Ajánlatkérés díjmentesen - Gyógymasszőr, Budapest - XIII. kerület

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából gyógymasszőrt!

Fogadok munkát
Váczi Pál

Gyógymasszázs

Masszázs

Nyirokmasszázs

Váczi Pál gyógymasszőr vagyok. Frissítő, tonizáló, lazító, svéd masszázzsal foglalkozom. 21 éve állok vendégeim szolgálatában. Műtétek utáni rehabilitáció, krónikus mozgásszervi betegségek, irodai munkák utáni frissítések, lazítások... vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik. Saját otthonában vállalom a masszázst Budapesten és 25 km-es körzetében.( Dunakeszi, Göd, Fót, Üröm, Érd,Tahitótfalu és környéke... stb ) Érdeklődés esetén minden esetben adjon meg elérhetőséget, mert csak így tudom önnel felvenni a kapcsolatot.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Jószaki
48 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Márta Bakonyi

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Svédmasszázs

Bakonyi Márta természetgyógyász, gyógymasszőz vagyok. Kényelem házhoz megy. Több éve foglalkozom masszázzsal. Alternativ gyógymódok mozgásszervi és egyéb panaszokra, mint pl: - Craniosacralis therapia, szervezet öngyógyító tevékenységének serkentése, beindítása. - Moxa kezelés -Nyirokmasszázs CSAK Budapest és vonzás körzetében dolgozom. Várom szeretettel érdeklődését. Szolgáltatásom EROTIKA MENTES!!!!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
Jószaki
94 megbízás
41 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Szőke Dávid

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Masszázs

Gyógymasszőr végzettséggel várom kedves ügyfeleim a 18. kerületben a Halomi úthoz közeli címemen. 1 óra: 10000 Ft 1 óra 15 perc: 12500 Ft 1 óra 30 perc: 15000 Ft nyugdíjas kedvezmény: -1000 Ft/kezelés Kiszállást is vállalok az alábbiak helyszínekre: 18. és 19. kerület, valamint Gyál és Vecsés, kiszállás díja: 4000 Ft 10-, 11-, 20- és 23. kerületben 5000 Ft a kiszállási díj plusz költsége. Munkámat mindig személyre szabottan, professzionálisan látom el, legyen szó erőteljes kezelő masszázsról vagy lágy frissítő átmozgatásról. Sok éves tapasztalatom alatt számos páciensem rehabilitációjában segítettem és életminőségének javításában hoztam jelentős változást. A szolgáltatás erotika mentes. Keressen bizalommal itt, telefonon vagy írjon üzenetet Facebookon a "Szőke Dávid masszőr" oldalamon.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
24 megbízás
14 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Lakatos Adrienn

Gyógymasszázs

Masszázs

Cellulit masszázs

Lakatos Adrienn vagyok. 37 éves. 15 éves korom óta hobbym is a masszázs. 2015 óta van róla végzettségem. Gyakorlat 22 év van az erős ,nagy kezeimben. Nagyon szeretek masszírozni. A vendégeim szerint különös tehetségem van a problémás területek kitapintására és kezelésére is. Sok éve működöm házhoz járó masszőrként. Szalonban is megtalálható vagyok a József körúton,keddenként és vasárnaponként. Próbáld ki a testi-lelki töltődést a kezeim által! Relax és erősebb masszázsokat is tudok nyújtani. Sajátos technikám is kialakult az évek során. Több fajta masszázs elemek fellelhetőek, olyan masszázsnál, amikor rám bízod magadat, hogy tüntessem el az izomgörcsödeit, amik fájdalmat is okoznak.Svéd, Sport,Nyirok és Cellulit masszàzs és Trigger Terápia is igényelhető,az utóbbi kettő,minimum 1,5 óràs kezelések.Budapest belvárosi kerületeibe házhoz is megyek. Erotikus szolgáltatást nem nyújtok! Kérem, ne fáradjon senki ilyen jellegű megkereséssel! Házhoz Budapest belvárosi kerületeibe megyek a vendégeimhez. Állandó vendégeim esetében kezelek sportolók feszes izmait, gerincsérvek által okozott izom feszüléseket, ülés és nehéz fizikai munka által keletkezett problémákat is.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
18 megbízás
5 vélemény
16 fotó
Törölt felhasználó

