, ellenőrzésénél nem használt semmit, azt az infót kaptuk, hogy ott van a kocsijában, de nem hozta be. Nem érezzük az elégedettséget a szemle után, ha pedig egy mélyebb vizsgálatra lett volna szükség, akkor nem jelezte felénk, hogy erre lenne opció. Majdnem 2 órát töltött itt, végig néztünk mindent, de nem éreztük a szakmaiságot elegendőnek, másra számítottunk.
Szaki válasza:
Köszönöm a visszajelzést!
Ajánlatkérő
Alaposan felmérte a házat és fejlesztési tanácsokat adott
Márió
Alapos, közvetlen, szaktudása kiváló, sokat segített.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontban érkezett. Alaposan szemrevételezte a repedéseket a falon, a beomlott üreget. Mi is kérdeztünk, így közösen próbáltuk megtalálni az okokat. A beszélgetés során több tanácsot kaptunk. Két héten belül megkaptuk az írásbeli véleményt.
Ajánlatkérő
Megfelelő szakember, precíz, pontos munkàt végzett
Zoltán
Gyorsan reagált, hamar jött, a vállalt áron dolgozott, nem voltak meglepetések a fizetésnél. A szakértelmével segített megtalálnom az áthidalókat, amiknek a megléte és elhelyezkedése érdekelt.
Ajánlatkérő
Az ur szakszeruen felmerte az ingatlan allapotat kivul-belul, es mindenrol azonnali tajekoztatast adott.
Bogi
Gyorsan válaszolt, hamar ki jött. Alaposan átvizsgálta a kérdéses területet, majd a kívánságaimat figyelembe véve, lelkesen adott ötleteket. Hozzáértő és lelkes.