Szakira van szükséged? Így működik a JóSzaki

Főoldal » Gépház
Értékelés:
0
(0)

Úgy döntöttél, hogy a lakásfelújításhoz jól jönne szakértő segítség? Kicsi a javítási feladat, de jó lenne tartósan megoldani? Ilyen esetekben érdemes képzett szakember szolgáltatásait megrendelni. A JóSzaki szakember keresője ebben segít.

De hol találok jó szakit?

A JóSzaki szakember kereső oldalain. Nyisd meg a https://joszaki.hu/ weboldalát, add meg a szakmát, amiben szakembert keresel és azt, hogy hol van az ingatlan, ahol a munka aktuális, és már látod is azoknak a szakembereknek a listáját, akik az adott városban munkát vállalnak. 

Próbáld ki a JóSzakit és találj hozzértő szakit minden feladatra!

Keresd meg a hozzád legközelebb eső, elérhető szakit most!

Válassz szakit a JóSzakin!

Kattints rá néhány névjegykártyára, nézd meg a részleteket!

A szaki adatlapok minden esetben megmutatják, hogy hol vállal munkát a szaki, hány megbízást teljesített már a JóSzakin, és milyen értékeléseket kapott ezekre a munkákra. Látszik, hogy milyen tevékenységekhez ért, adhat tájékoztató információkat az árairól, és feltölthet képeket referencia munkáiról. Ha minősített tanácsadó, szakmai válaszait is olvashatod, így meggyőződhetsz hozzáértéséről, szaktudásáról is.

Kérj ajánlatot írásban vagy szóban! 

Az ajánlatkéréshez semmilyen regisztráció nem szükséges, csupán az elérhetőségeidet kell megadnod, hogy a szakikkal kapcsolatba tudjatok lépni.

  • Kattints a piros “Kérj ajánlatot” gombra, és add meg a feladat részeit, küldj üzenetet a szakinak.
  • Hívd fel a kék “Hívj fel a mellékemen!” gombra kattintva, vagy tárcsázd az ott megjelenő telefonszámot. 
A JóSzaki felületén ajánlatkérést indíthatsz írásban és telefonon is. Kattints a piros "Kérj ajánlatot" gombra és írd meg a részleteket, vagy indíts hívást a kék "Hívj fel a mellékemen" gombbal és beszélj a kiválasztott szakival közvetlenül.

Néhány tipp, ha a telefonálás mellett döntesz: 

📞 A 06-1-44-33-777 -et tárcsázd! Zenét fogsz hallani, ami elég időt hagy rá, hogy beüsd a szakember mellékét: azt a számot, ami a telefonszám mögött szerepel. Ez a szám minden szakembernél egyedi, és közvetlenül a szaki telefonjára irányítja a hívást, azaz vele fogsz beszélni!

Ne ijedj meg, ha a telefonod kiírja a számra, hogy “Valószínűleg Spam”. Ez csak azért van, mert rendkívül sok telefonhívást bonyolítunk egy nap.

📵 A Hívj fel a mellékemen” gombra kattintva előfordulhat, hogy rosszul olvassa be a telefonod a telefonszámot: a számot és a melléket egymástól vesszővel elválasztva. Így nem fog működni a hívás 🙁 Töröld ki a vesszőt, és az azt követő melléket, és úgy indíts hívást!

Indíts gyorsított ajánlatkérést!

Ha nem akarsz időt tölteni a szakik válogatásával, vagy nem tudod, mi alapján dönts, akkor használd a gyorsított ajánlatkérés funkciót! Itt meg tudod adni ,hogy pontosan milyen feladatra keresel szakembert, hol, milyen határidővel. Add meg elérhetőségeidet, és hagyd, hogy a szakik találjanak rád!

Ahogy elküldöd a feladatot, akár perceken belül kaphatsz emailt vagy hívást elérhető mesteremberektől. Nincs más hátra, mint pontosítani a részleteket és fogadni a szakit.

Bizonytalan vagy? Hívj minket!

Ügyfélhőseink szívesen segítenek a 06-70-250-8618-as telefonszámon vagy az [email protected] email címen. Nem tudod, milyen szakemberre lenne szükséged? Nem találsz elérhető szakit a városodban? Telefonálj vagy írj, és segítünk!

Olvasd el a JóSzaki használatával kapcsolatos Gyakran ismételt kérdések sorát, hátha megtalálod a kérdésedre a választ!

Ezeket is érdemes elolvasnod:

Hogyan definiáld a munkát a szakiknak, hogy egyértelmű árajánlatot kapj vissza?

Ismerős 7 hónap múlva ér csak rá? Így szerezz megbízható szakit rövidebb határidővel

Hogy szerezz jó szakit a JóSzakin?

Ez a cikk a JóSzaki ügyfélhőseinek közreműködésével készült. Kérdéseiddel keresd a JóSzakit bizalommal!

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Kategóriák

Minden megvan, már csak egy szuper szakira lenne szükséged?

Böngéssz szakembereink között, vagy írd le 2 perc alatt, mire van szükséged, és hagyd, hogy ők jelentkezzenek! Mindezt teljesen díjmentesen!

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Inkább szakemberre bíznád?

Adj le díjmentes ajánletkérést
értékelt szakiknak 2 perc alatt!