Fogadok munkát
Fekete Gábor
Fekete Gábor

Statikus

378
Megbízás

6 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - II. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Fekete Gábor

Statikus

Tisztelt Olvasó! Fekete Gábor Statikus Mérnök vagyok a BLCD Mérnökiorda Kft. Ügyvezetője. Teljes Statikai kiviteli tervek, engedélyezési tervek és koncepció tervek, STATIKAI SZAKVÉLEMÉNYEK valamint, teljes körű állapotfelmérést felmérést vállalunk. Albertirsán, Budapesten és ezek 80km-es körzetében vállalunk munkát. Segítünk vásárlás előtti statikai állapotfelmérésben valamint, ha csak meg szeretné tudni, hogy a repedések miért vannak a házán és hogyan kell javítani azokat. Forduljon hozzánk bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Balázs
Az időpont egyeztetéstől a munkavégzésig mindent precízen, korrekten kezelt. Kedvesen, segítőkészen magyarázott el mindent számunkra. Végig partnerként tekintett ránk laikus mivoltunk ellenére. Bárcsak minden szakember az ő szakértelmével és mentalitásával rendelkezne. Csak ajánlani tudom!
Ági
Pontosan érkezett a helyszínre, kiválóan érti a szakmáját.
Nagy Gábor
Kb. 1 óra mérést és felmérést egy 1 óra hosszúságú megbeszélés követett. Végig objektív maradt és az adott körülményeknek megfelelően adott tanácsot, amit érthetően elmagyarázott. Nagyon elégedett vagyok a munkájával.
Ajánlatkérő
Korrekt, precíz, pontos. Olyan információkkal látott el bennünket, amelyeket a házvásárlásnál szem előtt fogunk tartani. Mindenkinek őt fogom ajánlani.
Sághy Balázs
Egy átalakításhoz kapcsolódó statikai tervezéssel kerestük meg és Gábor végig nagyon profin és korrektül állt a munkához. Különösen az volt nagyon hasznos, hogy hétköznapi nyelven is el tudta nekünk magyarázni a felmerült problémákat így mi is átláttuk a helyzetet. Boldogan ajánlom bárkinek.
Szakály Dóra
Kedves, segítőkész
Olivér
Rendkívül felkészült és körültekintő! Csak ajánlani tudom!!!
Ajánlatkérő
Pontos volt, alapos, érthető
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált a megkeresésre, amit alapos és számomra informatív munka követett. Bátran ajánlom.
Juhász Gabriella
Segítőkész,pontos,alapos, komplex szolgáltatás. Mindenkinek maximálisan ajánlom.
Ajánlatkérő
Alapos, jó szakember, kiváló kommunikáció.
Peti
Minden rendben volt, csak ajánlani tudom. A megbeszélt időpontban érkezett, és alaposan megvizsgált mindent amit kértem.
János
Másnap már ki is jött a helyszínre, részletesen átvizsgálta a házat velem együtt, profi műszerekkel. Felmérés közben válaszolt minden kérdésre, valamint mutatta a hibákat részletes magyarázattal társulva. Kiértékelés a legvégén, ahol beszámolt mindenről és a véleményét is megosztotta velünk. Nagyon sokat tnaultunk tőle és csak is ajánlani tudom. Kár hogy rossz volt az idő, mert még elhalgattuk volna :)
Soma
Gyors, preciz, korrekt szakember! Csak ajanlani tudom!
Törölt felhasználó
Ajánlatkérés küldése után rövid idôn belül kapcsolatba lépett. Már telefonon elmagyarázta a lépéseket, lehetséges kimenetelt. Helyszínre pontosan érkezett, alapos felmérés után érthetôen elmagyarázta a felmérés eredményét és a teendôket. Nagyon megvagyok elégedve, profi szakember, bárkinek ajánlom!
Beáta
Megbeszéltek szerint jött. Korrekt tájékoztatást adott. Nagyon szimpatikus, segítőkész fiatal ember.
Anna
Korrekt szakember, aki gyorsan reagált az ajánlatkérésre. Már telefonon is részletes tájékoztatást adott a szolgáltatásáról és az a valóságban is pontosan ugyanúgy történt. Jó szívvel ajánlom!
