Ajánlatkérés díjmentesen - Gyógymasszőr, Budapest - VIII. kerület

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából gyógymasszőrt!

Fogadok munkát
Váczi Pál

Gyógymasszázs

Masszázs

Nyirokmasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Jószaki
48 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Márta Bakonyi

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Bakonyi Márta természetgyógyász, gyógymasszőz vagyok. Kényelem házhoz megy. Több éve foglalkozom masszázzsal. Alternativ gyógymódok mozgásszervi és egyéb panaszokra, mint pl: - Craniosacralis therapia, szervezet öngyógyító tevékenységének serkentése, beindítása. - Moxa kezelés -Nyirokmasszázs CSAK Budapest és vonzás körzetében dolgozom. Várom szeretettel érdeklődését. Szolgáltatásom EROTIKA MENTES!!!!
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
Jószaki
89 megbízás
39 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Szőke Dávid

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Masszázs

Gyógymasszőr végzettséggel várom kedves ügyfeleim a 18. kerületben a Halomi úthoz közeli címemen. 1 óra: 10000 Ft 1 óra 15 perc: 12500 Ft 1 óra 30 perc: 15000 Ft nyugdíjas kedvezmény: -1000 Ft/kezelés Kiszállást is vállalok az alábbiak helyszínekre: 18. és 19. kerület, valamint Gyál és Vecsés, kiszállás díja: 4000 Ft 10-, 11-, 20- és 23. kerületben 5000 Ft a kiszállási díj plusz költsége. Munkámat mindig személyre szabottan, professzionálisan látom el, legyen szó erőteljes kezelő masszázsról vagy lágy frissítő átmozgatásról. Sok éves tapasztalatom alatt számos páciensem rehabilitációjában segítettem és életminőségének javításában hoztam jelentős változást. A szolgáltatás erotika mentes. Keressen bizalommal itt, telefonon vagy írjon üzenetet Facebookon a "Szőke Dávid masszőr" oldalamon.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
24 megbízás
14 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Rohonczi Mónika E.V.

Gyógymasszázs

Személyi edző

Svédmasszázs

Üdvözöllek, A Japán-gerinckezelés mellett ,többféle masszázs technikát is tanultam, a stúdióban pedig személyre szabott Hatha jógaórát tartok kezdők és haladók részére. Szolgáltatásaim: Holisztikus Gyógymasszázs (Anglia ITEC LEVEL 3) Sportmasszázs, Thai tradicionális masszázs, Köpölyözés,, S.I - Japán gerinckezelés, Ayurveda Indiai olajos masszázs, Cellulit masszázs , Irodai-manager masszázs. Pest vármegye területén (Gyál, Üllő, Vecsés, Felsőpakony, Halásztelek stb) pedig igény szerint délelőtt házhoz megyek (csak nyugdíjas és mozgáskorlátozott személyekhez) Nagyon elhivatott, és szorgalmas vagyok a hivatásommal kapcsolatban ezért is képzem magam folyamatosan. Most májusban pedig egy anatómia továbbképzésen veszek részt, amit szakmabelieknek tartanak,amiből júliusban vizsgázom majd. Bejelentkezés szükséges! Szolgáltatásom teljesen erotika mentes!!!! Legyen az egészséged a legfontosabb, és annak a megőrzése! Köszönöm, Üdv, Móni
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
14 megbízás
10 vélemény
11 fotó
Fogadok munkát
Somogyi Katalin

Gyógymasszázs

Masszázs

Pedikűr

🌿Üdv mindenkinek! Budapest. 1054 Alkotmány utca 16. Az én nevem Somogyi Katalin a K/Somogyi Alternatív terápia megalkotója.🌱🥳 10 éve dolgozom szépségiparban mint Gyógy - és Sportmasszőr, Természetgyógyász 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Az elmúlt 10 évben még rengeteg tanfolyamot elvégeztem ami a munkámban kiegészítő szolgáltatásokat jelenti: hangtál, gyógypedikűr, reflexológiát, fasciaterápiát... Több évet tanultam Doktoroktól és Gyógyászoktól is. 🪬 Nem csak testtel, de lélekkel is foglalkozom. 🕉⚕️ "Mert a leggyengédebb érintés a legmélyebb"
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
8 fotó
Fogadok munkát
Mohai Tibor György

Gyógymasszázs

Masszázs

Talpmasszázs

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
34 megbízás
22 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Dudás B. Bettina

