Sallemi Laura
Adatlap megtekintése
Sallemi Laura

Esküvőszervező

Esküvői fotós

Esküvői videós

Élő közvetítés, Live streaming! Hibrid, helyszíni vagy teljesen online konferenciák, webináriumok, workshopok és családi események (esküvő, keresztelő, temetés) közvetítése élőben, egy vagy több kamerával, videókeverővel vágva vagy digitális stúdióban szerkesztett adás formájában. Bármely internetes platformra (honlap, Facebook, Youtube, Zoom, Teams, stb.), párhuzamosan többre is. Nem a Coviddal kezdtük! :) - az elmúlt 15 évből többszáz közvetített eseményt tudunk felmutatni referenciaként.
Bővebben
2 megbízás
15 fotó
Budapest
Hurai Attila
Adatlap megtekintése
Hurai Attila

Esküvőszervező

Ceremóniamester, vőfély

Hurai Attila vagyok,ceremóniamester,🎤,hangulatfelelős ,XXI.századi stílusban! Ceremóniamester,és nem versmondó,népies vőfély!:)) Akinek már megvolt az eljegyzése,és ebből kifolyólag már az esküvőjét tervezi,és szervezi,és elveszett az esküvői szolgáltatók sokaságában,az minden bizonnyal nem szeretne mellényúlni,bosszankodni,idegeskedni,sem a szervezési időszakban,sem pedig a Nagy Napon. Mindegy,hogy hagyományos,egyedi,modern vagy elegáns,esetleg házibuli hangulatú,tematikus, DE felejthetetlen esküvőt szeretne. Olyan ceremóniamestert keres,aki kreatív,laza,elhivatott és sokoldalú. Aki,Fix.áron,utólagos költségek nélkül,előre megbeszélt,közösen felépített ,és megírt,de nem túlszervezett forgatókönyv szerint vezeti le a nagy napot. A jó cm.-nek azon kell ügyködnie,hogy az esküvő igazi ,életreszóló élmény legyen a párok,és a vendégeik számára,ha kell ,akár a szakma elavult szabályait is elhagyva.😉 Úgy kell kommunikálni,és olyan stílusban irányítani az egész napot,hogy a 9 évestől a 99 évesig mindenki jól érezze magát,és mindenkivel szót értsen a maga nyelvezetén,és habitusán. Mindenki olyan felejthetetlen esküvőt szeretne,ahol ő és élete párja a főszereplő,és róla szól az a bizonyos Nagy Nap!:)) Amennyiben a döntésben elsődleges szempont a szakmaiság ,a maximalizmus,és a szakmai alázat,és nem, ,egy a szakmát most kezdő , az esküvőt jó hétvégi programnak tekintő,bulista ,kedvező árú CM,akkor lehet engem kerestek.😊 Csak szerződéssel dolgozom,előre kikalkulált áron,nincsenek további plusz,rejtett költségek. Szerződéskötés után korlátlan elérhetőség,ötletelés a menetrend összeállításában,forgatókönyvezésben,hogy a nagy napotokat csak élvezni kelljen,családotok,és barátaitok körében. 2023. már foglalt időpontjai: Május: 6. ; 13.; 20. Június: 3. ; 24. Július: 1.; 7. ; 21. ; 22. ; 29. Augusztus: 5. ; 25. ; 26. Szeptember: 9. ; 16. ; 23. Október: 7.
Bővebben
13 megbízás
2 vélemény
26 fotó
Esztergom
Illésné Rákos Krisztina  - Illés Band
Adatlap megtekintése
ESKÜVŐ, LAKODALOM, SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS AJÁNDÉKOKKAL! Élőzene, lakodalmas mulatós, illetve egyéb tánczenék, népdalfeldolgozások, a 70-80-90 évek és napjaink magyar slágerei, változatos kínálattal. AJÁNDÉK: szertartás hangosítás, hang és fénytechnika, NINCS időkorlát.
Bővebben
5 megbízás
28 fotó
Lenti
Balla Blanka Anna
Adatlap megtekintése
Balla Blanka Anna

