cserépkályha bontás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a cserépkályha bontás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 75000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Fogadok munkát
Petrán Attila

Cserépkályha

Kandallóépítő

A cserépkályha melege, A kandalló fénye, A kemence kenyere, A kerti sütő élménye, Ez mind egy otthon képe. Ha bármelyikre vágyik, Kimegyek a házig. Megbeszéljük a munka menetét, S elhozom az otthon melegét! Vállalom cserépkályhák,téglakályhák,kandallók, kemencék,kerti sütők építését, javítását.
Bővebben
Piliscsév
Tanácsadó
Minősített jószaki
Jószaki
81 megbízás
17 vélemény
15 fotó
Fogadok munkát
Korcsok Mihály

Cserépkályha

Kandallóépítő

Már több mint 10 éve építek cserép és téglakályhákat, valamint kemencéket. Szívesen dolgozom agyaggal, téglával. Vállalom a kályhák tervezését, anyagbeszerzését, kivitelezését. Forduljon hozzám bizalommal.
Bővebben
Tatabánya
Minősített jószaki
85 megbízás
29 vélemény
14 fotó
Fogadok munkát
Nagy Péter

Cserépkályha

Kandallóépítő

Tisztelt Megrendelőim! Vállalom, egyedi és hagyományos cserépkályhák, téglakályhák, kandallók, kerti kemencék, csikótűzhelyek, lakáson belüli búbos kemencék tervezését és magas színvonalú kivitelezését és a már meglévő cserépkályhák átrakását és évenkénti tisztítását Elsődleges célom, hogy az általam beépített termékek, a minőséget képviseljék. Különböző gyártók széles csempe/forma és szín/, ajtó választéka teszi lehetővé, hogy a legváltozatosabb formájú tüzelőberendezéseket tudjam kialakítani. Az elvégzett munkáról kivitelezői nyilatkozat készül, a kályhákra 3 év garanciát vállalok. Vállalási terület: első sorban Budapest és környéke, valamint Győr - Komárom - Tata környéke./ más területről is várom a megkeresésüket / Nagy Péter
Bővebben
Hatvan
Jószaki
80 megbízás
16 vélemény
18 fotó
Fogadok munkát
István Tóth

Cserépkályha

Kandallóépítő

Bács -kiskun Megye területén vállalok cserépkályha, kandalló, kemence tervezését, építését. Régi kályhák átrakását. Kerti konyhák építését. Öko tűzterekkel kapcsolatos kérdésekben, külső levegő bevezetésében, milyen és mekkora kéményt építtessek? Milyen fával fűtsek? Hogyan tüzeljek helyesen? Ezeket a kérdéseket is szívesen megbeszélhetjük.
Bővebben
Kiskőrös
Jószaki
18 megbízás
7 vélemény
30 fotó

Tartalomjegyzék

Cserépkályha bontás

A cserépkályha bontása több okból is szükségessé válhat, például helyreállítási, felújítási munkálatok, helykihasználás változtatása vagy a cserépkályha meghibásodása miatt.

A cserépkályha bontása speciális szaktudást és óvintézkedéseket igényel, hiszen a cserépkályhák összetett szerkezetek, amelyek több rétegből és komponensből állnak, mint például cserép, tégla, beton és fém alkatrészek.

A bontás során jelentős mennyiségű por és törmelék keletkezik, ezért a megfelelő előkészületek és óvintézkedések elkerülhetetlenek. Egyes anyagok, mint a cserép vagy a tégla, újrahasznosíthatók lehetnek. Fontos figyelembe venni a környezetvédelmi előírásokat és a hulladék megfelelő kezelését.

A bontás során figyelmet kell fordítani a környező szerkezetek, mint például falak és padlók, stabilitásának megőrzésére.

Összességében a cserépkályha bontása bonyolult és figyelmet igénylő feladat, amelyet a lehető legnagyobb körültekintéssel és szakértelemmel kell végrehajtani.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!