Fogadok munkát
Viszovszki-Tósa Mariann
Viszovszki-Tósa Mariann

Manuálterápia · Kineziológus · Talpmasszázs

2
Megbízás

9 nappal ezelőtt volt itt.

Sajószentpéter és 15 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 80540

Viszovszki-Tósa Mariann

Manuálterápia · Kineziológus · Talpmasszázs

Mindig személyre szabottan alakítom a kezeléseket. Így az eszköztáram között szerepel a Edu kineziológia, agy integráló mozgások, talpmasszázs, A legújabb a Neurofeedback, ami hazánkban nem annyira ismert. Hatásos! Ezért áprilisig bevezető kedvezményes áron kínálom a szolgáltatást. NeuroFeedback-kel dolgozom, ami nagyon hatásos tanulási, koncentrálási nehézségekkel küzdők számára. Elsősorban ADHD gyerekeknél, Figyelem hiányos, szétszórt személyeknél. Gyakorlatilag figyelem tréning iskolai, munkahelyi, sport teljesítmény javítására. Javítja a stresszt tűrő képességet, oldja a szorongást, segít az alvási problémák megoldásában Ez a módszer fájdalommentes, így ideális azoknak akik szeretnék elkerülni a gyógyszerek szedését, illetve azok mellék hatásait. A kezelés alatt a kliens megtanulja az agyi hullámait szabályozni, így pozitív hatással van az agy működésére, a mentális, érzelmi egészségére. Hatásos kezelés heti egy-két alkalommal történik, és több hétig tart. Ezen módszeren kívül stresszt oldok kineziologia módszerrel. Használok manuális terápiát, biomágnest, kézi lágy lézert.
Mutass többet

Áraim

Neurofeedback— Mentális, érzelmi fejlesztés, ADHD, Figyelem zavar,

6 500 Ft / alkalom
A neurofeedback kezelés egy terápiás módszer, amely során biofeedback technikával méri és visszacsatolja a páciens agyi aktivitását. Az agyi aktivitás információit elektródákkal rögzítik a fejre vagy a koponyára helyezett érzékelők segítségével, majd ezeket az információkat egy számítógép elemzi és visszajelzést ad róluk. A neurofeedback kezelés során a páciens különböző mese vagy természet filmet néz, miközben visszajelzést kap az agyi funkcióiról, amelyek segítségével tudatos kontrollt próbál gyakorolni agyi aktivitása felett, ezek pozitív megerősítést (pl. hang- vagy fényjelzés) ad, amikor a páciens sikeresen kívánt jellemzőket mutat az agyi aktivitásban. A neurofeedback kezelés célja általában az agyi aktivitás szabályozásának javítása, és ezáltal a mentális és érzelmi állapot javítása. Segít a figyelemzavarok, a hiperaktivitás, a szorongás, a depresszió és az alvászavarok kezelésében. Emellett a neurofeedback terápia hasznos lehet a teljesítményjavításban is, például a sportteljesítmény, a tanulás, a munka vagy a művészi kreativitás terén. A neurofeedback kezelést képzett szakember végzi, aki a méréseket és az agyaktivitás elemzését végzi. A kezelés általában több alkalomból áll, és a hatkonysága az egyéntől és a problémától függ.

Manuális terápia

3 000 Ft - 6 000 Ft / darab
Ha fáj, recseg, alig mozog, akkor használja a biomágneses masszázs vagy kézi lágy lézer kezelést kisebb fájdalmak megszüntetésére. Szenvedsz a krónikus hátfájástól vagy az ízületek merevségétől? Ne hagyd, hogy ezek az problémák befolyásolják mindennapi életedet és mozgásodat! A Biomágnes kezeléssel könnyedén megszabadulhatsz ezektől a kellemetlenségektől! Kiegészítésként kézi lágy lézert és masszázs alkalmazok.

Szakmáim

Manuálterápia 1 megbízás Kineziológus 1 megbízás Talpmasszázs 0 megbízás Masszázs 0 megbízás Gyógypedagógus 0 megbízás Természetgyógyász 0 megbízás Thai masszázs 0 megbízás