Gyógymasszázs

Manikűr

Pedikűr

Gyógypedikűr, manikűr, speciális lábápolás, körömprotézis készítése, stroke-on átesetteknek, diabetes esetén is, extrém vastagságú körmök kezelése, formázása, extra vastag szaruréteg eltavolítása, komplett teljeskörű lábápolás idősek, fekvő betegek, kórházban tartózkodók részére is! Tyúkszemek szakszerü, fájdalommentes eltávolítása, gombás körmök komplett kezelése. Egészségügyi végzettséggel, és sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember várja hívását számlaképesen Budapesten. Érden és környező településein,/Diósd, Százhalombatta, Törökbálint, Budaörs...stb / igény esetén kiszállásos gyógypedikűr szolgáltatás rendelhető otthonra, idősotthonba, kórházba is. Érvényes MESZK engedéllyel is rendelkezem.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
5 megbízás
2 vélemény
9 fotó
Fogadok munkát
Lantosi István

Gyógymasszázs

Masszázs

Lantosi István Svéd Gyógy irodai masszőr vagyok ! 2015 óta dolgozom a szakmában ! Szakmai gyakorlatomat a honvéd kórház mozgásszervi rehabilitációs és stroke osztályán végeztem 4 évet dolgoztam a Ferencvárosi rendelőintézetben reumatológiai osztályon.Jelenleg házhoz járó masszőrkênt tevékenykedem csak Budapesten(11.kerület ,9.kerület 8.kerület 13.kerület ) zömében de más kerületekben is vállalok masszázst előzetes megbeszélés esetén).Manager Irodai masszőrként cégeknél is vállalok masszázst.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Szörényi Tamás

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Masszázs

Kedves Érdeklődő! A Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem Rekreáció, életmód- és egészségfejlesztés szakon (+rekreációszervező), majd gyógymasszőrként. Elvégeztem a Shiatsu gyógymasszázs alaptanfolyamot, valamint mézes-masszázs tanfolyamot is. Több manuálterápiás továbbképzést is végeztem: Stecco féle fascia manipuláció, Manuális triggerpont terápia, Mulligan féle manuálterápia. 12 éve rendszeresen masszírozok embereket, relaxáló, stressz oldó, és manuálterápiás módszerekkel egybekötve Egyetemi végzettségemet tekintve rekreációszervező, életmód-, és egészségfejlesztő vagyok, melynek feladata a helyes életvitel kialakítása prevenció, és utókezelés céljából, a megfelelő táplálkozás, életmód megvalósítása, és mozgásos programok összeállítása, levezetése által, különböző életkorra, és egészségügyi állapotra való tekintettel, rekreációs, és rehabilitációs eszközökön keresztül. Üdvözlettel, Szörényi Tamás Hívjon bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
17 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Lakatos Adrienn

Gyógymasszázs

Masszázs

Cellulit masszázs

Lakatos Adrienn vagyok. 37 éves. 15 éves korom óta hobbym is a masszázs. 2015 óta van róla végzettségem. Gyakorlat 22 év van az erős ,nagy kezeimben. Nagyon szeretek masszírozni. A vendégeim szerint különös tehetségem van a problémás területek kitapintására és kezelésére is. Sok éve működöm házhoz járó masszőrként. Szalonban is megtalálható vagyok a József körúton,keddenként és vasárnaponként. Próbáld ki a testi-lelki töltődést a kezeim által! Relax és erősebb masszázsokat is tudok nyújtani. Sajátos technikám is kialakult az évek során. Több fajta masszázs elemek fellelhetőek, olyan masszázsnál, amikor rám bízod magadat, hogy tüntessem el az izomgörcsödeit, amik fájdalmat is okoznak.Svéd, Sport,Nyirok és Cellulit masszàzs és Trigger Terápia is igényelhető,az utóbbi kettő,minimum 1,5 óràs kezelések.Budapest belvárosi kerületeibe házhoz is megyek. Erotikus szolgáltatást nem nyújtok! Kérem, ne fáradjon senki ilyen jellegű megkereséssel! Házhoz Budapest belvárosi kerületeibe megyek a vendégeimhez. Állandó vendégeim esetében kezelek sportolók feszes izmait, gerincsérvek által okozott izom feszüléseket, ülés és nehéz fizikai munka által keletkezett problémákat is.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
14 megbízás
4 vélemény
16 fotó
Fogadok munkát
CranioArt massage studio
Mozgásszervi problémák, derékfájás, hát,nyak-vállöv fájdalom, gerincproblémák, végtagfájdalom pl térd-boka, csípőizületi problémák, teniszkönyök, golfkönyök. -Állkapocsízületi problémák, Fejfájások, Stresszes kimerült életmód, krónikus fáradságtól,fájdalmaktól szenved? Szeretettel várom Masszázsterápiára! -Kineziotape, köpöly, flossing, FDM terápia, Dorn Terápia, Eszközös fasciamobilizáció,Rehabilitációs tréning. Fáj a feje? Zúg a füle, kattog az állkapcsa? Ülőmunkát végez, mozgásszegény életmódot él Kiemelt területem az állkapocsízületi problémák kezelése. - Klinikai fogászati higiénikusi alap szakvégzettségemből adódóan sokszor találkozom ezen problémákkal ,hamar felismerem és kiváló orvosi szakmai kapcsolataim révén gyorsan szakemberhez tudom irányítani a pácienst amennyiben szükséges hogy orvosi segítséggel közreműködve tudjuk megoldani a problémát és elérni a panaszmentességet. Egy állkapocsízületi diszfunkció nem csak állkapocs kattogást, ízületi fájdalmat, okozhat hanem generálhat pl egy hát vagy derékfájást ,fejfájást, fülzúgást, ízületigyulladást, látászavarokat, arcfájdalmakat, oka lehet nem megmagyarázható fogfájásoknak is. Kialakulhat diszfunkció stressz miatt, éjszakai fogcsikorgatás következtében. A Craniomandibuláris diszfunkciók számlájára írható még akár egy alsó végtagi hosszkülönbség, A Gerinc görbületének nyílirányú változásai, fokozott nyaki és háti görbületek (Kyphosis). Kérem keressen bizalommal, legyen az állkapocsízületi probléma, fejfájás, fűlzúgás, éjszakai fogcsikorgatás, fokozott stressz,mozgásszervi problémák. Mozgásszervi problémák esetén terápiás tárházam: - Masszázs -Lágy csontkovácsolás -Köpöly -Flossing -Eszközös fasciaterápiák -Kineziotape Helyszín: Budapest XIII. Ker és házhozkiszállással Budapest-Dömsöd vonzáskörzete
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
1 válasz
2 fotó
Fogadok munkát
Kántor Judit