Kasza Gergő Dániel
Abszolút korrekt és tisztelettudó szakember volt. A megrendelt szolgáltatást (repedések vizsgálata) teljeskörűen elvégezte, részletesen, érthetően kifejtette a problémákat és a megoldási lehetőségeket. Egyéb szakmai kérdésekben is hasznos tippeket és segítséget nyújtott.
Ajánlatkérő
Ingatlan vásárlás előtti felmérés miatt kerestem fel. A megbízott munkát korrekten elvegezte. Alapos volt és türelmes, minden kérdésre válaszolt. Minden az előre egyeztetettek szerint zajlott.
Levente
Pontosan megérkezett a megbeszélt időpontban. A kért szakvéleményt teljeskörűen, jól érthetően elmagyarázta. Korrekt, megbízható szakember!
Bettina
Megkeresésem után, gyorsan jelentkezett. Az időpontra pontosan érkezett, mindet érthetően elmagyarázott, kérdésekre szívesen válaszolt! Jó szakember, csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Precíz, alapos, kommunikatív.
Ajánlatkérő
Részletesen tájékoztatott bennünket.
Laci
Profi, alapos, érthető, lényegretörő. Gyakorlatilag minden igaz ami a korábbi értékelésekben olvasható. Egyértelműen ajánlom mindenkinek.
Akos
A felmérés kezdetén az adatok összegyűjtésére kiemelt hangsúlyt fektetett. Mindent alaposan megvizsgált és utána alapos és minden kérdésre választ adó összegzését adott. Kérdésekre nem jött zavarba, minden kérdést fontosnak tartott.
Ajánlatkérő
Pontos, alapos szakember, aki nem sajnálja az időt, és minden felmerülő kérdésre részletesen válaszol.
Atti
Pontosan érkezett a megbeszélt időben. A statikai felmérés után teljeskörűen tájékoztatott minket. A feltett kérdéseinkre is készségesen válaszolt. Mindenkinek ajánlom
Ajánlatkérő
Gyors visszajelzes
Baranyi Péter
Teljes mértékben elégedett voltam Gáborral. A felmérés során mindent részletekbe menően elmagyarázott, a mérések során is konstatálta az eredményt. Bátran ajánlom mindenki számára.
Alexa
Telefonban már előre tájékoztatott a felmérés menetéről. A felméréskor részletesen tájékoztatott az eredményről, nem sietett, mindent elmagyarázott úgy, hogy értsem mit miért lehet, és mit miért nem. Mindenkinek ajánlom!
Ajánlatkérő
Minden kérdésemre kimerítően válaszolt, minden szükséges információt megkaptam. Alapos, meglátásom szerint rendelkezik minden szükséges tudással, nem siettetett, mindent részletesen meg tudtunk beszélni.
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható szakember, mindent körültekintően elmagyarázott és egyéb hasznos információkkal is ellátott.
Helga
Alapos, érthetően magyarázott mindent, hogy aki nem szakember az is megértse.
Fanni
Nagyon alapos, érthetően és türelmesen magyarázott mindent. Rengeteget tanultunk tőle, számtalan gyakorlati tanáccsal, megoldással segített nekünk. Nem sietett, nem siettetett minket, mindent át tudtunk beszélni. Sokkal többet kaptunk, mint amit reméltünk, korrekt áron.
Robi
Alapos,preciz,minden opciot reszletesen bemutat es elmagyaraz
Kain Gabriella
Körültekintő, alapos, mindenre kiterjedő, laikusok számára is érthetően magyarázta el a tennivalókat és meg is indokolta mit miért kell elvégezni.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, mindent meg tudtunk beszélni, ami kérdéses volt a ház állapotával kapcsolatban.
Levente
Szakértői véleményt kértünk Gábortól egy budakeszi házvásárlás kapcsán. Kb. 30 percen keresztül vizsgálta a házat a pincétől a padlásig, majd bő 1 órán keresztül elmagyarázta, hogy mit látott és amit látott, az miért jó vagy nem jó. A kérdéseinkre késségesen válaszolt. Jó előadó és hiteles szakember képe alakult ki róla. Ha megvan álmaitok háza, akkor fektessetek be egy szakértői véleménybe.
