Cserné Garai Krisztina

Hajhosszabbítás

Fodrász, mesterfodrász

Üdvözlöm!Az egészséges haj az életem,így mindent megteszek,hogy helyrehozzam,kijavítsam elrontott,elhanyagolt haját!Minőségi anyagokkal,folyamatos fejlődéssel,továbbképzésekkel bővítem tudásom.Várom sok szeretettel szalonomba a Garai-Glamour Szépségstúdió-ba Gazdagrét szívében,ahol minden más szolgáltatást is igénybe tud venni!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Jószaki
2 megbízás
4 vélemény
10 fotó
Kis Mónika Hajhosszabbítás, Fodrászat

Hajhosszabbítás

Fodrász, mesterfodrász

8 éves fodrász-hajhosszabbítói háttérrel, célom, hogy tudásomat és az évek alatt megszerzett tapasztalatomat tovább kamatoztassam leendő és új Vendégeim igényeinek eleget téve. Szolgáltatásaim: -Hajhosszabbítás-dúsítás -Európai hajak forgalmazása -Fodrászat -Hajszerkezet újjáépítő kezelés (Joico) -Hajkiegyenesítés (Lisse Design Keratin Therapy) -3D műszempilla a smink nélküli ragyogó tekintetért Munkámra, hajhosszabbítás-dúsítás esetén a póthajakra teljes körű garanciát vállalok!
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
1 megbízás
7 fotó
Fodor Erika [Wellnesserika]

Hajhosszabbítás

Gyógymasszázs

Manikűr

Mobil szépségszalonként is működünk, hogy azok a kedves vendégek is megkapják az igényeiknek legmegfelelőbb kezelést akiknek van idejük vagy lehetőségük nincs arra ,hogy órákat eltöltsenek egy szépségszalonban. szolgáltatásaink-Pedikűr,Manikűr,Hajhosszabbítás,Műszempilla,Masszázs,Alakformálás,Füllyukasztás.
Bővebben
Budapest - II. kerület
1 megbízás
Martini Márta [,Natasa]

Hajhosszabbítás

Fodrász, mesterfodrász

SZeretek fodrászkodni még mindig,pedig egypár év tapasztalata már a hátam mögött van.Szeretek az emberekkel beszélgetni.Figyelem az arcukat amikor elköszönnek és azt látom rajtuk hogy jól érzik magukat.Nekem ez a célom,hogy őket a lehető legjobb formába hozzam.Lehet ez egy különleges melir technika,vagy egy hajhosszabbítás,vagy egy vagány fiú séró.De a legfontosabb ,hogy mindenki jól érezze magát amikor meglátogat!
Bővebben
Budapest
Jószaki
1 vélemény
Gyovainé Pekár Viktória

Hajhosszabbítás

Fodrász, mesterfodrász

Kozmetikus

96' óta fodrászkodom;saját üzletemet 99' ben nyitottam meg kispesten a XIX.kerületben.A fodrászat mellett hajhosszabbítással is foglalkozom: hajat varrok,hőillesztek és mikrogyűrűzök,tehát már megvalósítom a rövid-kevés hajú vendégek álmát,hogy hosszú és dús hajuk legyen,akár hozott hajból is! Szeretem a szakmámat, ami tele van újdonságokkal.Megvalósítom a fodrászok rémálmát is a fekete hajszín leszedését hajroncsolás nélkül .Csak minőségi anyagokkal dolgozom,elérhető áron!
Bővebben
Budapest - XIX. kerület
Tanácsadó
Jószaki
2 megbízás
4 vélemény
Lávich Szabó Szilvia

Hajhosszabbítás

Elégedetlen a hajával? Mi segítünk !! Hajhosszabbítás, hajdúsítás több fajta technikával, fejtető-sűrítések, parókák és pótcopfok készítése rövid határidőre, európai hajakból. Elérhető árakon, munkáinkra garanciát adunk! Várjuk szeretettel.
Bővebben
Budapest - III. kerület
Évi Hajas - Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Hajhosszabbítás

Fodrász, mesterfodrász

Kozmetikus

A szakmám fodrász, 1997 óta csak hajhosszabbítással, hajdúsítással foglalkozom. Hosszabbítom a hosszú haj imádók hajkoronáját, illetve dúsítom a ritka, vékonyszálú hajakat. Csak európai póthajat tartok, a hajfelvarrás illetve csomózás egyedi módszerrel történik. Hozott hajat is felrakok! Szépségszalonunkban több szolgáltatásnak is jutott hely, egy helyen szépülhetsz, frissülhetsz: hajfestés, dauer, szőkítés, tartós hajegyenesítés, haj újraépítés, haj fiatalítás, hajvágás melegollóval, kozmetikai arckezelés, arcfiatalítás, ránctalanítás, mélyhámlasztás, hydroabrázió, smink, fülbelövés, sminktetoválás, pedikűr, manikűr, műkörömépítés, gyógyító-frissítő masszázs,.. Szépségápolás nem csak nőknek! City Szépségszalon a szépséged fokozója, Csepel
Bővebben
Budapest - XXI. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
1 megbízás
16 vélemény
Szalai Tünde

Hajhosszabbítás

Fodrász, mesterfodrász

Szeretem az egyéniséghez és a legfrissebb divathoz alkalmazkodva dolgozni. Törekszem arra, hogy minden igényt kielégítsek ami a frizurával kapcsolatos, beleértve a hajdúsítást és hajhosszabbítást is. Női, férfi és gyerekfrizurákat is egyaránt vállalok. Kerastase, Loreal, Paul Mitchell termékekkel dolgozom és Loreál festéket használok.
Bővebben
Budapest
Jószaki
3 vélemény
Mutasd az összes Budapesti hajhosszabbítót