Ajánlatkérés díjmentesen - Esküvőszervező, Kazincbarcika

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából esküvőszervezőt!

Ők vállalnak kiszállást hozzád (Kazincbarcika).

4 aktív Esküvőszervező – ők vállalnak munkát nálad (Kazincbarcika).

Balla Blanka Anna
Adatlap megtekintése
Balla Blanka Anna

Esküvőszervező

Ha segítség kell esküvőd megszervezésében, elakadtál, nem tudod hogyan tovább, esetleg másra bíznád a szervezéssel járó stresszt, akkor keress fel bátran! A Debreceni Egyetem közösségszervezés szakos hallgatója vagyok. Kb. 7 éve szervezek fesztivált és különböző programokat egy céggel, ez indított el a rendezvények világába vezető úton. 2019-ben szereztem meg esküvőszervezői képesítésemet és szeretnék a pároknak segíteni, hogy a lehető legkevesebb stresszel jussanak el a boldogító igenig és kiélvezhessék nagy napjuk minden pillanatát. Amennyiben úgy gondolod kell egy szakember, hogy sikeresen szervezd meg esküvődet, én szívesen segítek, hogy minden az elképzeléseid szerint menjen. Természetesen vállalok teljes esküvőszervezést; de amennyiben csupán egy kis útmutatásra van szükséged, úgy óradíjas tanácsadás keretében is tudunk konzultálni előre egyeztetett időpontban online; vagy személyesen a hét bizonyos napjain Debrecenben, Miskolcon, illetve Kazincbarcikán. Keress bizalommal! :)
Bővebben
1 megbízás
1 fotó
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Hurai Attila
Adatlap megtekintése
Hurai Attila

Esküvőszervező

Ceremóniamester, vőfély

Hurai Attila vagyok,ceremóniamester,🎤,hangulatfelelős ,XXI.századi stílusban! Ceremóniamester,és nem versmondó,népies vőfély!:)) Akinek már megvolt az eljegyzése,és ebből kifolyólag már az esküvőjét tervezi,és szervezi,és elveszett az esküvői szolgáltatók sokaságában,az minden bizonnyal nem szeretne mellényúlni,bosszankodni,idegeskedni,sem a szervezési időszakban,sem pedig a Nagy Napon. Mindegy,hogy hagyományos,egyedi,modern vagy elegáns,esetleg házibuli hangulatú,tematikus, DE felejthetetlen esküvőt szeretne. Olyan ceremóniamestert keres,aki kreatív,laza,elhivatott és sokoldalú. Aki,Fix.áron,utólagos költségek nélkül,előre megbeszélt,közösen felépített ,és megírt,de nem túlszervezett forgatókönyv szerint vezeti le a nagy napot. A jó cm.-nek azon kell ügyködnie,hogy az esküvő igazi ,életreszóló élmény legyen a párok,és a vendégeik számára,ha kell ,akár a szakma elavult szabályait is elhagyva.😉 Úgy kell kommunikálni,és olyan stílusban irányítani az egész napot,hogy a 9 évestől a 99 évesig mindenki jól érezze magát,és mindenkivel szót értsen a maga nyelvezetén,és habitusán. Mindenki olyan felejthetetlen esküvőt szeretne,ahol ő és élete párja a főszereplő,és róla szól az a bizonyos Nagy Nap!:)) Amennyiben a döntésben elsődleges szempont a szakmaiság ,a maximalizmus,és a szakmai alázat,és nem, ,egy a szakmát most kezdő , az esküvőt jó hétvégi programnak tekintő,bulista ,kedvező árú CM,akkor lehet engem kerestek.😊 Csak szerződéssel dolgozom,előre kikalkulált áron,nincsenek további plusz,rejtett költségek. Szerződéskötés után korlátlan elérhetőség,ötletelés a menetrend összeállításában,forgatókönyvezésben,hogy a nagy napotokat csak élvezni kelljen,családotok,és barátaitok körében. 2022. már foglalt időpontjai: Március: 26 Május: 14. ; 21.; 28. Június: 4. ; 11. ; 18. ; 25. Július: 2.; 9. ; 15. ; 16. ; 21.; 23. Augusztus: 6. .; 19. ; 20. ; 26.; Szeptember: 2. ; 10. ; 17. ; Október: 15. ;
Bővebben
13 megbízás
2 vélemény
26 fotó
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Sallemi Laura
Adatlap megtekintése
Sallemi Laura