Ajánlatkérő
Együttműködő, precíz és gyors! köszönöm szépen a munkáját
Ajánlatkérő
Sajnos nem jelentkezett.
Ajánlatkérő
Csak felmérést, szakvéleményt kértem tőle. Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni, a szakvéleményt még a felmérés napján kézhez kaptam. Az előttem álló munkával kapcsolatban sok hasznos tanáccsal látott el.
Ajánlatkérő
Pontos és gyors volt
Ajánlatkérő
Precíz , pontos
Zsuzsa
Gyors és precíz volt. Mindent alaposan és érthetően elmagyarázott.
Dolna
Megbízhatatlan. Nem válaszolt a megkeresésre, még annyit sem, hogy nem tudja elvállalni, vagy nincs ideje.
Szaki válasza:
Elnézést, hogy nem válaszoltam. Szabadságon vagyok.
Ajánlatkérő
Alapos, precíz és megbízható!
Bakk József
Korrekt, hozzàèrtô ès remekül kommunikàl
Edit
Minden a legprofibb módon lett lerendezve
Ajánlatkérő
Szinte azonnal felhívott, már a telefonban sok információ elhangzott, meggyőző volt a felkészültsége. A megbeszélt időben érkezett, minden kérdésünkre segítő választ adott.
István
A munka elkezdődött, de nagyobb részben még a közeljövőben fog lezajlani. Eddig korrekt, a szakmai szempontok mellett a megrendelő érdekeit is szem előtt tartó hozzáállást és gyors reagálást tapasztaltunk a részéről.
Bence
Hiteles szakember! Csak ajánlani tudom. Rugalmas, segítőkész, udvarias. Szak területén felkészült. érthetően, tisztán tájékoztat, higgadtsággal.
Ajánlatkérő
Minden jó volt
Adrián
Teljeskörű tájékoztatást ad telefonon. Lényegretörő, hiteles. Profi szakember. Ajánlom másoknak is.
Ádám
Minden rendben volt! Köszönöm a tájékoztatást!
Ajánlatkérő
Erőssége: Érthetően levezette a folyamatokat, őszinte véleményével kiegészítve. Rendesen rászánta az időt az információk átadására. Ügyfélorientált hozzáállás.
Ajánlatkérő
Házvásárlás előtti állapotfelmérésre kértük fel. Végtelenül korrekt, szimpatikus, szakmai és rugalmas szakembert ismerhettünk meg a személyében. Legközelebb is őt választjuk és ajánljuk meleg szívvel ismerőseinknek.
Ajánlatkérő
Nem vàlaszol az üzenetre ìgy nem tartom korrektnek.
Ágnes
Nagyon körültekintő, megbízható
Ajánlatkérő
Nem jelentkezett
Bettina
Rendkívül precíz, alapos felmérést végzett, minden kérdésemre választ kaptam. Érthető módon magyarázott és sok extra hasznos tanáccsal ellátott a lehetőségeket illetően - a jövőben is ha szükség lesz statikusra őt fogom felkeresni!
Ajánlatkérő
Pontos, érthető, konkrét javaslatokat adott a felújításra.
Bernadett
Csodás szakembert ismertem meg Gábor személyében. Nemcsak a statikai kérdésekre kaptam tőle választ, hanem olyan további kérdésekre is rávilágított, rávezetett, amire magamtól későn jöttem volna rá. További tanácsokat kaptam tőle a felújítással, bontással kapcsolatban is. Kiváló szakember, nagyon köszönöm munkáját, segítségét!
Csaszi
Statikai szakvéleményt adott. Korrekt és szakértő választ kaptunk a kérdéseinkre.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, alapos, érthetően elmagyarázott mindent,
Katalin
Nagyon alapos, korrekt és megbízható.
Feri
Egyszerű statikai kérdés volt. Időben kijött, korrektül felmérte a helyzetet. Elkészítette a szűkséges dokumentumokat. Minden OK. Nagyon kicsi munka volt. Nagyobb munkánál is hozzá fogok fordulni.
