Fogadok munkát
Édenhoffer Gergő
Édenhoffer Gergő

Kábeltévés, antenna szerelő · Biztonságtechnika

112
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XVI. kerület és 70 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Édenhoffer Gergő

Kábeltévés, antenna szerelő · Biztonságtechnika

Édenhoffer Gergő Gábornak hívnak. Több mint 10 éve foglalkozom telekomunikációs eszközök telepítésével. Földfelszíni Mindig Tv, Kábel Tv, SAT TV, Lakókocsi Antenna Műszeres Beállítás ,Műholdas ingyenes megoldások pl: orosz,ukrán,német adókra. Toroidal antenna telepítés akár 12 műhold vételével. SAT IP telepítés. Ingyenes NYARALÓ TV!LAKÓKOCSI TV! Problémák kezelése megoldása műszeres beállítással. AHD, IP, Wifi Kamera telepítése minőségi eszközökkel. Toló és Szárnyas Kapumotorok telepítése. Klíma telepítése, karbantartása . Folyamatosan tesztelem az általam telepített eszközöket így biztos lehet benne,hogy a legjobb minőséget fogom önnek ajánlani. Telefonos segítségnyújtás. Hétvégén is elérhető. 1 év Garancia a munkára. Rendelkezem Biztonságtechnikai igazolvánnyal. Keressen bizalommal ha minőségi munkát keres elérhető áron.
Mutass többet

Áraim

Antenna rendszer

15 000 Ft / alkalom
A helyszíni kiszállásban az alap munkák benne vannak: Oldalfali konzolon levő antenna beállítása, Tető bontása nélkül megközelíthető árbocon levő antenna beállítása,Csatlakozó vég csere vagy felhelyezése. Új rendszer kiépítés díjáról kérem érdeklődjön telefonon.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Biró István
Koszonom a kapcsolatot. Legkozelebb …
András
Karácsonyi előtt két nappal , miután befejezte az éves munkát , este kijött , a telekomosok által misztifikált hibát feltárta , megjavította és bónuszként freebe beállította a szomszéd idős néni tv-jét
Ajánlatkérő
Segítőkész, szakmailag felkészült.
Juli
Teljesen elégedett vagyok. A vélemények alapján választottam és inkább megvártam, amíg ráér. Jól döntöttem. Gyorsan, szakszerűen végezte el a munkát, nagyon korrekt és precíz szakember.
Mucs Attila
Precíz szakember. telefonon egyeztettünk, és a megbeszélt időpontban meg is kezdte a munkát. Nyugodtan, kapkodásmentesen, biztosan végezte dolgát. Minden rendben ment, ezúttal is kiváló munkát adott ki a kezei közül. Ajánlom bátran bárkinek. Csalódás kizárva. Jó szaki, kiváló szalember, érti a dolgát.
Ajánlatkérő
Kiváló szakmunkát végeztek, alapos munkával megoldották a feladatot.
Ajánlatkérő
Nagyon rendes szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Imre Marton
Gergő szakértelme és a hozzáállása egyszerűen lenyűgözött. Nem létezik számára lehetetlen vagy megoldhatatlan hiba. Egy terrier állhatatosságával és kitartásával kereste a probléma forrását és végig úgy kommunikált a szakmai részletekről, hogy laikusként teljesen megértettem mindent, amit mondott. Kizárólag megoldásokban gondolkodott és sokat segített abban, hogy hogyan tudjam a szolgáltatóval megoldatni az eredeti problémát, amelynek feltárásán már több szaki is elvérzett... Hétvégén, néhány órán belüli kiszállással vállalta a javítást, nagyon korrekt áron. Magas szakmai színvonal, korrekt ár, precíz munkavégzés, nagyon ügyfélbarát szolgáltatás. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :-)
Szaki válasza:
Köszönöm!
Rozgonyiné Horváth Klára
Bárkinek csak ajánlani tudom. A lehetetlen szó számára nem létezik. Megbízható, gyors, korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Bálint
Minden rendben volt, nagyon ügyes szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm!
György
Vasárnap reggel jött. Tanácsot adott, Ilyen jó szakemberrel kell dolgoztatni, Az előző értékelésekkel teljes mértékben egyetértek. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Roland
Minden rendben ment, köszönöm szépen a segítséget.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!
Ajánlatkérő
Megbeszéltek szerint időben érkezett, minden rendben ment.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést
Csaba
Minden a megbeszéltek szerint történt, Köszönöm
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!
Törölt felhasználó
Úgy érzem a világ egyik legjobb szakemberét ismerhettük meg Édenhoffer Gergő személyében ! Azon felül hogy az ajánlatkérés után 1 órával már le is beszéltük a másnapi munkát, szinte azonnal tudtam hogy a szerintünk lehetetlen feladat meg lesz oldva ! Ez így is lett ! Sőt felülmúlta az elképzelésünket is. Tökéletes , gyors, pontos, precíz munka ! A végeredmény kiváló lett ! A jövőben is szívesen keressük és ajánljuk majd őt ! Mónika és Zsolt Dunakeszi Alsó ! :)
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!