Esküvőszervező

Esküvői fotós

Hangtechnika

Élő közvetítés, Live streaming! Hibrid, helyszíni vagy teljesen online konferenciák, webináriumok, workshopok és családi események (esküvő, keresztelő, temetés) közvetítése élőben, egy vagy több kamerával, videókeverővel vágva vagy digitális stúdióban szerkesztett adás formájában. Bármely internetes platformra (honlap, Facebook, Youtube, Zoom, Teams, stb.), párhuzamosan többre is. Nem a Coviddal kezdtük! :) - az elmúlt 15 évből többszáz közvetített eseményt tudunk felmutatni referenciaként.
Bővebben
1 megbízás
15 fotó
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Illésné Rákos Krisztina  - Illés Band
Adatlap megtekintése
ESKÜVŐ, LAKODALOM, SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS AJÁNDÉKOKKAL! Élőzene, lakodalmas mulatós, illetve egyéb tánczenék, népdalfeldolgozások, a 70-80-90 évek és napjaink magyar slágerei, változatos kínálattal. AJÁNDÉK: szertartás hangosítás, hang és fénytechnika, NINCS időkorlát.
Bővebben
5 megbízás
28 fotó
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Borsi Barbara
Adatlap megtekintése
Borsi Barbara [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Rendezvényszervező

Elegáns, visszafogott, különleges, extrém, hagyományos vagy inkább a lenyűgöző esküvőre vágysz? Álmodd meg, Én megvalósítom neked. Az esküvő egy egyszeri és megismetelhetetlen esemény az életetekben, így számomra fontos hogy az tökeletes legyen. Az esküvőszervezés első hallásra romantikusnak tűnő munka, ám valójában határozottságot, problémamegoldást, jó tárgyalókészséget és állóképességet igényel. Az elképzeléseitekhez válogatjuk össze az arra legmegfelelőbb szakembereket, ahogyan végig fogjuk a kezeteket, a nagy napon és kézben tartunk minden részletet, hogy nektek semmi másra ne kelljen figyelnetek, csak egymásra és a vendégekre. Célom az, hogy háttérből irányítva minden tökéletes legyen a nagy napon, hiszen az csak rólatok szól. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bizalommal és egy személyes találkozó keretei között megbeszéljük a részleteket. 💖👰🤵👩‍💻 #weddingbybrill Borsi Barbara
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Dream Flowers Esküvői Meghívók
Adatlap megtekintése
Vállalkozásunk több mint 10 éves tapasztalattal és gyönyörű referenciákkal kínál minőségi alapanyagokból készített, a piacon egyedülálló meghívókat, köszönetajándékokat, asztali papír dekorációkat és gyűrűpárnákat. Termékeink közös jellemzője a kreatív kivitelezés, részletgazdagság, szemet gyönyörködtető formavilág. Mindent kézzel, szívvel és lélekkel alkotunk. Kedvenc díszítő elemeink a textil és papír virágok, a meseszép csipkék, gyöngyök, strasszok, brossok, kristályok, melyek igazi luxus külsőt kölcsönöznek a papíroknak. Mindent amit kínálunk, on-line az Interneten keresztül, egyszerűen és gyorsan e-mailben tudtok megrendelni, otthonról, a karosszékből! Nagyon fontos, hogy hétről hétre betekinthettek munkánkba, legfrissebb ötleteinkbe, referenciáinkba, ha Blogunkat is felkeresitek, ahol saját készítésű termékfotóinkkal, design bemutatónkkal, bővebb leírásokkal, ügyfeleink exkluzív esküvői beszámolóival várunk minden kedves Ifjú Párt!
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Szabó Bianka Anna
Adatlap megtekintése
Szabó Bianka Anna [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Grafikus