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Professzionális gyógymasszőrként kezelem önt otthonában, ahol széleskörű tapasztalattal és szakértellemmel állítom vissza testi-lelki egyensúlyát. A gyógymasszázs segít a feszültség oldásában, az izomfájdalmak csillapításában és az egész test harmonizálásában. Bízza rám magát, és tapasztalja meg a gyógyító érintés erejét! Ne halogassa tovább az egészség felé vezető utat. Vegye fel velem a kapcsolatot ma, és élvezze a gyógymasszázs áldásos hatásait!
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
Petróczy Zsuzsanna

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr vagyok 2000-től. Gyerekekkel is foglalkozom! Szeretem a kihívást jelentő eseteket. Kinezio Tape, Trigger pont,köpöly, Fascia kés, Flossing technikákat alkalmazok a komplex rehabilitációs kezelések során. Előtte mozgás állapot felmérést végzek. Szükség esetén: nyirok masszázs és kimozgató gyógytornát is végzek. Jászfényszarun dolgozom, szükség esetén házhoz is kimegyek kiszállás díj ellenében. Keressenek bizalommal 50 km-es körzeten belül. Tisztelettel:Petróczy Zsuzsanna (06302035980).
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
Laczkó Mihály László

Gyógymasszázs

Manuálterápia

Csontkovács

A masszőr és terapeuta A Te masszőröd és terapeutád: Laczkó Mihály/Misi. Ami rád vár: Masszázs, S.I izület terápia, csontkovácsolás, manuálterápia a problémáid megoldására. Nyak, váll, gerinc, derék problémákkal szenvedsz? A fájdalom mindennapos az életedben? Vagy csak régóta keresel egy masszőrt Szegeden? Most megtaláltad a megoldást! A Misi Masszázs teljeskörűen a Te problémáidra figyelve vár pihentető és regeneráló kezeléssel Szeged központjában. Ha masszázs Szegeden, akkor Misi Masszázs!
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Sipos Ádám

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Masszázs

Kedves Vendégeim, Engedjétek meg, hogy “pár”sorban bemutatkozzak nektek, és elmondjam miért is indítottam ezt a stúdiót. Remélem minél többen meglátogattok majd, akár egy kötetlen beszélgetés erejéig vagy egy jobb életminőség elérése érdekében is 😉 Tehát…:) Az életem során megtapasztaltam az izom-, és ízületi fájdalmak negatív hatásait, ami sajnos az életvitelemből adódott. Akárcsak sokan, lehet, hogy éppen Te, én is ülőmunkát végeztem. Szerettem volna megérteni az ebből adódó problémák okát és legfőképp kezelésüket. Ekkor választottam a gyógymasszőr szakmát, ami később hivatássá nőtte ki magát az életemben, ezért mindig kutatom az újabbnál újabb módszereket, amivel segíthetek az embereken. Az irodai munka mellett kezdtem el a masszázst olyan betegeknél, vendégeknél, akik problémájuknál fogva mozgáskorlátozottak voltak, így saját otthonaikban segítettem Őket egészségük visszanyerésében. Tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, így az irodai munkát elhagyva teljes mértékben a mechanoterápiának szenteltem a napjaimat. Fontos számomra a hatékony eredmény, és a folyamatos önfejlesztés a mielőbbi gyógyulások elérése érdekében, ezért időnként bővítem a tudásom különböző képzéseken való részvétellel. Jövőbeni céljaim közé tartozik, hogy segítsek mindenkinek egy egészségesebb életvitel kialakításában, elérésében. Várok mindenkit szeretettel! :)
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Csontos Éva

