Fogadok munkát
Csizmadia Gergő
Csizmadia Gergő

Villanyszerelő

36
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Lepsény és 115 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 27534

Minősített jószaki

Csizmadia Gergő

Villanyszerelő

Vállaljuk épületek teljes körű villanyszerelését:-lakás elosztók,biztosíték táblák cseréje,javítása. -Régi elektromos vezetékek,kábelek cseréje (alumíniumról rézre) -Led világítás tervezése, kialakítása.- Szerelvényezés:kapcsolók,dugjalak felszerelése.-Villanybojlerek javítása -Elektromos fűtés kiépítése. Kamerarendszerek kiépítése. HIBAELHÁRÍTÁS 0-24
Mutass többet

Értékeléseim

Dani
Profin kicserélte a hibás konnektort.
Andris
Két szintes, eredetileg a 70-es években épült, majd a 90-es években túlméretesre bővített családi házunk van. A Jószaki-n keresztül Gergőt találtam meg, mikor a biztosítékos szekrényünkből égett szagot kezdtünk érezni néhány hete. Azonnal nagyon alapos, hozzáértő, lelkiismeretes szakember benyomását keltette. A feltáró munka nyomán az derült ki, hogy a nagyrészt alumíniummal vezetékezett és összevissza kötögetett kókler munkák korrigálására leginkább az egész házat újra kéne csinálni villanyszerelés szempontjából. A feladatra ketten adtak árajánlatot, végösszegben Gergő ajánlata a fele volt a másik villanyszerelőjének. A megegyezés nyomán Gergő és emberei 7 napot dolgoztak nálunk, napi 10-12 órában, mindig minimum ketten. Minden tökéletesre megkészült, a cserék, áthelyezések és új szerelvény telepítések is. Olyan szinten odafigyelt rá, hogy a legkevesebb rombolással dolgozzon, hogy a teljes konyhánk és két fürdőszobánk is újra lett vezetékezve és szerelvényezve anélkül, hogy egyetlen csempe is sérült volna. Több olyan alkalomra emlékszem, amikor lebeszélt róla, hogy értelmetlen dologra költsünk pénzt. Ha csak tehetem villanyszerelési munkákra innentől mindig csak őt fogom hívni.
Ajánlatkérő
Az elvégzett munka megfelelt az elvárásaimnak.A szakember a megbeszélt időpontokban érkezett és az előre megbeszélt árakat tartotta.
Balázs
Jól dolgozott, nem hagyta félbe a munkát, s a menetközben kiderült problémákat is tudta kezelni
Ajánlatkérő
Egy szakemberről szóló értékelés célja, hogy segítsen az ügyfeleknek a választásban. Nekem a róla való tapasztalatom a következő volt. Munkaideje 11h-tól 16h-ig tartott, 1 órás ebédszünettel, napi nettó 4h. Első nap a munka oroszlánrészét átadta a segédjének, miközben ő az autójában telefonozott. Második nap végig telefonozva szerelt, miközben a hosszú, 4 órás munkanap nagy részét végigunatkozó kőműves jókat pöfékelt a lépcsőn üldögélve. A harmadik nap, hogy az áthúzás második részét megspórolja, kicserélte a konnektorokat. A vállalt határidőt nem tartotta be. A bevállalt munkát nem végezte el, a pénzt viszont felvette. A szokásos építőipari trükköt alkalmazta, miszerint "az nem volt benne az árban". A kapcsolók nagy részét fordítva tette fel. Életveszélyes hálózatszakaszokat hagyott maga után. A szekrény mögé befúrt törmeléket nem takarította el. Munkájára igénytelen. Szavát nem tartja. Árajánlatot írni nem tud. Két megbeszélt időponton (ahol a munkát be kellett volna fejeznie) nem jelent meg, erről engem mint ügyfelet még csak nem is értesített. Nem ügyfélközpontú, nem segítőkész, munkájáért garanciát nem vállal. Mindenkinek, akinek van vesztegetni való ideje, pénze és szabadsága, szívből ajánlom a vele való szoros együttműködést.
Gréti
Gyorsan kijött,mindennek elmondta a miértjét,korrekt ember
Rózsa
Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük. Sikerült egy aznapi időpontot egyeztetni. A munkát precízen elvégezte és az ehhez kapcsolódó tanácsokkal is ellátott.
Ajánlatkérő
Korrekt szakember. Gyorsan és a megbeszéltek szerint végzett a munkával, és mindenben segített a nyaraló adta adottságok kapcsán (távolság, régi falak stb). Ajánlom mindenkinek!
