daruzás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a daruzás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Csiki László

Daruzás

Teherfuvarozás

Debrecen
1 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kiss János

Daruzás

Költöztetés

Üdvözlöm önöket.kollégáimmal vállalunk,költőztetést,fuvarozást,daruzást 7,5t.korrekt árakon számlaképesen
Bővebben
Budapest - XV. kerület
19 megbízás
11 vélemény
Fogadok munkát
Nagy Házépítő kft

Daruzás

Villanyszerelő

Térkövezés

Érdeklődjön Bátran mindenről, ami az építőipar! Generálkivitelezés Siófoktól max 30km
Bővebben
Siófok
61 fotó
Fogadok munkát
Baliner Bt.

Daruzás

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Árnyékolástechnika

2009 óta foglalkozunk homlokzati, tetőtéri és beltéri nyílászárók, illetve garázskapuk és árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, szerelésével-javításával. (műanyag, alumínium, fa) Kiemelkedő figyelmet fordítunk a beépített anyagok, az elvégzett munka és az ügyfélkezelés minőségére. Cégünk ár-érték arányban kiváló és komplett szolgáltatást nyújt, bármilyen méretű nyílászárót tudunk szállítani, daruzni, az esetlegesen sérült fal szerkezeti helyreállítását (kőműves, kartonos) is elvégezzük, a kibontott törmeléket pedig elszállítjuk. Saját tulajdonú minidarunkkal (pókdaru), mindenféle daruzási bérfeladatokat is vállalunk. (üveg-, nyílászáró-, jacuzzi-, szauna-, hőszivattyú-, klíma-, gerendák-, vasak-, bigbag zsákok-, stb... daruzása)
Bővebben
Budapest - XI. kerület
2 megbízás

A daruzás folyamata

 1. Tervezés: Minden daruzási művelet megtervezését szakértők végzik, figyelembe véve a terhek súlyát, a daru típusát és a munkaterület adottságait.
 2. Biztonsági előírások: A daruzás előtt gondoskodni kell a szükséges biztonsági intézkedésekről, beleértve a terület biztosítását és a munkavállalók megfelelő oktatását.
 3. A daru felállítása: A daru típusától függően ez magában foglalhatja a mobil daruk telepítését vagy a toronydaruk összeszerelését.
 4. A művelet végrehajtása: A terhek daruzása a terveknek és a biztonsági protokolloknak megfelelően történik, szakértő kezelők által.

Tippek a biztonságos daruzáshoz

 • Képzett személyzet: Csak képzett és tapasztalt kezelők végezhetik a daruzási műveleteket.
 • Megfelelő daru kiválasztása: Minden munkához válassza ki a megfelelő típusú és kapacitású darut.
 • Állandó kommunikáció: A daru kezelője és a segítő személyzet között folyamatos kommunikációnak kell fennállnia a művelet biztonságos végrehajtása érdekében.
 • Időjárási körülmények figyelembevétele: Kerülje a daruzást extrém időjárási körülmények között, mint erős szél vagy villámlás.

Miért fontos a daruzás?

 • Hatékonyság: A daruk drasztikusan növelik a munkaterületen végzett munka hatékonyságát, lehetővé téve nagy tömegű anyagok gyors és egyszerű mozgatását.
 • Biztonság: A megfelelően végzett daruzás csökkenti a munkahelyi balesetek kockázatát, mivel kevésbé teszi szükségessé az emberi erőfeszítést a súlyos terhek mozgatására.
 • Elérhetőség: A daruk segítségével elérhetővé válnak az egyébként nehezen hozzáférhető helyek, lehetővé téve az építőanyagok pontos helyre történő szállítását.

Gyakori kérdések a daruzásról

Milyen típusú darukat használnak az építkezéseken?

Az építkezéseken számos darutípust használnak, beleértve a mobil darukat, toronydarukat, teherautóra szerelt darukat és önjáró darukat, attól függően, hogy milyen súlyt kell mozgatni és milyen magasságba.

Mennyibe kerül egy daru bérlése?

A daru bérlésének költsége változó, függ a daru típusától, a bérlés időtartamától és a szükséges kezelői szolgáltatásoktól. A pontos árképzésért érdemes több szolgáltatótól is árajánlatot kérni.

Szükséges-e engedély a daruzáshoz?

Igen, a daruzási munkálatokhoz gyakran szükség van engedélyre, különösen városi környezetben vagy nagyobb építkezéseken. Az engedélyeztetési folyamat a helyi jogszabályoktól függ.

Hogyan biztosítható a daruzás biztonsága?

A biztonságos daruzást képzett személyzet, a megfelelő daru kiválasztása, a terhelés megfelelő rögzítése és a munkaterület biztonságos kialakítása biztosítja. Fontos a kommunikáció és az időjárási körülmények figyelembevétele is.

Mi történik, ha a daruzás során baleset történik?

Baleset esetén azonnal le kell állítani a munkálatokat, elsősegélyt kell nyújtani és értesíteni kell a megfelelő hatóságokat. A baleset körülményeit ki kell vizsgálni, hogy megelőzzék a jövőbeli incidenseket.

Milyen tényezőket kell figyelembe venni a daru kiválasztásakor?

A daru kiválasztásakor figyelembe kell venni a terhelés súlyát, a szükséges emelési magasságot, a munkaterület adottságait és az elérhetőségi korlátozásokat.

Lehet-e daruzni rossz időjárási körülmények között?

Extrém időjárási körülmények, mint erős szél, eső vagy villámlás, veszélyeztethetik a daruzás biztonságát. Ilyen esetekben általában el kell halasztani a munkálatokat.

Kik végzik a daruzási munkálatokat?

A daruzási munkálatokat képzett és engedéllyel rendelkező darukezelők végzik, akik speciális képzésen esnek át a daruk biztonságos kezelésére.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!