Gyógymasszázs

Masszázs

Cellulit masszázs

12 esztendeje foglalkozom a természetes gyógymódokkal, többek között masszázsterápiával. Frissítő, lazító, gyógymasszázs, reflexológia, fogyasztó, cellulitisz kezelő masszázs, tibeti energiagyógyászat, spirituális lélekterápia. Egyéni fiatalító jóga oktatás.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Varga Éva Melinda

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr több éves releváns szakmai tapasztalattal házhoz jár. Forduljon hozzám bizalommal! Idős és betegek kezelését is vállalom.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Sziráki Katalin [Macs]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Masszázs

Gyógymasszőr vagyok, vállalok talpmasszázst és BIOPTRON lámpás kezelést is.A hét bármely napján, telefonos egyeztetés után, Áporkán és környékén. Igény szerint Budapesten is.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Széles Martina

Gyógymasszázs

Kertész

Svédmasszázs

Főleg gyógymasszázzsal foglalkozom jelenleg, de kisebb kertészeti munkákat is vállalok. Autóval még nem rendelkezem.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Laura EV.

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Cellulit masszázs

Sziasztok Laura vagyok! A masszázsra szánt idő testi és lelki megújulást hoz, rövid időn belül érezhető jótékony hatása. Fittebbnek, energikusabbnak érezhetjük magunkat a hétköznapokban is. Vallom, hogy a masszázs nem csak terápia, hanem az életminőségünk és közérzetünk javításának is kitűnő eszköze. Fontosnak tartom a jó viszony kialakítását a vendégeimmel, hiszen a tartós eredmény csak kettőnk együttes munkájával érhető el. Frissítő & Relaxáló masszázs, Svédmasszázs , trigger masszsázs, sport masszás valamint celluit masszázs közül lehet választani. A masszázsommal hozzájárulok az izmaid elernyedéséhez és az idegrendszered megnyugtatásához. NEM EROTIKUS MASSZÁZS Várlak szeretettel a szalonomban Óbudán. Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig: 8-20-ig Hétvégén: Előre egyeztetett időpontban Telefonszámom 06203590524
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
1 megbízás
Makrai Éva

Gyógymasszázs

Kellő tapasztalattal, referenciákkal vállalok házvezetést, rendszeres takarítást, idősgondozást, kisállatgondozást. Több évig képeztem magam, keleti-nyugati masszázsokból, fürdőben dolgoztam gyógymasszőrként.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Cleaning Angels

Gyógymasszázs

Preciz, fiatalos, megbízható hölgy vagyok. Vállalok takarítást, ház körüli munkát, kisállatgondozást, idősgondozást és képzett gyógymasszőrként masszázst is. Referenciákkal rendelkezek.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Rabi Zsuzsanna

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Svédmasszázs

Rabi Zsuzsanna vagyok, szakképzett gyógymasszőr, a Bellezza Szépségszalon megálmodója, és alapítója. Az alap végzettségem nagyon távol áll a szépségipar világától, a Corvinus Egyetemen végeztem. Azonban hamar felismertem, hogy az nem az én utam. Gyógymasszőr szakképesítéssel, az egészségügyi szakdolgozók egyéni működési engedélyével, szakmai kamarai tagsággal, és több éves tapasztalattal rendelkezem, amely megszakítások nélküli, folyamatos tevékenységet jelent, továbbképzésekkel. Szakmai gyakorlatomat a Lukács Gyógyfürdőben, és az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben (ORFI) töltöttem, ahol kiváló eredménnyel tettem záróvizsgát. Oktatóimmal, mestereimmel a mai napig tartom a kapcsolatot, az eddig Velük eltöltött közös munka megerősített abban, hogy jól választottam pályát. Motivált vagyok a szakmámban, számomra fontos, hogy folyamatosan új ismereteket sajátítsak el, és tovább képezzem magam. Saját tapasztalásaim mutattak számomra új utat, melyet számos egészségügyi küzdelem előzött meg. Ma úgy gondolom, hogy a valódi gyógyuláshoz önmagadra van a legnagyobb szükség. Megtapasztalásaim között számtalan diagnózis, betegség szerepel. Ezért azt gondolom, hogy hitelesen mondhatom a hozzám fordulóknak, hogy a lehetetlen, az lehetséges. Lehetséges még a gyógyíthatatlan, vagy legrettegettebb betegségekből is meggyógyulni. A valódi gyógyulás és győzelem mégis az, amikor felismered, hogy a betegségek nem léteznek, a diagnózisokat nem legyőzni kell, nem büntetés. Minden érted van. Ehhez az úthoz kívánok kitartást, szeretetet, és bizalommal nyújtom a támogatásomat a munkám által. Nagyon fontos számomra az innováció, ezért folyamatosan képzem magam. Bevezetem a prémium kategóriás újdonságokat, felső-kategóriás termékcsaládokat használok, hogy a kedves vendég mindenből a legjobbat kapja, pihenjen, és élvezze a kezeléséket szakértő kezek között. A lábápolásnál sok ember egy elsőre nem esztétikus láb láttán az igényesség hiányára asszociál, viszont nekem egy lehetőség, hogy a vendégeim elégedettek legyenek. Szenvedélyem a test és lélek harmóniájának megteremtése önmagam számára, és mások számára is. A hivatásom a szenvedélyem. Mély meggyőződésem, hogy az embereknek nem segítségre, hanem támogatásra van szükségük. A megoldás, a gyógyító, a segítő mindenkiben ott van. A masszázs számomra szolgálat, nem szolgáltatás. A mai rohanó világban legyen ez a hely a béke szigete, ahol fel tudsz töltődni testileg, lelkileg, szellemileg. Látogasd meg a Bellezza Szépségszalont, ahol megtapasztalhatod, hogy nem csak a testeddel és a külsőd szépségével foglalkozunk, hanem a lelkeddel is törődünk. Barátságos és harmonikus környezetben várlak szeretettel. Zsuzsi "A boldogság választás kérdése"
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Kiss Noémi Eszter