Gyógymasszázs

Mozgásszervi problémák, derékfájás, hát,nyak-vállöv fájdalom, gerincproblémák, végtagfájdalom pl térd-boka, csípőizületi problémák, teniszkönyök, golfkönyök. -Állkapocsízületi problémák, Fejfájások, Stresszes kimerült életmód, krónikus fáradságtól,fájdalmaktól szenved? Szeretettel várom Masszázsterápiára! -Kineziotape, köpöly, flossing, FDM terápia, Dorn Terápia, Eszközös fasciamobilizáció,Rehabilitációs tréning. Fáj a feje? Zúg a füle, kattog az állkapcsa? Ülőmunkát végez, mozgásszegény életmódot él Kiemelt területem az állkapocsízületi problémák kezelése. - Klinikai fogászati higiénikusi alap szakvégzettségemből adódóan sokszor találkozom ezen problémákkal ,hamar felismerem és kiváló orvosi szakmai kapcsolataim révén gyorsan szakemberhez tudom irányítani a pácienst amennyiben szükséges hogy orvosi segítséggel közreműködve tudjuk megoldani a problémát és elérni a panaszmentességet. Egy állkapocsízületi diszfunkció nem csak állkapocs kattogást, ízületi fájdalmat, okozhat hanem generálhat pl egy hát vagy derékfájást ,fejfájást, fülzúgást, ízületigyulladást, látászavarokat, arcfájdalmakat, oka lehet nem megmagyarázható fogfájásoknak is. Kialakulhat diszfunkció stressz miatt, éjszakai fogcsikorgatás következtében. A Craniomandibuláris diszfunkciók számlájára írható még akár egy alsó végtagi hosszkülönbség, A Gerinc görbületének nyílirányú változásai, fokozott nyaki és háti görbületek (Kyphosis). Kérem keressen bizalommal, legyen az állkapocsízületi probléma, fejfájás, fűlzúgás, éjszakai fogcsikorgatás, fokozott stressz,mozgásszervi problémák. Mozgásszervi problémák esetén terápiás tárházam: - Masszázs -Lágy csontkovácsolás -Köpöly -Flossing -Eszközös fasciaterápiák -Kineziotape Helyszín: Budapest XIII. Ker és házhozkiszállással Budapest-Dömsöd vonzáskörzete
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
1 válasz
2 fotó
Fogadok munkát
Szörényi Tamás

Gyógymasszázs

Masszázs

Talpmasszázs

Kedves Érdeklődő! Jelenleg két területen vagyok elérhető itt! :) Az egyik a gyógymasszázs/manuálterápia, a másik az öntözéstechnika. Mindkettő területen régóta tevékenykedem. Öntözéstechnikusi területen eddig nem volt javítás amit ne tudtam volna megcsinálni, számos rendszert építettem. (gyógymasszőr 14 éve, öntözőrendszer 7 éve) A Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem Rekreáció, életmód- és egészségfejlesztés szakon (+rekreációszervező), majd gyógymasszőrként. Elvégeztem a Shiatsu gyógymasszázs alaptanfolyamot, valamint mézes-masszázs tanfolyamot is. Több manuálterápiás továbbképzést is végeztem: Stecco féle fascia manipuláció, Manuális triggerpont terápia, Mulligan féle manuálterápia. 12 éve rendszeresen masszírozok embereket, relaxáló, stressz oldó, és manuálterápiás módszerekkel egybekötve Egyetemi végzettségemet tekintve rekreációszervező, életmód-, és egészségfejlesztő vagyok, melynek feladata a helyes életvitel kialakítása prevenció, és utókezelés céljából, a megfelelő táplálkozás, életmód megvalósítása, és mozgásos programok összeállítása, levezetése által, különböző életkorra, és egészségügyi állapotra való tekintettel, rekreációs, és rehabilitációs eszközökön keresztül. Üdvözlettel, Szörényi Tamás Hívjon bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
18 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Somogyi Katalin

