Hurai Attila

Esküvőszervező

Ceremóniamester, vőfély

Hurai Attila vagyok,ceremóniamester,🎤,hangulatfelelős ,XXI.századi stílusban! Ceremóniamester,és nem versmondó,népies vőfély!:)) Akinek már megvolt az eljegyzése,és ebből kifolyólag már az esküvőjét tervezi,és szervezi,és elveszett az esküvői szolgáltatók sokaságában,az minden bizonnyal nem szeretne mellényúlni,bosszankodni,idegeskedni,sem a szervezési időszakban,sem pedig a Nagy Napon. Mindegy,hogy hagyományos,egyedi,modern vagy elegáns,esetleg házibuli hangulatú,tematikus, DE felejthetetlen esküvőt szeretne. Olyan ceremóniamestert keres,aki kreatív,laza,elhivatott és sokoldalú. Aki,Fix.áron,utólagos költségek nélkül,előre megbeszélt,közösen felépített ,és megírt,de nem túlszervezett forgatókönyv szerint vezeti le a nagy napot. A jó cm.-nek azon kell ügyködnie,hogy az esküvő igazi ,életreszóló élmény legyen a párok,és a vendégeik számára,ha kell ,akár a szakma elavult szabályait is elhagyva.😉 Úgy kell kommunikálni,és olyan stílusban irányítani az egész napot,hogy a 9 évestől a 99 évesig mindenki jól érezze magát,és mindenkivel szót értsen a maga nyelvezetén,és habitusán. Mindenki olyan felejthetetlen esküvőt szeretne,ahol ő és élete párja a főszereplő,és róla szól az a bizonyos Nagy Nap!:)) Amennyiben a döntésben elsődleges szempont a szakmaiság ,a maximalizmus,és a szakmai alázat,és nem, ,egy a szakmát most kezdő , az esküvőt jó hétvégi programnak tekintő,bulista ,kedvező árú CM,akkor lehet engem kerestek.😊 Csak szerződéssel dolgozom,előre kikalkulált áron,nincsenek további plusz,rejtett költségek. Szerződéskötés után korlátlan elérhetőség,ötletelés a menetrend összeállításában,forgatókönyvezésben,hogy a nagy napotokat csak élvezni kelljen,családotok,és barátaitok körében. 2023. már foglalt időpontjai: Május: 6. ; 13.; 20. Június: 3. ; 24. Július: 1.; 7. ; 21. ; 22. ; 29. Augusztus: 5. ; 25. ; 26. Szeptember: 9. ; 16. ; 23. Október: 7.
Bővebben
Esztergom
15 megbízás
3 vélemény
26 fotó
Illésné Rákos Krisztina  - Illés Band

Esküvőszervező

Zenész

FALUNAP - RENDEZVÉNY, CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELEK, ESKÜVŐ- LAKODALOM és SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS Élőzene, lakodalmas mulatós, illetve egyéb tánczenék, népdalfeldolgozások, a 70-80-90 évek és napjaink magyar slágerei, változatos kínálattal. FALUNAPOK- RENDEZVÉNYEK: Mulatós és Retro slágerek- akár fellépőként, vagy a teljes BÁL Zeneszolgáltatása hang és fénytechnikával! LAKODALMAS AJÁNDÉKUNK: Ajándékba adjuk: a szertartás hangosítást, a hang és fénytechnikát, és NINCS időkorlát, addig játszunk míg kéritek! CSALÁDI ÖSSZEJÖVETEL: Mulatós és Retro slágerek, hogy az ünnep felüthetetlen legyen.
Bővebben
Lenti
6 megbízás
28 fotó
Farkas Tünde

Esküvőszervező

Farkas Tünde vagyok. Több mint 10 éve dolgozom esküvőszervezőként. Minden esküvőt olyan maximalizmussal készítek elő,mintha a sajátom lenne. A szolgáltatói csapat akikkel dolgozom megbízható,profi szintén maximalista emberek. 😊
Bővebben
Debrecen
1 megbízás
5 fotó
Bakonyi Anna
Bakonyi Anna [Más vállal munkát helyette]

Esküvőszervező

Gárdonyi Géza írta, „amikor egy kislány születik, álmában egy kisfiú elmosolyodik”. Bakonyi Anna vagyok, esküvőszervező. Azoknak a „kislányoknak” akik megtalálták, aki mosolygott, illetve a „kisfiúknak” akik ráleltek mosolyuk okára, segítek, hogy házasságkötésük napja is álomba illő legyen. Legyen szó a leghétköznapibb kívánságról, vagy a leginkább földtől elrugaszkodott ötletről, nem ismerek lehetetlent. Célom, hogy valóban a gyermekként megálmodott nap valósuljon meg az esküvőtökön. Forduljatok hozzám bizalommal. Sok boldogságot kívánok! Bakonyi Anna FELHÍVÁS! Esküvős reality show-ba keresek augusztusban, szeptemberben házasodó párokat. Szaksegítség, anyagi hozzájárulás a résztvevőknek. Nyeremény : álomnászút.
Bővebben
Budapest
1 megbízás
Bozóki Judit
Bozóki Judit [Más vállal munkát helyette]