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Masszázs

Szia! Örülök, hogy látlak az oldalamon! Noémi vagyok, gyógymasszőr immár több, mint két éve és ebben is tevékenykedem vállalkozóként!:) Bármilyen izomfájdalmad is van, szerintem közösen meg tudjuk oldani, de ha csak kikapcsolódnál, akkor is szívesen látlak egy kis masszázsra!
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
1 megbízás
Dira Árpád

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Svéd- és gyógymasszőr. Gyermekkorom óta érdekelnek a harcművészetek, ezeken keresztül ismerkedtem meg a különböző alternatív gyógymódokkal. A későbbiekben - taekwondo edzőként - saját tanítványaim sérüléseinek gyógyításában, rehabilitációjában is részt szerettem volna venni, így elkezdtem masszőri tanulmányaimat, 2012-ben pedig sikeres vizsgát tettem. Kezdetben saját sportolóimat kezeltem, illetve mellék állásban is masszőrködtem (Vargha Gyógymód, női focicsapat), majd úgy alakult az élet, hogy végül is ez lett a fő tevékenységem. 2017-2022 között a Budapesti Uzsoki Utcai Kórház Rehabilitációs Osztályán dolgoztam. 2019. FDM vizsgát tettem. Mindig örömet okoz, ha a kezeléseim után valakit megszabadítok a fájdalmától, hozzájárulok gyógyulásához, relaxálásához, vagy éppen csak az edzések bemelegítését, illetve levezetését segítem, hogy ezáltal jobb legyen a teljesítménye. A masszázst akkor ajánlom, ha ülő munkát végzel, ha fizikai munkát végzel, ha nem sportolsz, ha intenzíven sportolsz, ha fáj valamid, vagy ha éppen nem fáj semmid akkor is :) Ha úgy érzed segíthetek, keres bizalommal, foglalj időpontot hozzám. Mottóm: "Az erőd akkor mutatkozik meg, amikor másokon segítesz" Szolgáltatások #1 Csomagok Olajos/krémes masszázs, dekompressziós kezelés és bemer terápia egy csomagban GerincFix Exclusive 120 csomag18 900 Ft 70 perc vivőanyagos teljes test masszázskezelés Mollinary kinetikus masszázságyon30 perc GerincFix®gépi dekompressziós kezelés20 perc Bemer mágnesterápiás kezelés "GerincFix Exclusive 120" kezelés már a leghosszabb, legkomplexebb kezelésünk és lényegében tartalmazza a teljes protokollunkat 120 percben. A 30 perces gépi dekompressziós kezelés előtt tartalmaz egy 70 perces vivőanyagos teljes test masszázskezelést kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon, a legvégén pihenésképpen, illetve a teljes test felfrissüléséért egy 20 perces Bemer mágnesterápiás kezelést. Várható időtartam: 2 óra GerincFix Exclusive 80 csomag12 900 Ft 40 perc vivőanyagos rész masszázskezelés Mollinary kinetikus masszázságyon30 perc GerincFix® gépi dekompressziós kezelés10 perc Bemer mágnesterápiás kezelés A "GerincFix Exclusive 80" kezelés már a komplexebb kezeléseink közé tartozik és lényegében tartalmazza a teljes protokollunkat egy kicsit rövidebb 80 percben.  A 30 perces gépi dekompressziós kezelés előtt tartalmaz egy 40 perces vivőanyagos rész masszázskezelést a Mollinary kinetikus kényelmes masszázságyon, a legvégén pihenésképpen illetve a teljes test felfrissüléséért egy 10 perces Bemer mágnesterápiás kezelést. Várható időtartam: 1 óra 20 perc GerincFix Exclusive 50 csomag9 900 Ft 20-30 perc vivőanyagos rész masszázskezelés Mollinary kinetikus masszázságyon30-20 perc GerincFix® gépi dekompressziós kezelés A "GerincFix Exclusive 50" kezelés a 30 perces gépi dekompressziós kezelés előtt tartalmaz egy 20 perces vivőanyagos rész masszázskezelést a Mollinary kinetikus masszázságyon. Az ügyfél kívánsága szerint lehet fordítva is, mármint 30 perces masszázs és 20 perces gépi dekompressziós kezelés. A "GerincFix Exclusive 50" kezelés a legoptimálisabb kezelési típusunk még ha nem is a leggyorsabb. Várható időtartam: 50 perc GerincFix Exclusive 30 csomag6 900 Ft 10 perc székes masszázs ruhában20 perc GerincFix® gépi dekompressziós kezelés A "GerincFix Exclusive 30" alap kezelés akkor tökéletes választás Önnek, ha szeretne egy masszázst is kapni a dekompressziós kezelésen felül, de nem szeretne levetkőzni, nem szeretne (vagy nem tud) ágyra felfeküdni, illetve valami allergiás reakció alakul ki a masszázs során a különféle vivőanyagok használata esetében, esetleg inkontinencia vagy különböző bőrbetegségek állnak fenn. Az "Exclusive 30" kezelés egy elég gyors, de már alaposabb kezelés. Várható időtartam: 30 perc Első GerincFix Exclusive 50 csomagom AKCIÓS 6 900 FtElőször jön hozzánk? Első alkalommal 9.900Ft helyett csupán 6.900Ft-ért lehetősége van kipróbálni a GerincFix Exclusive 50 csomagot. Éljen az egyszeri lehetősségel most! Várható időtartam: 50 perc #2 Masszázs Olajos/krémes rész vagy teljes testes masszázskezelés Mollinary® kinetikus masszázságyon