Gyógymasszázs

Masszázs

Pedikűr

🌿Üdv mindenkinek! Budapest. 1054 Alkotmány utca 16. Az én nevem Somogyi Katalin a K/Somogyi Alternatív terápia megalkotója.🌱🥳 10 éve dolgozom szépségiparban mint Gyógy - és Sportmasszőr, Természetgyógyász 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Az elmúlt 10 évben még rengeteg tanfolyamot elvégeztem ami a munkámban kiegészítő szolgáltatásokat jelenti: hangtál, gyógypedikűr, reflexológiát, fasciaterápiát... Több évet tanultam Doktoroktól és Gyógyászoktól is. 🪬 Nem csak testtel, de lélekkel is foglalkozom. 🕉⚕️ "Mert a leggyengédebb érintés a legmélyebb"
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
8 fotó
Fogadok munkát
Mohai Tibor György

Gyógymasszázs

Masszázs

Talpmasszázs

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Minősített jószaki
35 megbízás
22 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Dudás B. Bettina

Gyógymasszázs

Pedikűr

Manikűr

Gyógypedikűr, manikűr, speciális lábápolás, körömprotézis készítése, stroke-on átesetteknek, diabetes esetén is, extrém vastagságú körmök kezelése, formázása, extra vastag szaruréteg eltavolítása, komplett teljeskörű lábápolás idősek, fekvő betegek, kórházban tartózkodók részére is! Tyúkszemek szakszerü, fájdalommentes eltávolítása, gombás körmök komplett kezelése. Egészségügyi végzettséggel, és sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember várja hívását számlaképesen Budapesten. Érden és környező településein,/Diósd, Százhalombatta, Törökbálint, Budaörs...stb / igény esetén kiszállásos gyógypedikűr szolgáltatás rendelhető otthonra, idősotthonba, kórházba is. Érvényes MESZK engedéllyel is rendelkezem.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
7 megbízás
4 vélemény
14 fotó
Fogadok munkát
Lantosi István

Gyógymasszázs

Masszázs

Lantosi István Svéd Gyógy irodai masszőr vagyok ! 2015 óta dolgozom a szakmában ! Szakmai gyakorlatomat a honvéd kórház mozgásszervi rehabilitációs és stroke osztályán végeztem 4 évet dolgoztam a Ferencvárosi rendelőintézetben reumatológiai osztályon.Jelenleg házhoz járó masszőrkênt tevékenykedem csak Budapesten(11.kerület ,9.kerület 8.kerület 13.kerület ) zömében de más kerületekben is vállalok masszázst előzetes megbeszélés esetén).Manager Irodai masszőrként cégeknél is vállalok masszázst.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
6 fotó
Takács Márió

Gyógymasszázs

Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Kántor Judit

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Professzionális gyógymasszőrként kezelem önt otthonában, ahol széleskörű tapasztalattal és szakértellemmel állítom vissza testi-lelki egyensúlyát. A gyógymasszázs segít a feszültség oldásában, az izomfájdalmak csillapításában és az egész test harmonizálásában. Bízza rám magát, és tapasztalja meg a gyógyító érintés erejét! Ne halogassa tovább az egészség felé vezető utat. Vegye fel velem a kapcsolatot ma, és élvezze a gyógymasszázs áldásos hatásait!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
Petróczy Zsuzsanna

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr vagyok 2000-től. Gyerekekkel is foglalkozom! Szeretem a kihívást jelentő eseteket. Kinezio Tape, Trigger pont,köpöly, Fascia kés, Flossing technikákat alkalmazok a komplex rehabilitációs kezelések során. Előtte mozgás állapot felmérést végzek. Szükség esetén: nyirok masszázs és kimozgató gyógytornát is végzek. Jászfényszarun dolgozom, szükség esetén házhoz is kimegyek kiszállás díj ellenében. Keressenek bizalommal 50 km-es körzeten belül. Tisztelettel:Petróczy Zsuzsanna (06302035980).
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
1 megbízás
Gyógymasszázs Rendelő és Sószoba

Gyógymasszázs

Masszázs

Vámospércs Pacsirta utca 27 gyogymasszazs.booked4.us Gyógymasszázs Svédmasszázs Migrén elleni masszázs Keleti botox arcmasszázs Arc maderoterápia Alakformáló maderoterápia Méregtelenítő talpmasszázs Magnéziumos masszázs
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Csontos Éva

