kandalló építés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a kandalló építés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Fogadok munkát
Petrán Attila

Cserépkályha

Kandallóépítő

A cserépkályha melege, A kandalló fénye, A kemence kenyere, A kerti sütő élménye, Ez mind egy otthon képe. Ha bármelyikre vágyik, Kimegyek a házig. Megbeszéljük a munka menetét, S elhozom az otthon melegét! Vállalom cserépkályhák,téglakályhák,kandallók, kemencék,kerti sütők építését, javítását.
Bővebben
Piliscsév
Tanácsadó
Minősített jószaki
Jószaki
79 megbízás
16 vélemény
13 fotó
Fogadok munkát
Korcsok Mihály

Cserépkályha

Kandallóépítő

Már több mint 10 éve építek cserép és téglakályhákat, valamint kemencéket. Szívesen dolgozom agyaggal, téglával. Vállalom a kályhák tervezését, anyagbeszerzését, kivitelezését. Forduljon hozzám bizalommal.
Bővebben
Tatabánya
Minősített jószaki
85 megbízás
29 vélemény
14 fotó
Fogadok munkát
Nagy Péter

Cserépkályha

Kandallóépítő

Tisztelt Megrendelőim! Vállalom, egyedi és hagyományos cserépkályhák, téglakályhák, kandallók, kerti kemencék, csikótűzhelyek, lakáson belüli búbos kemencék tervezését és magas színvonalú kivitelezését és a már meglévő cserépkályhák átrakását és évenkénti tisztítását Elsődleges célom, hogy az általam beépített termékek, a minőséget képviseljék. Különböző gyártók széles csempe/forma és szín/, ajtó választéka teszi lehetővé, hogy a legváltozatosabb formájú tüzelőberendezéseket tudjam kialakítani. Az elvégzett munkáról kivitelezői nyilatkozat készül, a kályhákra 3 év garanciát vállalok. Vállalási terület: első sorban Budapest és környéke, valamint Győr - Komárom - Tata környéke./ más területről is várom a megkeresésüket / Nagy Péter
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Jószaki
80 megbízás
16 vélemény
18 fotó
Fogadok munkát
Tóth Gábor

Cserépkályha

Tisztelt Megrendelők! Cserépkályha és kandalló építéssel, átrakással, javítással foglalkozunk. Cégünk családi vállalkozásként működik már 4 generáció óta. Pontos megbízható munkát végzünk évtizedek óta, sokak megelégedésére. Bemutatótermünkben széles kályhacsempe választék található. Ha javítás vagy átrakás ügyében keres meg, érdemes egy fotót is csatolni az ajánlat kéréshez. Tóth Gábor
Bővebben
Nagykanizsa
28 megbízás
11 vélemény
16 fotó

Tartalomjegyzék

Kandalló építés

A kandallók nem csupán fűtési eszközként funkcionálnak, hanem az otthonok hangulatát is gazdagítják. A lángok tánca és a meleg fényük kellemes atmoszférát teremt, amely ideális a pihenéshez vagy a társaság fogadásához. Emellett a kandallók kiválóan alkalmazkodnak a hagyományos vagy modern otthoni kialakításhoz, és azokat gyakran tekintik az otthonok központi elemének. A kandalló építése során fontos szempontok közé tartozik a megfelelő tűzálló anyagok használata, a hatékony hőleadás, valamint a környezetvédelmi és energiahatékonysági szempontok figyelembevétele. Összességében a kandallók nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is vonzók, és sok otthonban keresett kiegészítővé válnak a hidegebb hónapokban.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!