GerincFix 90 masszázs13 900 Ft 90 perc teljes testes masszázskezelés Mollinary® kinetikus masszázságyon A GerincFix 90 masszázskezelés a teljes testes masszázskezelést tartalmazza az ergonomikus, kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon. A teljes test masszázsa háton fekve kezdődik és hason fekve fejeződik be. A teljes test masszázsa a talp, has, mellkas, régiókat is magába foglalja. Az arc és hajas fejbőr kezelése megbeszélés kérdése. A 90 perc időtartam nálunk a leghosszabb masszázskezelés és már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva a teljes test izomzata, lágy szövete. Várható időtartam: 1 óra 30 perc GerincFix 60 masszázs11 900 Ft 60 perc fél vagy teljes testes masszázskezelés Mollinary® kinetikus masszázságyon A GerincFix 60 masszázskezelés fél vagy teljes testes masszázskezelést tartalmaz a kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon. A fél test azt jelenti, hogy hason fekve kb. 20-30 perc alsó végtagok és kb. 30-40 perc derék-hát-nyak vállöv masszázsa. A teljes test masszázsa háton fekve kezdődik és hason fekve fejeződik be. A teljes test masszázs esetében a talp-, has-, mellkas, arc-hajas fejbőr alapban nem kerül bele, de meg lehet beszélni a masszőrrel, hogyha egy-egy régiót mégiscsak kellene érinteni és ő az időkeretet végig gondolva beállítja a kezelési menetet. A 60 perc időtartam már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva egy adott régió izomzata, lágy szövete. Várható időtartam: 1 óra GerincFix 30 masszázs6 900 Ft 30 perces vivőanyagos rész masszázskezelés Mollinary® kinetikus masszázságyon A GerincFix 30 masszázskezelés tartalmaz egy 30 perces vivőanyagos rész masszázskezelést a kényelmes Mollinary kinetikus masszázságyon. A részmasszázs azt jelenti, hogy hát, nyak-vállöv, derék-far területe (lumbogluteális régió), alsó végtagok, felső végtagok, mellkas, talp vannak szakszerűen és alaposan megmasszírozva. A 30 perc időtartam már bőségesen elegendő, hogy kompromisszumok nélkül át legyen dolgozva egy adott régió izomzata, lágy szövete. Várható időtartam: 30 perc Első GerincFix 30 Masszázs + Ingyenes 20 Perces Dekompressziós Kezelés AKCIÓS 6 900 Ft 30 perc olajos/krémes részmasszázs Mollinary® kinetikus masszázságyon20 perc GerincFix® gépi dekompressziós kezelés Először jön hozzánk? Első alkalommal a GerincFix 30 masszázs kezeléshez 5400Ft értékű 20 perces dekompressziós kezelést adunk ajándékba. Éljen az egyszeri lehetősségel most! Várható időtartam: 50 perc GerincFix székes masszázs5 500 Ft 25 perc hátmasszázs speciális masszázsszéken A GerincFix székes masszázs kezelés egy viszonylag gyors 25 perces kezelést jelent a háti szakaszon levetkőzés nélkül, tehát ruházaton keresztül egy kényelmes speciális masszázsszéken. Akkor ajánljuk Önnek, ha nem szeretne vagy éppenséggel nem tud az ágyra felfeküdni vagy esetleg allergia, bőrbetegség, inkontinencia vagy az intimitás miatt nem szeretne levetkőzni még részlegesen sem. A kezelés értelemszerűen vivőanyag nélküli, tehát szárazon, ingen, pólón keresztül történik jellemzően nyomkodó, dörzsölő speciális mozdulatokkal. Lényegében kicsit csökkentve, de ugyanazokat az élettani hatásokat lehet elérni a székes masszázzsal, mint az ágyon végzett vivőanyagos masszázzsal. Várható időtartam: 25 perc #3 Dekompressziós kezelés Gépi gerincnyújtás ruhában, kényelmes pozícióban, relaxáltan vízszintes testhelyzetben... részletek GerincFix Pro dekompressziós kezelés6 400 Ft"GERINCFIX PRO" KEZELÉS A GERINC EGÉSZSÉGÉÉRT A "GerincFix Pro" már egy hosszabb ideig tartó dekompressziós kezelésünk. Azoknak lehet tökéletes választás akiknek nagyon fontos az időtényező, de már alaposabb gerincnyújtáson vennének részt. A GerincFix® hippokratészi elveken működő ayurvédikus gépi dekompressziós kezelés ruhában történik, nem kell levetkőzni. Kényelmes pozícióban, relaxáltan vízszintes testhelyzetben élvezheti a porckorongok "fellélegzését", ahogy az eljárás alatt kíméletesen nyúlnak a gerinc melletti izomkötegek (paravertebrális izomzat) és távolodnak egymástól a csigolya felszínek, ezáltal fokozatosan megtörténik a porckorongokról a teherlevétel. A nyomás (compressio) alatt lévő csigolyák közötti porckorongok igyekszenek visszanyerni eredeti alakjukat, a szélek (periféria) felől a kiboltosulások illetve kitüremkedések törekszenek a középpont (centrum) felé és az elvesztett vízmennyiséget fokozatosan "visszaszívják" a környezetükből, újra hidratálódnak. A gerincoszlop melletti feszes (spasztikus) izomzat visszafordíthatóan (reverzibilisen) megnyúlik ezáltal elősegítve az ellapult porckorongok eredeti alakjának