FOGADOK MUNKÁT
Varga Sándor
Varga Sándor
7
Megbízás

5 hónappal ezelőtt volt itt.

Öreglak és 100 km-es körzetében kiszállok.

Varga Sándor

Vezetői képességekkel meguntam, hogy alkalmazottként mások alá tegyem az új BMW-t, miközben a Megbízó folyamatosan ideges a vállalkozók miatt. A Probléma, hogy míg a megbízás problémás, addig a vállalkozó már királyként él. Korrekt, egyenes és megbízható személy vagyok, kiváló szervezőkészséggel és a Megbízó igényeit kielégítő szakember gárdával. Én nem vagyok király. Nem születtem autóba, képes vagyok ha kell, megfogni a csavarhúzót, az ecsetet vagy akár a malteres vödröt. Nem aprózok el semmit és a cél a tiszteletteljes, korrekten elvégzett munka. Ezért a munkatársaim is ilyen munkát végeznek, mert tudják, hogy akkor őket is és engem is megbecsülnek.
Mutass többet

Áraim

Kaputelefon javítás

5 000 Ft / óra
Kaputelefonok cseréje, karbantartása. Új kaputelefon rendszerek kiépítése. Az ár tájékoztató jellegű, nem tekinthető konkrét ajánlatnak.

Ablak ajtó csere

10 000 Ft / darab
Nyílászárók bontása és cseréje, hulladék elszállítással. Az ár tájékoztató jellegű, nem tekinthető konkrét ajánlatnak.

Épület bontás

900 Ft / ㎡
Különböző épülete, építmények bontása és hulladék /lomelszállítás. Az ár tájékoztató jellegű, nem tkinthető konkrét ajánlatnak.

Kamerarendszer szervizelése

5 000 Ft / óra
Meglévő kamerarendszer szervízelése, cseréje, esetleg új kamerarendszer kiépítése. Az ár tájékoztató jellegű, nem tekinthető konkrét ajánlatnak.

Falak festése csak munkadíj

300 Ft / ㎡
Normál állapotú falazatnál.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Gyongy
Megbízható, korrekt, szavahihető!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kaputelefon szerelés 1 megbízás Kertész 1 megbízás Takarítás 1 megbízás Automata kapu 1 megbízás Burkoló 1 megbízás Kőműves 1 megbízás Generálkivitelezés 1 megbízás Társasházkezelés 0 megbízás Egyéb 0 megbízás Biztonságtechnika 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Ezermester 0 megbízás Fakitermelő 0 megbízás Tolmács, fordító 0 megbízás Testőr, vagyonőr 0 megbízás Laptop szervíz 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Kertépítés 0 megbízás Bútorszerelő 0 megbízás Magánnyomozó 0 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás Mobiltelefon szervíz 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Számítógép szervíz 0 megbízás Épületgépészet 0 megbízás Riasztó szerelés 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Belsőépítész 0 megbízás