Fogadok munkát
Garai András
Garai András

Klímaszerelés · Ipari alpinista, ipari búvár

1
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XII. kerület és 75 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 56606

Garai András

Klímaszerelés · Ipari alpinista, ipari búvár

Bemutatkozás Klíma-Alpin Kft. Klímaszerelő, villanyszerelő és ipari alpinista szakemberként többéves tapasztalattal rendelkezem. Szakértelemmel és megbízhatósággal minden projektet magas színvonalon végzek el. Szolgáltatásaink közé tartozik a klímaszerelés, karbantartás és javítás, villanyszerelési munkák és ipari alpinista feladatok. Legyen szó lakossági vagy ipari megrendelésről, minden kihívást szívesen vállalunk. Ha megbízható és profi szakemberre van szükséged, keress bizalommal a virtuális számon, vagy kérj ajánlatot online!
Mutass többet

Áraim

Veszélytelenítés

1 050 Ft / ㎡
Az ipari alpinista tevékenység keretében végzett veszélytelenítés és veszély elhárítás számos olyan helyzetet old meg, ahol a hagyományos módszerek nem elég hatékonyak vagy kivitelezhetők. Alpinista technikával végzett munkáink a következő feladatokat tartalmazzák: Magasban lévő szerkezetek ellenőrzése és karbantartása: Épületek homlokzatának ellenőrzése és javítása Tűzfalak, kémények és egyéb szerkezetek stabilitásának felmérése és megerősítése Laza, veszélyes elemek eltávolítása: Vakolat, csempe, burkolat és egyéb veszélyes anyagok eltávolítása Korhadt vagy sérült épületelemek, például balkonok, ereszcsatornák leszerelése Növényzet és egyéb akadályok eltávolítása: Fák, bokrok, futónövények eltávolítása, amelyek veszélyeztetik az épületet vagy a járókelőket Fagyöngyök és más növényi paraziták eltávolítása Tisztítási és karbantartási munkák: Ereszcsatornák és vízelvezető rendszerek tisztítása és karbantartása Napelemek, ablakok és más nehezen elérhető felületek tisztítása Az ár tartalmazza a szükséges eszközök és anyagok biztosítását, valamint a munka teljes körű kivitelezését Fontos Megjegyzés Az árak nem tartalmazzák a stand kiépítését, a területfoglalást és a sitt elszállítását. Ezek a tételek külön egyeztetést igényelnek és a helyszíni adottságoktól függően változhatnak. Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy az épületek és más magasban lévő szerkezetek biztonságosak és karbantartottak legyenek, minimalizálva a veszélyhelyzeteket és a balesetek kockázatát.

Magasnyomású mosás

2 150 Ft / ㎡
Az ipari alpinista technikával végzett magasnyomású mosás számos olyan helyzetben nyújt hatékony megoldást, ahol a hagyományos módszerek nem elég hatékonyak vagy kivitelezhetők. A magasnyomású mosás alpinista technikával a következő feladatokat tartalmazza: Épületek homlokzatának tisztítása: Épületek homlokzatának teljes körű tisztítása magasnyomású vízsugárral Penész, alga, graffiti és egyéb szennyeződések eltávolítása Tetők, ereszcsatornák és egyéb magasban lévő felületek tisztítása: Tetőkön lerakódott moha, zuzmó és egyéb szennyeződések eltávolítása Ereszcsatornák és vízelvezető rendszerek tisztítása Ipari létesítmények tisztítása: Gyárak, raktárak és egyéb ipari létesítmények külső felületeinek tisztítása Nagyobb szerkezetek, mint például silók, tartályok és csövek tisztítása Különleges tisztítási feladatok: Hidak, viaduktok és egyéb infrastruktúrák tisztítása Hajók, kikötők és egyéb vízi létesítmények tisztítása ipari búvár technikával Az ár tartalmazza a szükséges eszközök és anyagok biztosítását, valamint a munka teljes körű kivitelezését. Az árak tól-ig jellegűek lehetnek a feladat összetettségétől és a helyszín adottságaitól függően. Fontos Megjegyzés Az árak nem tartalmazzák a stand kiépítését, a területfoglalást és a sitt elszállítását. Ezek a tételek külön egyeztetést igényelnek és a helyszíni adottságoktól függően változhatnak. Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy az épületek és más magasban lévő szerkezetek tiszták és karbantartottak legyenek, megőrizve azok esztétikai és funkcionális értékét, valamint minimalizálva a veszélyhelyzeteket és a balesetek kockázatát.

Tető bontás

4 250 Ft / ㎡
Az ipari alpinista technikával végzett tetőbontás számos olyan helyzetben nyújt hatékony megoldást, ahol a hagyományos módszerek nem elég hatékonyak vagy kivitelezhetők. A tetőbontás alpinista technikával a következő feladatokat tartalmazza: Tetőszerkezet bontása: Régi vagy sérült tetőszerkezetek teljes vagy részleges bontása Fedőanyagok (cserepek, lemezek, pala) eltávolítása Szerkezeti elemek bontása: Gerendák, szarufák és egyéb tetőszerkezeti elemek lebontása Fém, fa és egyéb anyagok szakszerű eltávolítása Veszélyes anyagok kezelése: Azbeszt tartalmú tetőfedő anyagok szakszerű bontása és kezelése Különleges biztonsági intézkedések és előírások betartása Helyszín előkészítése: Bontási terület előkészítése, biztonsági zónák kijelölése Létrák, állványok és egyéb szükséges eszközök biztosítása Hulladékkezelés: Bontott anyagok szakszerű gyűjtése és elszállítása Környezetvédelmi előírások betartása Az ár tartalmazza a szükséges eszközök és anyagok biztosítását, valamint a munka teljes körű kivitelezését. Az árak tól-ig jellegűek lehetnek a feladat összetettségétől és a helyszín adottságaitól függően. Fontos Megjegyzés Az árak nem tartalmazzák a stand kiépítését, a területfoglalást és a sitt elszállítását. Ezek a tételek külön egyeztetést igényelnek és a helyszíni adottságoktól függően változhatnak. Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy az épületek tetőszerkezetei biztonságosan és hatékonyan kerüljenek bontásra, minimalizálva a környezeti terhelést és a balesetek kockázatát.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Klímaszerelés 1 megbízás Ipari alpinista, ipari búvár 0 megbízás