visszaállítását, az esetleges gyöki érintettség megszűnését vagy mérséklődését. A gépi dekompressziós kezelés része igény szerint egy pár perces ruhán keresztül elvégzett gépi vagy kézi mély-masszázs ami segít ellazítani az izomzatot, a kötőszövetes hártyákat és helyi vérbőség fokozó hatású, ami aztán reflexes úton az egész szervezetre hat. Várható időtartam: 30 perc GerincFix Basic dekompressziós kezelés5 400 Ft"GERINCFIX BASIC" ALAP KEZELÉS A GERINC EGÉSZSÉGÉÉRT A "GerincFix Basic" alap kezelés a legegyszerűbb és leggyorsabb dekompressziós kezelésünk. Azoknak lehet tökéletes választás akiknek nagyon fontos az időtényező, ugyanis ez a legrövidebb időtartamú kezelésünk. A GerincFix® hippokratészi elveken működő ayurvédikus gépi dekompressziós kezelés ruhában történik, nem kell levetkőzni. Kényelmes pozícióban, relaxáltan vízszintes testhelyzetben élvezheti a porckorongok "fellélegzését", ahogy az eljárás alatt kíméletesen nyúlnak a gerinc melletti izomkötegek (paravertebrális izomzat) és távolodnak kicsit egymástól a csigolya felszínek, ezáltal fokozatosan megtörténik a porckorongokról a teherlevétel. A nyomás (compressio) alatt lévő csigolyák közötti porckorongok igyekszenek visszanyerni eredeti alakjukat, a szélek (periféria) felől a kiboltosulások illetve kitüremkedések törekszenek a középpont (centrum) felé és az elvesztett vízmennyiséget fokozatosan "visszaszívják" a környezetükből, újra hidratálódnak. A gerincoszlop melletti feszes (spasztikus) izomzat visszafordíthatóan (reverzibilisen) megnyúlik ezáltal elősegítve az ellapult porckorongok eredeti alakjának visszaállítását, az esetleges gyöki érintettség megszűnését vagy mérséklődését. A gépi dekompressziós kezelés része igény szerint egy pár perces ruhán keresztül elvégzett gépi vagy kézi mély-masszázs ami segít ellazítani az izomzatot, a kötőszövetes hártyákat és helyi vérbőség fokozó hatású, ami aztán reflexes úton az egész szervezetre hat. Várható időtartam: 20 perc Első Ingyenes 20 perces dekompressziós kezelésem AKCIÓS Először jön hozzánk? Első alkalommal 4900Ft helyett Ingyen lehetősége van kipróbálni a GerincFix Basic 20 perces dekompressziós kezelést. Éljen az egyszeri lehetősségel most! Várható időtartam: 20 perc #4 Bemer kezelés Mágnesterápiás kezelés ami az emberi szervezetben a korlátozott vagy zavart mikrokeringést... részletek Bemer 20 kezelés3 990 Ft20 perces BEMER kezelés ami az emberi szervezetben a korlátozott vagy zavart mikrokeringést nagy mértékben stimulálja. Befolyásolja a vörösvértestek működését illetve tulajdonságait és ezáltal fokozza a vér áramlását, javítja a vér reológiai (viszkozitás, folyékonyság) tulajdonságát. Optimalizálja az érfalmozgásokat oly módon, hogy a kis kapillárisok (arteriolák és venulák) keresztmetszetét ritmikusan változtatja (vazomóció). Mivel a vérkeringés jelentős része (74%) a kapillárisokban történik ezért nem elhanyagolható azok karbantartása, stimulálása. A BEMER kezelés hatására javulnak a mikrokapillárisok anyagcsere diffúziós feltételei ami azért fontos, mert ezáltal a teljes szervezet oxigén, tápanyag, hormon, nyomelem ellátottsága, ásványianyag ellátottsága, aminosav ellátottsága nő ami a teljes szervezet jobbulását idézi elő, beleértve a csontrendszert, izomrendszert, szalagrendszert, ízületeket és végső soron passzívan de a porckorongokat is. Vizsgálatok alapján a kapillárisokban kb. 20-25%-os átáramlás fokozódás jön létre. Várható időtartam: 20 perc Bemer 10 kezelés2 400 Ft10 perces BEMER kezelés ami az emberi szervezetben a korlátozott vagy zavart mikrokeringést nagy mértékben stimulálja. Befolyásolja a vörösvértestek működését illetve tulajdonságait és ezáltal fokozza a vér áramlását, javítja a vér reológiai (viszkozitás, folyékonyság) tulajdonságát. Optimalizálja az érfalmozgásokat oly módon, hogy a kis kapillárisok (arteriolák és venulák) keresztmetszetét ritmikusan változtatja (vazomóció). Mivel a vérkeringés jelentős része (74%) a kapillárisokban történik ezért nem elhanyagolható azok karbantartása, stimulálása. A BEMER kezelés hatására javulnak a mikrokapillárisok anyagcsere diffúziós feltételei ami azért fontos, mert ezáltal a teljes szervezet oxigén, tápanyag, hormon, nyomelem ellátottsága, ásványianyag ellátottsága, aminosav ellátottsága nő ami a teljes szervezet jobbulását idézi elő, beleértve a csontrendszert, izomrendszert, szalagrendszert, ízületeket és végső soron passzívan de a porckorongokat is. Vizsgálatok alapján a kapillárisokban kb. 20-25%-os átáramlás fokozódás jön létre. Várható időtartam: 10 perc TOVÁBB
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Laki Lívia