Ajánlatkérő
Precíz szakember, tisztességes áron. segítőkészen válaszol meg minden kérdést a legjobb tudása szerint. Nem patika mérlegen méri a munkát a megbeszélt árhoz.
Mihala Anna
Tökéletes szakember! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sajnos ritkán találkozik az ember olyannal aki szereti is amit csinál és ezt megpróbálja átadni a megbízójának. Részletes tanácsadás, alapos felmérés korrektség jellemzi!
Magyar Barbara
Nagyon kedves, alapos, precíz, szimpatikus, jó szakember. Csak ajánlani tudom.
Boros Csaba
Pontos, preciz. Segítőkész. Reális.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, alapos. Mindent nagyon érthetően elmagyaráz ábrákkal is.
Ajánlatkérő
Kiváló szakember, rávilágított a ház problémáira, érthetően magyarázott, minden kérdésemre választ kaptam, legközelebb is Őt hívom.
Gáspár
Részletes műszeres vizsgálatot is végzett (nem csak egyszerű szemrevételezést). Nagyon korrekt, alapos és részletes véleményt mondott. Rugalmas és segítőkész volt mindenben. Csak ajánlani tudom.
Tomi
Kielégítő válaszokat kaptam mindenre sőt még annál többet is!
Rácz Béla
Rugalmas, de a munkavégzés nem teljesült.
Tamás
gyors volt
Erdély-Horváth Edit
Nagyon kedves, és felkészült szakembert és mérnököt ismertem meg személyében. Mobil masszázsmedence felállítása előtt kértem szakvéleményt tőle, és nagyon gyorsan meg is kaptam. Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
Törölt felhasználó
szakszerű
Ajánlatkérő
reszletes magyarazat, profi munka
Sándor
Rugalmas, racionális
László
korrekt, pontos, jól informált
Ajánlatkérő
Pontosság, precizitás, alapos
Andi
Nagyon jó választás volt, csak ajánlani tudom. Kedves, precíz, segítőkész szakember. Köszönöm 🙂
Ajánlatkérő
Nagyon segítőkész volt, a problémafelvetésünkre több szempontból is válaszolt. Magától is tett javaslatokat, üdítő volt, hogy nem harapófogóval kellett kihúzni belőle a válaszokat. Nagyon hasznos tanácsokat kaptunk tőle, mire figyeljünk majd a felújítás egy adott pontján, miről szóljunk mindenképpen a kőművesnek, stb.
Timi
Gyors egyeztetés, korrekt ajánlat, és magas szakmai minőségű munka. Gábor közérthetően, egyszerűen magyarázta el, hogy mire kell figyelni, és hogy milyen megoldásokat alkalmazva lehet kivitelezni a kérésünket (falbontás tartógerenda megerősítésével). A szakvélemény részletes, összeszedett, jól érthető, szemléletes - a kivitelező ez alapján képes megvalósítani, amit szeretnénk. A konkrét megbízáson túl általános tanácsokkal, információkkal is ellátott a felújítás egyéb feladataival kapcsolatban.
Timi
Precíz, rugalmas, profi és kedves, csak ajánlani tudom.
Varga Balázs János
Jószaki
Ajánlatkérő
Tökéletes választás!
Ludanyi Zsolt
Nem is tudom elmondani mennyire elegedett vagyok! A szakvelemeny melle, tudast is kaptam, amit kesobb tudok hasznositani. Gyorsan rendelkezesre allt es pontosan erkezett. Masnak is csak ajanlani tudom!
Bene-Morozov Dia
Lakásvásárlás előtti statikai szemrevételezésben kértük Gábor segítségét. Olyan pontokra mutatott rá az ingatlannal kapcsolatban, amelyekre mi laikusként nem láttunk rá, és segített abban, hogy felmérjük, mennyit kéne az ingatlanra költeni, ha erre a lakásra esik a választásunk. Nemcsak statikai témákban (pl. mozgatható-e egy adott fal), hanem pl. a festéssel kapcsolatban is adott tanácsot.
Török Emese
Budapest belvárosi társasház felújítási lehetőségeivel kerestem meg. Laikus számára érthetően elmagyarázott, megmutatott mindent. Ajánlom mindenkinek, a szolgáltatás ára teljesen korrekt, könnyen és gyorsan lehetett vele kommunikálni.
