Köllner Márk

Akupunktúra

Természetgyógyász

Talpmasszázs

Budapesten a XI. kerületben dolgozom,Móricz Zsigmond körtér vonzáskörzetében egy központban. Házhoz nem megyek. Okleveles természetgyógyász, akupresszőr, fitoterapeuta, talpreflexológus, fülakupunktúrás addiktológus,masszőr vagyok. Amiket tanultam:különböző keleti és nyugati masszázstechnikák,hagyományos kínai gyógyászat,Pulzusdiagnózis,nyelvdiagnózis(dr Wu),Shaolin csikung és annak oktatása(2005,Shaolin,Kína), köpölyözés,kineziológia:One brain 1-8,stressz release 1-5,Brain gym,Touch for health 1-4+1,Agyformatálás,és egyéb kineziológiai ágak,prána nadi 7-es szint(2007), Reiki, Deeksha(India,2006), Agykontroll(1990), Spirituális választerápia(SVT), valamint SPÚ,... Főbb területek,amikben segíthetek:mozgásszervi problémák,stresszkezelés,állapotfelmérések, közérzet javítás, Amit jelenleg vállalok,talpreflexológia, talpmasszázs,köpölyözés,olajos akupresszúrás hátmasszázs köpölyözéssel,fülakupunktúra,teljes körű biorezonanciás állapotfelmérés Sensitiv Imago készülékkel, Fogyás-dohányzás leszoktatás biorezonanciával,fülakupunktúrával,Wu-féle fejmasszázs, energetikai kezelések,csikung oktatás. Bármi kérdése lenne,kérem hívjon vagy írjon!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Jószaki
6 megbízás
1 vélemény
Time is Money First Group Kft. - Táncos Mihály

Akupunktúra

Masszázs

Természetgyógyász

Reflexológus és akupresszőr végzettséggel természetgyógyászként dolgozom. A jó közérzet biztosításaként tevékenységemet masszázzsal is kiegészítettem. Akár az Ön otthonában, vagy akár a Kőbányán lévő rendelőben is szívesen segítek, hogy megfáradt teste felfrissüljön, ellazuljon. Külön specialitásként pároknak páros masszázst is végzünk. Próbálja ki, nem fogja megbánni.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
2 megbízás
T. Sós Anita

Akupunktúra

Kineziológus

Kineziológus konzulens és fülakupunktúrás addiktológus vagyok, két gyermek édesanyja. A One-brain kineziológia holisztikus módszerével dolgozom, mely ötvözi a kínai gyógyászat, a pszichoterápia és az agykontroll rendszereit, kiegészítve azt az izomtesztelés zseniális eszközével, mellyel a tudatalatti területe válik elérhetővé. Problémánk múltbéli okainak feltárásával lehetőségünk nyílik arra, hogy megértsük azokat, megbocsássunk magunknak és másoknak, majd el tudjuk engedni. Az érzelmi stresszoldás alatt vizualizációs technikákkal segítjük elő a folyamatot, ezáltal a jelenben fennálló problémát megszüntetjük. Gyermekek tanulási és viselkedési zavarainak feltárására és kezelésére a kineziológia az egyik leghatékonyabb módszer. A fülakupunktúrás kezeléseket azoknak javasolom, akik bármilyen lelki vagy testi függőségben vannak, és szabadulni szeretnének. A fülek megszúrásával a belső szervekhez kapcsolódó érzelmi és energetikai blokkok oldódnak, így fizikai és érzelmi állapotunk jelentősen javul, függőségünk oldódik, majd megszűnik. Ha bármilyen kérdése van, hívjon bizalommal. Szeretettel várom!
Bővebben
Budapest - II. kerület
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Szilágyi Zoltán

Akupunktúra

Asztalos

Szobafestő, tapétázó

Teljeskoru general kivitelezes megbizhato csapatmunka
Bővebben
Budapest - VII. kerület
2 megbízás
1 vélemény
Derecskey Éva - fülakupunktúrás addiktológus, transzperszonális pszichoterapeuta és hipnoterapeuta
Akupunktúra, hipnózis, transzperszonális pszichoterápia - a testi, lelki egészségért! Segíteni tudok a depresszió pánikbetegség, függőségek, és az evési zavarok leküzdésében. Természetes fájdalom csillapítás mellékhatások nélkül a szervi problémáknál és a mozgásszervi panaszoknál.
Bővebben
Budapest - XX. kerület
Péter Csaba

Akupunktúra

Budakeszi
Rédainé Nagy Zsuzsa

Akupunktúra

Természetgyógyász

Masszázs

A nevem Rédainé Nagy Zsuzsanna, több mint 10 éve dolgozom, mint természetgyógyász. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben tettem reflexológus, akupresszőr és fülakupunktúrás addiktológus vizsgát. Több száz embernek tudtam ez idő alatt segíteni a gyógyulásban, az egészség megőrzésében. Tevékenységeim: reflexzóna masszázs, akupunktúra, testmasszázs, energetikai kezelések, tanfolyamok, fogyókúra.
Bővebben
Solymár
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
teszt csanad

Akupunktúra

Adótanácsadás

Ács

Budapest
Mutasd az összes Budapesti akupunktőrt