Gyógymasszázs

Sofőrszolgálat

Üdvözlöm! Budapesten belül, bárhol, bármikor rendelkezésre állok.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Gál Olivér Konstantin

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Sportmasszőr. Akár regenerálódás céllal frissítő masszázsról, vagy sérülések kezeléséről legyen szó, keress bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Polner Ferenc

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Szeretettel várok mindenki a masszázs stúdiómba ahol gyógy sport masszőri szolgáltatásomat vehetik igénybe.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
László Balázs

Gyógymasszázs

A masszázs házhoz megy. 30p 3500, 60perc 7000, 90perc 10.500ft Sportolók egészséges emberek, mozgásszervi panaszokkal kérem bátran keressenek. üdvözlettel: László Balázs
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Ziegler Nikolett

Gyógymasszázs

Bejárónő, házvezetőnő

Kertész

Szeretek olvasni, uszni, interneterzni,futni, és a kertben kertészkedni.
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
Masszázs Bekker

Gyógymasszázs

Thai masszázs

Masszázs

Hivatalosan, számlával várom kedves vendégeimet.Fogyasztó, Méregtelenítő,Sport masszázsokkal. Indiai Relax masszázzsal. Gyógymasszázsal
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén
1 megbízás
13 fotó
Kelner Amanda

Gyógymasszázs

Pedikűr

Talpmasszázs

Kedves, pozitív beállítottságú nő vagyok,!szeretek jókat beszélgetni,!szeretek új embereket megismerni, nagyon szeretem a munkám. Keress bizalommal
Bővebben
Kiszállok Budapest - VIII. kerület teljes területén