Nyíregyházi György
Gyors, pontos, alapos. Nagyon közvetlen és részletesen laikusok (mit mi) számára is érthetően elmagyarázta miért nem az álmaink házát nézzük épp. Maximálisan megérte a szolgáltatás. Csak ajánlani tudom.
Hadarics Erzsébet
Azonnal válaszolt, és már másnap el is tudott jönni. Mindent elmondott, minden hibára felhívta a figyelmünket, olyasmire is amit mi nem láttunk volna. Mindent elmagyaráz, érthetően. Korrekt, felkészült, csak ajánlani tudom.
Magdolna Szabó
A legkorrektebb szakember akivel dolgoztunk az elmult evekben!
Ajánlatkérő
Nagyon precíz, korrekt szakember. Legközelebb is hívom, ha szükségem lesz statikusra, és nagyon ajánlom.
Klára Dráviczki
Legközelebb is tőle kérek tanácsot. Nagyon rendes. Csak ajánlani tudom!
Récsei Dorottya
Csak jó értékelést tudunk adni párommal Fekete Gábor szakemberről. Ház vásárláshoz kértük ki a segítségét több alkalommal is. Segítsége, szakértelme elengedhetetlen volt számunkra. Nagyon precíz és rendkívül alapos szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk aki családi ház vásárlás előtt áll és szeretné, ha valaki alaposan átnézné a kiválasztott ingatlant a pincétől a padlásig és érthetően és részletesen elmagyarázná a pozitív és negatív dolgokat a házról. Korrekt árakon dolgozik, segítőkész, profi, alapos, szakszerű.
Curtis Tim Szilvia
Abszolut javasoljuk a Fekete urat bárkinek akinek szüksége van érthetô szakértôi tanácsra! Nagyon alapos szakember teljeskörû magyarázatot adott a falakon levô repedésekre és szakértôi tanácsot adott a javításaikra is. azt sem bánta hogy vasárnap jöjjön ki!
Kákonyi Gabriella
Családi ház vásárláshoz kértük ki a véleményét, Maximálisan elégedettek voltunk vele. Alapos, precíz, korrekt. Igyekszik úgy elmagyarázni a dolgokat, hogy nem szakmabeli is megértse. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.
Ajánlatkérő
Kertes ház vásárlás miatt/előtt kértük ki statikai szaktudását, minden bugyuta kérdésünkre válaszolt, alapos volt, a házat kívül-belül részletesen átnézte, illetve tanácsokat is adott a jövőbeli felújításokat illetően is................Megvettük a házat :) Köszönjük!
Ajánlatkérő
Mindenképpen csak ajánlani tudom! Kitűnő szakember, aki korrekt áron dolgozik. Házat keresünk, és vele nézettük meg, ami tetszett. Olyan dolgokat is kapásból észrevett, ami nekünk fel se tűnt, emellett pedig sok jó tanácsot adott. Mivel a vásárlást végül nem ütöttük nyélbe, biztos vagyok benne, hogy a következő alkalommal is Gábort fogjuk hívni:)
Ajánlatkérő
Gábor felmérte a munkát mielőtt árajánlatot adott volna, ekkor kiderült, hogy nincs szükség statikai munkára. Ennyire korrekt, hiteles és megbízható szakemberrel még soha nem találkoztam. Kívánom mindenkinek, hogy ilyen szakemberrel hozza őt össze a sors.
Csányi Beatrix
Pontosan érkezett, minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönjük a segítséget.
Ajánlatkérő
Pontos, korrekt szakember!
Ajánlatkérő
Precíz alapos szakember
Ajánlatkérő
Profi szakember, korrekt áron. Gerencsér János
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt, felkészült és rugalmas szakember. Emellett nagyon alapos, precíz munkát végzett!
Törölt ajánlatkérő
Precíz alapos szakember
Kovács Imre
Nagyon segítőkész, jó szaki! :)
Fekete Tibor
Korrekt, felkészült, rugalmas.
Nagy Tibor
numero one
Ambrozi Bence
Jószaki
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 378 megbízás