Díjmentes ajánlatkérés, körmendi esküvőszervezők

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából esküvőszervezőt!

Ők vállalnak kiszállást hozzád (Körmend).

3 aktív Esküvőszervező – ők vállalnak munkát nálad (Körmend).

Illésné Rákos Krisztina  - Illés Band
Adatlap megtekintése
ESKÜVŐ, LAKODALOM, SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS AJÁNDÉKOKKAL! Élőzene, lakodalmas mulatós, illetve egyéb tánczenék, népdalfeldolgozások, a 70-80-90 évek és napjaink magyar slágerei, változatos kínálattal. AJÁNDÉK: szertartás hangosítás, hang és fénytechnika, NINCS időkorlát.
Bővebben
5 megbízás
28 fotó
Lenti
Hurai Attila
Adatlap megtekintése
Hurai Attila

Esküvőszervező

Ceremóniamester, vőfély

Hurai Attila vagyok,ceremóniamester,🎤,hangulatfelelős ,XXI.századi stílusban! Ceremóniamester,és nem versmondó,népies vőfély!:)) Akinek már megvolt az eljegyzése,és ebből kifolyólag már az esküvőjét tervezi,és szervezi,és elveszett az esküvői szolgáltatók sokaságában,az minden bizonnyal nem szeretne mellényúlni,bosszankodni,idegeskedni,sem a szervezési időszakban,sem pedig a Nagy Napon. Mindegy,hogy hagyományos,egyedi,modern vagy elegáns,esetleg házibuli hangulatú,tematikus, DE felejthetetlen esküvőt szeretne. Olyan ceremóniamestert keres,aki kreatív,laza,elhivatott és sokoldalú. Aki,Fix.áron,utólagos költségek nélkül,előre megbeszélt,közösen felépített ,és megírt,de nem túlszervezett forgatókönyv szerint vezeti le a nagy napot. A jó cm.-nek azon kell ügyködnie,hogy az esküvő igazi ,életreszóló élmény legyen a párok,és a vendégeik számára,ha kell ,akár a szakma elavult szabályait is elhagyva.😉 Úgy kell kommunikálni,és olyan stílusban irányítani az egész napot,hogy a 9 évestől a 99 évesig mindenki jól érezze magát,és mindenkivel szót értsen a maga nyelvezetén,és habitusán. Mindenki olyan felejthetetlen esküvőt szeretne,ahol ő és élete párja a főszereplő,és róla szól az a bizonyos Nagy Nap!:)) Amennyiben a döntésben elsődleges szempont a szakmaiság ,a maximalizmus,és a szakmai alázat,és nem, ,egy a szakmát most kezdő , az esküvőt jó hétvégi programnak tekintő,bulista ,kedvező árú CM,akkor lehet engem kerestek.😊 Csak szerződéssel dolgozom,előre kikalkulált áron,nincsenek további plusz,rejtett költségek. Szerződéskötés után korlátlan elérhetőség,ötletelés a menetrend összeállításában,forgatókönyvezésben,hogy a nagy napotokat csak élvezni kelljen,családotok,és barátaitok körében. 2022. már foglalt időpontjai: Március: 26 Május: 14. ; 21.; 28. Június: 4. ; 11. ; 18. ; 25. Július: 2.; 9. ; 15. ; 16. ; 21.; 23. Augusztus: 6. .; 19. ; 20. ; 26.; Szeptember: 2. ; 10. ; 17. ; Október: 15. ;
Bővebben
13 megbízás
2 vélemény
26 fotó
Esztergom
Sallemi Laura
Adatlap megtekintése
Sallemi Laura

Esküvőszervező

Esküvői fotós

Hangtechnika

Élő közvetítés, Live streaming! Hibrid, helyszíni vagy teljesen online konferenciák, webináriumok, workshopok és családi események (esküvő, keresztelő, temetés) közvetítése élőben, egy vagy több kamerával, videókeverővel vágva vagy digitális stúdióban szerkesztett adás formájában. Bármely internetes platformra (honlap, Facebook, Youtube, Zoom, Teams, stb.), párhuzamosan többre is. Nem a Coviddal kezdtük! :) - az elmúlt 15 évből többszáz közvetített eseményt tudunk felmutatni referenciaként.
Bővebben
1 megbízás
15 fotó
Budapest
Csodaország
Adatlap megtekintése
Csodaország [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Lakberendező

Designer

Cégünk közel 30 éve foglalkozik lakberendezési- és ajándéktárgyak forgalmazásával. Kínálunk a teljesség igénye nélkül selyemvirágokat, kerámiákat, vázákat, gyertyákat, lámpákat, faliképeket, órákat stb..Kiskereskedelmi üzleteinkben újdonságként megtalálható a héliumos lufi esküvőre, ballagásra, babavárásra, születés- és névnapra és számos egyéb alkalomra minden korosztálynak. Ajándéküzletünk Keszthelyen, az AlphaParkban található, minden napos nyitvatartással, 9-19 óráig. Vállalunk esküvői és party dekorációt, lufikapuk készítését, igény szerint közvetlenül a helyszínen, kiszállítást cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.
Bővebben
Keszthely
Szabó Bianka Anna
Adatlap megtekintése
Szabó Bianka Anna [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Grafikus

