Fogadok munkát
Bálint Bertalan
Bálint Bertalan

Ács · Tetőfedő · Bádogos

59
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIX. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 27051

Minősített jószaki

Bálint Bertalan

Ács · Tetőfedő · Bádogos

30 éve dolgozom a szakmában.Nincs káros szenvedélyem. Vállalok új szerkezet építést,átrakást,javítást. Akár azonnali kezdéssel.Nyugdíjasoknak kedvezmény.
Mutass többet

Értékeléseim

András
Rég nem találkoztam ilyen alapos szakemberrel. Mindent le tudtunk egyeztetni, nem voltak váratlan költségek, kifogástalan munkát végzett határidőre.
D. Attila
Emberközpontú
Zsófi
Minden szempontból csakis ajánlani tudom Bertalant és csapatát! Nagyon örültem neki, hogy Őt bíztuk meg a tető felújításával, mert az első perctől kezdve korrekt, pontos és megbízható volt. A munkára igényes, szakmailag profi és gyors mesteremberek, akik emberileg is nagyon szimpatikusak. Minden az előre megbeszéltek szerint zajlott, végig megkaptuk a szükséges tájékoztatást, rengeteget segítettek nekünk! Ezúton is köszönöm nekik, mindenképpen Őket hívom, vagy Őket ajánlom, ha ács munkára lesz szükség az ismeretségi körben!
Ajánlatkérő
Bertalan rugalmasan, ügyfélközpontúan kezelte a hirtelen felmerült problémát, segített a megfelelő anyagok beszerzésében és szakszerűen oldotta meg a terasz tartóoszlopainak cseréjét. Elégedett vagyok az eredménnyel.
Ajánlatkérő
Megbeszélt időben érkezett, hamar elhárította a hibát, árban korrekt.
Tizedes
Pontosan jöttek és ahogy megbeszéltük úgy csinálták meg a munkát. Elégedett vagyok.
Attila
Végtelenül kedves, precíz, gyors, megbízható, pontos szakember. Probléma megoldó képessége egyedülálló.! Az elvégzett munka pont olyan amilyet szerettünk volna,megbeszélt időben és áron készült el a terasz és a kocsibeálló is.! Mindig eltakarítottak maguk után minden nap.Megbízható jó csapat Bálint Bertalan és a fia! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Ajánlatkérő
Szépen, precízen dolgozik, igényes a munkájára. Elégedettek vagyunk a végeredménnyel.
Szaki válasza:
Köszönöm !
Fabian
Pontos volt, tartotta magát a megbeszéltekhez és rövid határidővel vállalta a munkát. Mindemellett érthetően elmagyarázta a dolgokat már az első telefonbeszélgetés alatt.
László
Alapos, precíz, pontos, megbízható, igényes.
Ajánlatkérő
SOS munkát is elvàllalta, már telefonon keresztül is korrekt precíz embernek tűnt, amit a munka során be is bizonyított. Mindenkinek ajánlom, látszott rajta, hogy nem ma kezdte a szakmát.
Péter
Minden a megbeszéltek szerint történt. Tényleg káros szenvedélyektől mentes, a segítő is. Törekedett a legolcsóbb megoldás megtalálására, és a használható dolgok megmentésére ahol lehetett.
Laci
Igazán remek szakember, szépen, pontosan dolgoztak, nagyon szép lett a tető. A megbeszélt időben, áron készült el minden. Nagyon jó javaslataik voltak, csak ajánlani tudom őket!
Ajánlatkérő
Csendben, rendben, gyorsan, karosszenvedelymentesen dolgozott.
Varga András
Berci telefonon keresett az ajánlatkérést ( 40 nm2-es zsindelytető építése, bádogozás stb ) követően, és kérdéseimre részletesen és korrektül válaszolt. Ezt követően a megbeszélt időpontban kijött a helyszíni szemlére és készített egy korrekt árajánlatot, melyet el is fogadtunk. A munkájukkal 3 nap alatt végeztek. Nagyon szép munkát hagytak maguk után. Plusz kérések is felmerültek, melyet minden szó nélkül vállaltak és teljesítettek. Elégedettségemet ha csillagokban kell kifejezni határozottan 5 csillagot adok.Mindenkinek tudom Bercit, a fiát és Lacit ajánlani. Megbízható és jó csapat. Jó szakemberek
Ajánlatkérő
Gyors
Ferenc
Remek, megbízható szakember, a kollégájával együtt, jó csapatot alkotnak, csak ajánlani tudom őket mindenkinek. Még egyszer nagyon köszönjük a szép új tetőnket. :)
Ruzsi
Gyorsan, pontosan, a megbeszélteknek megfelelően végezte el a munkát és még némi módosítás is belefért. Köszönöm! :)
Kürti Sándor
Bálint Bertalan (Berci) és bádogos kollégája (Laci) az erkélyemet építették át. Jó anyagokat vásároltak, szépen kivitelezett munkát végeztek. Minden nap tiszta területet hagytak maguk után. Kiváló, megbízható szakemberek. Sanyi Bácsi
Ajánlatkérő
Végül sikerült megkapnom az árajánlatot .Lehet, hogy egy kicsit elhamarkodottan írtam az előző bejegyzést,de a munka sürgős lenne.Remélem, hogy a munkáról csak jót tudok majd írni.
Szabó Melinda [-]
Kétszer is átvert! Teljesen megbízhatatlan! Múlt hét szerdára volt megbeszélve, hogy eljön megnézni a munkát 09:30-ra. 09:50-kor felhívtam, jön-e, várhatom-e még. Erre kitalálta, hogy temetésre megy, 170 km-re amit előző este tudott meg. Nekem persze nem szólt, Én meg direkt nem mentem sehova. Majd felajánlotta, 2 nappal később eljön a kollégájával, pénteken megnézni a munkát, kárpótol érte. Azóta eltelt 8 nap ls nem jelentkezett!
Birkasova Iveta
Megbízható, jó szakemberek
Ajánlatkérő
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az elvégzett munkával teljes mértékben elégedettek vagyunk.
Yacata Li
Nagyon elégedettek vagyunk,megbízható csapat, Mindenkinek csak ajánlani tudom. Pontos megbizható szakember.
Ajánlatkérő
Határidők betartása és megbízhatósága kiváló. Mind a felhasznált anyagok kiválasztásában, megvásárlásában nagy segítségünkre volt.Az elvégzett munkával teljes mértékben elégedettek vagyunk. Munkavégzésük jól összeszokottságot tükröz. Kulturált, intelligens magatartású szakember, munkatársával együtt.A munka elvégzése során figyelembe veszi az anyagi lehetőségekeinket is, vagyis a bontás során újra hasznosítható anyagokat felhasználja.Köszönjük munkájukat és a továbbiakban ajánlom másoknak is.
Ajánlatkérő
Szép munkát végeztek korrekt áron. Mind szakmailag ,mind emberileg elégedettek vagyunk ,köszönjük.
Kas Timea
Nagyon elégedettek vagyunk, határidőt tartották, megbízható csapat, látszik, hogy évek óta együtt dolgoznak, nekünk van a legszebb tetőnk az utcában. Köszönjük szépen :)
Zoltán Tihanyi
Teljes tetőfelújítást csináltak nálunk. Nagyon szépen dolgoztak, határidőket betartották, teljesen meg voltunk elégedve mind emberileg, mind a munkájuk minőségével és díjazásával. Köszönjük a munkát és az új tetőt! :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ács 29 megbízás Tetőfedő 25 megbízás Bádogos 5 megbízás