Rendezvényszervező

Jószaki
Jószaki
30 éves tervezőgrafikus/webdesigner vagyok, egy gyermek anyukája. Több éve dolgozom elégedett ügyfeleknek a szakmában. DTP, nyomdai előkészítés, webdesign és tervezőgrafika, animációkészítés a szakterületem. Diplomát szereztem az adott területekről, ami számomra is tökéletes visszajelzés volt. 3 éve online marketing menedzser képesítéssel is gazdagodtam. Full Service Ügynökség tulajdonosa vagyok, ahol vállaljuk ügyfeleink kéréseit több területen. Szakképzett csapatunk áll rendelkezésükre márkaépítés, cégmanagement, és szolgáltatás területén. Ha Önnek weboldalra, cégarculatra esetleg marketing anyagra van szüksége, keressen fel bátran!
Bővebben
9 megbízás
1 vélemény
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Staberecz Anett
Adatlap megtekintése
Kedves Jegyespár! Először is gratulálok az eljegyzésetekhez! Engedjétek meg, hogy pár sorban bemutatkozzam Nektek. Staberecz Anett vagyok, esküvőszervező. Remélem a ti jövőbeli esküvőszervezőtök. Szeretnék Nektek segíteni abban, hogy teljesülhessen mindaz, amit megálmodtatok a Nagy Napra.
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Horváth Szilárd
Adatlap megtekintése
Horváth Szilárd [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Rendezvényszervező

Dekoráció

Kedves Látogatóim, Engedjétek meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam. Horváth Szilárd néven 1997. Március 25-én láttam meg a napvilágot Szombathelyen. Az általános iskolát és a gimnáziumot a NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskolában végeztem el. A gimnázium utolsó éveiben kezdett el foglalkoztatni a rendezvények világa. Minden lehetőséget megragadtam, ahol szervezkedni lehet, mint például a Szalagavató. Álmodtam egy nagyot és 2015-ben létrehoztam a Kékfény Nap Programsorozatot, amelynek keretében kirándulásokat és programokat szerveztem egy gyermekfalunak különböző tárgyi és pénzügyi felajánlásokból, aminek 4 évig voltam a vezetője. Diplomám a győri Széchenyi István Egyetem, egészségturizmus szervező BSc. szakán szereztem. Kulturális rendezvényszervező szakképesítésemet a Rátkai Tímea neve által fémjelzett Prestige Oktatási Stúdióban szereztem meg 2019. Novemberében. Ezt követően 2020. január 1-én indítottam el a Horváth Event & Wedding Szombathelyt. A tanulmányaim mellett nagy hangsúlyt fektettem a gyakorlati elsajátításra, ezért szállodai recepciósként Magyarországon illetve felszolgálóként az Amerikai Egyesült Államokban sajátíthattam el a vendéglátás és turizmus fortélyait. 2021.áprilisától főállásban egy szálloda értékesítője és rendezvényszervezője vagyok. Személyiségemet a fiatalos lendületesség, magas vezetői/koordinációs készség, nyugodtság, céltudatosság, kreativitás, kiváló szervezőkészség jellemzi, amik mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sikeresen, magas színvonalon tudjam végezni a rendezvény-, a program- és az esküvőszervezési feladataimat. Számomra ez nem egy munka, hanem egy hivatás. Bármilyen kérdés esetén keressetek nyugodtan valamelyik elérhetőségemen.
Bővebben
1 megbízás
5 fotó
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Eperjesi Balázs
Adatlap megtekintése
Eperjesi Balázs [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Coach

