cserépkályha tisztítás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a cserépkályha tisztítás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 40000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Fogadok munkát
Csikós-Therm Kft. - Csikós Attila Zoltán

Gázkészülék javítás

Vízszerelő

Fűtésszerelés

Üdvözlöm a nevem Csikós Attila Zoltán, a Csikós-Therm kft tulajdonosa. Kérem a kedves érdeklődőket, telefonon keressenek (Amit előre is köszönök) Elérhetőségemet és értékelésünket megtalálják a Google rendszerében is a nevünk beírásával: Csikós Attila Zoltán/Csikós-Therm kft Bontás nélküli csőtörés bemérés Konvektor szerelés-karbantartás-tisztítás Víz-Gáz-Fűtés szerelés Számlával, garanciával vállalkozási szerződéssel. Víz szerelés vízvezeték kiépítés átalakítás felújítás Csapok, mosdók, szifonok, bojlerek, szelepek, WC javítása cseréje. Mosógép-mosogatógép beüzemelése. Fűtés szerelés Radiátorok, szelepek javítása, cseréje, légtelenítés, rendszer töltés, Fűtési rendszer mosás Műszeres csőtőrés bemérés Padlófűtés szivárgás, nyomás esés felderítés Üdvözlet Csikós Attila Zoltán Fizetési lehetőségek: Készpénz, azonnali utalás, utalás tájékoztató (Kiszállás és tanácsadási díj megrendelt munka esetén díjmentes), egyéb esetben Kiszállási díj: Budapest területén 10000 Ft Pest megye: 15.000 Ft Árajánlat készítés és konzultációs díj: 15.000 Ft mely megrendelt munkavégzés esetén jóváírásra kerül.
Bővebben
Budapest - II. kerület
Minősített jószaki
115 megbízás
52 vélemény
Fogadok munkát
Adriaterm kft

Gázkészülék javítás

Klímaszerelés

Épületgépészet

1993 óta foglalkozunk épület karbantartással,hűtő és klíma berendezések forgalmazásával ,szerelésével és karbantartásával. Víz,gáz és fűtés rendszerek tervezésével és kiépítésével,illetve készülékek üzembe helyezésével szerelésévél,javításával.
Bővebben
Budapest - VIII. kerület
Minősített jószaki
228 megbízás
92 vélemény
4 fotó
Fogadok munkát
Petrán Attila

Cserépkályha

Kandallóépítő

A cserépkályha melege, A kandalló fénye, A kemence kenyere, A kerti sütő élménye, Ez mind egy otthon képe. Ha bármelyikre vágyik, Kimegyek a házig. Megbeszéljük a munka menetét, S elhozom az otthon melegét! Vállalom cserépkályhák,téglakályhák,kandallók, kemencék,kerti sütők építését, javítását.
Bővebben
Piliscsév
Tanácsadó
Minősített jószaki
Jószaki
81 megbízás
17 vélemény
15 fotó
Fogadok munkát
Cziráki Zoltán

Gázkészülék javítás

Fűtésszerelés

Gázvezeték szerelő

25 éves tapasztalattal - mestervizsgával - vállalok komplett fűtési rendszerek kiépítését, gázkészülék javítását. Gázvezeték átadás - MEO Víz- csatorna és központi fűtés szerelést. Kisebb javításokat is elvégzek. Gyorsan, precízen dolgozom, akár hétvégén is hívjon bizalommal.
Bővebben
Budapest - II. kerület
Jószaki
25 megbízás
9 vélemény

Cserépkályha tisztítás

A cserépkályha rendszeres és alapos tisztítása elengedhetetlen annak érdekében, hogy hatékonyan és biztonságosan működjön, valamint meghosszabbodjon az élettartama. A tisztítás magában foglalja a hamu, korom és egyéb lerakódások eltávolítását a kályha belsejéből és környékéről.

Először is, fontos kivárni, amíg a kályha teljesen lehűl, mielőtt bármilyen tisztítást vagy karbantartást kezdenénk. A hamu és a korom eltávolításához használhatunk porszívót vagy kefét. Egy speciális kémiai tisztítószer is hasznos lehet a keményebb lerakódások eltávolítására, de fontos, hogy csak az erre a célra kifejlesztett termékeket használjuk, és betartsuk a gyártói utasításokat.

A tüzelőanyag megfelelő kiválasztása kulcsfontosságú a hatékony és biztonságos fűtés érdekében.

Gyakori probléma, hogy a kályhában lerakódik az égéstermék és a kályha eldugul. A lerakódás jele, hogy romlik a huzat a cserépkályhában, nehezebb begyújtani, a végső stádiumban pedig már az ajtón is visszaáramlik a füst.

A lerakódás oka általában a nem megfelelő tüzelőanyag használata. Ha túl magas nedvességtartalmú fát használunk tüzelésre, akkor az abból származó vízpára a cserépkályha belső falán kicsapódik, és kátrányos lerakódás keletkezik. Előfordulhat, hogy a korom szagát is érezni a kályha közelében.

A cserépkályha megépítése után három évvel érdemes a kályhaépítő mesterrel ellenőriztetni a cserépkályhát és megtisztíttatni a kátránytól a járatokat.
Ezt a műveletet legegyszerűbben a kályha tisztítónyílásán keresztül lehet elvégezni.
Sok szennyeződés lerakódása esetén azonban szükségessé válhat a kályha tetejének felbontása is, ami több munkát igényel, és a munka befejeztével a tetőt újra kell rakni és fugázni.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!