Kávéfőzőszerelők

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb kávéfőzőszerelés!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Németh Ádám

Kávéfőzőszerelő

Háztartási gép szervíz

SAECO és egyéb automata darálós otthoni kávégépek szervizelése, bérbeadása, és forgalmazása, valamit karos vendéglátóipari kávégépek teljeskörű revíziója.
Bővebben
Budaörs
Minősített jószaki
29 vélemény
Pintér Ádám

Kávéfőzőszerelő

Villanyszerelő

Kaputelefon szerelés

Sziasztok. Hívjatok nyugodtan, ha Riasztót, Kamerát, Kaputelefont szeretnének vagy javítani kéne.Teljes rendszer kiépítése is akár. Ha valamilyen Kávéfőző gépet vagy mikrót kéne megszerelni, bátran hívj. Kaputelefonnál új kód felprogramozása , régi megváltoztatása vagy beléptetők ( proxyk) feltanítása. Eszközök - kamera, kaputelefon vagy riasztóhoz is beszerzek bármit. Kissebb villanyszerelések: lámpa, konektor vagy kapcsoló felszerelése, javítása kialakítása vagy cseréje.
Bővebben
Göd
Minősített jószaki
25 vélemény
47 fotó
Vásárhelyi Lili

Kávéfőzőszerelő

Mosógépszerelő

Karosszéria lakatos

,.................................
Bővebben
Szolnok
Csató Gábor

Kávéfőzőszerelő

Bútorszerelő

Mobiltelefon szervíz

Korrekt munka, korrekt áron, garanciával. Keressen bizalommal, mindenre találunk megoldást!
Bővebben
Budapest
1 vélemény
Petrás László

Kávéfőzőszerelő

Háztartási gép szervíz

Asztalos

Várom megkereséseiket!
Bővebben
Pomáz
Nagy Sándor

Kávéfőzőszerelő

Mosógépszerelő

Redőny javítás

Háztartásigép javítást vállalok kedvező feltételekkel. Háztartási mosógép - mosogatógép - szárítógép - tűzhely - főzőlap - sütő - páraelszívó - kávégép javítás és beüzemelés.
Bővebben
Budaörs
2 vélemény
Gátfalvi Ferenc

Kávéfőzőszerelő

Villanyszerelő

Klímaszerelés

Kedves Ügyfelek! Örömmel üdvözlöm Önöket. Egyéni vállalkozásom szakértője a klímaberendezések telepítésének és villanyszerelési kivitelezések területén. Szenvedélyem, hogy otthonaikat és vállalkozásaikat még komfortosabbá és energiatakarékosabbá tegyem. Miért engem válasszanak? 1. Tapasztalat és szakértelem: Rendelkezem a legfrissebb szakmai ismeretekkel és évtizedes tapasztalattal a klíma- és villanyszerelés terén. 2. Személyre szabott megoldások: Minden ügyfelemnek egyedi megoldásokat kínálok, figyelembe véve az igényeket, az épület sajátosságait és a költségvetést. 3. Minőségi munka: A minőség és a megbízhatóság a munkám alapja. Csak a legmagasabb minőségű anyagokat és berendezéseket használom fel, hogy hosszú távon is kiváló teljesítményt tudjak nyujtani. 4. Ügyfélszolgálat: Ügyfeleim elégedettsége az elsődleges szempont számomra. Készen állok arra, hogy minden felmerülő kérdésre válaszoljak, és biztositsam Önöket arról, hogy projekjük zökkenőmentesen halad. Legyen szó klímaberendezés telepítéséről, meglévő rendszerek karbantartásáról vagy villanyszerelő kivitelezéséről, bízzon bennem, hogy professzionális és megbízható szolgáltatást nyújtok Önnek! Kérem, vegyék fel velem a kapcsolatot a további információkért vagy egy ingyenes árajánlatért. Köszönom, hogy engem választottak! Üdvözlettel: Gátfalvi Ferenc E.V. Email: [email protected] Tel:+36303829829
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
5 fotó
Petrovics Attila

Kávéfőzőszerelő

Mosógépszerelő

Háztartási gép szervíz

Mosógép-Mosogatógép-Szárítógép-Kávégép szerviz. Ha gépei össze esküdtek Ön ellen jó helyen van. Keressen bizalommal!
Bővebben
Monor
2 vélemény
16 fotó
Mutasd az összes Budapesti kávéfőzőszerelés

