Fogadok munkát
ATICOLOR Kft. - Szolga Attila
ATICOLOR Kft. - Szolga Attila

Szobafestő, tapétázó

68
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 55 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 97364

Minősített jószaki

ATICOLOR Kft. - Szolga Attila

Szobafestő, tapétázó

Szobafestő vállalkozózóként dolgozom 2004 óta.Minőségi munkát végzek, bútor mozgatással takarítással. Elérhető árakon dolgozom.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Jószaki oldalon találtam Rá Attilára, első telefonos beszélgetésünk alkalmával már nagyon szimpatikus volt. Csak jót tudok mondani róla és a munkájáról. Előre lefixált árajánlat alapján dolgozott. Pontos, precíz, tisztán és szépen dolgozik, nálunk gyönyörű munkát végzett.
Ajánlatkérő
Szeretném értékelni Szolga Attila, Aticolor Kft. munkáját. Attilát telefonos megkereséssel találtam meg a weboldalon. Az első beszélgetéstől szimpatikus volt és nagyon érdeklődő. Nyilván az elvégzett munka a legfontosabb, amit 100%-ra értékelek. A profi munkáján felül éreztem a segítőkészséget és azt is, hogy fontos számára a jól elvégzett munka. Egészen biztosan a következő alkalommal is őt hívom. Sz. J. Siófok
Ajánlatkérő
Mindennel maximálisan elégedett voltam a profi munka, a gyorsaság !! Gratulálok!!
Ajánlatkérő
Teljesen ismeretlenül, a kitűnő értékelések miatt választottuk őket. Már a felmérés során több jó ötletet adott Attila, nem csak a munka közben. Mindig pontosak, nagyon udvariasak voltak, telefonon, írásban tartották a kapcsolatot, a megbeszéltek szerint dolgoztak kollégájával együtt, aki szintén szimpatikus ember. Sajnos a főkivitelező miatt akadtak bőven problémák, amelyek megoldásában kivették alaposan a részüket, noha nem az ő feladatuk lett volna. Sőt, Attila többször is előkényen kisegített logisztika terén. Így emberségből is valóban kitűnőek. Az elvégzett munkájuk pedig alapos, igényes, gyönyörű. Röviden: találtunk egy tökéletes festő csapatot, akit jószívvel ajánlok mindenkinek, főleg azoknak, akik minden szempontból a tökéletesre törekednek. :) Nagyon szépen köszönjük a munkát!
Ajánlatkérő
Szolga Attila jó szakember és jó ember. Figyelmes, alapos, gondos és abszolút megbízható. Jó döntés volt a megérzésemre hallgatva őt hívni.
Ajánlatkérő
Jó árak, korrekt, rèszletes ajánlat, nagyon szèp, igènyes munka ès segítő kèszsèg. Sok apróságban is segített (gipszkarton, padlopont, karnis festès) ami nem lett volna dolga. Csak ajánlani tudom bárkinek.
Ajánlatkérő
Gyönyörű, precíz, tökéletes munka egy megbízható, becsületes, nagy tudású szakembertől. Mindenkinek tudom ajánlani!!! Kedves Attila, köszönöm a tanácsait is! Nagyon szép lett a házunk. A viszontlátásra! :-)
Bri
Precíz, szép, professzionális munkavégzes.