Milyen
Babysitter árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

5 ár

Pataki Éva J Gyermekfelügyelet napi pár órában, szükség esetén hét végén vagy este is, saját gépkocsival a benzinpénz külön számolandó, amennyiben nem Kunszentmárton a helyszín.

Porvázsnyik Enikő Gyermek/gyermekek teljeskörű gondozása. Minden egyéb külön megbeszélés alapján.

Király Endréné Király Endréné vagyok, Szegeden élek. Szakmai életutam mutatja, hogy két nagylányom és három unokám életútját kísértem eddig szeretettel és értő odafigyeléssel. Nyugdíjasként is szeretem hasznosan és tevékenyen tölteni a napjaimat, ezért szívesen elvállalom akár kicsi, akár nagyobb gyerekek felügyeletét. Ebben számomra magától érthetődő az adott helyzetben az is, ha el kell látni őket ( megetetni, elaltatni, mesélni, játszani velük). A koromból adódóan nem vagyok gyorsvonat, és iránytű, ezért a helyszínre navigálásban kérnék pici segítséget. Ha szükség van a jelenlétemre, azt a kedves szülőkkel előzetes egyeztetés alapján vállalom.

Bognár Krisztina Kedves Segítőt keresők! Keresem a családom ! Krisztina vagyok 31 éves,kisgyermekgondozó-nevelő.Bölcsődében eltöltött éveim után babysitterként kezdtem tevékenykedni immár 7 éve. Pécsett tudok aktívan a hétköznapokon segiteni nektek akár újszülött gyermeketek gondozásában/nevelésében. Ha kell segítség, írjatok nyugodtan!

Gyermekfelügyelet

 Megnézem az árát!
3 ár

Kovács Vivien Aliz Délutánonként 16 órától tudok vállani gyermek felügyeletet. Ha így is megfelel önnek írjon nekem facebookon ott jobban elérhető vagyok. Vivien Aliz Kovács néven lehet megtalálni.

Vezse Krisztina Debrecenben élek, 26 éves vagyok. Óvodapedagógusi végzettségem van, dolgoztam is ebben a szakmában. Jelenleg recepciós vagyok. Szeretem a gyerekeket, nem okoz gondot 3 gyermekre való vigyázás sem. Óvodapedagógusként 25-30 gyermekre is vigyáztunk. :) Van egy keresztlányom is, 1 éves. Rugalmas és alkalmazkodó típus vagyok.

Béres Anna Béres Anna vagyok, 26 éves. Óvodapedagógusként 3 évig dolgoztam, de a főiskola alatt több családnál vigyáztam gyerekekre. Az óvodát nagyon szerettem, de a szívem mégis inkább a bébiszitterkedés felé húzott. Egy évet Budapesten két családnál vigyáztam a gyerekekre, fő állásban. Itt a gyerekek megkezdik a bölcsődét. A mindennapok során igyekszem a gyermekek életkorának megfelelő játékokat "kitalálni" a szabad játékba ágyazva, hiszen fejlődése szempontjából az az elsődleges. A gyermekek a játékon keresztül tanulnak, így szakmámhoz híven igyekszem ezekbe a játékokba ágyazni a "tanulást", fejlesztést.

 Megnézem az árát!
3 ár

Martin Szidónia Kis gyerekek felügyelete míg a szülők dolgoznak vagy magán jellegű ügyeket intéznek. Az ár megegyezés szerint minimum 1500ft/ óra

Lakatos Viktória BABYSITTER Kedves Szülők! Babysitter képzettséggel gyermekfelügyeletet vállalok Berettyóújfaluban és Debrecenbe ☺ Kedves, gyermekszerető fiatal lány, szakmai képesítéssel, egészségügyi kiskönnyvel, erkölcsi bizonyítvánnyal és bölcsődei tapasztalattal gyermekfelügyeletet vállal. Keressetek bizalommal!

Lénárt Vanda Gyermek felügyelet, Babysitter.

 Megnézem az árát!
2 ár

Filebics Fanni Az ár egy főre vonatkozik. Amennyiben több gyermek felügyeletéről van szó, kérem emailben jelezzék és ott vagy a személyes találkozás alkalmával egyeztetünk a költségekről. Köszönöm

Ilyés-Para Bernadett Gyermekfelügyelet, sok játszás igény esetén tanulás

 Megnézem az árát!
1 ár

Törölt felhasználó Előzetes megismerkedés, összebarátkozás után örömmel vigyázok gyermekére.

 Megnézem az árát!
1 ár

Fekete Zsoltné Minden napi takaritas"(nem nagy)csak hétvégén....+beby szitter

 Megnézem az árát!