Rendezvényszervező

Jószaki
Jószaki
30 éves tervezőgrafikus/webdesigner vagyok, egy gyermek anyukája. Több éve dolgozom elégedett ügyfeleknek a szakmában. DTP, nyomdai előkészítés, webdesign és tervezőgrafika, animációkészítés a szakterületem. Diplomát szereztem az adott területekről, ami számomra is tökéletes visszajelzés volt. 3 éve online marketing menedzser képesítéssel is gazdagodtam. Full Service Ügynökség tulajdonosa vagyok, ahol vállaljuk ügyfeleink kéréseit több területen. Szakképzett csapatunk áll rendelkezésükre márkaépítés, cégmanagement, és szolgáltatás területén. Ha Önnek weboldalra, cégarculatra esetleg marketing anyagra van szüksége, keressen fel bátran!
Bővebben
9 megbízás
1 vélemény
Székesfehérvár
Adri esküvő-és rendezvényszevezés
Adatlap megtekintése
Munkám precízen, nagy odafigyeléssel végzem, szeretek mindent kézben tartani, felügyelni. A szervezés, vagy az folyamán célom, hogy a végeredmény egy minden szempontból élvezetes esemény legyen, függetlenül attól, hogy milyen rendezvényről van szó. Munkám során minden terhet leveszek a megbízó válláról. A megrendelővel a szervezés minden fázisában konzultálok, így mindig tudom mi az ő pontos elképzelése. Minden rendezvény egy esemény, de nem minden eseményből lesz rendezvény. A sikeres rendezvény nem a szerencsén múlik, hanem az átgondolt szervezésen. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő időben felkért rendezvényszervező, aki szakértelmével időt, energiát és pénzt tud megspórolni. Mindegy, hogy milyen rendezvényről beszélünk, egy biztos: az ott meghívott vendégeknek pozitív, maradandó élményeket kell adni! Nem kell feltétlenül magas költségvetéssel számolni, elegendő lehet egy látványos dekoráció, egy rendhagyó program, vagy épp a szokatlan berendezés. Mindenből kihozom a maximumot és leveszem a szervezés terhét a vállakról.
Bővebben
Keszthely
Horváth Szilárd
Adatlap megtekintése
Horváth Szilárd [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Rendezvényszervező

Dekoráció

Kedves Látogatóim, Engedjétek meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam. Horváth Szilárd néven 1997. Március 25-én láttam meg a napvilágot Szombathelyen. Az általános iskolát és a gimnáziumot a NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskolában végeztem el. A gimnázium utolsó éveiben kezdett el foglalkoztatni a rendezvények világa. Minden lehetőséget megragadtam, ahol szervezkedni lehet, mint például a Szalagavató. Álmodtam egy nagyot és 2015-ben létrehoztam a Kékfény Nap Programsorozatot, amelynek keretében kirándulásokat és programokat szerveztem egy gyermekfalunak különböző tárgyi és pénzügyi felajánlásokból, aminek 4 évig voltam a vezetője. Diplomám a győri Széchenyi István Egyetem, egészségturizmus szervező BSc. szakán szereztem. Kulturális rendezvényszervező szakképesítésemet a Rátkai Tímea neve által fémjelzett Prestige Oktatási Stúdióban szereztem meg 2019. Novemberében. Ezt követően 2020. január 1-én indítottam el a Horváth Event & Wedding Szombathelyt. A tanulmányaim mellett nagy hangsúlyt fektettem a gyakorlati elsajátításra, ezért szállodai recepciósként Magyarországon illetve felszolgálóként az Amerikai Egyesült Államokban sajátíthattam el a vendéglátás és turizmus fortélyait. 2021.áprilisától főállásban egy szálloda értékesítője és rendezvényszervezője vagyok. Személyiségemet a fiatalos lendületesség, magas vezetői/koordinációs készség, nyugodtság, céltudatosság, kreativitás, kiváló szervezőkészség jellemzi, amik mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sikeresen, magas színvonalon tudjam végezni a rendezvény-, a program- és az esküvőszervezési feladataimat. Számomra ez nem egy munka, hanem egy hivatás. Bármilyen kérdés esetén keressetek nyugodtan valamelyik elérhetőségemen.
Bővebben
1 megbízás
5 fotó
Budaörs
Staberecz Anett
Adatlap megtekintése
Kedves Jegyespár! Először is gratulálok az eljegyzésetekhez! Engedjétek meg, hogy pár sorban bemutatkozzam Nektek. Staberecz Anett vagyok, esküvőszervező. Remélem a ti jövőbeli esküvőszervezőtök. Szeretnék Nektek segíteni abban, hogy teljesülhessen mindaz, amit megálmodtatok a Nagy Napra.
Bővebben
Budapest
Eperjesi Balázs
Adatlap megtekintése
Eperjesi Balázs [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Coach

