FOGADOK MUNKÁT
CherryStyle
CherryStyle
2
Megbízás

4 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest - III. kerület területén kiszállok.

Jószaki

CherryStyle bemutatkozása

Új hajszín? Új fazon? Új frizura? Vagy egy kellemes fejmasszázzsal egybekötött mosás-szárítás? VÉGRE EGY FODRÁSZ, AKI MEGÉRTI MIT SZERETNÉL! Bizonytalan vagy? Arcformádhoz, egyéniségedhez a legjobban illő fazont és hajszínt fogom javasolni, figyelembe véve kívánságaidat. A könnyen kezelhető, otthon is elkészíthető frizura alapja a pontos, precíz hajvágás. Spórolj időt reggelente a tükör előtt! Rakoncátlan tincsek? Fénytelen, töredező a hajad? Növesztenéd, de szálkásodik a hajvég? EKS hajterápiával búcsút mondhatsz ezeknek a problémáknak! Szenvedélyem a munkám! Kérj ajánlatot, gyere el és győződj meg a fentiekről személyesen! A III. kerületben dolgozom, kérem, ezt vedd figyelembe, amikor ajánlatot kérsz! Írásban körülményes az időpont egyeztetés, ezért kérlek, minden esetben az ajánlatkérés szövegébe is írd be a telefonszámodat, hogy gyorsabban reagálhassak!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Andrea
Nagyon szépen köszönöm, elégedett vagyok a frizurámmal.:)
Tibor Edina
Imádom ahogy Kriszti dolgozik és imádom a hajamat mióta ő festi,vágja! :) Nem csak nagyon ügyes,hanem nagyon kedves is és mindenkihez van pár jó szava,a hangulat meg... :D Mindenkinek tiszta szívből,csak ajánlani tudom! ;)
Kiss Erzsébet
Rövid hajban is Ô a tuti!:) Mindig nyitott az ùjabb hóbortjaimra és szuper könnyen kezelhetô frizuràt készít! Imàdom a fejmasszàzst hajmosàs közben! :) Kikapcsolódàs és gyönyörû haj egyszerre!
Varga Adrienn
Profi munka profi fodrasztol, mint mindig! A jo hangulat pedig szinten alapveto! :)
Iván Gabi
Köszönöm a keratinos hajszerkezet újraépítést!!! Nagyon bevált... nem is beszélve a hangulatról ami munka közben is fergeteges :) Bárkinek merem ajánlani... Feltöltő élmény mindig :)
Csero Csero
Nagyon kedves és ügyes fodrász. Többen is járunk hozzá. Férfi és női frizurákban is "otthon van". Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Hidvégi Otília
Ha a vilàg vègère menne dolgozni,akkor is utànna mennèk. Mindig felvidìt,ha munka utàn fàradtan esem be hozzà. Kitalàlja, hogy mit szeretnèk. Nagyon jòl festi ès vàgja a hajam. Elègedett vagyok a munkàjàval,ajànlom màsoknak is!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fodrász, mesterfodrász 2 megbízás