Fogadok munkát
Varga Tibor
Varga Tibor

Kertépítés · Térburkolat tisztítás · Autókozmetika

6
Megbízás

10 nappal ezelőtt volt itt.

Tapolca és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 94966

Varga Tibor

Kertépítés · Térburkolat tisztítás · Autókozmetika

Varga Tibor ev. vagyok Tapolcáról. 4 éve foglalkozunk takarítással ( apartmanok, nyaralók, Önkormányzati irodák, Bankok stb., stb.,) többek között a Badacsony Kemping takarítását is mi végezzük. A Kempinget 2 év alatt szinte a nulláról hoztuk fel 4 csillagra. Ami az ország egyetlen 4 csillagos kempingje lett. Apartmanjaink sorban nyerik el a különböző díjakat. Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az északi part egyik legjobb csapata vagyunk, csak pozitív visszajelzéseket kapunk. Referenciamunkáink és értékeléseink, megtekinthetők itt az oldalon. Köszönöm, hogy elolvasta. Tisztelettel: Varga Tibor ev. ( Seprűlovagok ) Zöldövezet kezelés! Tapolca 40 km-s körzetében: nyaralók, házak, pincék zöldövezet kezelését, fűvágás, fűkaszálás, rotálás, sövényvágás, füvesítés, favágás, öntözőrendszer kiépítése, karbantartása, akár éves szerződéssel. V&V Autókozmetika! Fényszórófelújítás, polírozás, waxolás, kárpit, bőrtisztitás, teljes belsőtakarítás, bukósisakplexi felújítása. Sírkő és térkőtisztítás, szőnyeg-kárpittisztítás. Sofőrszolgálat, áru és étel házhozszállítása.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Laci
Becsülettel elvégezték a munkát, de az eredmény minősége nagyon messze van a felméréskor ígértektől. Mindettől függetlenül az elkért összeg nem változott.
Kónya Pál
Még nincs véleményem. Most van nála az autóm.
Ajánlatkérő
Megbízható, korrekt és szépen dolgozik.
Szaki válasza:
Köszönöm a lányok nevében is.
Blazsi
A munka felmérését követően, megfelelő létszámmal és eszközökkel kiváló munkát végzett. A munka előtti egyeztetések korrektül történtek, minden vállalását maradéktalanul és pontosan teljesítette.
Szaki válasza:
Köszönöm a lányok nevében.
Ajánlatkérő
Megbízható vállakozó, alapos munkavégzés, minden munkát a megbeszéltek szerint végeztek el. Zökkenőmentes kapcsolattartás, rugalmas és segítőkész hozzáállás.
Szaki válasza:
Kedves Lívia! A lányok nevében is köszönöm a kiváló értékelést!
Ajánlatkérő
nem végezte el a vállalt teljes munkát
Szaki válasza:
A szerződésben foglaltakat precízen elvégeztük, sőt még többet is. A megrendelő a szerződéstől eltért, plusz feladatokat bízott volna ránk, természetesen ingyen. Az a hangnem és stílus, nem fér bele az én értékrendembe. További munkákkal szeretett volna megbízni bennünket, de természetesen nem vállaltuk.
Ajánlatkérő
gyors reagálás az elvégzendő feladathoz
Szaki válasza:
Köszönöm az embereim nevében is!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertépítés 2 megbízás Térburkolat tisztítás 2 megbízás Autókozmetika 1 megbízás Kárpittisztító 1 megbízás Öntözéstechnika 0 megbízás Szőnyegtisztító 0 megbízás Sofőrszolgálat 0 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás