Gödi gyógymasszőrök

Ajánlatkérés díjmentesen - Gyógymasszőr, Göd

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából gyógymasszőrt!

Fogadok munkát
Prohászka Zoltán

Gyógymasszázs

Csontkovács

Kiropraktőr

Mottóm: "Senkinek nem kell elhinni, hogy egy derék, hát, nyak, váll fájással együtt kell élni!!" Üdv, Prohi. Nálam teljesen "ÓZONNAL" lefertőtlenített kezelő helyiségben fogadom a pácienseket! A kezemet is folyékony fertőtlenítővel mosom !!! *** FONTOS !!! NEM TUDOK HÁZHOZ MENNI A KEZELÉSEK GÖDÖN TÖRTÉNNEK !!!!! *** 1985-óta vagyok masszőr ! Kint voltam az Atlantai olimpián mint a Magyar csapat masszőre, majd 2009-ben részt vettem az A csoportos jégkorong VB-n a Férfi jégkorong válogatottal! 2013 a Női jégkorong válogatottal világbajnokok lettünk New-Zealandon (Aucland)! Nagy hangsúlyt fektetek a rehabilitációra: DENEVÉRPAD, Fizikoterápiás gépekkel, Bioptronlámpa, Iontoforézis, laser, mágnesterápia, akupresszúra, és CHI gép használatával!! Nálam a csontkovácsolás csak teljesen kilazitott, előkészített izomzat után történik!! Ezt a programot 2012 óta fejlesztettem, gépesítettem! Most a vissza jelzések alapján úgy tűnik 100 emberből 99 nek tudok segíteni! Kezelés: Kedves(Leendő)Pácienseim! Prohászka Zoltán csontkovács, fizioterapeuta, masszőr vagyok. Mottóm: "Senkinek nem kell elhinni, hogy egy derék-, hát-, nyak-, vállfájdalommal együtt kell élni!!" Kimondottan hát, nyak, váll, lumbális gerinc és ezek sérveivel valamint ízületi sérülésekkel foglalkozom. 35 évig sportmasszőrként dolgoztam. A következő programot 2012 óta fejlesztettem, gépesítettem! Kezelés: 2x15 perc fizikoterápia (mellyel mélyrehatóan fel tudom lazítani a hát izmait) ez alatt mágneshullám, laser, bioptronlámpa segítségével gyulladás- és fájdalomcsökkentés megy végbe. Az izomzat teljes fellazítása után következik kézi és gépi masszírozás, a kimozgatás, kiropogtatás, majd a denevérpad használata. A kezelés időtartama 50p. A kezelés ára 16000,- forint. Gödön rendelek, pácienseimet ÓZONNAL fertőtlenített kezelőhelyiségben fogadom és a kezemet folyékony fertőtlenítővel mosom! Kérem hívjon telefonon személyes egyeztetés miatt! Prohászka Zoltán csontkovács, fizioterapeuta, masszőr *** FONTOS !!! NEM TUDOK HÁZHOZ MENNI A KEZELÉSEK GÖDÖN TÖRTÉNNEK !!!!! ***
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Minősített jószaki
211 megbízás
68 vélemény
17 fotó
Fogadok munkát
Váczi Pál

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Nyirokmasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Jószaki
46 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Lakatos Adrienn

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Masszázs

Lakatos Adrienn vagyok. 37 éves. 15 éves korom óta hobbym is a masszázs. 2015 óta van róla végzettségem. Gyakorlat 22 év van az erős ,nagy kezeimben. Nagyon szeretek masszírozni. A vendégeim szerint különös tehetségem van a problémás területek kitapintására és kezelésére is. Sok éve működöm házhoz járó masszőrként. Ezentúl szalonban is megtalálható vagyok 2023. november 7. napjától, keddenként és vasárnaponként. Próbáld ki a testi-lelki töltődést a kezeim által! Relax és erősebb masszázsokat is tudok nyújtani. Sajátos technikám is kialakult az évek során. Több fajta masszázs elemek fellelhetőek, olyan masszázsnál, amikor rám bízod magadat, hogy tüntessem el az izomgörcsödeit, amik fájdalmat is [Rejtett] svéd, tibeti , kevés thai elemeket használok, a sajátos kialakult stílusomban. Kérhetsz egyénre szabott masszázst is! Budapest belvárosi kerületeibe házhoz is megyek. Erotikus szolgáltatást nem nyújtok! Kérem, ne fáradjon senki ilyen jellegű megkereséssel! Hamarosan bővülnek a szolgáltatásaim, 2023. november 18. napjától Cellulitisz, 2023. november 20. napjától Trigger Pont Masszázs is igényelhető. Házhoz Budapest belvárosi kerületeibe megyek a vendégeimhez. Állandó vendégeim esetében kezelek sportolók feszes izmait, gerincsérvek által okozott izom feszüléseket, ülés és nehéz fizikai munka által keletkezett problémákat is, nem csak relaxációt nyújtok. De természetesen 100% -osan kellemes, relaxációs masszázst is igényelhetsz.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
10 megbízás
3 vélemény
16 fotó
Fogadok munkát
Mohai Tibor György

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Masszázs

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Minősített jószaki
28 megbízás
18 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Petróczy Zsuzsanna

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr vagyok 2000-től. Gyerekekkel is foglalkozom! Szeretem a kihívást jelentő eseteket. Kinezio Tape, Trigger pont,köpöly, Fascia kés, Flossing technikákat alkalmazok a komplex rehabilitációs kezelések során. Előtte mozgás állapot felmérést végzek. Szükség esetén: nyirok masszázs és kimozgató gyógytornát is végzek. Jászfényszarun dolgozom, szükség esetén házhoz is kimegyek kiszállás díj ellenében. Keressenek bizalommal 50 km-es körzeten belül. Tisztelettel:Petróczy Zsuzsanna (06302035980).
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Fogadok munkát
Szabó Bettina

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Gyógymasszőr vagyok, Keress bátran ha pihenni vagy felfrissülni szeretnél, ha belefáradtál a mindennapokba. Esetleg sportsérülésed van . Ha stresszes vagy migrénes vagy . Személyre szabott kezeléssel várlak benneteket.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Voltig Tamás
Voltig Tamás [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Cellulit masszázs

Nyirokmasszázs

KÉREM OLVASSA EL AJÁNLATKÉRÉS ELŐTT: Voltig Tamás vagyok gyógymasszőr és kinesio tape terapeuta. A 11.kerületben fogadok vendégeket. Masszázs árak: 12000 Ft/órától + kiszállás Budapest egész területén. Rengeteg visszajelzést kaptam, hogy milyen nagy szükség van arra, hogy egy masszőr kimenjen házhoz és ezzel időt, energiát spóroljon az embereknek. Teljesen más a hatása amikor otthoni nyugodt környezetben éri az embert egy kellemes felfrissülés. A masszázs intenzitását, erősségét mindig az adott helyzet határozza meg. Lehet erős mélyre ható vagy gyengéd relaxáló masszírozás is. A masszázs ideje alatt kizárólag önre koncentrálok, hogy ezalatt az idő alatt maximális törődésben és kikapcsolódásban legyen része. Ajánlat kérésnél elérhetőséget adjanak meg kérem. Voltig MED / Iránytű a jó közérzethez A szolgáltatásom erotika mentes irodai masszázs, masszázs házhoz budapest, gyógymasszőr budapest, gyógymasszőr házhoz budapest, mobil masszázs
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Minősített jószaki
70 megbízás
28 vélemény
2 fotó
Temesvári Ádám
Temesvári Ádám [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Masszázs

Gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező, lelkiismeretes, munkámra igényes, leinformálható gyógymasszőr vagyok.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Szabadkai Dániel
Szabadkai Dániel [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

2008ban végeztem gyógymasszőrként, azóta folyamatosan képezem magam, mivel nagyon szeretem a hivatásomat. Jelenleg svédmasszázzsal, gyógymasszázzsal, akupresszúrával, gyógyító csikung technikákkal, shiatsuval, lágy csontkovácsolással illetve egyéni tornagyakorlatok tanításával segítem a hozzám fordulókat. Bármilyen krónikus fájdalom, ismeretlen eredetű kellemetlen érzet, fájdalom vagy egyéb elhúzódó betegség esetén bárki fordulhat hozzám bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Jószaki
9 megbízás
4 vélemény
Noname
Noname [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Csontkovács

Természetgyógyász

nincs mit mondanom
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Tanácsadó
Jószaki
1 megbízás
4 vélemény
Demeter Viktor
Demeter Viktor [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Masszázs

Cellulit masszázs

2006 óta dolgozom masszőrként. Gyógymasszőrként végeztem ekkor és dolgoztam Szabadifürdőn, és általában Újpesten. Vakságomból kifolyólag sokan szeretnek hozzám járni, azok is, akik szégyenlősebbek. Gyógy és frissítő, kismama, cellulit masszázsokat végzek, elérhető árakon.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 megbízás
Tóth Nikolett
Tóth Nikolett [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Masszázs

Ha fáj valamid, ha lelkileg szeretnél feltöltődni, ha egészségesebb szeretnél lenni, jó helyen jársz :) Gyógymasszőr végzettséggel, széles repertoárral várok mindenkit Érden nyugodt környezetben.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
34 megbízás
3 vélemény
Rózsavölgyi Alíz
Rózsavölgyi Alíz [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Gyakorlott masszőr házhoz megy.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 megbízás
Norbi Masszőr Mobil Masszázs Budapest
Norbi Masszőr Mobil Masszázs Budapest [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Talpmasszázs

Kiséri Norbert-nek hívnak. Bükkszentkeresztről érkeztem Budapestre, hogy többéves kórházi és wellness szakmai tapasztalatommal, gyógy-, sport- és relaxáló masszázsommal segítsek ÖNNEK. Hívjon bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Jószaki
2 vélemény
Jakab Krisztina
Jakab Krisztina [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Jakab Krisztina,Gyógymasszőr és Terapeuta. Jelenleg a mozgásszervi betegségekkel foglalkozom különböző terápiás kezelésekkel, és masszázsal próbálok az embereken segíteni Várom szeretettel a kedves vendégeket !
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Albert Anikó
Albert Anikó [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Keressenek bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Kátai Bea
Kátai Bea [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Fáj a háta, dereka, lába? Feszült, kimerült? Kikapcsolódna? Frissüljön fel, lazítson masszázzsal. Parti (családi vagy baráti összejöveteleken) masszázs, Gyógymasszázs – rehabilitáció, Ödéma - vizesedés kezelése, reflexológia - talpmasszázs, Relaxáló - svédmasszázs, Babamasszázs, Kismamamasszázs, Cellulit masszázs Szakképzett gyógy- és pránanadi masszőz várja diszkrét környezetben kedves vendégeit.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 megbízás
Veronika Egészségügyi és Szociális Központ

Gyógymasszázs

Házi betegápolás

Gyógytornász

A VESZK Otthonápolási Szolgálat célja, feladata: Dunakeszi, Göd, Sződ, Sződliget, és Vác városok közigazgatási területén, otthonápolás és házi beteggondozás, betegfelügyelet, otthoni vérvétel, gyógymasszás, gyógytorna és fizioterápiás szolgáltatás nyújtása felnőtt embereknek, akik gondozásra és/vagy ápolásra szorulnak. Segíteni szeretnénk azoknak, akik intézményi elhelyezést (kórház, szociális intézmény) nem igényelnek, de a mindennapi szükségleteik kielégítéséhez gondozói segítséget-, és/vagy az akut/krónikus betegségei kezeléséhez, állapotuk javításához szakápolói segítséget igen. A Veronika Egészségügyi és Szociális Központ Otthonápolási Szolgálat, a magyar állammal nem áll finanszírozási szerződésben, így rögzített területi ellátási kötelezettséggel nem rendelkezik. Szolgáltatásunkat piaci alapon működtetjük, a klienssel szerződést kötünk, mely alapján az elvégzett feladatokért, neki vagy hozzátartozójának térítési díjat kell fizetnie. Vállaljuk, hogy térítési díj ellenében, a beteget a saját kényelmes otthoni környezetében, személyre szabottan, humánus és szakszerű ápolásban, gondozásban részesítjük szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező szakembereink által.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Szépség sziget szalon
Szépség sziget szalon [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Manikűr

Talpmasszázs

Több éves szakmai tapasztalattal várjuk szépülni vágyó régi és új Vendégeinket! A Szépség sziget az emberek szépségének, ápoltságának, fittségének megőrzését és lelki pihenését tartja fontosnak. A hétköznapok szürkeségét sokszor próbáljuk átalakítani, leküzdeni. A pedikűr-gyógypedikűr, kozmetika egy hatékony módszer erre! Számtalan kényeztető, relaxáló, frissítő, kezelések közül választhat: Pedikűr, gyógypedikűr, benőtt körmök megszüntetése, körömprotézis, lábkozmetika, paraffinkezelés, talpmasszázs.Kozmetikai kezelések: Egyedűlálló dermarolleres kezelések kollagén indukációs terápia, mélyhámlasztás és orvos-kozmetikai mélypeeling kezelés. Fülbelövés, Ceragem masszázságy használat, kompressziós nyirokmasszázs Dr. Life berendezéssel, testkarcsúsítás Power Step géppel, aromaterápiás kezelések, vákuum kezelés, gyantázások, fodrászat. Várjunk Önt a Nyírő Gyula Kórház mögött!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Szörényi Tamás
Szörényi Tamás [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Masszázs

Öntözéstechnika

Kedves Érdeklődő! A Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem Rekreáció, életmód- és egészségfejlesztés szakon (+rekreációszervező), majd gyógymasszőrként. Elvégeztem a Shiatsu gyógymasszázs alaptanfolyamot, valamint mézes-masszázs tanfolyamot is. Több manuálterápiás továbbképzést is végeztem: Stecco féle fascia manipuláció, Manuális triggerpont terápia, Mulligan féle manuálterápia. 12 éve rendszeresen masszírozok embereket, relaxáló, stressz oldó, és manuálterápiás módszerekkel egybekötve Egyetemi végzettségemet tekintve rekreációszervező, életmód-, és egészségfejlesztő vagyok, melynek feladata a helyes életvitel kialakítása prevenció, és utókezelés céljából, a megfelelő táplálkozás, életmód megvalósítása, és mozgásos programok összeállítása, levezetése által, különböző életkorra, és egészségügyi állapotra való tekintettel, rekreációs, és rehabilitációs eszközökön keresztül. facebook.com/sztgyogymasszor Üdvözlettel, Szörényi Tamás Hívjon bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
Mihalovics Bálint
Mihalovics Bálint [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Csontkovács

Kedves érdeklődő, frissítő, izomregeneráló, relaxáló, gyógy masszázzsal, és lágy csontkovácsolással várom kedves vendégeim jelentkezését. Illetve energetika kezelésekkel, amivel rendkívül eredményes módon tudunk oldani mentális nehézségeket, szorongásokat és megrekedéseket. Derék,- nyak,- váll,- hát,- csípő fájdalmak esetén - Masszázs & Lágy csontkovácsolás 🩻🦴 Izomfájdalmak, húzódások, sport sérülés - Izomregeneráló masszázs 💪 Felfrissülés, lazítás, relax - Svéd alapú olajos masszázs 💆‍♀️💆‍♂️ Lélek oldó-tápláló - Metamorf masszázs 🧎‍♀️🧎‍♂️ Mentális töltés - Access Bars 🧘‍♂️🧘 Keressen bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 megbízás
Pap Sándor Róbert [kicsibodó]
Pap Sándor Róbert [kicsibodó] [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Kineziológus

Pedikűr

Gyógymasszázs, és mozgás rehabilitációs! Cégünk más tevékenységei: Alakformálás, Kineziológia, Kozmetika, Manikűr és Pedikűr, Fodrászat, Iroda masszázs!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Varga Éva Melinda
Varga Éva Melinda [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr több éves releváns szakmai tapasztalattal házhoz jár. Forduljon hozzám bizalommal! Idős és betegek kezelését is vállalom.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Fekete Attila
Fekete Attila [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Szentendre és környékén házhoz megyek.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Szikoráné Erzsike
Szikoráné Erzsike [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Cellulit masszázs

Keressen bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Takács Rita
Takács Rita [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Talpmasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Kovács Krisztina
Kovács Krisztina [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Én vagyok a Te lelked és tested karbantartója! Ha fájnak a lábaid a csípőd, a nyakad és nem segítenek a fájdalomcsillapítók? Ha nehezen kellsz ki az ágyból reggel? Ha meghúztad edzés közbe valamidet? Akkor Te nem véletlenül olvasod ezt a hirdetést! Szeretnék neked segíteni a mozgásszervi betegséged elviselhetőbbé tételében. Rendszeres kezeléssel fájdalmaid enyhítésében vagy elmulasztásában. Könnyebb lesz a mozgásod kipihenten fogsz ébredni! Hívj még ma, ne habozzál!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Gulyás Andrea
Gulyás Andrea [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Felszolgáló, pultos

Takarítás

Kiszállok Göd teljes területén
Papp András
Papp András [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Ternei József
Ternei József [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Ipari alpinista, ipari búvár

Fakitermelő

Villanyszerelési munkát vállalok, 18m-es kosaras autóval rendelkezem, közvilágítás szerelést, ipari villanyszerelést, fakivágást is.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Tamás Masszázs
Tamás Masszázs [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Tamás Masszázs Kényelmesen az otthonába, Mobil Masszázs, Vác és környéke, és Budapest vállalok.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
2 fotó
Marosi Tibor
Marosi Tibor [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Csontkovács

Kiszállok Göd teljes területén
Lőrinczy Levente
Lőrinczy Levente [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Manuálterápia

Gyógytornász

Lőrinczy Levente vagyok, lassan 10 éve dolgozom a szakmában. Bár gyógytornászként és gyógymasszőrként végeztem, azóta egyéni pilatessel, személyi edzéssel és főként manuálterápiával foglalkozom. Nálam az állapotfelmérés pár egyszerű gyakorlatból áll, utána viszont tudom milyen feladatot adjak és masszázs során hol lazitsak rajtad. Figyelem, a maszírozás nem minden fájdalomtól mentes, de garantáltan könnyebb lesz a mozgás. Igazából ilyenkor átstrukturálom a kötőszöveti hálózatodat. Ha felkeltettem az érdeklődésedet péntekenként tudok Vácon belül új vendégeket vállalni.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Szabó-Kiss Noémi
Szabó-Kiss Noémi [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Nyirokmasszázs

A nevem Szabó-Kiss Noémi, Sződön, Vácon és környékén házhoz járó masszőrként is működő négy gyermekes édesanya vagyok, célom a kevés idővel, de izom-, ízületi- és stressz-problémákkal küzdő családok jóllétének a fokozása. Saját környezetben, saját energia-körben gyógyulni a leghatékonyabb - ezt vallom. Aki erre nyitott, egy lelkes, figyelmes ápolásban részesül.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 megbízás
10 fotó
László Balázs
László Balázs [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

