Fogadok munkát
Tomy Mester - Kovács Tamás
Tomy Mester - Kovács Tamás

Tetőfedő · Ács

37
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 41779

Jószaki

Tomy Mester - Kovács Tamás

Tetőfedő · Ács

Régi kifakult cserepek, Sík palák, Hullámpalák Onduline Festése gépi festékszoroval! Újjá varázsoljuk régi tető héjazatát 1 nap alatt! Régi tetők felújítása Átforgatása Beazasok megszüntetése Héjazat csere Lapos tetők víz szigetelése Modifikalt bitumenes víz szigetelő lemezzel ! Minőségi anyagokkal , minőségi kivételezés , rövid határidővel ! Sűrgősség esetén hétvégén is hívható elérhetőséget !
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Elisabeth
Segítőkész megbízható
László
A felmérés tekintetében precíz és pontos volt, mindenben megegyeztünk.A munka elvégzése után semmilyen megállapodás szerinti átvételi megbeszélésre nem tartott igényt, a három fős csapata a kb. 10 órás munkavégzést követően kocsiban ülve várták a munka helyszinről való távozást.Az általam megjelölt egyik problémára például azt mondta, hogy a rosszul(szakszerűtlenül) feltett cseréphez ne érjek hozzá!A kifizetett 620ezer forintomért nem ilyen munkát vártam el!
Laci
Palatetőt cseréltünk cserépfedésre: bontás, szerkezet erősítés, lécezés, cserepezés... Egy pár szempont, ami szerintem fontos, amikor megbízunk valakit egy ilyen munkával: Szakértelelem: Tamás és csapata igazi SZAKemberek, profi módon végezték el a munkát. Gyorsaság: Nem mindegy, hogy hány napig zörögnek a fejünk felett. Három nap alatt elkészült a munka!!! Alkoholmentesség: Lehet, hogy ez alapvetőnek tűnik tetőn dolgozók között, de sajnos nem vagyok meggyőződve, hogy mindenhol betartják. Tamásnál zéró tolerancia van: nincs alkohol! Korrektség: Szükség volt plusz munkára, amit a megállapodás nem tartalmazott. Ilyenkor kérhet (és kér is általában) szinte bármennyit a mester, mert nem tudsz mást szerezni a részfeladatra. Tőlünk nagyon korrekt árat kértek! Úgy alakult, hogy háromszor építkeztünk eddig, jópár mesteremberrel, csapattal dolgoztam már. Tamás és a csapata a legjobbak között van! Ha lesz negyedik, a tető a Tiétek!
Ajánlatkérő
Tető felújítás történt. Sokat vaciláltam kit válasszak. Végülis Tamásra esett a választásom, nagyon udvarias és segítőkész volt már a telefonban is! Örülök hogy őt választottam remek szakember. Gyorsak voltak, szépen dolgoznak! Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki korrekt és becsületes szakembert keresne! Még egyszer köszönöm szépen .
Ajánlatkérő
Köszönöm szépen Tamásnak és csapatànak, nagyszerű munkájukat. Előtte kettő brigád dolgozott a tetőn,de nem sikerült megoldani a problémát. Úgy hogy szeretném megköszönni a munkàtokat. Nagyon szép lett, és minden prombela elhàritva!
Ajánlatkérő
Az igaz, hogy gyors volt. de ez a munka minőségén is meglátszott. A garanciális vállalását nem tartotta be. a telefont fel sem veszi.
Dudas Katinka
Tamás nagyon kedves, közvetlen és rugalmas volt. Gyorsan tudták vállalni a munkát és nagyon gyorsan be is fejezték. Amennyire lehetett szépen megcsinálták a tetőt. A munkából csak a sitt elszállítás maradt, ami sajnos hetek óta várat magára, de remélem azt is sikerül majd elintézni idővel, mivel eddig nem hagyott cserben Tamás.
Ajánlatkérő
Vihar miatt kúpcserép kár keletkezett, első szóra jött, korrekt ár-érték arányban tökéletesen dolgozott csapatával.Minden a megbeszéltek szerint történt.
Ajánlatkérő
Régi típusú palatető javítását is vállalta (sok szakember csak teljes új tető építésével foglalkozik,régi tetőjavítás ritka), első szóra jött,korrekt ár-érték arányban dolgozott,minden kérdésre megfelelő választ kaptam.A februári viharban sérült a palatető kúpcserepe,amit teljesen visszaállított és megerősítette ragasztási technikával.Bátran ajánlom mindenkinek!
Törölt felhasználó
Minden a megbeszéltek szerint, pontosan és gyorsan zajlott.
Attila
Nagyon pontos, korrekt,megbizható! Minden amit megbeszéltünk óramű pontossággal történt.
Herédiné Szabó Tünde
Tünde Nálam teraszt építettek be rövid határidővel gyors igényes munkavégzéssel. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, az összeg pont annyi volt amennyiben korábban megegyeztünk. Köszönöm szépen a munkájukat!
Móni
Elérhető, rugalmas, pontos.
Tünde
Megbízható
Szaki válasza:
Köszönöm.
Anna
A telefonon előzetesen egyeztetett időpontban pontosan érkezett és a munkát kiválóan elvégezte.
Mari
Amit megbeszéltünk időpontok, és ár vonatkozásában betartották, gyorsan és jól dolgoztak.
Karcsi bácsi
Precíz munkát kaptam és korrekt áron dolgozik.Mindenkinek ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
Gyors, jó és precíz munka végzés jellemző rá.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen !
Csab
Rugalmas jo
Szász Margit
Köszönet Tomy Mesternek, Kovács Tamásnak. Gyors, megbízható, pontos munkát végzett a csapata. Korszerű szakmai tudáson alapuló mukájukat jó szívvel ajánlom másoknak is! Szász Margit
Szaki válasza:
Köszönöm Margitkanéni!
Fazekas Csilla
Nálunk többször is dolgoztak és maximálisan meg vagyunk elégedve a munkájukkal.Gyorsak és precizek.Én csak ajánlani tudom őket⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Patály Karcsi
Nálam két hete jártak.Preciz munkát végeztek,minden a megbeszéltek szerint történt.Profi csapat, és korrekt árak.Legközelebb is őket hívom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Karcsi bátyám!
Vincze Viki
Gyors kiszàllás, megbízható precíz munka! Minden a megbeszéltek alapján történt! Teljes tetőfelújítást végzett! Legközelebb is Őt választom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
István
gyors összecsapta a munkát
Bartos Marton
Az 1 csillag a kommunikációra vonatkozik, megbízásig nem jutottunk el! Gyors és készséges volt az ajánlatadásban, de amíg vártam más mesterek ajánlatára (6 nap) ezzel az üzenettel kedveskedett: Köszönöm szépen a vissza jelzést!!! Remélem rád szakadt a tető.... Sok sikert!
Szaki válasza:
Kedves Márton. Őssze vissza hazudoztál,ès siránkoztál h rád szakad a tető. Sok megrendelèst vissza mondtam miattad,h tudjak segíteni,ès nem 6 nap,16 napig a telefont se vetted fel. Ès még te akarsz engem èrtèkelni??? Jobb lett volna ha csendben maradsz,mint ahogy nèma voltál 16 napig. Ilyen megbízható megrendelő vagy!!!
Ajánlatkérő
Rendben elvégezték a munkát, de sajnos az adottságok miatt, ismét felmerült a probléma.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Tetőfedő 22 megbízás Ács 15 megbízás