FOGADOK MUNKÁT
Arndt Gyula - Kaputechnika Arndt
Arndt Gyula - Kaputechnika Arndt
90
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXII. kerület és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 96544

Arndt Gyula - Kaputechnika Arndt bemutatkozása

Kedves Megrendelőim! Kert-, garázskapu, kapuautomatika, kaputelefon. E négy terület a fő profilom, de a nyílászáróik, vagy akár az egész épület automatizálásáról gondoskodom. Kiemelt szerepet kap kínálatomban a gondozásmentes kapuk és kerítések, ajtók ablakok, redőnyök, zsalugáterek gyártása, telepítése. Vállalkozásommal csatlakoztam az EnergetiCAll csoporthoz, így partnereimmel együttműködve a csoport tagjaként klima és napelem, napkollektor, infra fűtés telepítése padlóra, plafonra, falra egyaránt elérhető a szolgáltatási kínálatunkban. Szükség szerint a kínálatunkban szereplő eszközöket beszerzem, telepítem, karbantartom, javítom. Elsősorban a fővárosban, pest-, fejér-, és komárom-esztergom megye területén nyújtok megoldást felmerülő szerelési, javítási, karbantartási problémáira. Várom érdeklődését, megrendelését.
Mutass többet

Áraim

Kapuautomatika telepítése

52 500 Ft / darab
Kapumotorok telepítése, (motor, vezérlés, infrasorompó, villogó). ALLMATIC PROTECO, SOMMER, NICE, ROGER, HÖRMANN, rendszerek telepítése. Áraim a telepítendő rendszer, és a helyszín körülményeinek függvényében változnak. Induló ár 35.000.-/motor. Konkrét árajánlatért hívjon. Egy átlagos kiépítésű kétszárnyas kapu telepítési ára: 70-95 ezer forint között, egy tolókapu 55-75 ezer, egy garázskapu automatika 35-50 ezer forint.

Garázskapu telepítése, automatizálása

100 000 Ft / darab
EUROKAPU, REWLEX, DoorHan, Intertor, Hörmann kapuk telepítése, automatizálása. Az ár példaár, egy átlagos méretű, felszereltségű kapu telepítése és automatizálása.

Kaputelefon készülék csere

25 000 Ft / darab
Kaputelefonok telepítése, cseréje, javítása. Képviselt márkák, Codefon, URMET, ACI FARFISA, FUTURA DIGITAL, HIKVISION, Legrand.

Értékeléseim

András
Hozzáértő szakember, kiváló kommunikációs készség, hamar megérkezett, korrekt áron.
Ajánlatkérő
Gyors, hozzáértő, megbízható szakember
Virág
Minden rendben volt. Végre egy szakember, aki nem akad el, ha akadály van, hanem igyekszik megoldani a problémát. Ajánlom mindenkinek!
Bertalan
Tapasztalat és szaktudás. Nem volt "fejvakarás" a helyszínen.
István
Precíz, komoly, korrekt
Viki
Minden szerettem , nem volt gond.
Ajánlatkérő
Hamar kijött felmérni, pontosan dolgozott, minden részletről tájékoztatott. Halvány leheletnyit tovább tartott, mint terveztük, de hát az időjárás se volt túl kegyes hozzánk.
Laci
Megbízható udvarias precízen dolgozott.
Ajánlatkérő
Korrekt, szavahihetö
Ajánlatkérő
Azonnal jött, korrekt munka
Viktor
Gyula pontos volt, precíz. Mindent a megbeszéltek szerint csinált, sőt még jobban is. Remek ötletei, meglátásai voltak. Gördülékenyen ment minden. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm! Mindenkinek csak ilyen partnert mint Viktor és a családja. Ja és Drazsé segítőkészségét se felejtsük. :-)
Katti
Pontos, gyors, a kért feladatot hibátlanul elvégezte.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
korrekt
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Megbizhato,erti amit csinal
Szaki válasza:
Köszönöm.
Benkő Nóra
Mostanra profilt váltott, előző nyáron még redőny/szúnyogháló kivitelezéssel foglalkozott. Az ígért 3 hét helyett két és fél hónap alatt értünk a munka végére, a redőny szűk egy év után javításra szorult. Garanciális javítást elutasította azzal, hogy már nem foglalkozik redőnyökkel, majd azzal, hogy a nem garanciális hiba. Gondolom hamarosan újabb kihívást keres, csak annak ajánlom, aki a jótállásra semmilyen szinten nem tart igényt.
Szaki válasza:
Tisztelt Hölgyem! Ha valami nem garanciális, akkor nem az. Még akkor sem ha ezt oly módon szeretné érvényesíteni, hogy megpróbálha lejáratni az embert. Kérem forduljon a fogyasztóvédelemhez a problémájával. Amennyiben igaza van, és ezt a hatóság is így gondolja, haladéktalanul korrigálni fogom. Feltéve ha garanciális időn belül, nem törés vagy hasonló sérülésről beszélünk. De ezek szerint ha a telefonján betörik a kijelző Ön akkor is garanciális igényt támaszt. Na ez nem működik főleg nem garanciális időn túl. Amúgy abban igaza van, hogy nem foglalkozom redőnyökkel, de nem profilt váltottam, hanem a tevékenységi köreimet szűkítettem. Szép estét.
Balázs
Talpraesett, jó megoldóképessége van, optimista, felkészült. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
Határidőre megcsinálta , NEM összecsapott munka.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Zoli
Nem történt munkavégzés, de a hozzáállás nagyon pozitív volt. Garázskaput mért fel, hogy kell-e javítani, karbantartani (néhány napig szorult működés közben, de a dilatáció miatt volt), de nem kellett, és a kiszállásért sem számolt fel semmit. Ha javítani kell valamikor, őt fogom hívni.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Viki
Gyors,rugalmas, normális, maximálisan meg vagyunk elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Andris
Alapos, precíz, addig igazította amíg teljesen elégedett nem voltam. Egy élmény volt.
Szaki válasza:
Köszönöm. Valóban jó munka volt. Süti, kávé, bundáskenyér. :-) minőségi elvárás, de minőségi alapanyagokkal.
Eszti
Hamar kijött felmérni, megnyerő volt a szakértelme, gyorsan válaszolt a kérdéseimre mindig, az ajánlatát is hamar megküldte, és nem utolsó sorban ő adta a legkorrektebb árajánlatot.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
Erősség: barátságos, gyorsan reagál, gyengeség: több ideig tartott a munka az ígértnél, nem túl pontos, precíz.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Brukner Tamás
Gyors preciz,munkájában nagy tudásu,hibátlan munkát végzett.És egy rendkivüli embert ismertem meg ! Csak ajánlani tudom ! Köszönök mindent !
Szaki válasza:
Kőszönöm.
Viktória
A megbeszélt időpontban kijött (manapság ez nagy szó), precíz munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Levente
Korrekten, időben elvégezte
Szaki válasza:
Köszönöm.
János
Nagyon gyorsan meg tudtunk egyezni a részletekben. Menet közben felmerül pár probléma, amire egyikünk sem számított előre, emiatt a munka hosszabb időt vett igénybe a tervezettnél, de ezeket végül mind megoldotta. Nagyon rugalmas és segítőkész volt a hozzáállása.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Árak, alkatrészek, munkafolyamatok részletes ismertetése. Pontos korrekt értesítés egyeztetés akadályoztatásról, "csúszásról".