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

kávégép felújítás
kávégép javítás

Néhány kávégép felújítás ár a rendszerünkből

Szabó Lajos
Budakalász
Tisztelt ügyfelünk🙂🙂🙂 Megnövekedett kapacitàs miatt nem mindig tudom felvenni a telefont de vissza hívom ki keresett köszönöm 🙂🙂🙂 Mosogatógépek mechanikus vagy elektronikus hibák Indukciós főzőlap Mosógépek Szárítógépek Tűzhelyek de csak villany Alkatrészek Motorok Dobok Vezérlések Bankàrtyàval is lehet fizetni 🙂🙂 Köszönöm Szabó Lajos
Németh Ádám
Budaörs
SAECO és egyéb automata darálós otthoni kávégépek szervizelése, bérbeadása, és forgalmazása, valamit karos vendéglátóipari kávégépek teljeskörű revíziója.
Aradi Mihály
Budapest - XVIII. kerület
Kiemelten Whirlpool, de minden más gyártó -Bosch, Siemens, Electrolux, AEG, LG, Samsung- elektromos háztartási gépeinek javítása, Dél-Pest (XVIII; XIX; XX; XXI; XXIII. kerület) és vonzáskörzetében: Gyál, Ócsa, Inárcs, Alsónémedi, Felsőpakony, Vecsés, Bugyi Automata mosógép Szárítógép Elektromos sütő Kerámia főzőlap Villany bojler HŰTŐSZEKRÉNYT, MOSOGATÓGÉPET SAJNOS NEM JAVÍTOK!!
Hudák L László
Budapest - II. kerület
Üdvözlöm! Villanyszerelést és karbantartást, háztartási gépek beüzemelését, gyengeáramú kábelezést, internet és multimédia eszközök installálását vállalom. Bővebben: Szerelés, felújítás, lámpatest felszerelés. Hűtő-fűtő mennyezetre lámpatestek rögzítése, nagyobb kiterjedésű lámpák is, középpontos felfogatással konzolok segítségével, fúrás mentesen. Mikroméretű 1000-3000 watt teljesítményű szigetüzemű napelemrendszerek kivitelezése. Minden multimédia rendszer, audio és videómátrix kiépítése, internethálózat kiépítése, Jelerősítők felszerelése és optimalizálása. Hi-End, Audiophile eszközök kábelezése, rögzítése. Számítógépek karbantartása. Amit nem tudok vállalni Elmű regisztrált munka Érintésvédelem EPH jegyzőkönyv Villámvédelem Tűzvédelem A megoldások embere vagyok. Törekszem úgy megjavítani egy eszközt, kiépíteni egy hálózatot, hogy az sokáig szolgálja felhasználóját!
Rácz Gábriel E.V. - Háztartásigép Szakszerviz
Budapest - IV. kerület
Háztartási gép Szakszerviz. Szervizünk Budapesten, és Pest Megyében látja el a háztartási Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany tűzhelyek, sütők, főzőlapok szervizelését beüzemelését. Szakszervizként működünk Indesit - Ariston - Zanussi - Electrolux - Aeg - Whirlpool - Bosch - Gorenje - Samsung - LG - Beko - Fagor - Teka készülékek javításában. Gyakorlati oktató szervizként működünk, tőlünk kerülnek ki a holnap Háztartásigép szerelői! Hívjon bizalommal, nincs olyan, hogy lehetetlen - csak tehetetlen! Mi mindent megjavítunk, nem kell újat vásárolnia! KÉREM HA HÍVÁST INDÍT, LEGYEN TÜRELMES, VÁRJA MEG A BEJELENTKEZÉSÜNKET -AZ AUTOMATA NAVIGÁCIÓJÁT KÖVETŐEN EZ ÁLTALÁBAN KB: 30MP.
Németh Ádám
Budaörs
SAECO és egyéb automata darálós otthoni kávégépek szervizelése, bérbeadása, és forgalmazása, valamit karos vendéglátóipari kávégépek teljeskörű revíziója.
Vámos jános
Budapest
Sziasztok, vállaljuk elektromos eszközök, háztartási gépek, kisgépek szervízelését és javítását, kiszállással.
Böjte Levente
Budapest - XIV. kerület