Gyógymasszázs

Masszázs

Cellulit masszázs

12 esztendeje foglalkozom a természetes gyógymódokkal, többek között masszázsterápiával. Frissítő, lazító, gyógymasszázs, reflexológia, fogyasztó, cellulitisz kezelő masszázs, tibeti energiagyógyászat, spirituális lélekterápia. Egyéni fiatalító jóga oktatás.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Varga Éva Melinda

Gyógymasszázs

Gyógymasszőr több éves releváns szakmai tapasztalattal házhoz jár. Forduljon hozzám bizalommal! Idős és betegek kezelését is vállalom.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Sziráki Katalin [Macs]

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Masszázs

Gyógymasszőr vagyok, vállalok talpmasszázst és BIOPTRON lámpás kezelést is.A hét bármely napján, telefonos egyeztetés után, Áporkán és környékén. Igény szerint Budapesten is.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Berkiné Fehér Éva

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Gyógytornász

Berkiné Fehér Éva gyógytornász- fizioterapeuta vagyok. Pilisborosjenői magánrendelőmben egyéni-csoportos rehabilitációs és egészségmegőrző foglalkozásokat tartok. Kezeléseim: gyógytorna/sérülés-műtét utáni rehabilitáció/, orvosi masszázs, gerincterápia/Dorn-,Schroth gerincterápia,Breuss masszázs,gerincnyújtópados terápia/ manualis technikák /FDM terápia,Trigger és tenderpont terápia,manualterápia/ kiegészítő kezelések /fiziko-,magneto-,lézer és fényterápia,Bach virágterápia, gyógynövények, alternatív terápiák,kinesiotape,Hlbs termékek/ Csoportos kondicionáló gerinctorna felnőtteknek és gyerekeknek/Pilates-, jóga-,fittball-,teraband ..gyakorlatok kombinációjával/ Mini tanfolyamok / testsúly normalizálásra,gerincproblémák megelőzésére,kismamajóga / Lazítás craniosacralis terápiával,oszteopátiás technikákkal,alternatív gyógymódok kombinációjával BÉRLETES-NAGYCSALÁDOS KEDVEZMÉNYEK,AKCIÓK !! A karantén ideje alatt védőfelszerelésben biztosítom a komplex rehabilitációt a rendelőben illetve igény esetén a beteg otthonában. Kérem,hogy Ön is maszkban érkezzen a rendelőmbe és otthonában is maszkban fogadjon. A kezelésre csak egészségesen jelentkezzen!(nyilatkozat aláírása után kezdjük a kezelést) A kezelés alatt kérem,hogy ne használja a mobiltelefonját ( sürgős esetben a rendelő előtt)!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
5 megbízás
4 fotó
Széles Martina

Gyógymasszázs

Kertész

Svédmasszázs

Főleg gyógymasszázzsal foglalkozom jelenleg, de kisebb kertészeti munkákat is vállalok. Autóval még nem rendelkezem.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Laura EV.

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Cellulit masszázs

Sziasztok Laura vagyok! A masszázsra szánt idő testi és lelki megújulást hoz, rövid időn belül érezhető jótékony hatása. Fittebbnek, energikusabbnak érezhetjük magunkat a hétköznapokban is. Vallom, hogy a masszázs nem csak terápia, hanem az életminőségünk és közérzetünk javításának is kitűnő eszköze. Fontosnak tartom a jó viszony kialakítását a vendégeimmel, hiszen a tartós eredmény csak kettőnk együttes munkájával érhető el. Frissítő & Relaxáló masszázs, Svédmasszázs , trigger masszsázs, sport masszás valamint celluit masszázs közül lehet választani. A masszázsommal hozzájárulok az izmaid elernyedéséhez és az idegrendszered megnyugtatásához. NEM EROTIKUS MASSZÁZS Várlak szeretettel a szalonomban Óbudán. Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig: 8-20-ig Hétvégén: Előre egyeztetett időpontban Telefonszámom 06203590524
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
1 megbízás
Makrai Éva

Gyógymasszázs

Kellő tapasztalattal, referenciákkal vállalok házvezetést, rendszeres takarítást, idősgondozást, kisállatgondozást. Több évig képeztem magam, keleti-nyugati masszázsokból, fürdőben dolgoztam gyógymasszőrként.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Rabi Zsuzsanna