Babysitter

Eperjesi Balázs vagyok 19 éves. Turisztikai technikus szakon tanulok egy nagyon átfogó képzés keretein belül. Barátságos vagyok mindig pozitív és megbízható!
Bővebben
Budapest - XII. kerület
Victorian Time Travel
Adatlap megtekintése
Victorian Time Travel [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Varrónő

Designer

Kedves utazó! Nem találja a megfelelő ruhát? Nyugodtan keressen bizalommal és megkeressük önnek álmai ruháját vagy el is készítjük azt.
Bővebben
Tatabánya
Pável András
Adatlap megtekintése
Pável András [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Esküvői fotós

Fakitermelő

Nagy tapasztalattal rendelkezem.
Bővebben
Budapest
Balázs Béla
Adatlap megtekintése
Balázs Béla [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Szakács

Dekoráció

Üdvözlöm. Cégem nemzetközi vendéglátóipari tapasztalataim után alapítottam. Szakmai múltam, a Catering világától az exluzív alacartos, szállodai, köz étkeztetésen át a büfékig terjed. A rendezvények világa magával ragadó változatos és mozgalmas de egyben színvonalas bonyolítása számunkra az élet. A vendégeim az elmúlt közel 30 év alatt elégedetten távoztak tőlük ezért is döntöttem úgy saját vállalkozásba kezdek. Elsődlegesen az ételek készítését választottam, a rendelkezésre álló szakmáját szerető és tudó kollégáink kiegészítik a csapat minden feladatra kész stábját így cseppet sem gondolkozunk a megoldáson hiszen minden adott a sikeres lebonyolításhoz. Hívjon bizalommal, ha komplett megoldást szeretne egy kézben. Üdvözlettel a sikeres együttműködést várva.
Bővebben
18 fotó
Budapest
Faragó András
Adatlap megtekintése
Faragó András [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Online marketing

Hitelszakértő, pénzügyi tanácsadó

Mindenkinek kell egy biztos társ. Egy társ aki segít a marketingben, kommunikációban, pénzügyekben. Vállalkozásunk ebben tud Önnek is segíteni. Amennyiben egy biztos partnerre van szüksége kérem keressen fel minket.
Bővebben
3 megbízás
2 vélemény
1 fotó
Budapest - XIX. kerület
Vadas László
Adatlap megtekintése
Vadas László [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Bútorszerelő

Gravírozás

Kiállítás építéssel foglalkozom, a legnagyobb tapasztalatom a rendezvények világában van. Kiállítási standok, megjelenések, dekorációk a fő területem. Több nemzetközi kiállítás lebonyolításában és építésében vettem részt. B kategóriás jogosítvánnyal és autóval rendelkezem.
Bővebben
1 megbízás
Budapest - XVII. kerület
Sághy Zsuzsanna
Adatlap megtekintése
Hévíz
Barna László
Adatlap megtekintése
Barna László [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Ceremóniamester, vőfély

Nem vagyok vőfély! Ceremóniamester Budapesten és vidéken illetve bárhol az országban vagy a határon túl - Barna László Ajánlatot a weboldalamon is tudtok kérni. Ha nem hagyományos, hanem bulis vagy elegáns esküvőt-lagzit terveztek, akkor potenciális Ceremóniamester jelölt vagyok a számotokra. 2021-re is várom megtisztelő Ceremóniamesteri felkérésetek Budapestre, vagy vidékre (pl. Szeged) , hogy személyre szabott stand-up stílusú szövegekkel, hangulatos műsorvezetéssel, biztonságot nyújtó rutinnal Ceremóniamesterként segíthessem az esküvői felkészülést, a teljes forgatókönyvének felépítését, és az esküvő napjának levezetését legyen az bárhol az országban! Talán sosem volt akkor értékem és akkora szükség rám, mint most az öltönybe öltözött vőfélyek és a kiközvetített 5 esküvőt látott ceremóniamesterek korában. Hátha nektek is. Azt már biztosan tudjátok, hogy nem szeretnétek rímekben beszélő vőfélyt, tojásgörgetést, öncélú játékokat, de keresitek azt a típusú EMBERT aki a kicsit olyan mint ti, tapasztalt, és alkalmazkodik az igényeitekhez, a családotokhoz, az elvárásokhoz, jól kommunikál veletek, a vendégekkel és a többi esküvői szolgáltatóval. Valószínű éppen ezért gondolkodtok tapasztalt Ceremóniamesteri stílusban, de igazából még nem tudjátok pontosan megfogalmazni ki is az a valaki aki mindezt megtestesíti. Ha elhivatott és hiteles embert szeretnétek ceremóniamesternek, valódi esküvői gyakorlattal, szimpátia esetén kérjetek bátran ajánlatot. “Ha az esküvőtökre a Ceremóniamesteretekben sok-sok év tapasztalattal a Volvo biztonságát keresitek, a Forma1 izgalmával és profizmusával, miközben egy stand-up műsort hallgattok, körülöttetek pedig veletek együtt mindenki vidáman ünnepel, akkor megtaláltatok.”
Bővebben
1 megbízás
13 fotó
Budapest - XIV. kerület

Esküvőszervező vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Körmendi esküvőszervezők összesen 5 értékelést kaptak, 4.83 csillagos átlaggal.