Babysitter

Eperjesi Balázs vagyok 19 éves. Turisztikai technikus szakon tanulok egy nagyon átfogó képzés keretein belül. Barátságos vagyok mindig pozitív és megbízható!
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Vadas László
Adatlap megtekintése
Vadas László [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Bútorszerelő

Gravírozás

Kiállítás építéssel foglalkozom, a legnagyobb tapasztalatom a rendezvények világában van. Kiállítási standok, megjelenések, dekorációk a fő területem. Több nemzetközi kiállítás lebonyolításában és építésében vettem részt. B kategóriás jogosítvánnyal és autóval rendelkezem.
Bővebben
1 megbízás
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Faragó András
Adatlap megtekintése
Faragó András [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Online marketing

Hitelszakértő, pénzügyi tanácsadó

Mindenkinek kell egy biztos társ. Egy társ aki segít a marketingben, kommunikációban, pénzügyekben. Vállalkozásunk ebben tud Önnek is segíteni. Amennyiben egy biztos partnerre van szüksége kérem keressen fel minket.
Bővebben
3 megbízás
2 vélemény
1 fotó
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Pável András
Adatlap megtekintése
Pável András [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Esküvői fotós

Fakitermelő

Nagy tapasztalattal rendelkezem.
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Dorottya Kanti Wedding and family photographer
Adatlap megtekintése
Dorottya Kanti Wedding and family photographer [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Esküvői fotós

Fényképész, fotós

Kedves Házasulandók, Kedves Családok!
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Singh Jasmeen
Adatlap megtekintése
Teljes körű esküvőszervezést vállalok, Budapesten és környékén. Bízd rám a szervezést a forgatókönyvtől kezdve a részletes költségvetésig! Örömmel töltene el, ha a Ti nagy Napotok megszervezésében is részt vehetnék, és közösen összehoznánk a a legszebb esküvőt! Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, keress bizalommal! :) Természetesen számlaképes vagyok.
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Balázs Béla
Adatlap megtekintése
Balázs Béla [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Szakács

Dekoráció

Üdvözlöm. Cégem nemzetközi vendéglátóipari tapasztalataim után alapítottam. Szakmai múltam, a Catering világától az exluzív alacartos, szállodai, köz étkeztetésen át a büfékig terjed. A rendezvények világa magával ragadó változatos és mozgalmas de egyben színvonalas bonyolítása számunkra az élet. A vendégeim az elmúlt közel 30 év alatt elégedetten távoztak tőlük ezért is döntöttem úgy saját vállalkozásba kezdek. Elsődlegesen az ételek készítését választottam, a rendelkezésre álló szakmáját szerető és tudó kollégáink kiegészítik a csapat minden feladatra kész stábját így cseppet sem gondolkozunk a megoldáson hiszen minden adott a sikeres lebonyolításhoz. Hívjon bizalommal, ha komplett megoldást szeretne egy kézben. Üdvözlettel a sikeres együttműködést várva.
Bővebben
18 fotó
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Várallyai Ottó
Adatlap megtekintése
Várallyai Ottó [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Ceremóniamester, vőfély