Veron
Nagyon precíz, megbízható, határozott tudása van. Azonnal vázolta a helyzetet, meg is oldotta, segítséget is hozott, így nekünk nem volt dolgunk. Jó áron, pontos munkát végez. Nagyon ért a szakmájához.
Ajánlatkérő
Mikor hívtam még aznap eljött körül nézett.Elmondta mire szàmítsunk,mit kell megcsinálni és mennyiért tudja vàllalni. Amiben megegyeztünk attól nem kért többet. Precízen dolgozott a legkisebb kàrt okozva,csak annyit vésett és ott ahol muszàj volt. Több munkàt végzett el ugyan abban az àrban. Mindenhol azt nézte hogy lesz jobb nekünk, nem azt hogy neki hogy könnyebb.Munkàjàt gyorsan végezte alig tartott pihenőt. Kedves megbízható szakember. Nagyon ajànlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Több helyen nem volt áram nálunk. Hibát kellett keresni. Öreg villanyrendszerünket látva egyeztettünk, mit szeretnénk mi szereltetni, mit javasol Ő, mi jöhet problémaként még elő. A kiszállásért, a felmérésért nem kért díjat. Öt napig szerelt nálunk. Mindent megtárgyalt velünk, ami módosítani való volt. Nagyon megfelelt a munkája. Az árakat előre egyeztettük, később sem tért el tőle. Tiszteletben tartotta a kéréseinket. A jövőben is vele tervezzük a villanyszerelést.
Ajánlatkérő
1 napon belül kijött Gergő 2 munkatársával együtt a munkát felmérni, a munkát a megbeszéltek szerint, a megbeszélt áron elvégezték 2 napon belül. Komplett villanyhálózatot építettek ki szakszerűen. Minden szükséges anyagot, szerelvényt hoztak magukkal. Ha valami megoldás nem tetszett, azt a kérésemre javították.
Miklós
A gyors árajánlat utáni napon el is kezdte a munkát a megbeszéltek szerint, ami aztán terv szerint több napig tartott. Sikerült kibogoznia és megoldania a korábbi szerelő hibáit. Minden kérésünket figyelembe vett és megoldott. Ő is, és a segédei is nagyon udvariasak és segítőkészek. Kifogások helyett megoldásokat keresett. Tapasztalt, érti a dolgát, megvan minden felszerelése és a legfontosabb: jött, amikor megígérte.
Törölt felhasználó
Oszinte,pontos,hatarozott!
Endre
Régi nyaralónkba elment az áram egy zárlat miatt. Azonnal jött. A problémát korrekt áron elhárította és javaslatot, árajánlatot is adott a hálózat korszerűsítésére, ami már nagyon esedékes. Kultúrált, hozzáértő, nagyon korrekt szakember, korrekt árakkal. Csak ajánlani tudom!
Márti
Nagyon precízen, gyorsan dolgozik, tartja magát az árhoz. Szinte pihenő nélkül, folyamatosan és a lehető legkisebb járulékos veszteséggel dolgozik.
Jóska
Preciz és minőségi munkát végzett
Ajánlatkérő
Naponta pár órát volt csak a lakásban és napokig nem lehetett elérni.A munka nem lett befejezve így másnak kelett befejezni.
Ajánlatkérő
Gyors, szakszerű munkát végzett.
Ajánlatkérő
Kisebb villanyszerelési munkával bíztam meg, már aznap délutánra tudta vállalni, korrekt áron. Ezen felül felmérte a hálózat állapotát, mindenről pontos tájékoztatást kaptam. Alapos, gyors és jó munkát végzett.
Erzsi
Jó szaktudású, szimpatikus szakember. A munkát rendben elvégezte. Ötletes, tetszetős megoldást talált a problémára. Vigyázott a környezetre . A munkakezdés megbeszélt időpontja csúszott.
István
Nagyon jó szakember! ,segítőkész!,pontos ,jól gyorsan dolgozik ,becsületes, a kialkudott árat tartja!megbízható jó ember!
Ádám
Korrekt, pontos, hozzáértő. A probléma megoldása érdekében mindent megtett, még többet is segített, mint ami elvárható
Csaba
Előzőekben kifejtettem. Rendkívül segítőkész, gyors, pontos, nagyon jó szakember, feltárt sok egyéb hibát is, amire nem számítottam, és amit segít megoldani. Kitűnő szakember, normális viselkedés, nagyon örülök, hogy megismerhettem. Nagyon ajánlom.
Róbert
Gergő megbízható, mindig meg vagyok elégedve a munkájával, többször dolgozott már nálam. Most egy kisebb munkát végzett, ilyenkor előleget sem kér. Nem drága és rugalmas.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 36 megbízás