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

Svédmasszázs

Rabi Zsuzsanna vagyok, szakképzett gyógymasszőr, a Bellezza Szépségszalon megálmodója, és alapítója. Az alap végzettségem nagyon távol áll a szépségipar világától, a Corvinus Egyetemen végeztem. Azonban hamar felismertem, hogy az nem az én utam. Gyógymasszőr szakképesítéssel, az egészségügyi szakdolgozók egyéni működési engedélyével, szakmai kamarai tagsággal, és több éves tapasztalattal rendelkezem, amely megszakítások nélküli, folyamatos tevékenységet jelent, továbbképzésekkel. Szakmai gyakorlatomat a Lukács Gyógyfürdőben, és az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben (ORFI) töltöttem, ahol kiváló eredménnyel tettem záróvizsgát. Oktatóimmal, mestereimmel a mai napig tartom a kapcsolatot, az eddig Velük eltöltött közös munka megerősített abban, hogy jól választottam pályát. Motivált vagyok a szakmámban, számomra fontos, hogy folyamatosan új ismereteket sajátítsak el, és tovább képezzem magam. Saját tapasztalásaim mutattak számomra új utat, melyet számos egészségügyi küzdelem előzött meg. Ma úgy gondolom, hogy a valódi gyógyuláshoz önmagadra van a legnagyobb szükség. Megtapasztalásaim között számtalan diagnózis, betegség szerepel. Ezért azt gondolom, hogy hitelesen mondhatom a hozzám fordulóknak, hogy a lehetetlen, az lehetséges. Lehetséges még a gyógyíthatatlan, vagy legrettegettebb betegségekből is meggyógyulni. A valódi gyógyulás és győzelem mégis az, amikor felismered, hogy a betegségek nem léteznek, a diagnózisokat nem legyőzni kell, nem büntetés. Minden érted van. Ehhez az úthoz kívánok kitartást, szeretetet, és bizalommal nyújtom a támogatásomat a munkám által. Nagyon fontos számomra az innováció, ezért folyamatosan képzem magam. Bevezetem a prémium kategóriás újdonságokat, felső-kategóriás termékcsaládokat használok, hogy a kedves vendég mindenből a legjobbat kapja, pihenjen, és élvezze a kezeléséket szakértő kezek között. A lábápolásnál sok ember egy elsőre nem esztétikus láb láttán az igényesség hiányára asszociál, viszont nekem egy lehetőség, hogy a vendégeim elégedettek legyenek. Szenvedélyem a test és lélek harmóniájának megteremtése önmagam számára, és mások számára is. A hivatásom a szenvedélyem. Mély meggyőződésem, hogy az embereknek nem segítségre, hanem támogatásra van szükségük. A megoldás, a gyógyító, a segítő mindenkiben ott van. A masszázs számomra szolgálat, nem szolgáltatás. A mai rohanó világban legyen ez a hely a béke szigete, ahol fel tudsz töltődni testileg, lelkileg, szellemileg. Látogasd meg a Bellezza Szépségszalont, ahol megtapasztalhatod, hogy nem csak a testeddel és a külsőd szépségével foglalkozunk, hanem a lelkeddel is törődünk. Barátságos és harmonikus környezetben várlak szeretettel. Zsuzsi "A boldogság választás kérdése"
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Kiss Noémi Eszter

Gyógymasszázs

Svédmasszázs

Masszázs

Szia! Örülök, hogy látlak az oldalamon! Noémi vagyok, gyógymasszőr immár több, mint két éve és ebben is tevékenykedem vállalkozóként!:) Bármilyen izomfájdalmad is van, szerintem közösen meg tudjuk oldani, de ha csak kikapcsolódnál, akkor is szívesen látlak egy kis masszázsra!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
1 megbízás
Gál Olivér Konstantin

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Sportmasszőr. Akár regenerálódás céllal frissítő masszázsról, vagy sérülések kezeléséről legyen szó, keress bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Sipos Ádám