Rendezvényszervező

Kedves Jegyespár! Szeretettel ajánlom figyelmetekbe szolgálataimat. Mindegy, hogy… * animálás mentes, háttérben dolgozó Moderátort👀, * játékmentes, modern Ceremóniamestert🤵🏻👀, * “Essen szét a ház!” (játék, tánc, parti zóna, haverok, buli, fanta… )típusú esküvőt Bulimesterrel …🤦🏻🤵🏻👀 * tanácsadó, irányító, mindent is leellenőrző, teljes biztonságot nyújtó Koordinátort… 🥷🤦🏻🤵🏻👀, * vagy egy kreatív, bármit is megvalósító Szervezőt…🧞‍♂️🥷🤦🏻🤵🏻👀, * gazdag választékú videó-, és fotósarkot…🦸🏼‍♂️🤴🏻🧙‍♂️🎩 …szeretnétek, állok rendelkezésetekre! Annak ellenére, hogy sokan (egész jól) megélnek belőle, én nem vállalom el a minden mentes, esküvőnéző Szobanövény🪴szerepét!!! Az első találkozásunk alkalmával megbeszéljük az elképzeléseiteket, vagyis milyen aknamezőre szándékoztok lépni, azután azt, hogyan tudjuk ezeket elkerülni, hatástalanítani! A tapasztalatom szerint a CM casting végső döntésénél sokat nyom a latba néhány elégedett ügyfél, szolgáltató és vendég hiteles véleménye. Ezeket itt kérésre szívesen megmutatom! Ők be merték vállalni a telefonhívást és a személyes találkozót, amit később sem bántak meg. Bármelyiküket felhívhatod és elmondják, hogy a 350 jelentkezőből miért velem szerződtek! Gondolom, nektek is fontos az esküvőtök sikere! Ha már van jelöltetek, annál jobb! Legalább lesz összehasonlítási alapotok, hogy ki mennyit, vagy mit tud hozzátenni a felkészülésetekhez és a lagzitokhoz!? Mit szóltok egy néhány perces vidám hangulatú🤪😜🤨🤣😎😝😉🤩 bemutatkozó beszélgetéshez? Várallyai Ottó - 🎤Bulimester🦜
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Kerezsi Anita
Adatlap megtekintése
Kerezsi Anita [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Dekoráció

Babysitter

Édesapám kertész én virágkötő
Bővebben
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén
Barna László
Adatlap megtekintése
Barna László [Jelenleg nem vállal munkát]

Esküvőszervező

Ceremóniamester, vőfély

Nem vagyok vőfély! Ceremóniamester Budapesten és vidéken illetve bárhol az országban vagy a határon túl - Barna László Ajánlatot a weboldalamon is tudtok kérni. Ha nem hagyományos, hanem bulis vagy elegáns esküvőt-lagzit terveztek, akkor potenciális Ceremóniamester jelölt vagyok a számotokra. 2021-re is várom megtisztelő Ceremóniamesteri felkérésetek Budapestre, vagy vidékre (pl. Szeged) , hogy személyre szabott stand-up stílusú szövegekkel, hangulatos műsorvezetéssel, biztonságot nyújtó rutinnal Ceremóniamesterként segíthessem az esküvői felkészülést, a teljes forgatókönyvének felépítését, és az esküvő napjának levezetését legyen az bárhol az országban! Talán sosem volt akkor értékem és akkora szükség rám, mint most az öltönybe öltözött vőfélyek és a kiközvetített 5 esküvőt látott ceremóniamesterek korában. Hátha nektek is. Azt már biztosan tudjátok, hogy nem szeretnétek rímekben beszélő vőfélyt, tojásgörgetést, öncélú játékokat, de keresitek azt a típusú EMBERT aki a kicsit olyan mint ti, tapasztalt, és alkalmazkodik az igényeitekhez, a családotokhoz, az elvárásokhoz, jól kommunikál veletek, a vendégekkel és a többi esküvői szolgáltatóval. Valószínű éppen ezért gondolkodtok tapasztalt Ceremóniamesteri stílusban, de igazából még nem tudjátok pontosan megfogalmazni ki is az a valaki aki mindezt megtestesíti. Ha elhivatott és hiteles embert szeretnétek ceremóniamesternek, valódi esküvői gyakorlattal, szimpátia esetén kérjetek bátran ajánlatot. “Ha az esküvőtökre a Ceremóniamesteretekben sok-sok év tapasztalattal a Volvo biztonságát keresitek, a Forma1 izgalmával és profizmusával, miközben egy stand-up műsort hallgattok, körülöttetek pedig veletek együtt mindenki vidáman ünnepel, akkor megtaláltatok.”
Bővebben
1 megbízás
13 fotó
Kiszállok Kazincbarcika teljes területén

Esküvőszervező vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Kazincbarcikai esküvőszervezők összesen 5 értékelést kaptak, 4.83 csillagos átlaggal.