kávégép felújítás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a kávégép felújítás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
ETRUSZK Bt. - Kovács Mihály

Háztartási gép szervíz

Restaurátor

Asztalos

Kiszállásnál díjat számolok fel, amelynek összege a távolságtól függően a benzinköltséget és 100 Ft/km gépkocsihasználati díjat tartalmazza, vagy az ügyfél által a műhelyembe szállítva foglalkozom az adott műtárggyal vagy háztartási géppel. Hét végén és ünnepnapokon is elérhető vagyok! Kovács Mihály vagyok, ezermester. Fiatal éveim alatt rengeteg szakmát kitanultam, értek a bútorok és műtárgyak restaurálásához, de az elektronika sem áll tőlem messze. Munkáim között szerepel a Cinkotai Tájház régiségeinek és az épületnek a felújítása is. Munkámat a 16. kerületi önkormányzat is elismerte, Dr. Csomor Ervin személyesen írt ajánlást a munkámhoz. Magyarországon először rendeztem hologram kiállítást és nekem volt először hologram laboratóriumom.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
167 megbízás
68 vélemény
54 fotó
Fogadok munkát
Szabó Lajos

Háztartási gép szervíz

Mosógépszerelő

Tisztelt ügyfelünk🙂🙂🙂 Megnövekedett kapacitàs miatt nem mindig tudom felvenni a telefont de vissza hívom ki keresett köszönöm 🙂🙂🙂 Mosogatógépek mechanikus vagy elektronikus hibák Indukciós főzőlap Mosógépek Szárítógépek Tűzhelyek de csak villany Alkatrészek Motorok Dobok Vezérlések Bankàrtyàval is lehet fizetni 🙂🙂 Köszönöm Szabó Lajos
Bővebben
Budakalász
Minősített jószaki
319 megbízás
180 vélemény
20 fotó
Fogadok munkát
Aradi Mihály

Háztartási gép szervíz

Mosógépszerelő

Riasztó szerelés

Kiemelten Whirlpool, de minden más gyártó -Bosch, Siemens, Electrolux, AEG, LG, Samsung- elektromos háztartási gépeinek javítása, Dél-Pest (XVIII; XIX; XX; XXI; XXIII. kerület) és vonzáskörzetében: Gyál, Ócsa, Inárcs, Alsónémedi, Felsőpakony, Vecsés, Bugyi Automata mosógép Szárítógép Elektromos sütő Kerámia főzőlap Villany bojler HŰTŐSZEKRÉNYT, MOSOGATÓGÉPET SAJNOS NEM JAVÍTOK!!
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
221 megbízás
122 vélemény
Fogadok munkát
Németh Ádám

Kávéfőzőszerelő

Háztartási gép szervíz

SAECO és egyéb automata darálós otthoni kávégépek szervizelése, bérbeadása, és forgalmazása, valamit karos vendéglátóipari kávégépek teljeskörű revíziója.
Bővebben
Budaörs
Minősített jószaki
100 megbízás
27 vélemény

Kávégép felújítás a JóSzakival

Jelek, amik szakemberhez fordulást igényelnek

  • Inkonisztens kávéminőség: Ha észreveszed, hogy a kávé íze változó, vagy nem olyan erős, mint korábban, lehet, hogy a gép belsejében felhalmozódott lerakódások okozzák a problémát.
  • Vízszivárgás: Bármilyen vízszivárgás vagy nedvesség a kávégép körül jelezheti, hogy a tömítések elöregedtek vagy meghibásodtak.
  • Zajok és furcsa hangok: A szokatlanul hangos működés vagy furcsa zajok jelezhetik, hogy a motor vagy más belső alkatrészek kopottak vagy meghibásodtak.
  • Lassú működés: Ha a kávégép lassabban melegszik fel, vagy hosszabb időt vesz igénybe a kávé elkészítése, az a fűtőelemek vagy a vízpumpa problémájára utalhat.

Miért fontos a szakember?

  • Szakértelem: Egy profi szakember gyorsan diagnosztizálja és hatékonyan javítja meg a kávégép hibáit, meghosszabbítva ezzel az eszköz élettartamát.
  • Megfelelő eszközök: A kávégépek javítása speciális eszközöket és alkatrészeket igényel, amelyekkel a szakemberek rendelkeznek.
  • Biztonság: A kávégépek elektromos eszközök, így a javításuk bizonyos kockázatokat hordozhat. A szakember garantálja a biztonságos javítást.

Hogyan válasszunk kávégép-szerelőt?

  • Tapasztalat és szakértelem: Válassz olyan szakembert, aki rendelkezik tapasztalattal kávégépek javításában, és ismeri a te géped típusát.
  • Referenciák és visszajelzések: Keresd meg az adott szakember vagy szolgáltató korábbi ügyfeleinek visszajelzéseit, hogy megbizonyosodj megbízhatóságáról.
  • Ár-érték arány: Kérj árajánlatot a javításra, és hasonlítsd össze több szolgáltató ajánlatát, hogy megtaláld a legjobb megoldást.

Gyakori kérdések a kávégép felújítás kapcsán

Mikor van szükség a kávégép felújítására?

Amikor a kávégép már nem képes ugyanolyan minőségű kávét előállítani, mint korábban, vagy ha meghibásodások, például vízszivárgás, zajok, vagy a gép teljesítményének csökkenése jelentkezik.

Megéri javíttatni a régi kávégépet, vagy jobban megéri újat vásárolni?

Ez függ a kávégép korától, a javítás költségétől és az új gépek áraitól. Ha a javítás költsége meghaladja a gép értékét vagy közelít az új kávégép árához, érdemes lehet újat vásárolni.

Mit tehetek annak érdekében, hogy a kávégépem hosszabb ideig megőrizze jó állapotát?

Rendszeresen tisztítsd és tartsd karban a kávégépet a gyártó utasításainak megfelelően, beleértve a vízkőtelenítést és a szűrők cseréjét.

Garanciával történik a javítás?

A legtöbb szakember garanciát vállal a végzett munkájára és az esetlegesen cserélt alkatrészekre. Mindig érdeklődj a garancia feltételeiről a javítás megkezdése előtt.

Mit tegyek, ha a kávégépem ugyanazt a hibát produkálja a javítás után is?

Vedd fel a kapcsolatot a szakemberrel, aki a javítást végezte, és tájékoztasd a problémáról. A jó hírű szakemberek elkötelezettek amellett, hogy a munkájukat megfelelően végezzék, és készek orvosolni a további problémákat.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!