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Korrekt árajánlatot adott, nagyon lelkiismeretesen, pontosan, igényesen és aprólékosan végezte el a munkát. A felmerülő nehézségek megoldásához kreatívan állt hozzá. A számla végösszege az eredeti megállapodáshoz képest, a túlmunka ellenére sem változott.
Szaki válasza:
Koszonom
Peter
Gyorsan felmérte a feladatot, a munkát rövid határidővel végezte, a felmerülő problémákat hamar orvosolta. Az árajánlattól minimálisan tértünk el, amit előre jelzett (a buntás után látható extra kábelezések miatt). Mindenkinek ajánlom, maximálisan elégedettek vagyunk.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Renáta
Gyors, pontos, igényes. Igazi szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Balázs
Szimpatikus nem ideges.jó szakember!¡
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
X
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Pontosan megmondta előre mennyi idő és mennyi pénz lesz a meló.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Somodi Tibor
Rossz időben, esőben is dolgozott, a szabad ég alatt.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Szerintem sok munkát elvállalt és ezért nem lett jó a mi kapunk beállítása. Újabb szerelőt kell majd még fizetnünk. Én nem fogom senkinek ajánlani.
Szaki válasza:
Sajnos a megrendelő egy használt eszközt szeretett volna egy automatizálásra alkalmatlan kapura felszereltetni. Elvállaltam, bár ne tettem volna. Az elvárás az volt amit egy tökéletes kapu és egy modern automatika nyújt.
Ajánlatkérő
Minden teljesen rendben volt. Nagyon segítőkész volt, a munka során több nehezítő körülmény is volt ami egyáltalán nem tántorította el és megoldotta őket így a végeredmény tökéletes lett :)
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt, rugalmas
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
A nyílászárók cseréje rendben van apró hibával. Nem impregnált gipszkartont használt a kültéri boritásoknál. A vinyl padlót rendben lerakta, apróbb hibákkal. Azt mondta csapata van, de csak egy családtaggal jött. Sem a villany, sem a vízvezeték szereléshez, festéshez nem értenek. Az ár menet közben folyamatosan emelkedik. A határidőket nem tartja. Technikai problémákra hivatkozva félbehagyta a munkát, mondván, hogy visszajön. Plusz követelése támadt, mikor vissza kellett volna jönnie, ezt elutasítottam. A fürdőszobában rettenetes "munkát" végeztek, be sem fejezték. Jobb elkerülni. Csak nyílászárók cseréjére alkalmas. Megnyerő, profinak látszó kommunikációja van, de ennek nem szabad bedőlni. Ha mégis őt választja valaki, akkor előre, részletes szerződést kötni, mindenre kitérően. De inkább ne!
Szaki válasza:
Folyamatosan újabb és újabb igényekkel ált elő a megrendelő. PL.: nekem kellett elmenni az anyagért, amit Ö biztosít. Ez önmagában 1,5 nap volt. Nem volt ott a helyszínen, fogalma nincs, hogy a munkákat ki végezte el. Jól írja sem a festéshez, sem a vízvezeték szereléshez nem értünk. Nem is vállaltuk és nem is csináltuk meg. A munkának az árát részben nem fizette ki. Nem plusz követelés volt hanem a kialkudott árnak a megfizetése. PL.: közölte, hogy csak az egyik doboz ragasztót fizeti Ö a másikat álljuk mi. Szóval egy agyrém...
Ajánlatkérő
x
Szaki válasza:
Drága Uram! Milyen munkát végeztem magánál???
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, tudja mit csinál
Szaki válasza:
Köszönöm!
Csaba
Kitűnő minden szempontból. Megbízhatóan érkezett az ígért időpontban, és olyan lelkiismeretesen végezte el a munkát, mintha saját magának készítené.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Nagyon pontos volt, megbízható és precíz.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Mindent kedveltem.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Besenyei Ildikó
Nem tudok olyat amit ne kedveltem volna, igaz kicsit nehezen indult a munka, de sok tényező közrejátszott,(beszerzés, forgalom, munka kezdés után/közben anyag hiány) amiről tulajdonképpen nem tehet! Nagyon közvetlen, hozzáértő, munka közben is türelmesen válaszolt kérdéseinkre!
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Nem adja fel.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Lajos
Pontos
Szaki válasza:
Köszönöm!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Automata kapu 60 megbízás Kaputelefon szerelés 16 megbízás Lakatos 7 megbízás Garázskapuszerelő 7 megbízás Napkollektorszerelő 0 megbízás Biztonságtechnika 0 megbízás Napelemszerelő 0 megbízás Napelem, napkollektor 0 megbízás Riasztó szerelés 0 megbízás