A masszázs házhoz megy. 30p 3500, 60perc 7000, 90perc 10.500ft Sportolók egészséges emberek, mozgásszervi panaszokkal kérem bátran keressenek. üdvözlettel: László Balázs
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Varga Lehel
Varga Lehel [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Jankó Zsolt
Jankó Zsolt [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Csontkovács

Nyirokmasszázs

Kedves Érdelkődő. Minden emberi lényben ott van az öngyógyítás lehetősége. Test és lélek elválaszthatatlan, amikor kezeljük a testet, gyógyul a lélek is, amikor a lelket ápoljuk javul a test is. Ebben is tudok segíteni, hogy a kezelések után otthon folytasd a gyógyulást. Speciális gerinc, nyak és csípő masszázsal a test összes belső szervét segítjük, miközben a lelki terhek is megszünnek a fizikai blokkok feloldásával. A csontkovácsolás akkor eredményes igazán, ha melegmasszázsal fel van készítve a test a változásra. Akupresszúrával, a testben lévő tapintható energia csomók, trigger pontnyomással feloldhatóak. Akupresszúra lehetősget ad a fájdalom csillapításra, az energetizálásra, a hirtelen fellépő tünetkezelésre. Idegbecsípődésre, migrén kezelésre, és más fájdalmas tünetek enyhítésére, megszüntetésére. Az öngyógyítás otthon folytatható, elsősorban nyújtó gyakorlatok, részleges vagy intenzív életmód változtatás által. Amennyiben bizalmat érzel várlak szeretettel: Jankó Zsolt
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Bánki Andrea
Bánki Andrea [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Ruszkiczay Helga
Ruszkiczay Helga [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Gyógytornász

Kiszállok Göd teljes területén
Kiss Henriett
Kiss Henriett [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Gyógypedagógus

Házi betegápolás

Kiszállok Göd teljes területén
Tarsoly Borbála
Tarsoly Borbála [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Ratkai Dávid
Ratkai Dávid [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Kiropraktőr

Csontkovács

Kiszállok Göd teljes területén
Zsuzsi masszázs
Zsuzsi masszázs [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Vaszari Virág
Vaszari Virág [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Masszázs

Vaszari Virág vagyok, gyógymasszőr. A 11.kerületben, a Móricz Zsigmond körtér közelében várok szeretettel minden kedves vendéget svéd és gyógymasszázsra. Főbb területek, amiben segíthetek: mozgásszervi problémák, irodai munka miatt kialakuló fájdalmak, stressz, közérzet javítás. A masszázs szigorúan erotika mentes!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Kiss Ervin
Kiss Ervin [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Orvosi gyógymasszőr-reflexológus mozgásterapeuta és wellnesstanácsadó vagyok 20 éves tapasztalattal.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
GerincFix Stúdió
GerincFix Stúdió [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Manuálterápia

Masszázs

Gyógymasszázs, gerincdekompressziós kezelés, porckorongsérv, gerincsérv, hát, derék és nyak masszázs kezelése Budapesten gerincspecialista gyógymasszőrök, sportmasszőrök, manuálterapeuták által szabadalmi gerincnyújtó pad és masszázságy segítségével, szép kártya elfogadási lehetőséggel
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Kiss Ervin
Kiss Ervin [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Kopja Béla
Kopja Béla [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Erdős Anikó
Erdős Anikó [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Babysitter

Nyirokmasszázs

Kiszállok Göd teljes területén
Bárdos Judit
Bárdos Judit [Más vállal munkát helyette]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Bárdos Judit vagyok, célom, hogy masszázs kezelésekkel illetve tanácsokkal, több éves szakmai tapasztalatommal támogassam azokat akik megtisztelnek bizalmukkal! Ha sport sérülés, izom megrövidülés, problémás területek vagy csupán az egészségmegőrzés és relaxáció a cél, keress bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Gödi gyógymasszőrök összesen 140 értékelést kaptak, 4.95 csillagos átlaggal.