Esküvőszervező

Sofőrszolgálat

Rendezvényszervező

Esküvőszervezőként, a nagy napon a legek elérése a cél! Legyenek a legszebbek, a legvidámabbak, a legjobb fotók, videók Önökről készüljenek, a legjobb helyszín, és a hozzá tartozó dekoráció a legjobb, legszebb legyen, és még sorolhatnám, a legek tárháza végtelen… Egyedül az időjárást nem tudjuk befolyásolni, jöhet eső, lehet szélvihar, de a jókedv és a szerelem mindent legyőz! Szertartásvezetőként az egész országban, a hét minden napján, bárhol és bármikor vállalom magyar nyelven a szertartást. Lehetőség van házassági évfordulón a megerősítésre. A meghitt pillanat, az újra kimondott "IGEN", az elköteleződés, a fogadalom és a szerelem, mind része a szertartásnak. Minden párnak a saját esküvője, évfodulója-megerősítése a legfontosabb, ezért számomra is! Sofőrszolgálat "nők nem csak nőknek" és nem csak az eskövőköz kapcsolódóan. Budapesten, előzetes egyeztetés után állok rendelkezésükre.
Bővebben
Budapest - V. kerület
Jószaki
7 megbízás
1 vélemény
Staberecz Anett
Staberecz Anett [Más vállal munkát helyette]

Esküvőszervező

Kedves Jegyespár! Először is gratulálok az eljegyzésetekhez! Engedjétek meg, hogy pár sorban bemutatkozzam Nektek. Staberecz Anett vagyok, esküvőszervező. Remélem a ti jövőbeli esküvőszervezőtök. Szeretnék Nektek segíteni abban, hogy teljesülhessen mindaz, amit megálmodtatok a Nagy Napra.
Bővebben
Budapest
Farnady István ODIN
Farnady István ODIN [Más vállal munkát helyette]

Esküvőszervező

Coach

Zenész

Jó Napot Tisztelettel Tisztelt Hölgyem. Uram! Életvidám mókás őszinte jó lelkű kelekotya amolyan MR BEAN. Rend tisztaság párti. Nincs káros szenvedélyem. Mindig mosolygó vagyok. Örök opti-PISTA. Rendszeresen járok szakácsversenyekre. Számos díjat nyertem már. De csak hobby szinten szeretek főzni. Kertipartykon baráti össze jöveteleken. Valamiért mindig ÉN kapom eme kedves feladatot. Nem is tudom miért? Szeretem az extrém sportokat. Golf tenisz vitorlázás szinkron úszást. Az USA focit. Csináltam is . Szeretném még kiprobálni a hőlégballonozást. Még nem volt benne részem. Mindent kiprobáltam amit lehetséges. Kivétel az ejtőernyözést. Kedves Leendő Tisztelt Megrendelő! Köszönöm bizalmát,, megtisztel vele. Célom a profi tiszta korrekt munka az ön részére. Azért,, hogy legközelebb is engem válaszon. Tisztelettel. Istvan ODIN Farnady
Bővebben
Budapest - V. kerület
Molnár László András Ceremóniamester
Molnár László András Ceremóniamester [Más vállal munkát helyette]

Esküvőszervező

Ceremóniamester, vőfély

Rendezvényszervező

Stílusos esküvők ceremóniamestere Stílusos esküvő mit takar pontosan? A stílusos esküvő magába foglalja mindazt amit szeretsz, gondolsz, viselsz, hallgatsz... a mindennapokban. Ez az egyéni ízlés jelenik meg az esküvőtök szervezése során is, mikor kiválasztjátok a dekoráció színét, az esküvő helyszínét… A stílusom magában hordozza mindazt, ami egy elegáns esküvőhöz illik. A megjelenésem, kommunikációm, diszkrécióm, találékonyságom, vidámságom, szervezőkészségem, program ötleteim, csapatban való gondolkodásmódom biztosítja számotokra, hogy ceremóniamesteri szolgáltatásommal önfeledt és gondolkodásmentes szórakozást biztosítok számotokra az esküvőtökön. További hasznos infokért látogass el a oldalamra, ahol esküvőkről, érdekességekről, a Ceremóniamester Szövetségről, budapesti és vidéki útjaimról is olvashatsz a ceremóniamester blogomban.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Mutasd az összes Budapesti esküvőszervezőt