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Kedves Vendégeim, Engedjétek meg, hogy “pár”sorban bemutatkozzak nektek, és elmondjam miért is indítottam ezt a stúdiót. Remélem minél többen meglátogattok majd, akár egy kötetlen beszélgetés erejéig vagy egy jobb életminőség elérése érdekében is 😉 Tehát…:) Az életem során megtapasztaltam az izom-, és ízületi fájdalmak negatív hatásait, ami sajnos az életvitelemből adódott. Akárcsak sokan, lehet, hogy éppen Te, én is ülőmunkát végeztem. Szerettem volna megérteni az ebből adódó problémák okát és legfőképp kezelésüket. Ekkor választottam a gyógymasszőr szakmát, ami később hivatássá nőtte ki magát az életemben, ezért mindig kutatom az újabbnál újabb módszereket, amivel segíthetek az embereken. Az irodai munka mellett kezdtem el a masszázst olyan betegeknél, vendégeknél, akik problémájuknál fogva mozgáskorlátozottak voltak, így saját otthonaikban segítettem Őket egészségük visszanyerésében. Tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, így az irodai munkát elhagyva teljes mértékben a mechanoterápiának szenteltem a napjaimat. Fontos számomra a hatékony eredmény, és a folyamatos önfejlesztés a mielőbbi gyógyulások elérése érdekében, ezért időnként bővítem a tudásom különböző képzéseken való részvétellel. Jövőbeni céljaim közé tartozik, hogy segítsek mindenkinek egy egészségesebb életvitel kialakításában, elérésében. Várok mindenkit szeretettel! :)
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Toldi Mónika

Gyógymasszázs

Jósnő

Családállítás

Masszázs közben energetikai kezelést is kap a kliens, amely segíti az egész test működését, gyógyulását. Magas a rezgésszintem, spirituálisan is tudom segíteni a hozzám fordulókat. Segítek jóslással, életviteli tanácsadással.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Szakál Zoltán

Gyógymasszázs

Masszázs

Svédmasszázs

Szakál Zoltán vagyok, svéd- és gyógymasszőr. Szenvedélyem a testi-lelki harmónia megteremtése, melyet az általam alkalmazott masszázstechnikák segítenek elérni. Célom, hogy vendégeim stressz- és fájdalommentes állapotban élhessék mindennapjaikat. Körültekintő munkám során figyelembe veszem az egyéni igényeket és a problémákat, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. A megfelelő módszer kiválasztását minden esetben a vendég igényei és a probléma természete határozza meg. Bízom benne, hogy hamarosan találkozhatunk, és lehetőségem lesz a segítségedre lenni az egészséged és jó közérzeted megőrzése érdekében.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Buda Vital Egészségcentrum

Gyógymasszázs

Talpmasszázs

Gyógytornász

Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
László Balázs

Gyógymasszázs

A masszázs házhoz megy. 30p 3500, 60perc 7000, 90perc 10.500ft Sportolók egészséges emberek, mozgásszervi panaszokkal kérem bátran keressenek. üdvözlettel: László Balázs
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Darida Hajnalka

Gyógymasszázs

Masszázs

Talpmasszázs

2019-ben lettem Természetgyógyász Reflexológus. Energikusan masszírozok két reflex területet (hát, talp) így indulnak be az öngyógyító folyamatok.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Masszázs Bekker

Gyógymasszázs

Thai masszázs

Masszázs

Hivatalosan, számlával várom kedves vendégeimet.Fogyasztó, Méregtelenítő,Sport masszázsokkal. Indiai Relax masszázzsal. Gyógymasszázsal
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
1 megbízás
13 fotó
Kelner Amanda

Gyógymasszázs

Pedikűr

Talpmasszázs

Kedves, pozitív beállítottságú nő vagyok,!szeretek jókat beszélgetni,!szeretek új embereket megismerni, nagyon szeretem a munkám. Keress bizalommal
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Kovács krisztina

Gyógymasszázs

Nyirokmasszázs

25.éve dolgozom Gyógymasszőrként és kb 10 éve nyirokterapeutaként( lympodema) .
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén
Fülöp Erzsébet

Gyógymasszázs

Masszázs

Házi betegápolás

A masszírozást és a házi betegápolást nagyon szeretem. Lélekhang,kineziológia,testgyertyázás gyógyító technikák használója vagyok. a munkám során szeretettel energetizálok .
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIII. kerület teljes területén