Esküvőszervező

Ha segítség kell esküvőd megszervezésében, elakadtál, nem tudod hogyan tovább, esetleg másra bíznád a szervezéssel járó stresszt, akkor keress fel bátran! A Debreceni Egyetem közösségszervezés szakos hallgatója vagyok. Kb. 7 éve szervezek fesztivált és különböző programokat egy céggel, ez indított el a rendezvények világába vezető úton. 2019-ben szereztem meg esküvőszervezői képesítésemet és szeretnék a pároknak segíteni, hogy a lehető legkevesebb stresszel jussanak el a boldogító igenig és kiélvezhessék nagy napjuk minden pillanatát. Amennyiben úgy gondolod kell egy szakember, hogy sikeresen szervezd meg esküvődet, én szívesen segítek, hogy minden az elképzeléseid szerint menjen. Természetesen vállalok teljes esküvőszervezést; de amennyiben csupán egy kis útmutatásra van szükséged, úgy óradíjas tanácsadás keretében is tudunk konzultálni előre egyeztetett időpontban online; vagy személyesen a hét bizonyos napjain Debrecenben, Miskolcon, illetve Kazincbarcikán. Keress bizalommal! :)
Bővebben
1 megbízás
1 fotó
Kazincbarcika
Bozóki Judit
Adatlap megtekintése
Bozóki Judit [Más vállal munkát helyette]

Esküvőszervező

Rendezvényszervező

Sofőrszolgálat

Jószaki
Esküvőszervezőként, a nagy napon a legek elérése a cél! Legyenek a legszebbek, a legvidámabbak, a legjobb fotók, videók Önökről készüljenek, a legjobb helyszín, és a hozzá tartozó dekoráció a legjobb, legszebb legyen, és még sorolhatnám, a legek tárháza végtelen… Egyedül az időjárást nem tudjuk befolyásolni, jöhet eső, lehet szélvihar, de a jókedv és a szerelem mindent legyőz! Szertartásvezetőként az egész országban, a hét minden napján, bárhol és bármikor vállalom magyar nyelven a szertartást. Lehetőség van házassági évfordulón a megerősítésre. A meghitt pillanat, az újra kimondott "IGEN", az elköteleződés, a fogadalom és a szerelem, mind része a szertartásnak. Minden párnak a saját esküvője, évfodulója-megerősítése a legfontosabb, ezért számomra is! Sofőrszolgálat "nők nem csak nőknek" és nem csak az eskövőköz kapcsolódóan. Budapesten, előzetes egyeztetés után állok rendelkezésükre.
Bővebben
7 megbízás
1 vélemény
Budapest - V. kerület
Staberecz Anett
Adatlap megtekintése
Kedves Jegyespár! Először is gratulálok az eljegyzésetekhez! Engedjétek meg, hogy pár sorban bemutatkozzam Nektek. Staberecz Anett vagyok, esküvőszervező. Remélem a ti jövőbeli esküvőszervezőtök. Szeretnék Nektek segíteni abban, hogy teljesülhessen mindaz, amit megálmodtatok a Nagy Napra.
Bővebben
Budapest
Tímár Edit
Adatlap megtekintése
Tímár Edit [Más vállal munkát helyette]

Esküvőszervező

Fényképész, fotós

Videós, operatőr

Köszöntelek az oldalamon! Cégünk vállal teljes körű fotózást-videózádt, esküvő teljeskörű szervezését. Videó-fotó. Kisfilmek készítését. Vr tartalmak gyártását. 360panorámra, ingatlan fotózást webséták készítését. Profi össze szokott csapattal állunk rendelkezésére. Bármilyen kérdése lenne keressen bátran. További refereniákat tudunk küldeni. Köszönettel: Edit
Bővebben
1 megbízás
9 fotó
Budapest - II. kerület
Lakatos Annamária
Adatlap megtekintése
Lakatos Annamária [Más vállal munkát helyette]

Esküvőszervező

Hostess

Babysitter

26 éves vagyok, és 8. éve élek Budapesten.Energikus, vidám, humoros és lelkiismeretes embernek mondhatom magam, és a munkámban rendkívül maximalista vagyok. A tanító pályát választottam (2021 januárjában diplomázom), mert nagyon szeretem a gyerekeket, és szeretnék nekik adni valamit, amit soha senki nem vehet el tőlük :tudást, és a tanulás örömét. Így 8 éve foglalkozom gyerekekkel :babysitterkedés(USA-ban is), illetve animátorkodás:arcfestés, kreatív foglalkozások, lufiállat hajtogatás, és csillámtetoválás. Szívesen megyek így gyerekzsúrokba, és különböző rendezvényekre is. Azonban nem csupán a gyerekek világa foglalkoztat, hanem a felnőtteké is, leginkább a rendezvények. Így nemrégiben végeztem kulturális rendezvényszervezőként, és magaménak tudhatom a szertartásvezető és esküvőszervező hivatást is. Ezek azért állnak közel a szívemhez, mert számomra rendkívüli érzés mások legszebb napját megvalósítani. Továbbá nagyon szeretem az idegennyelveket, így angolul nagyon jól is beszélek, spanyolul és németül pedig sokat megértek(ezek még fejlesztés alatt állnak.) 😊
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Mutasd az összes Budapesti esküvőszervezőt