Gábor János
Gábor János

Tetőfedő · Bádogos · Ács

13
Megbízás

14 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Gábor János

Tetőfedő · Bádogos · Ács

Acs tetőfedő bádogos tető javítás új tető szerkezetek, régi tető Felújítása. Számla és Garancia képesek vagyunk. Harminc év szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Kilenc fős a csapatunk.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Károly
Minden a megbeszéltek alapján történt, jó munkás szakember!
Doór István
Szakszerű
Ajánlatkérő
Gyors és megbízható munkát végeztek, nem ért kellemetlen meglepetés, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Dr Zalay Bálint
Nagy tapasztalatú profi
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Van egy kb 6 nm-es szélfogónk, amire új előtetőt szeretnék. Valójában az egész szélfogót elbontanám: ez egy olyan klasszik fémváz, amin az a ronda sárga hullámtető van, fogalmam sincs milyen anyagból, valami üvegszálas. Szóval csináltatnék helyette egy ugyanolyat fa gerendákból és a tetejére polikarbonát előtetőt szerettem volna, de mindenki azt mondja, hogy nyáron elviselhetetlen lesz. Mit gondoltok? Jó lenne, ha sok fény jönne be, ezért jutott eszembe a polikarbonát előtető, de megkukulni se szeretnénk. Van jó tanácsotok erre? Jó a polikarbonát előtető vagy van jobb ötletetek helyette?

Az én válaszom:

„van sötét kék polikarbonát 2 cm.vastag és nyáron ném süt bé sók fény de ha a ház oyan heyen ván építve hogy némeri elég feny nyaron akor serintem yo a polikarbonát ha nagyon besüt á nap akor zsindely tennék és á fém keretét cere mért ha polikarbonat les akor fa kéret ámi yo nemfog rozsda még csöpögés én ha zsindey ha poli akoris fa kéret láb szélemen szarufa ”

1

2023. 09. 19.

Szakmáim

Tetőfedő 7 megbízás Bádogos 5 megbízás Ács 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás